Conception logo ou charte graphique - Anvers

Fournisseur - AnversCi-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous.

Catégorie Nom du projet Description
Conception logo ou charte graphique Design huisstijl en website Ik ben op zoek naar iemand die een volledige huisstijl kan ontwerpen en deze aldus kan implementeren op een OScommerce site. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in de regio Antwerpen. Zij willen een website laten ontwerpen om zo een webwinkel te beginnen. Zij zijn actief in de IT. Bedankt voor uw prijsopgave voor dit ontwerp.
Conception logo ou charte graphique Ontwerp logo Wij zoeken een bedrijf voor het ontwerpen van een logo voor onze nieuwe webshop, alsook etiketten en visitekaartjes. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst een fris en modern logo met één of meerdere golfballen in verwerkt alsook de groene kleur (verwijzend naar een golfbaan). Ook de naam van het bedrijf moet erin verwerkt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Conception logo ou charte graphique Design logo Ik ben op zoek naar een geschikt logo om op te nemen op mijn correspondentie (brieven/timesheets/enveloppen), visitekaartje en te gebruiken op mijn website. Bobex kwaliteitscontrole: voor een onderneming die consulting doet in SAP logistieke modules. u kunt in bijlage een idee hebben van wat ze willen. Contact opnemen per mail.
Conception logo ou charte graphique Logo en huisstijl We zijn een startend bedrijf en hebben een logo nodig alsook een ontwerp van briefpapier, visitekaart, verhuurbonnen, ontwerp belettering op de boten en zeilen. Ontwerp van website met mogelijkheid tot zelf beheren van de site. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een startend bedrijf gelegen in Antwerpen. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte.
Conception logo ou charte graphique Logo voor consultants Wij zijn een klein (startup) consultancy bedrijf dat in de Benelux werkt op het gebied van bedrijfs advies. Wij zoeken iemand die - in overleg - een logo / beeldmerk kan ontwikkelen voor op kaartjes / website / briefpapier. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/08/2009: De doelgroep van deze klant is: voornamelijk KMO's, soms de wat grotere bedrijven. Enkele NPO's. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Conception logo ou charte graphique Ontwerp logo Ik ben een startend coach en ben op zoek naar een passend logo voor mijn praktijk. Ik specialiseer mij in oplossingsgericht coachen. Daarom moet het logo volgende elementen uitstralen: vertrouwen in het bereiken van eigen doelen, geloof in eigen mogelijkheden, vooruit kijken, bouwen aan de toekomst, ... Kortom: alleen maar positieve, opbouwende dingen. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/08/2009: Het logo mag abstract zijn, origineel, creatief, maar moet tegelijkertijd ook degelijkheid uitstralen. Bedankt voor uw interesse.
Conception logo ou charte graphique Design van naam, huisstijl en website Ben 2,5 jaar als zelfstandig consultant opgestart en vind het nu tijd om te gaan werken aan passende brandname-logo, gebruiksvriendelijke website, nieuwe visitekaartjes Kan je me laten weten met welk budget ik moet rekening houden en kan je me ook een aantal referenties van jouw hand bezorgen? Bobex kwaliteitscontrole, op 14/01/2009: De klant had graag samengewerkt met een agentschap. Bedankt om deze klant verder te helpen.
Conception logo ou charte graphique Op zoek naar Logo & Huisstijl voor nieuw bedrijf Nieuwe firma opgericht met als doel : alle innoverende projekten - van consultancy tot implementatie mbt DOCUMENTATIE, dit in 't breedste zin van het woord: gaande van de nog steeds bestaande papierdoc processen tot de meest high-tech electronische toepassingen en web potentieel. Bobex kwaliteitscontrole, op 07/11/2008: Locatie klant: Bornem. Hij verkiest een high-tech stijl maar sober in de kleuren. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte met catalogus indien voorhanden, of voorbeelden van verkochte producten aan bestaande klanten.
Conception logo ou charte graphique Upgrade design bestaand logo Ons huidige logo doet zijn werk goed, maar het is met eenvoudige middelen gemaakt. Het concept moet behouden blijven, maar het mag best een wat modernere look krijgen (misschien 3D-look). Ik verwacht dat de ontwerper het bestaande logo kan hermaken en het resultaat in een aantal resoluties kan aanleveren. Eventueel worden met het nieuwe ontwerp visitekaartjes aangemaakt. Ook daarvoor graag offerte (optioneel). Bobex kwaliteitscontrole, op 25/09/2008: Zie bijlage bij de offerteaanvraag op Bobex voor het bestaande logo van deze klant. Bedankt voor uw prijsofferte.
Conception logo ou charte graphique Design nieuwe website Het ontwikkelen van een huisstijl en een logo. Onze activiteiten zijn copywriting, e-mailcampagnes en film. Bobex commentaar, op 02/09/2008: Tweede offerteaanvraag van deze Bobex abonnee. Bedankt voor uw prijsopgave.
Conception logo ou charte graphique Bedrijfslogo ontwerpen Ik ben op zoek naar een knap bedrijfslogo voor mijn firma. Ik ben actief in het evenementenwerldje en wil nu een eigen website laten maken met daar natuurlijk een zeer mooi in het oog springend logo erbij op. Ik heb zelf enkele ideeën (zie verder in de offerteaanvraag op Bobex), maar zou niet weten hoe ik er aan zou moeten beginnen. Wie kan mij voor een redelijke prijs helpen? Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 28/05/2008: Locatie klant: Deurne. Bedankt voor uw prijsopgave.
Conception logo ou charte graphique Logo ontwerp Wij zijn een jong bedrijf, en daarom op zoek naar een passend logo. Iets waarmee we ons onderscheiden van de concurrentie. Ik dacht daarbij aan een jong ontwerp, modern zeker niet klassiek. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/01/2008: Bedankt voor uw offerte, en eventueel al een vaag idee van ontwerp.
Conception logo ou charte graphique Logo design + naamkaart Ben op zoek naar ontwerper die mijn idee voor een logo kan uitwerken. Project 1 aanmaak naamkaartjes. Logo bestaat uit 2 letters in rood en geel op blauwe achtergrond, vergelijking logo van superman. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 14/08/2007:
Conception logo ou charte graphique Design nieuw logo Wij zoeken een nieuw logo. Wij verwachten enkele ontwerpen waaruit wij kunnen kiezen naar aanleiding van onze verwachtingen. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 16/02/2007: Deze klant is een installatiebedrijf in airconditioning. Bedankt voor uw prijsofferte.
Plus d'exemples

Comment ça marche?

Le bon prestataire en 3 étapes

Vous décrivez votre demande

Nous recherchons les meilleurs fournisseurs

Vous comparez et décidez