Welkom bij Cp Solutions

Over ons


Speel je met het idee om het beheer van je in- en uitgaande telefoonoproepen op een totaal andere manier te beheren, misschien wel in de vorm van VOIP-telefonie?

Dan stelt Cp Solutions zich graag kandidaat om je hierin bij te staan, vermits telefooncentrales en VOIP-telefonie de zaken zijn waarin wij gespecialiseerd zijn. Onze onderneming bevindt zich in Aalst en de regio’s Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant vinden bij ons hun gading.

We draaien ondertussen al een kleine 15 jaar mee in het vak, waardoor we vandaag de dag uitgegroeid zijn tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Cp Solutions staat of valt quasi alles met de tevredenheid van de klant. We trachten steeds een optimale relatie te onderhouden met ons cliënteel en hopen dan ook dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele klus. Omwille daarvan werken we uitsluitend met mensen die de juiste scholing genoten hebben en kunnen beschikken over de nodige ervaring.

Verder volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Zo verzekeren we onszelf ervan dat we up to date zijn en blijven van wat zich allemaal afspeelt in de branche, wat onze geleverde diensten enkel ten goede zal komen.

Heb je je zinnen reeds gezet op een samenwerking, maar wil je eerst je laatste twijfels nog uit de weg geruimd zien worden? Aarzel in dat geval niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Onze vakmensen hebben steeds als doel om jou zo goed mogelijk bij te staan in de uitwerking van de gedroomde oplossing.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Cp Solutions spitsen we ons hoofdzakelijk toe op telefooncentrales en VOIP-telefonie. De uitvoering van onze klussen is onlosmakelijk verbonden met materialen van de beste kwaliteit, een efficiënt tempo en correcte prijzen.

Een goede telefooncentrale maakt werkelijk een wereld van verschil. Zo bel je niet alleen aan een goedkoper tarief, je mist verder niet een enkele oproep. Of je nu de leiding hebt over een groot bedrijf of een kleine kmo: elk bedrijf kan bij ons komen aankloppen voor een telefooncentrale op maat.

VOIP-telefonie is een dienst die je absoluut in overweging moet nemen. Tot 30% besparen op nationale oproepen en zelfs tot 60% op internationale oproepen, wie wil dat nu niet?

En dat zijn niet de enige voordelen waarvan je zal kunnen genieten: de investering is niet onoverkomelijk en als je het aantal lijnen op een gegeven moment wenst uit te breiden kan dat onmiddellijk op eenvoudige wijze. Als je het ons vraagt zou je haast gek zijn om dergelijk aanbod links te laten liggen…

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Cp Solutions
Pijpenbeek 78 
B-9320 Aalst, Belgium
BTW: BE0839.687.527
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.