Voordelen van waterbehandeling

  • Meerwaarde voor uw woning
  • Goed voor de omgeving
  • Zachter water

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Waterverzachter
Brussel
Waterverzachter voor een appartementsgebouw | Anderlecht
Wij beschikken momenteel over een waterverzachter met zout, maar deze heeft reeds enkele jaren geen onderhoud meer gekregen. Naar aanleiding van kalkproblemen in het gebouw willen we deze laten herstellen/vervangen.Het gaat om 4 appartementen.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een woning in Hasselt
Ons waterverbruik is laag (1 of 2 personen). De woning is van de jaren 70, maar de waterleidingen zijn reeds vernieuwd. De watermeter staat vooraan, op het gelijkvloers in de garage.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter in appartementsgebouw in Antwerpen
We zoeken offertes voor een waterverzachter. Dit is voor een appartementsgebouw met een gemeenschappelijke watermeter voor 8 appartement. De gezamenlijke watermeter bevindt zich in de kelder. Het gebouw zelf stamt uit de jaren 60.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Dudzele
Waterverzachter voor een woning van de jaren 40. De watermeter bevindt zich op het gelijkvloers. Waterleidingen dateren ook van de jaren 40. Er wonen 6 personen in de woning.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter installeren in de kelder | Brasschaat
We willen een waterverzachter installeren in kelder om de kalkaanslag tegen te gaan. Er is al een aansluiting voor het water. Elektriciteit en afvoer moeten nog gelegd worden. Kan de afvoer naar boven lopen? Vermits hij in de kelder zou moeten komen. Het project voor 2020 of 2021. Is voor 4 personen. Alhoewel 1 van de kinderen doucht voor 2. Is er een verschil tussen waterontharder en waterontkalker?
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een huis in Aarschot
We zoeken een waterverzachter voor een gezin van 2 personen met een gemiddeld verbruik van 60 m³ / jaar. De waterverzachter kan in de kelder geplaatst worden waar waterleiding binnen komt. Er is wel geen voorziening voor de waterafvoer.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor een huis in Kapellen
Dit is voor 5 mensen in een woning met 2 badkamers. De watermeter staat in een aparte garage. Het huis is van de jaren 60 en heeft nog de originele waterleidingen.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een woning in Diepenbeek
We zoeken een waterverzachter, enkel voor leidingwater. We hebben een vrijstaande woning uit 1989 met de originele waterleidingen. De watermeter staat in het waskot. Ons gezin bestaat uit 3 personen.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Herzele
Wij zoeken iemand om een nieuwe waterverzachter te installeren. Dit is voor een gebouw van ongeveer 40 jaar oud. De waterleidingen zijn wel reeds vernieuwd. De watermeter bevindt zich op het gelijkvloers in de garage. Dit is voor een gezin van twee personen.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter appartement Avelgem
We zoeken een waterverzachter voor een nieuwbouw appartementsgebouw. Is dit mogelijk? We hebben gehoord dat er veel kalk in het water zit. Wij zijn een gezin van 5 personen.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor een huis in Poperinge
Leiding- en regenwater(toilet en wasmachine), nu nog geen toestel. Voor 3 personen, huis van 2017.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter voor nieuwbouw in Oosteeklo
We willen graag een waterontharder laten plaatsen in onze afgewerkte nieuwbouwwoning.Voor leiding- en regenwater (toilet). Dit is voorlopig voor 2 personen.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Mechanische waterverzachter (Boortmeerbeek)
We hebben een jaarlijks verbruik ongeveer 150m³. Mijn echtgenote is huisvrouw, dus onze voorkeur gaat uit naar mechanische waterontharder. Dit is voor onze nieuwe woning.
Waterverzachter
Antwerpen
Offerteaanvraag mechanische waterverzachter voor een woning in Essen
Wij willen graag een waterverzachter laten plaatsen in een woning die we juist aangekocht hebben. De woning is zo'n 30 jaar oud. Aangezien er in Essen veel kalk in het water zit en we willen besparen op detergenten en alle toestellen die met water werken, zouden we opteren voor een mechanische waterontharder. Wij zijn een gezin van 3 personen die ook wel milieubewuster wil gaan leven. Dus wij zien heel veel voordelen met een waterverzachter.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter plaatsen aan nieuwe waterleiding
We gaan onze waterleiding verplaatsen en deze zal binnenkort in de kelder binnen komen. Daar zouden we graag een waterverzachter aan koppelen.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een huis in Nieuwerkerken
Graag wil ik een nieuwe ontkalker voor in het huis. Drie personen, huis van 2012, leiding- en regenwater aanwezig.
Offerte liefst via e-mail.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een gezin in Houthalen
We hebben een waterverzachter nodig om de kalk uit het water te halen. Installatie kan op het gelijkvloers. Verbruik door 5 mensen. De woning is van de jaren 50, maar de leidingen werden vervangen in 2008.
Waterverzachter
Brussel
Waterverzachter in de kelder (Oudergem)
Offertes gezocht voor een waterverzachter voor een woning van 1947. De leidingen zijn ongeveer 20 à 25 jaar geleden vervangen, alsook de binnenleiding. We zijn met zes die gebruik maken van het water. Aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Defecte waterverzachter vervangen in Drongen
We hebben last van kalk in het water. De aansluiting kan in de berging. We hebben reeds een waterverzachter, maar die is defect. De woning is bij benadering 90 jaar oud.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Nieuwe waterverzachter installeren | Merelbeke
Ik zoek een nieuwe waterverzachter. De oude installatie is meer dan 10 jaar oud en aan vervanging toe. Wij hebben een jaarlijks verbruik van circa 80 m³. Zowel het leiding- als het regenwater moet gefilterd worden. De aansluiting bevindt zich in de garage.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een Nieuwbouw te Denderwindeke
Enorm hard water. Woning in aanbouw maar de ruwbouw is praktisch af, reeds wind en waterdicht. We zullen met momenteel twee later tot 4 mensen in woning wonen. Aansluiting op het gelijkvloers, berging aan de straatkant. Graag contact na 17u.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in Genk
Dit is voor het plaatsen van een waterverzachter voor grondwater. Hier is enorm veel ijzer in het water en zouden daarom een waterverzachter te plaatsen. Aansluiting in de kelder. Woning van 19 jaar.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Meerle
Aanvraag voor een waterontharder tegen kalk in het water. Dit moet gericht zijn op een verbruik van 2-4 mensen. (kinderen op kot) aansluiting in de kelder. Woning van 1975 maar gerenoveerd 1990.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Lochristi
Dit is voor een waterverzachter gericht naar een vebruik van personen. Het leidingswater komt toe op het gelijkvloers in de garage. Woning van 30 jaar.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Vilvoorde
4 personen. Belle etage woning van de jaren 50 maar volledige gerenoveerd. liefst een zo klein mogelijk model.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Landen
We zoeken een offerte voor een waterverzachter wegens hard water in de kelder. Zeer oude woning van 1880. Gelieve te bellen na 17u.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter plaatsen voor sanitair water Schilde
We zoeken een nieuwe ontkalker voor in de woning. Leiding en regenwater (toilet en wasmachine), 3 personen, bouwjaar 2008. Aansluiting op GLV.
Waterverzachter
Antwerpen
Ontkalker vervangen in Hoevenen
Graag een andere ontkalker voor in mijn huis. Huidige is kapot (+18 jaar oud), 4 personen, bouwjaar 2004.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een gezin in Betekom
Graag een nieuwe waterverzachter voor in de woning. Leidingwater enkel voorlopig, +3 personen, bouwjaar 2016. Aansluiting op GLV.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter te Ninove
Ik heb reeds een ontkalker. Maar deze is aan vervanging toe. Dus er moeten geen nieuwe buizen geplaatst worden. Ik heb wel graag een ontkalker en zoutreservoir in 1 stuk omdat ik niet veel plaats heb. Mijn waterverbruik is 100 a 110 m3 per jaar. Indien mogelijk een ontkalker met weinig onderhoud. Bestaan er ontkalkers waarbij je de gewenste hardheid zelf kan instellen? Mijn huidige ontkalker onthard niet voldoende.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter tegen kalk in leidingwater te Geel
Wij wensen een waterverzachter te plaatsen tegen de kalk in het leidingwater. Vooral met de natuursteen in de badkamer is dat een sterk probleem. Het dateert van 1850, maar is volledig gerenoveerd.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter plaatsen | Nieuwbouw in Wuustwezel
Ik zoek een nieuwe waterverzachter, die leiding- en regenwater moet filteren. Het is voor een nieuwbouw en in totaal gaan we er met 4 of 5 mensen wonen.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter te Zelzate
Ik zoek een waterverzachter voor een huishouden van 4 personen. De woning is gebouwd voor 1950. Ondertussen gedeeltelijk gerenoveerd.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor leidingwater en regenwater in Heist-op-den-Berg
Graag een nieuwe ontkalker voor in mijn huis. Leiding en regenwater (toilet en wasmachine), bouwjaar 2015, 1 persoon.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Aanvraag Waterontkalker te Boortmeerbeek
We zoeken een waterontkalker voor het leidingwater. We zijn een gezin van 4 personen. In onze gemeente is het water heel hard. Alles verstopt heel erg met het kalk in het water. Al onze kranen moeten we snel vervangen
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Waterontkalker te Haaltert
In Haaltert zit er veel te veel kalk in het water we hebben de woning nog maar juist gekocht en de waterontkalker was niet meer aanwezig door dat hij stuk was nu merken we echt wel dat het niet aangenaam is om ons te wassen door dat het water echt hard is...
Waterverzachter
Antwerpen
Probleem met kalk in het water in Balen
Bij het plaatsen van een nieuwe badkamer hebben we een probleem met kalk in het water ontdekt. Nu willen we een waterontkalker om dit op te lossen. De aansluiting van het water zit in de kelder.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter | Oplossing voor hard water in Grimbergen
Wij wonen ondertussen 2 jaar in Grimbergen en we merken dat er veel kalk in het water zit. Daarom overwegen we om een waterverzachter aan te schaffen. Het toestel kan in de garage gezet worden.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Nieuwe waterverzachter in Kampenhout
Voor in mijn woning wil ik een nieuwe waterverzachter. We hebben nu een waterverzachter voor het leidingwater, later willen we dit ook voor regenwater. Voor 4 personen. Bouwjaar van de woning is rond 1970.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Nieuwe waterverzachter voor gezin van 4 personen (Wervik)
Ons huidige toestel is 15 jaar oud, maar we zoeken een nieuwe. Met zijn vieren hebben we een jaarlijks verbruik van 80 m³ water per jaar. Alles is aanwezig om de waterontharder te plaatsen: afvoer, elektriciteit, bypass.
Waterverzachter
Limburg
Kalk uit water halen met waterontharder
Ik zoek een systeem om kalk uit het water te halen. Onze wateraansluiting bevindt zich in de kelder. Het is voor het verbruik van 4 mensen.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Brugge
De huidige waterverzachter staat in de wasplaats. Dit was een pure waterontharder. Woning van de jaren 70. Hier zijn wel reeds renovatiewerken gebeurd. Gezin van 2 personen.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Brecht
Dit is voor een Waterverzachter voor een renovatiewoning van de jaren 50. De watermeter staat vanvoor op het gelijkvloers maar wordt waarschijnlijk verplaatst. Momenteel een verbruik van 3 mensen , maximaal 5 mensen.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor appartementsgebouw te Knokke
Waterverzachter voor een appartementsgebouw. Dit is voor vijf verdiepingen. Iedereen heeft een aparte meter.
Waterverzachter
Antwerpen
Ontkalker / filter voor leidingwater en regenwater in Beerse
Ik wil een nieuwe ontkalker voor in mijn huis. Leiding en regenwater(toilet), 4 personen, bouwjaar 2014, 30m³/jaar, aansluiting in de garage.
Waterverzachter
Antwerpen
Drinkwater zuiveren met waterontharder | Kalmthout
Ik zou graag al mijn drinkwater zuiveren van kalk en andere onreinheden d.m.v. een waterontharder. Het is een huishouden van 4 personen. De woning is gebouwd in 1979 en is halfopen.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Kapellen
Plaatsing makkelijk in kelder voor een gezin van 2 personen. Woning van 1967 maar alles is gernoveerd is.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterontkalker vervangen in Tielt | Gratis offertes
We zoeken een nieuwe ontkalker voor in ons huis (bouwjaar 2016). Het toestel moet leiding- en regenwater filteren. We zijn met 4 thuis en ons jaarlijks verbruik is ongeveer 40 m³/jaar.
Waterverzachter
Limburg
Oplossing voor kalk in het water | Tongeren
We zoeken een oplossing voor kalk in het water en dachten aan een waterontkalker. Ons huis is van 1952, maar de waterleiding is 8 jaar geleden vernieuwd. De meter staat aan de keldertrap.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter op een appartement ? | Schoten
Ik vroeg me af of ik een waterverzachter kan plaatsen in mijn appartement. Er zit veel kalk in het leidingwater en dat wil ik eruit halen. De meter staat in de technische ruimte in de kelder.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor 4 personen in kelder plaatsen
Waterverzachter voor tegen de kalk in het water. Dagelijks verbruik door 4 personen. Water komt toe in de kelder , naar de berging en de zolder waar de boiler hangt. Dit is een gebouw van meer dan 100 jaar maar volledig gerenoveerd.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor een woning in Berlaar
Voor mijn woning (bouwjaar 1957) ben ik op zoek naar een waterverzachter. Mijn gezin bestaat uit 3 personen. Ik ben momenteel nog aan het renoveren maar wil een waterverzachter op de waterleiding laten aansluiten.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter te Zaventem in een appartement
Net nieuwe boiler moeten plaatsen (na zoveelste werken). Ook al enkele buizen vervangen. Waterkoker en kranen moeten we vaak ontkalken. Dit is voor een appartement op de eerste verdieping. De aansluiting van het water is mogelijk in de kelder.
Waterverzachter
Limburg
Waterontkalker na renovatie | Gingelom
Ik zoek een waterontkalker voor in mijn gerenoveerde woning. De aansluiting van het water bevindt zich in de kelder. Het is voor het verbruik van één persoon.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een appartement, regio Antwerpen
Nieuwbouw app, alles is voorzien. ( afvoer, stopc ) Graag klein type voor ongv 25kg. Dit is voor specifiek het kalk uit het water te halen. Momenteel reeds een offerte voor aansluiting in de berging.
Waterverzachter
Antwerpen
Kalk bestrijden met waterverzachter | Essen
Ik zoek een waterverzachter tegen de kalk in het water. Het toestel moet het dagelijks verbruik van 4 personen aankomen. De waterleiding komt toe in de kelder en gaat via de berging naar de zolder, waar de boiler hangt. Het gebouw is meer dan 100 jaar oud, maar volledig gerenoveerd.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Kapsalon te Asper zoekt waterontkalker
We zijn op zoek naar een offerte voor een waterontkalker. De aansluiting moet enkel op het leidingwater gebeuren. Het is voor het verbruik van een gezin van 3 personen, maar wij hebben wel een kapsalon.
Waterverzachter
Antwerpen
Kalk in het water voor een woning in Stabroek
Ik zoek een offerte voor een probleem met kalk in het water. Drie personen dagelijks gebruik. Aansluiting in de garage.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter in Landen
We hebben momenteel enorm veel last van kalk in het water. Onze woning is van 1978. We zijn met 4 personen en zouden de waterverzachter in de garage willen plaatsen. Gelieve mij te contacteren na 16u.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Ontkalker voor een gezin in drongen
Zo goed als geen plaats om ontkalker te plaatsen naast inkomende watertoevoer huis. Dit is in de living in de zithoek. Bij voorkeur te plaatsen in een washok. Verbouwingen gestart in 2012. Beste contacteren deze week of anders de week van de 28ste.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterontkalker regenwater en leidingwater te Stabroek
Eigenaars, leidingwater -en regenwater, (voor toiletten enw asmachine) gezin van 2 personen, 2 aparte aansluitingen.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Vervangen kapotte waterverzachter - Holsbeek
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een oude waterverzachter die gebarsten is. Hij staat in de kelder. Het is voor een dagelijks waterverbruik door 2 à 4 personen.
Waterverzachter
Antwerpen
Problemen met kalk in water , regio Tielen
Water komt toe in de kelder. Dit is volwaardige kelder. Woning van 1986. We hebben nu eigenlijk vooral problemen met kalk dat in het water is.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterontkalker in de achterbouw - Tremelo
Ik heb een vrijstaande woning van de jaren 60 en heb enorm veel problemen met kalk in het water waarvoor ik nu een oplossing zoek. Het leidingwater komt toe in de woonkamer, die vroeger een garage was. Ik wens echter de waterverzachter in de achterbouw te plaatsen.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterontkalker om kraantjeswater te ontkalken
Wij hadden graag offertes ontvangen voor een waterontkalker voor het ontkalken van ons kraantjeswater. Momenteel hebben we nog geen waterverzachter. Het gaat om een rijhuis uit 2007 in Essen (Antwerpen).
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor de regio Brasschaat
Voor in ons huis wil ik een nieuwe waterontkalker. Enkel leidingwater, 3-4 personen, huis van 2009, aansluiting op GLV.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Rijkevorsel
Dit is voor het kalk uit water te halen. Dit is voor het leidingswater, we gebruiken regenwater voor sanitair en wasmachine. Woning van 1950. Aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Kalk in leidingwater oplossen met waterverzachter
Het lijkt erop dat er veel kalk in het leidingwater van Haacht zit. Daarom wil ik offertes vergelijken voor een waterverzachter.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterontkalker nieuwbouw Ekeren
Voor onze nieuwbouw zijn we op zoek naar een leverancier van waterontkalkers. Het toestel zou zowel leiding- als regenwater moeten filteren voor een gezin van 2 personen.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Installatie nieuwe waterverzachter in Grimbergen
Voor onze woning, gebouwd in 1969, zijn wij op zoek naar een nieuwe waterverzachter. Onze gezin telt 4 personen. Er is voldoende ruimte in onze garage om deze te plaatsen. Ook de aansluiting is perfect mogelijk.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Keerbergen
Betreft een appartement voor 2 personen. Graag een zo klein mogelijke waterontkalker omdat deze in de berging zou moeten komen en deze niet echt groot is.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Borsbeek
waterverzachter te plaatsen in de garage op het gelijkvloers. We gebruiken enkel leidingswater. 3 personen. De woning zelf is 1979. Na 17.30u contacteren aub.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Oude waterverzachter vervangen in Brugge
We zoeken offertes voor een waterverzachter voor een huishouden van 2 tot 5 personen. Ik vermoed dat de woning is gebouwd in de jaren 60. Er staat een oude waterverzachter, maar die werkt niet meer.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter in nieuwbouw
Ik zou graag prijzen vergelijken voor een waterverzachter. Het is voor een nieuwbouw (amper 2 jaar oud) en de waterleiding komt toe op het gelijkvloers. We wonen hier met 7 personen.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor 2 personen
Ik wil een nieuwe waterverzachter voor de woning. Leidingwater enkel, 2 personen, bouwjaar 1990, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Keerbergen
Graag een offerte voor een waterverzachter (incl volledige instalaltie) ter vervanging van mijn 13 jaar oude waterverzachter . Gezin met 4 personen. Verbruik van ongeveer 117m³ per jaar.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Stabroek
We zoeken een systeem voor aan te sluiten op het leidingswater. Er is ook regenwater in de woning. Aansluiting en de berging. Momenteel woon ik alleen in de woning.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor de regio Kuurne
Voor mijn woning wil ik een nieuwe waterverzachter. 2-3 personen, enkel leidingwater, bouwjaar eind 1970, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Elewijt
We zoeken een offerte voor een waterverzachter tegen kalk in het water voor een appartement op de eerste verdieping. Ik heb een meter die beneden staat op het gelijkvloers. Dit is een aparte meter per appartement . We zijn met drie personen in het appartement
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor de regio Bunsbeek
Voor in ons huis wil ik een nieuwe waterverzachter. Leiding en regenwater (toiletten en wasmachine), 4 personen, bouwjaar woning 1998. Aansluiting in de kelder of garage.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Essen
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter tegen de kalk in het water. We wonen met vijf mensen in de woning en gebruiken enkel leidingswater. Aansluiting in de garage . Woning van 15 jaar oud.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in Hoeselt
Ik heb grondwater waarop een filterinstallatie in. Er zit wel nog te veel kalk in en zoek daarom een waterverzachter. Dit is een gebouw van 1964, maar 7 jaar gelden vernieuwd. Aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Lennik
Dit is een oud herenhuis waar twee appartementen inzitten. Er zijn twee binnenkomende waterleidingen. een in de kelder, de oorspronkelijke, en een op het gelijkvloers in de technische ruimte, voor het appartement. Woning van meer dan 100 jaar maar de laatste jaren vernieuwd.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in Hasselt
We zoeken een offerte voor een systeem dat zou dienen voor het leidingswater te ontkalken. Woning van 1953 met aansluitingen in de kelder. Verbruik voor 4 personen.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor de regio Herk-de-Stad
We zoeken een nieuwe waterverzachter voor in ons huis. Bouwjaar 1988, 2 personen, enkel leidingwater, aansluiting op GLV.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Stabroek
De woning betreft een nieuwbouw met de technische ruimte ( water en elektriciteit ) in de garage . het waterverbruik is een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen . graag offerte voor het plaatsen van een waterverzachter met onderhoudscontract. Plaatsing in het voorjaar.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Lokeren
We zoeken vooral een offerte voor een waterontkalker. Dit is gericht naar een verbruik naar 4 mensen. We hebben in de woning enkel leidingwater. Aansluiting in de berging naast de keuken.
Waterverzachter
Brussel
Adoucisseur d'eau pour propriété privé à Bruxelles 1083
Devis pour une nouvelle installation. Vous pouvez nous contacter par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Waterverzachter
Antwerpen
Aanvraag Waterontkalker te Schriek
Wij zoeken offertes voor een waterontkalker, wij gebruiken enkel leidingwater, ons gezin telt 3 personen, wij tellen 3 aparte aansluitingen in onze woning, wij zijn eigenaars van de woning.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter te Kapellen
Ik wil een offerte voor een waterverzachter voor een huishouden van 1 persoon. Er wordt enkel leidingwater gebruikt. De woning is gebouwd eind jaren 80.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter te Broechem
Het gezin bestaat uit 2-5 personen. Er wordt enkel leidingwater gebruikt. De woning is gebouwd in 1975. Graag hier een waterverzachter voor.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Mechelen
waterverzachter voor een woning van 1951. We hebben in de woning enkel leidingswater en dat wordt gebruikt door een gezin van 5 personen. We hebben vooral problemen met de kalk in het water. leidingen in de kelder.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Zelzate
Ontharder zal in de garage moeten staan, de aankomende waterleiding zit in een put in de garage, misschien daar ruimte genoeg om de ontharder te plaatsen. 3 tot 5 mensen dagelijks gebruik. Woning van 1970 maar volledige gerenoveerd.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in Hasselt
Ik heb een appartement waar er niet al te veel plaats is om een waterverzachter te plaatsen dus zou hij alvast compact moeten zijn. We zijn met 2 in het appartement. Ik heb wel een aquarium, hierdoor is het volume aan verbruikt water toch wel aanzienlijk op jaarbasis. Is er een verschil tussen een RO-waterverzachter en een gewone waterverzachter (of is dit gewoon een andere benaming?). Woning van de jaren 60 maar 6 jaar geleden verbouwd. Alvast bedankt voor jullie antwoord.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Deurne
We zoeken een waterontharder voor in een woning waar we enkel leidingswater hebben.Dit is een gebouw van de jaren 80. De aansluiting kan gebeuren in de garage. Dagdagelijks 5 mensen in huis.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Aanvraag Waterverzachter te Humbeek
Wij zoeken offertes voor een waterverzachter, wij gebruiken leiding -en regenwater, wij hebben 3 aparte aansluitingen in de woning, wij hebben een gezin van 4 personen, wij zijn eigenaars van de woning.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in Tienen
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor tegen de kalk in het water. Dit is voor een gezin van 3 personen. We hebben enkel leidingswater. Aansluiting op het gelijkvloers. Woning van 1935 maar nu in renovatie.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een woning in diepenbeek
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaand huis ouder dan 10 jaar na aankoop en verbouwing merken we echt dat er veel kalk in het water zit. Graag willen we ook een offerte voor de aanschaf en plaatsing
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor de regio Puurs
Voor in mijn woning wil ik een nieuwe waterverzachter. Leidingwater enkel, 4 personen, rond de 100m³, bouwjaar voor 1960 later renovatie. Aansluiting op GLV-garage.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Drogenbos
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een waterverzachter met elektrische aansluiting. Aansluiting in de garage . Woning van 17 jaar oud.
Waterbehandeling (recente leads) 1 | Waterbehandeling (recente leads) 2 |