Voordelen van waterbehandeling

  • Meerwaarde voor uw woning
  • Goed voor de omgeving
  • Zachter water

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Mechanische waterverzachter (Boortmeerbeek)
We hebben een jaarlijks verbruik ongeveer 150m³. Mijn echtgenote is huisvrouw, dus onze voorkeur gaat uit naar mechanische waterontharder. Dit is voor onze nieuwe woning.
Waterverzachter
Antwerpen
Offerteaanvraag mechanische waterverzachter voor een woning in Essen
Wij willen graag een waterverzachter laten plaatsen in een woning die we juist aangekocht hebben. De woning is zo'n 30 jaar oud. Aangezien er in Essen veel kalk in het water zit en we willen besparen op detergenten en alle toestellen die met water werken, zouden we opteren voor een mechanische waterontharder. Wij zijn een gezin van 3 personen die ook wel milieubewuster wil gaan leven. Dus wij zien heel veel voordelen met een waterverzachter.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter te 2950
Graag offerte voor ioniserende waterverzachter voor gezin van 3 personen in woning ouder dan 10 jaar. Bellen over de middag
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter plaatsen aan nieuwe waterleiding
We gaan onze waterleiding verplaatsen en deze zal binnenkort in de kelder binnen komen. Daar zouden we graag een waterverzachter aan koppelen.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een huis in Nieuwerkerken
Graag wil ik een nieuwe ontkalker voor in het huis. Drie personen, huis van 2012, leiding- en regenwater aanwezig.
Offerte liefst via e-mail.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Machelen
We zoeken een offerte voor een waterverzachter tegen de kalk in het water. De woning is van de jaren 80, de leidingen zijn grotendeels nog de originele. Het water komt toe in de kelder. Dit is voor 3 mensen. Best bellen na de kantooruren.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Tunrhout
waterverzachter om de verkalking tegen te gaan. Gebruik van zowel regenwater als leidingswater. Aansluitingen onderaan de trap op het gelijkvloers. 4 mensen dagelijks gebruik.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een gezin in Houthalen
We hebben een waterverzachter nodig om de kalk uit het water te halen. Installatie kan op het gelijkvloers. Verbruik door 5 mensen. De woning is van de jaren 50, maar de leidingen werden vervangen in 2008.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in ANtwerpen
waterverzachter voor een rijwoning in Antwerpen. Aansluitingen aan de voordeur gelijkvloers. Gebouw van 1970. Leidingen deels vervangen.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter voor leiding- en regenwater (Horebeke)
Wij zoeken een waterverzachter tegen de kalk in het water. Dit is een woning met zowel aansluiting op regenwater als leidingwater. Aansluitingen in de kelder. De woning is 120 jaar oud, maar werd enkele jaren geleden gerenoveerd.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Boom
Dit is voor een rijwoning. We merken vooral een probleem met verkalking . Vier appartementen waarvan gemeenschappelijke aansluiting op het gelijkvloers. We zouden nu graag eerst een offerte voor een waterverzachter voor een appartement later eventueel meer afhankelijk van de prijs. Gebouw van 1890 maar volledig gerneoveerd in 2004. Beste bellen na 18u.
Waterverzachter
Brussel
Waterverzachter in de kelder (Oudergem)
Offertes gezocht voor een waterverzachter voor een woning van 1947. De leidingen zijn ongeveer 20 à 25 jaar geleden vervangen, alsook de binnenleiding. We zijn met zes die gebruik maken van het water. Aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Defecte waterverzachter vervangen in Drongen
We hebben last van kalk in het water. De aansluiting kan in de berging. We hebben reeds een waterverzachter, maar die is defect. De woning is bij benadering 90 jaar oud.
Waterverzachter
Waals Brabant
waterverzachter voor een woning in Hamme-Mille
We hebben enorm veel last van kalk in het water. Aansluiting op het gelijkvloers. We zijn met 4 in de woning. Woning van 1950.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Nieuwe waterverzachter installeren | Merelbeke
Ik zoek een nieuwe waterverzachter. De oude installatie is meer dan 10 jaar oud en aan vervanging toe. Wij hebben een jaarlijks verbruik van circa 80 m³. Zowel het leiding- als het regenwater moet gefilterd worden. De aansluiting bevindt zich in de garage.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een Nieuwbouw te Denderwindeke
Enorm hard water. Woning in aanbouw maar de ruwbouw is praktisch af, reeds wind en waterdicht. We zullen met momenteel twee later tot 4 mensen in woning wonen. Aansluiting op het gelijkvloers, berging aan de straatkant. Graag contact na 17u.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in Genk
Dit is voor het plaatsen van een waterverzachter voor grondwater. Hier is enorm veel ijzer in het water en zouden daarom een waterverzachter te plaatsen. Aansluiting in de kelder. Woning van 19 jaar.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Meerle
Aanvraag voor een waterontharder tegen kalk in het water. Dit moet gericht zijn op een verbruik van 2-4 mensen. (kinderen op kot) aansluiting in de kelder. Woning van 1975 maar gerenoveerd 1990.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Lochristi
Dit is voor een waterverzachter gericht naar een vebruik van personen. Het leidingswater komt toe op het gelijkvloers in de garage. Woning van 30 jaar.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Vilvoorde
4 personen. Belle etage woning van de jaren 50 maar volledige gerenoveerd. liefst een zo klein mogelijk model.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Landen
We zoeken een offerte voor een waterverzachter wegens hard water in de kelder. Zeer oude woning van 1880. Gelieve te bellen na 17u.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Beerse
Ik ben geïnteresseerd om een waterverzachter te laten installeren omdat wij veel last hebben van kalkaanslag in de badkamer en de toiletten. Ik vond online de waarde van de hardheid in mijn straat via PIDPA en ik verschoot dat deze aan de lage kant is 18. Is het interessant om met zo een waarde een ontharder te installeren? Zoja wat zijn de prijzen in aankoop onderhoud en verbruik? Aansluiting op het gelijkvloers bij de voordeur.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Oplossing voor heel hard water gezocht
Wij zijn een gezin van 3 uit Assebroek en er komt heel hard water uit onze kranen. Wij gebruiken enkel leidingwater en willen de hoeveelheid kalk in het leidingwater drastisch verlagen.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Compacte waterverzachter voor nieuwbouw in Gent
Ik wil een nieuwe waterverzachter kopen. Ik ben eigenlijk vooral op zoek naar een compact toestel voor 4 personen. Het is voor een nieuwbouw, maar de water aansluiting ligt al binnen.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter plaatsen voor sanitair water Schilde
We zoeken een nieuwe ontkalker voor in de woning. Leiding en regenwater (toilet en wasmachine), 3 personen, bouwjaar 2008. Aansluiting op GLV.
Waterverzachter
Antwerpen
Ontkalker vervangen in Hoevenen
Graag een andere ontkalker voor in mijn huis. Huidige is kapot (+18 jaar oud), 4 personen, bouwjaar 2004.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Onderhoudscontract waterverzachter voor een huis in Brugge
In onze woning in het centrum van Brugge zouden we een waterverzachter willen laten installeren (verbruik voor 6 personen) in de kelder (waar toevoer van leidingwater het huis binnenkomt. Graag had ik uw offerte voor leveren, installeren en onderhoudsscontract hiervoor ontvangen.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een gezin in Betekom
Graag een nieuwe waterverzachter voor in de woning. Leidingwater enkel voorlopig, +3 personen, bouwjaar 2016. Aansluiting op GLV.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter te Ninove
Ik heb reeds een ontkalker. Maar deze is aan vervanging toe. Dus er moeten geen nieuwe buizen geplaatst worden. Ik heb wel graag een ontkalker en zoutreservoir in 1 stuk omdat ik niet veel plaats heb. Mijn waterverbruik is 100 a 110 m3 per jaar. Indien mogelijk een ontkalker met weinig onderhoud. Bestaan er ontkalkers waarbij je de gewenste hardheid zelf kan instellen? Mijn huidige ontkalker onthard niet voldoende.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter tegen kalk in leidingwater te Geel
Wij wensen een waterverzachter te plaatsen tegen de kalk in het leidingwater. Vooral met de natuursteen in de badkamer is dat een sterk probleem. Het dateert van 1850, maar is volledig gerenoveerd.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter plaatsen | Nieuwbouw in Wuustwezel
Ik zoek een nieuwe waterverzachter, die leiding- en regenwater moet filteren. Het is voor een nieuwbouw en in totaal gaan we er met 4 of 5 mensen wonen.
Waterverzachter
Luik
Waterontkalker tegen hard water in Bassenge
Ik zoek de beste prijs voor een waterontkalker. Wij wonen in Bassenge en daar is er heel hard water. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter te Zelzate
Ik zoek een waterverzachter voor een huishouden van 4 personen. De woning is gebouwd voor 1950. Ondertussen gedeeltelijk gerenoveerd.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor leidingwater en regenwater in Heist-op-den-Berg
Graag een nieuwe ontkalker voor in mijn huis. Leiding en regenwater (toilet en wasmachine), bouwjaar 2015, 1 persoon.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Aanvraag Waterontkalker te Boortmeerbeek
We zoeken een waterontkalker voor het leidingwater. We zijn een gezin van 4 personen. In onze gemeente is het water heel hard. Alles verstopt heel erg met het kalk in het water. Al onze kranen moeten we snel vervangen
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Waterontkalker te Haaltert
In Haaltert zit er veel te veel kalk in het water we hebben de woning nog maar juist gekocht en de waterontkalker was niet meer aanwezig door dat hij stuk was nu merken we echt wel dat het niet aangenaam is om ons te wassen door dat het water echt hard is...
Waterverzachter
Antwerpen
Probleem met kalk in het water in Balen
Bij het plaatsen van een nieuwe badkamer hebben we een probleem met kalk in het water ontdekt. Nu willen we een waterontkalker om dit op te lossen. De aansluiting van het water zit in de kelder.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter | Oplossing voor hard water in Grimbergen
Wij wonen ondertussen 2 jaar in Grimbergen en we merken dat er veel kalk in het water zit. Daarom overwegen we om een waterverzachter aan te schaffen. Het toestel kan in de garage gezet worden.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Nieuwe waterverzachter in Kampenhout
Voor in mijn woning wil ik een nieuwe waterverzachter. We hebben nu een waterverzachter voor het leidingwater, later willen we dit ook voor regenwater. Voor 4 personen. Bouwjaar van de woning is rond 1970.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Nieuwe waterverzachter voor gezin van 4 personen (Wervik)
Ons huidige toestel is 15 jaar oud, maar we zoeken een nieuwe. Met zijn vieren hebben we een jaarlijks verbruik van 80 m³ water per jaar. Alles is aanwezig om de waterontharder te plaatsen: afvoer, elektriciteit, bypass.
Waterverzachter
Limburg
Kalk uit water halen met waterontharder
Ik zoek een systeem om kalk uit het water te halen. Onze wateraansluiting bevindt zich in de kelder. Het is voor het verbruik van 4 mensen.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Kruishoutem
We wonen 5 jaar in een nieuwbouwwoning en onze waterketel is stuk door de kalk in het water. Dit willen we binnen 5 jaar niet opnieuw meemaken. We hebben maar een kleine ruimte beschikbaar bij de boiler. De meters staan vooraan in de garage. 2 volwassenen en 2 kinderen gebruik. Afspraak na de kantooruren .
Waterverzachter
Brussel
Waterverzachter / Waterontkalker voor een café in Brussel
Wij hebben een café in het centrum van Brussel. De voornaamste apparaten zijn een koffiemachine, ijsmachine en afwasmachine. Bij de overname 2 jaar geleden was een waterverzachter aanwezig, maar deze is volledig versleten en is aan vervanging toe.
Waterverzachter
Brussel
Waterverzachter voor een woning in Jette
We hebben last van extreem hard water en zoeken een oplossing voor dit via een waterwachter. Woning van de jaren 30 met 5 mensen, waaronder een baby, die gebruik maken van het water.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter in garage vervangen te Herent
Vervangen oude waterverzachter,20 jaar oud. Deze staat in de garage. Enkel aansluiting op leidingswater. 4 mensen gebruik . Woning van 25 jaar oud.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Brugge
De huidige waterverzachter staat in de wasplaats. Dit was een pure waterontharder. Woning van de jaren 70. Hier zijn wel reeds renovatiewerken gebeurd. Gezin van 2 personen.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in Herk-de-stad
Dit is voor een nieuwbouw waarvan we nu bezig zijn met afwerkingswerken. Het leidingwater komt toe in de technische ruimte op het gelijkvloers. Ik zoek vooral een offerte voor een antikalk systeem? We zullen momenteel met twee mensen in de woning.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor herenhuis in Berchem
Ik woon in een groot oud herenhuis in Berchem met relatief hard water. Ik wil een waterverzachter die lang meegaat en onderhoudsvriendelijk is en weinig producten en elektriciteit verbruikt. Graag een overzicht van de kosten over 10 jaar, aanschaf en onderhoud. Voorlopig voor 1 persoon maar reken voor 5-6 mensen. Aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Brecht
Dit is voor een Waterverzachter voor een renovatiewoning van de jaren 50. De watermeter staat vanvoor op het gelijkvloers maar wordt waarschijnlijk verplaatst. Momenteel een verbruik van 3 mensen , maximaal 5 mensen.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Rumst
We hebben een probleem met verkalking op de kranen. Woning van de jaren 50 maar 4 jaar geleden is praktische alle leidingen vernieuwd op een loden leiding. Aansluiting in de kelder voor een verbruik van 4 mensen.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Emblem
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter te plaatsen om kalk weg te halen uit de woning. Gebouw van 2003 met zowel leidingswater als regenwater voor het sanitair. Huidige meter staat in de garage.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Bertem
Dit is voor een woning die we gaan aankopen. Vanaf maart de sleutel. Dan kunnen we ter plaatsen afspraken maken voor het plaatsen van een waterverzachter. De huidige meter staat in de kelder. Ik vermoed enkel leidingswater. We zijn met 4 mensen. Graag meer informatie over alle opties.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Tienen
We hebben enorm veel last van kalk in onze woning. aansluitingen in de kelder en de woning is van voor 1900. We zijn met 4 in de woning. Gelieve te bellen na 16u.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor appartementsgebouw te Knokke
Waterverzachter voor een appartementsgebouw. Dit is voor vijf verdiepingen. Iedereen heeft een aparte meter.
Waterverzachter
Antwerpen
Ontkalker / filter voor leidingwater en regenwater in Beerse
Ik wil een nieuwe ontkalker voor in mijn huis. Leiding en regenwater(toilet), 4 personen, bouwjaar 2014, 30m³/jaar, aansluiting in de garage.
Waterverzachter
Antwerpen
Ontkalker voor leidingwater van woning
Voor in mijn huis zoek ik een nieuwe ontkalker. We zijn aan het verbouwen, enkel leidingwater, 4 personen, 130m³/jaar. Bouwjaar 2000.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor ons huis te Zandvliet
Ik zoek een nieuwe waterontkalker voor in ons recent gekocht huis. Enkel voor leidingwater, voor 3 personen. Het bouwjaar van de woning is 1996.
Waterverzachter
Brussel
Waterontharder op leidingwater in appartement
De waterontharder is voor op een appartement en moet enkel aangesloten worden op het leidingwater. Dit is voor 2 volwassenen en 1 kind.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterontkalker op gelijkvloers | Linter
Voor in ons huis zoeken we een waterontkalker, enkel voor leidingwater. Voorlopig is het voor 1 persoon. Het huis is van 1935. De aansluiting kan op het gelijkvloers, er zijn net nieuwe leidingen gelegd.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Antwerpen
waterverzachter dat we achter de watermeter wensen te zetten, in de kelder . Woning van 1890. Gerenoveerd recent. 5 mensen dagelijks gebruik.
Waterverzachter
Antwerpen
Drinkwater zuiveren met waterontharder | Kalmthout
Ik zou graag al mijn drinkwater zuiveren van kalk en andere onreinheden d.m.v. een waterontharder. Het is een huishouden van 4 personen. De woning is gebouwd in 1979 en is halfopen.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter / Waterontkalker in nieuwbouw plaatsen te Lokeren
We bouwen momenteel een nieuw huis. Er staat reeds een dak op en de leidingen worden volgende week geplaatst. Graag wensen wij ons huis te voorzien van een waterverzachter. 1 a 2 gebruikers.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Kapellen
Plaatsing makkelijk in kelder voor een gezin van 2 personen. Woning van 1967 maar alles is gernoveerd is.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterontkalker vervangen in Tielt | Gratis offertes
We zoeken een nieuwe ontkalker voor in ons huis (bouwjaar 2016). Het toestel moet leiding- en regenwater filteren. We zijn met 4 thuis en ons jaarlijks verbruik is ongeveer 40 m³/jaar.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Rummen
We hebben vooral een probleem met kalk in het water. Dit is voor een verbuik van twee personen. Aansluitingen in de kelder. Woning van de jaren 70. Meeste leidingen zijn vervangen geweest zo'n 5 jaar terug.
Waterverzachter
Limburg
Oplossing voor kalk in het water | Tongeren
We zoeken een oplossing voor kalk in het water en dachten aan een waterontkalker. Ons huis is van 1952, maar de waterleiding is 8 jaar geleden vernieuwd. De meter staat aan de keldertrap.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter op een appartement ? | Schoten
Ik vroeg me af of ik een waterverzachter kan plaatsen in mijn appartement. Er zit veel kalk in het leidingwater en dat wil ik eruit halen. De meter staat in de technische ruimte in de kelder.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor leiding- en regenwater (Wevelgem)
Ik wens een waterverzachter aan te sluiten op leiding- en regenwater. De meter bevindt zich in de kelder. Vier mensen gebruiken water. De woning is van de jaren 50. We willen voornamelijk problemen met kalk vermijden, want de leidingen zijn recent vernieuwd.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Aarschot
waterverzachter voor de kalk in het water tegen te gaan. Woning in renovatie. Aansluiting in de kelder maar er is ook een rechtstreeks leiding naar het gelijkvloers.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in Boorsem
waterverzachter voor tegen kalk uit het water te halen. gezin van zes personen. Aansluiting op het gelijkvloers. Woning zes jaar geleden gerenoveerd.
Waterverzachter
Brussel
Waterverzachter voor appartementsgebouw
Dit is voor een appartementsgebouw. Wij hebben dit besproken met de verschillende eigenaars. Het gaat om een verbruik van 1800 kubieke meter per jaar.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor gebouw in Hasselt
waterverzachter te gebruiken voor kalk uit het water te halen. Dit is voor een woning die ik huur maar de eigenaar is ermee akkoord dat hier een waterverzachter wordt geplaatst. 30 % wordt door mij betaald en 70% door de eigenaar. Twee appartementen met een eenpersoneensgezin en een driepersoongezin. Gebouw van de jaren 60. Aansluiting van het water is bij de ingang in een technische ruimte.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor 4 personen in kelder plaatsen
Waterverzachter voor tegen de kalk in het water. Dagelijks verbruik door 4 personen. Water komt toe in de kelder , naar de berging en de zolder waar de boiler hangt. Dit is een gebouw van meer dan 100 jaar maar volledig gerenoveerd.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor appartementsgebouw, Edegem
Ik ben sydicus en zoek een nieuwe waterverzachter voor ons appartementsgebouw. Er zijn 5 eigenaars. Het bouwjaar is rond 1985. Er is een aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterontharder plaatsen | Gratis offertes
Ik zoek offertes voor het plaatsen van een waterverzachter. We gebruiken enkel leidingwater. Ons huis is 10 jaar oud.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter / Waterontkalker voor een school
De waterhoofdkraan staat in de eetzaal en onmiddellijk daarna zouden we en waterverzachter plaatsen. SCHOOL. Volgende week vakantie.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter plaatsen tegen kalk te Kruishoutem
We zoeken een offerte voor het plaatsen van een waterverzachter voor tegen de kalk en voor het drinkwater. Aansluuiting in een technische ruimte vlak naast de keuken,Gebouw van 72.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor een woning in Berlaar
Voor mijn woning (bouwjaar 1957) ben ik op zoek naar een waterverzachter. Mijn gezin bestaat uit 3 personen. Ik ben momenteel nog aan het renoveren maar wil een waterverzachter op de waterleiding laten aansluiten.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter te Zaventem in een appartement
Net nieuwe boiler moeten plaatsen (na zoveelste werken). Ook al enkele buizen vervangen. Waterkoker en kranen moeten we vaak ontkalken. Dit is voor een appartement op de eerste verdieping. De aansluiting van het water is mogelijk in de kelder.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
waterverzachter voor een nieuwbouw te Heule
Dit is voor een nieuwe woning waarvan de ruwbouw net af is en we bezig zijn binnen met de afwerking. De aansluitingen van water zijn op het gelijkvloers, achteraan de woning bij de tuinkant. Zowel regenwater als stadswater.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Vervangen verouderde waterverzachter, Erpe-Mere
Oude waterverzachter van 25 jaar oud.Omdat hij blijft doorlopen zoeken we nu een offerte voor een neiuw apparaat. Deze staat nu op het stadswater maar zou naar een waterput moeten worden gezet. Woning van 1992.
Waterverzachter
Limburg
Waterontkalker na renovatie | Gingelom
Ik zoek een waterontkalker voor in mijn gerenoveerde woning. De aansluiting van het water bevindt zich in de kelder. Het is voor het verbruik van één persoon.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een appartement, regio Antwerpen
Nieuwbouw app, alles is voorzien. ( afvoer, stopc ) Graag klein type voor ongv 25kg. Dit is voor specifiek het kalk uit het water te halen. Momenteel reeds een offerte voor aansluiting in de berging.
Waterverzachter
Antwerpen
Kalk bestrijden met waterverzachter | Essen
Ik zoek een waterverzachter tegen de kalk in het water. Het toestel moet het dagelijks verbruik van 4 personen aankomen. De waterleiding komt toe in de kelder en gaat via de berging naar de zolder, waar de boiler hangt. Het gebouw is meer dan 100 jaar oud, maar volledig gerenoveerd.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Kapsalon te Asper zoekt waterontkalker
We zijn op zoek naar een offerte voor een waterontkalker. De aansluiting moet enkel op het leidingwater gebeuren. Het is voor het verbruik van een gezin van 3 personen, maar wij hebben wel een kapsalon.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Compacte waterontkalker gezocht (op leidingwater)
We zouden graag een nieuwe waterontkalker laten installeren. Het toestel mag niet te groot zijn, omdat het in een kast moet passen. De woning wordt bewoond door mijn partner en ik en we gebruiken enkel met leidingwater.
Waterverzachter
Antwerpen
Kalk in het water voor een woning in Stabroek
Ik zoek een offerte voor een probleem met kalk in het water. Drie personen dagelijks gebruik. Aansluiting in de garage.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een gezin in Opglabbeek
We hebben momenteel grote problemen met kalk in het water en zoeken een offerte voor een systeem om het water drinkbaar te maken. De woning is van de jaren 50, maar de waterleiding werd door de vorige eigenaars wel vernieuwd. De aansluiting bevindt zich naar alle waarschijnlijkheid in de kelder.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter in Landen
We hebben momenteel enorm veel last van kalk in het water. Onze woning is van 1978. We zijn met 4 personen en zouden de waterverzachter in de garage willen plaatsen. Gelieve mij te contacteren na 16u.
Waterverzachter
Luik
Oplossing kalk in het water voor een woning in Lincent
Ik zoek een offerte om een waterverzachter te plaatsen, waarschijnlijk in de garage. Mijn woning is twee jaar geleden gebouwd.
Waterverzachter
Limburg
oplossing voor hard water; woning in sint-truiden
We hebben enorm veel last van hard water en zoeken hievoor zoeken we nu een oplossing. 2 mensen dagelijks gebruik van het water.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in As
Wij zijn nieuw met dit soort systemen, we zijn een huis aan het verbouwen en willen eigenlijk gewoon kijken wat dit inhoud en of het budgettair ook kan. Onze gezinssituatie zal nooit meer dan 3 personen zijn. Bouw origineel van de jaren 60. Leidingen worden vernieuwd. aansluitingen in de kelder.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Ontkalker voor een gezin in drongen
Zo goed als geen plaats om ontkalker te plaatsen naast inkomende watertoevoer huis. Dit is in de living in de zithoek. Bij voorkeur te plaatsen in een washok. Verbouwingen gestart in 2012. Beste contacteren deze week of anders de week van de 28ste.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterontkalker regenwater en leidingwater te Stabroek
Eigenaars, leidingwater -en regenwater, (voor toiletten enw asmachine) gezin van 2 personen, 2 aparte aansluitingen.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
plaatsing waterverzachter voor een appartement in Waregem
Dit is voor een appartement op tweede verdieping . Meter staat in de Kelder. Vooral wat last van klak in het water. Gebouw is 4 jaar oud.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Vervangen kapotte waterverzachter - Holsbeek
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een oude waterverzachter die gebarsten is. Hij staat in de kelder. Het is voor een dagelijks waterverbruik door 2 à 4 personen.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
ontkalkingssysteem voor water , oplinter
We zoeken een offerte voor een ontkalkingssysteem voor de woning. Dit is voor een gezin van 4 met enkel leidingswater. De meter is in d ekelder.
Waterverzachter
Antwerpen
Offerte voor een waterverzachter | Oud Turnhout
We zoeken een offerte voor een waterverzachter in onze woning. Dit werd ons aangeraden door kennissen. Onze woning dateert van 1992. De hoofdaansluiting bevindt zich in de kelder.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Vervangen van waterverzachter voor een gezin in Herzele
Wij zouden graag onze oude waterverzachter vervangen door een nieuwe. Onze oude is al 10 jaar stuk en staat in de kelder. Onze woning dateert van de jaren 50. We zijn een gezin van 4 personen.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Waasmunster
We merken dat er bij het water dat er een vreemde smaak. Ook een beetje sporen van kalk. We hebben in de woning enkel leidingswater dat aansluiting in de keuken.
Waterbehandeling (recente leads) 1 | Waterbehandeling (recente leads) 2 | Waterbehandeling (recente leads) 3 | Waterbehandeling (recente leads) 4 | Waterbehandeling (recente leads) 5 | Waterbehandeling (recente leads) 6 | Waterbehandeling (recente leads) 7 | Waterbehandeling (recente leads) 8 |