Welkom bij CRC-Lakwerken

Over ons


Zou je graag een (garage)poort laten plaatsen en ben je op zoek naar een bedrijf om de plaatsing ervan aan uit te besteden? Ga dan niet langer op zoek, want met CRC-Lakwerken heb je de geknipte kandidaat gevonden! Onze firma is gevestigd in Evergem en we zijn actief in de regio Oost-Vlaanderen. We kenden onze opstart in de sector reeds in 1989, waardoor we aan ervaring geen gebrek hebben en zonder enige twijfel behoren tot de toonaangevende spelers.

Een van de pijlers waar we standaard op berusten bij CRC-Lakwerken, is de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Om deze doelstellingen te volbrengen, willen we niets aan het lot overlaten. We werven uitsluitend personeel aan dat de juiste scholing genoten heeft en zich kan beroepen op een minimum aan ervaring. Daarnaast volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Op die manier weten we altijd wat er speelt in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Heb je na het lezen van bovenstaande info de indruk dat wij je te bieden hebben wat je zoekt? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze team van gemotiveerde werknemers gaat met alle plezier aan de slag met jou om een oplossing op maat te bekomen die jouw persoonlijke verwachtingspatroon zo goed mogelijk benadert.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij CRC-Lakwerken ben je aan het juiste adres voor alles wat met (garage)poorten te maken heeft. Voor de uitvoering van elk van onze klussen maken we gebruik van materialen van topkwaliteit, houden we een strak tempo aan en hanteren we correcte prijstarieven. Wij bieden de klant kwaliteit aan betaalbare prijzen!

Op het gebied van garagepoorten kan je bij ons terecht voor sectionaalpoorten, poorten met horizontale panelen die op verticale wijze openen en ruimtebesparend zijn. Volgende specifieke zaken behoren tot ons takenpakket:

 • Plaatsing van nieuwe poorten
 • Vervanging van bestaande poorten
 • Plaatsing en herstelling van aandrijvingen

Laat ons weten welke klus je uitgevoerd wil zien worden binnen welk tijdsbestek en wij kwijten ons met volle overgave van deze taak.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
CRC-Lakwerken
Langendam 27 I 
B-9940 Evergem, Belgium
BTW: BE0833221486
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.