Voordelen van veranda

  • Meerwaarde voor uw woning
  • Aangenaam wonen
  • Rustgevend

Offertes vergelijken, zo eenvoudig... !

Beschrijf
je project

Plaats in een paar eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig !

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Pergola, terrasoverkapping
Limburg
Terrasoverkapping voor een nieuwbouw in Tessenderlo
Graag een overkapping voor aan het huis (prefab nieuwbouw). We zoeken een overkapping in aluminium met lamellen en een oppervlakte van 6m x 6m. Het project is ten laatste voor januari 2020.
Veranda
Limburg
Veranda laten plaatsen
Graag een offerte voor een veranda. Het gaat om een oppervlakte van 6 op 4 meter.
Veranda
Limburg
Leefveranda in pvc in Lommel
Ik ben op zoek naar offertes van verandabouwers voor een leefveranda. De veranda zou een licht licht hellend dak moeten hebben en moet het huis met de uitbouw verbinden. Het dak moet zeker warmtewerend zijn. Qua materiaal van de leefveranda had ik aan pvc of aluminium gedacht. De totale beschikbare oppervlakte is 24 m².
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
PVC leefveranda | Nieuwbouw | Boom
Wij zijn aan het bouwen en overwegen een leefveranda om wat extra leefruimte te creëren. Daarom hadden we graag prijzen vergeleken van enkele verandabouwers. De nieuwbouw zou binnen twee maanden klaar moeten zijn.
Veranda
Antwerpen
Leefveranda aan een chalet | Wuustwezel
We zouden graag een leefveranda bouwen aan onze chalet (minstens 20 m² exta leefruimte), maar we kennen geen verandabouwers in onze regio. Qua ramen willen we zeker een schuifraam en een kiep-draairaam.
Veranda
Limburg
Aluminium leefveranda met polycarbonaat dak (Kinrooi)
Wij willen onze woning uitbreiden met een aluminium leefveranda van 7m x 4m met een polycarbonaat dak. Het is een nieuwbouwwoning en de werken mogen nog dit jaar van start gaan.
Veranda
Antwerpen
Leefveranda in pvc of aluminium met hoogrendementsglas in Puurs
Het zou gaan om een leefveranda van 3.5m op 5m, waarvan 2 zijdes in glas moeten zijn. Verder zou ik werken met hoogrendemensglas en goed isolerende tussenstukken uit pvc of alumium. Ik zou de landelijke stijl van het huis willen doortrekken in de veranda.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Orangerie in zwart aluminium | Drongen
We zoeken verandabouwers die ons project willen uitvoeren, namelijk een soort van orangerie voor in onze tuin. De orangerie moet 40 m² groot worden en qua materiaal hadden we aan zwart aluminium gedacht. De betonvloer is reeds gegoten.
Veranda
Oost-Vlaanderen
Aluminium leefveranda te Haaltert
Wij zouden graag een aluminium leefveranda plaatsen van 7 meter lengte en 2,6 m diepte. Ons huis is in 2000 gebouwd, maar is nu iets te klein en zoeken dus wat extra leefruimte. Voor het aluminium houden we van de steellook.
Pergola, terrasoverkapping
Vlaams Brabant
Terrasoverkapping of pergola aanbouwen in Steenokkerzeel
Wij denken eraan een pergola of terrasoverkapping bij te bouwen aan onze woning. We zoeken een moderne look, dit met afmetingen van 8mx4m, waarbij twee gevelmuren kunnen benut worden. De twee vrije zijdes zouden we met schuifwanden willen maken. Qua materiaal gaat onze voorkeur uit naar hout of aluminium.
Pergola, terrasoverkapping
Oost-Vlaanderen
Overkapping voor een woning in Stekene
Ik heb een beton platform in mijn tuin van 12m op 6m. Dit platform zou overdekt moeten worden zodat het min of meer beschermd is tegen regen. Rond het platform is er enkel gras en het platform zelf ligt ongeveer 25cm hoog. Ik zou opteren voor een zadeldak, aangezien ik dit platform gebruik om krijgskunsten op te beoefenen. D.w.z. dat er vaak met lange wapens wordt getraind zoals lange stokken en speren, en dat dus de hoogte van de overkapping ook zeer belangrijk is om de bewegingsruimte te kunnen vrijwaren. Ik stel me zelf, indien mogelijk, een hoogte voor van 4 a 4.5m. Los daar van zou alles dus open moeten blijven. De zijkant van het dak zelf zou ik eventueel dicht willen hebben (de omgekeerde v van het dak dus). Van materiaal opteer ik het meest voor hout en een klassieke, zelfs landelijke uitwerking. Hoewel ik opensta voor combinatie of voorstellen met aluminium om eventueel de prijs te drukken. Werken gepland voor ten laatste tegen september af.
Veranda
Antwerpen
Oude veranda renoveren in Kapellen
Ik wens mijn oude veranda volledig af te breken en te vervangen naar een modernere stijl. Mijn voorkeur qua materiaal gaat uit naar PVC. Kunt u mij in contact brengen met enkele verandaspecialisten uit de buurt?
Veranda
Oost-Vlaanderen
Moderne leefveranda in aluminium met zonwerend glas
Wij willen een veranda aan ons huis van 4 meter diep en 4m31 breed. De veranda moet een strakke, moderne look hebben, liefst in het aluminium. Er moet ook zonwerend glas in zitten. Qua termijn hadden we aan begin augustus 2019 gedacht.
Veranda, pergola, orangerie
Henegouwen
Terrasoverkapping met polycarbonaat dak plaatsen naast veranda
Ik heb een veranda en wil naast de veranda een terrasoverkapping plaatsen met een dak in polycarbonaat. De afmetingen van de terrasoverkapping zullen 5m20 op 3m85 en deze overkapping moet tussen 2 muren komen naast de veranda. Graag een afspraak ter plaatse zodat ik alle details kan tonen.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Aaigem
Werken gepland voor de zomer. Veranda van ongeveer 8x2m In een hoek. naar 6m. Het kleinste stuk wordt een leefruimte. Matriaal staat open.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
terrasoverkapping te Sint-Gillis-Waas
Eigenaars, 8m x 3m te overdekken.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Terrasoverkapping in aluminium - vast dak op terras
Wij willen op korte termijn ons volledig terras laten overkappen met een terrasoverkapping / pergola. De structuur zou in metaal / aluminium moeten zijn. Later zullen we daar eventueel bij aan willen bouwen.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Veranda voor een woning in Begijnendijk
Ik wens een offerte voor een veranda van 4 op 4 m. Het liefst aluminium.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Pergola voor aan mijn huis in Halle
Ik wil graag een pergola voor aan de woning.
Opp. 5m x 6m, in alu normaal, huis van 2008, kan ergens in 2019.
Veranda
Vlaams Brabant
PVC of aluminium veranda voor een woning in Kampenhout
Plaatsing van PVC veranda of aluminium veranda. +- 28m². Ik spreek wel enkel Engels.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Houten veranda renoveren in Stekene
We zoeken een offerte om een leefveranda. af te breken en een nieuwe te zetten of eventueel de huidige te renoveren. De huidige veranda is in hout. We zouden liever een ander materiaal hebben. Ik schat de oppervlakte op 35 m².
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Leefveranda met grote koepel in Erpe-Mere
We wensen een leefveranda van 6 op 7 m. Twee zijkanten in de muur en aan voorkant grote vouwdeuren. In het dak een grote koepel. Graag in aluminium. Het huis is van 1957 en werd later gerenoveerd.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Overkapping voor een nieuw terras in Aalst
We hebben een nieuw aangelegd terras waar we een overkapping wensen over te plaatsen. Materiaal staat nog niet vast, aluminium is wel mooi. Ik schat zo'n 40 m². Werken gepland voor tegen dit najaar.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Carport voor twee wagens in Zulte
We willen een carport aangebouwd aan de woning. Geen voorkeur voor het materiaal. Graag plaats voor twee wagens. De werken zijn voor tegen het einde van het jaar.
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Afsluitbare terrasoverkapping in Menen
Offertes gezocht voor een terrasoverkapping met lammellendak, afsluitbaar en met led verlichting. Graag prijsoffertes voor hout en aluminium.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Aluminium leefveranda met dubbel glas | Destelbergen
Ik wil een veranda voor aan mijn huis. Het gaat om een oppervlakte van 32m². Graag aluminium profielen met dubbel glas en voor het dak hoogrendementsglas, zonwerend. Het huis is meer dan 10 jaar oud.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Terrasoverkapping voor een woning in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor een overkapping. Dak van glas of polycarbonaat. Liefst in hout. Werken eventueel nog deze zomer indien het binnen het budget past.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Veranda als woninguitbreiding in Kalmthout
Ik zoek offertes voor een veranda die zal dienen om de woonkamer uit te breiden. Nog geen idee van het gewenste materiaal. Het gaat om ongeveer 8 m². De woning is van 1997. De plaatsing is zeker voor tegen de zomer. Graag zo snel mogelijk contact.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Veranda voor een woning in Grimbergen
Ik heb momenteel een halfopen veranda, vijfhoek waarvan twee hoeken zijn dichtgemaakt. Ik zoek nu iemand om de veranda te kunnen toemaken ventilatie plaatsen en verder af werken. Huidige veranda in aluminium. Deze woning is zes jaar geleden aangekocht . Woning is van de jaren 70.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Terrasoverkapping voor in aluminium te Ternat
Voor aan mijn huis zoek ik een terrasoverkapping. Opp. 32 m², in aluminium. Het huis is van 1997. Kan dit jaar al geplaatst worden.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Lede
We zoeken een offerte voor het plaatsen van een veranda die gebruikt zal worden als een leefruimte. Martiaal liefst aluminium of pvc. +- 24m².
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Veranda voor een B&B in de Haan
Voor een bed and breakfast willen we een veranda om de leefruimte uit te breiden. Het gaat om een verbinding tussen twee kamers over 15 m². Liefst in hout. In het midden komt er een schuifdeur die brandveilig is. Liefst in de namiddag bellen.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Houten terrasoverkapping vervangen in Lanaken
Voor aan ons huis zoeken we een nieuwe terrasoverkapping. De huidige is in hout en willen we volledig wegdoen. Oppervlakte +15 m², materiaal PVC of aluminium en een moderne look. Het huis is van 1993.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
veranda voor een woning in Tremelo
Ik heb een veranda nodig voor mijn zaak. En ik heb geen info over hoe groot, welke soort en hoe veel het kost ,.... Dit is voor een zaak die zal starten waar we aan de voorkant een veranda wenst te plaatsen.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Pergola plaatsen te Mechelen
We willen een pergola plaatsen van 2m op 5 m.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Leefveranda | PVC of aluminium | Zelzate
Ik wil een leefveranda uit PVC of aluminium plaatsen. Nu staat er al een veranda, maar die moet weg. Ik heb ongeveer 50 m² beschikbaar.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Aluminium veranda plaatsen te Alken
Ik wens een offerte voor het plaatsen van een veranda. Het is sowieso groter dan 20 m². Het liefst aluminium.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Leefveranda voor aan ons huis in Niel
We zoeken een leefveranda voor aan het huis.
Opp. 20m² ongeveer. We weten nog niet in welk materiaal we de veranda willen optrekken.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Oude veranda vervangen door leefveranda | Vilvoorde
We zijn op zoek naar offertes om onze bestaande veranda te vervangen. We willen graag een leefveranda laten bouwen. In totaal is er 55 m² beschikbaar.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda | Leefruimte | PVC
Ik zoek een offerte voor een veranda dat zal gebruikt worden als leefruimte. De veranda zou ongeveer 18 m² groot mogen zijn. Qua materiaal dacht ik aan PVC.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Terrasoverkapping voor een woning in Lier
Ik ben van plat een plat dak te vernieuwen waar ik aan de achterkant een terrasoverkapping wens te plaatsen. Graag ook informatie over wat ik moet voorzien bij het vernieuwen van het dak. pvc of aluminium.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Klassieke of leefveranda bouwen | Prijzen en offertes
Ik zoek offertes voor een klassieke en een leefveranda. We zijn er nog niet uit wat we precies zullen kiezen, dus willen we de prijzen vergelijken. Ook de keuze van het materiaal ligt nog open.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Aluminium pergola in Lille
We zoeken offertes voor een aangebouwde pergola. Momenteel hebben we een houten pergola van 8 m lang op 2,7 m diep. We wensen deze te vervangen door een aluminium pergola met twee zijwanden, een dichte wand en een mat glas met deur. De woning is 30 jaar oud.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Offerte carport | Mariakerke
Ik wens een offerte voor een carport van 7 op 6 meter. De woning is gebouwd in 1960.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Leefveranda in aluminium (Leopoldsburg)
Voor aan ons huis willen we een andere veranda. De huidige gaat weg. Het gaat om een opp. van 21 m², in aluminium. Het huis dateert van 1958.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Leefveranda voor aan ons huis in Ravels
Voor aan mijn huis wil ik een leefveranda. Opp. 18m², in alu, huis van 1992, kan dit jaar nog doorgaan.
Veranda
Limburg
Oude veranda vervangen door leefveranda | Neeroeteren
Onze veranda is 20 jaar oud en versleten. Daarom denken we aan een leefveranda, maar we willen eerst wat prijzen vergelijken. De leefveranda zou ongeveer 30 m² groot worden en uit aluminium bestaan.
Veranda
Oost-Vlaanderen
Veranda of pergola | Gratis offertes vergelijken
In de tuin hebben we een veranda. Die willen we vervangen door een nieuwe veranda of een pergola, daar zijn we nog niet goed uit. Daarom zouden we enkele offertes vergelijken voor een veranda en voor een pergola.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Klassieke veranda als keuken gebruiken | Westerlo
We willen aan de achterkant van ons huis een veranda bouwen. Het moet een klassieke, landelijke veranda worden van 12 m² en er komt een keuken in. Er is geen bouwvergunning nodig.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Aluminium carport bouwen | Nevele
Ik wens een carport van 6 op 4 meter, het liefst in aluminium. Kan ik bij jullie enkele offertes voor een carport vergelijken?
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Tuinhuis vervangen door orangerie (Aalst)
Wij zouden ons tuinhuis willen vervangen door een kleine veranda waarin we zowel zelf kunnen vertoeven als plantjes kweken. Het tuinhuis staat momenteel in de hoek van een stadstuintje tussen twee muren. Deze twee muren dienen dus al als twee zijwanden van de orangerie.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Terrasoverkapping plaatsen te Aalst
Ik wens een offerte voor een terrasoverkapping. Het gaat om een oppervlakte van 4 op 10 meter.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Terrasoverkapping in aluminium | Denderleeuw
Graag wil ik een terrasoverkapping voor aan mijn huis. Het betreft een oppervlakte van 12 m², liefst in aluminium. De woning is van 2008. De werken kunnen dit jaar nog uitgevoerd worden.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Leefveranda voor aan ons huis in Sint-Niklaas
Achteraan onze woning is momenteel een terras met tegels. Die langs 1 kant aansluit aan de woning en een rechthoekige vorm heeft. De bestaande woning is uit de jaren 1950, maar 15 jaar geleden modern gerenoveerd. Doel is om een ruimte te bekomen, die enerzijds via de bestaande buitendeur kan betreden worden vanuit het huis en anderzijds toegang biedt op de tuin. Er moet zeker een manier voorzien worden die voor zonnewering zorgt in het dak. Er is beperkte elektro-bekabeling voorhanden. Opp. minder dan 40m², in alu, kan zeker dit jaar.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Pergola voor een woning in Grimbergen
Dit is voor een pergola aan de woning aangebouwd. +- 12m². martiaal staat open en zou ik ter plaatsen wensen te bespreken.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Moderne veranda met lichtstraat plaatsen
We willen een moderne veranda met plat dak en lichtstraat plaatsen. De veranda moet aangebouwd worden aan bestaande vrijstaande woning. In deze ruimte wordt een industriele keuken voor traiteur dienst ingebouwd.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Houten pergola vervangen in aluminium (Schelle)
Ik zoek offertes voor een open pergola in aluminium. Dit is ter vervanging van een bestaande houten pergola. Mijn woning van 50 jaar oud. De werken zijn voor in de zomer.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Veranda voor mijn oldtimers te Heppen
Ik ben op zoek naar offertes voor een veranda. De veranda is niet meteen bedoeld als leefruimte, eerder voor mijn oldtimers te zetten. Oppervlakte +50 m², ik weet nog niet welk materiaal.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Leefveranda voor aan mijn pand te Genk
We zoeken een leefveranda voor aan ons huis. Opp. 20-24m², materiaal is te bespreken, woning van 1862. Tijdstip is kan rond mei-juni.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Terrasoverkapping voor een buitenkeuken | Alsemberg
Ik zoek een offerte voor de overkapping van een buitenkeuken. Ik schat zo'n 12 m². Materiaal staat open maar zeker geen hout.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Neutrale veranda tegen de keuken plaatsen
Ik zoek een offerte voor een veranda die tegen de keuken wordt aangebouwd. Niet te bombastisch .Wel met een niveauverschil. 10-20m². Liefst in pvc in dezelfde kleur als de ramen.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Afdak plaatsen aan de keuken
Dit is voor een afdak te plaatsen aan een keuken. Een soort van terrasoverkapping dus. Wat zijn de mogelijkheden / prijzen?
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Carport voor een woning in Egem
Ik zoek offertes voor een carport voor een nieuwbouwwoning. Deze is gebouwd in januari. Carport in aluminium of hout. Dit wordt een carport voor een wagen.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Sint Niklaas
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een veranda voor een dakterras. We zouden graag dit ter plaatsen laten bekijken. Woning van meer dan 100 jaar maar werken gebeurd in 2012.
Veranda
Oost-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Leeuwergem
6.90x2.75 liefste met gesloten plat dak. Martiaal staat open.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Aluminium terrasoverkapping van 4 op 5 meter
Ik wens een terrasoverkapping van ongeveer 4 op 5 meter. Het liefst heb ik aluminium.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Veranda voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor een extra ruimte te creëren achter de woning. Ik schat zo'n 15m². We hebben nog geen voorkeur voor materiaal, liever niet in hout.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Veranda in pvc, Tremelo
We zoeken een offerte voor een leefveranda. Deze zou moeten komen op de plaats van het terras (30 m²). Liefst in pvc, kleur antraciet.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Bestaande veranda vervangen in Beveren waas
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande veranda. deze zal dienst doen als een leefruimte. Ik schat 3.5x10 of 11m.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Leefveranda voor aan mijn pand te Zemst
Ik wil een veranda in aluminium aan mijn huis laten plaatsen. Er is ongeveer 8m² ter beschikking.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda aan bijbouw van rijhuis te Gent plaatsen
Het betreft een veranda aan een aanbouw (keuken) van een rijhuis. Aan de linkerkant kan de veranda worden aangebouwd aan de scheidingsmuur (magazijn van de buren). Aan de rechterkant moet de veranda op zichzelf kunnen staan of moet de bestaande scheidingsmuur opnieuw opgebouwd worden. Er moet ook een vloerplaat voorzien worden. Het gaat om 2,5 op 5 meter.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Veranda in zwart aluminium 3.5 x7 m Mol
Ik wens een veranda van 3,5 op 7 meter. Als materiaal wens ik zwarte aluminium.
Veranda
Vlaams Brabant
Leefveranda in pvc (Holsbeek)
We zijn een oude huis, jaren 50, aan het renoveren. er staat al een oude veranda op, we willen deze afbreken en een leefveranda erop zetten op 12 m2. Martiaal liefst in pvc.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda of pergola voor een woning in Bambrugge
Ik zoek een offerte voor een een pergola of veranda dat volledige toe kan en in de zomer volledige kan worden opengezet. woning van 20 jaar oud.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Leefveranda voor in Londerzeel | Prijsoffertes
Ik wil een nieuwe veranda voor aan mijn huis. De huidige doe ik zelf wel weg. Graag in pvc of aluminium. Wij zijn in de eerste plaats vooral geïnteresseerd in de kostprijs, omdat we hier totaal geen idee van hebben.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
PVC veranda met glazen dak | Kieldrecht
Wij zouden graag een veranda plaatsen aan de achterzijde van ons huis op een reeds aangelegd terras met klinkers. Onze gevel is 7 meter breed en ons terras is 5 meter diep. De veranda zou een echte leefruimte worden. Ook in de winter willen we in onze veranda kunnen zitten, maar in de zomer moeten we ze zoveel mogelijk kunnen openen. Een zonnewering opzij en bovenaan is misschien wel aangewezen voor de warme zomerdagen. Qua materialen had ik aan PVC profielen gedacht en dak in glas of polycarbonaat.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Veranda met glazen schuifdeur | Offertes vergelijken
We hadden graag een dichte veranda tussen 2 bestaande muren laten plaatsen. Langs één zijde moet het wel worden afgewerkt met plaatwerk. Het dak mag uit polycarbonate platen bestaan. De voorzijde moet een glazen schuifdeur hebben. De fundering is reeds voorzien.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Bestaande veranda vervangen en buitenmuur isoleren
Onze bestaande veranda (32 m²) moet eerst afgebroken worden. Daarna willen we buitenmuur isoleren en ten slotte moet er een nieuwe veranda gebouwd worden.
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Carport in aluminium | Izegem
Ik zoek een carport voor aan mijn huis. Oppervlakte rond de 15 m², liefst in aluminium met een doorschijnend dak. Het bouwjaar van mijn woning is 1978.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag veranda in antraciet aluminium
Ik wil een veranda aan mijn huis plaatsen.
Een oppervlakte van 3,5m x 7m, in aluminium (antraciet).
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Pergola of terrasoverkapping | Oudenaarde
We zoeken een pergola in aluminium of pvc die volledig open is van ongeveer 20-25 m². We hebben een groot schuifraam en dan een insprong van de keuken (1,8 x 2 m). Graag bellen na 17u.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Veranda als leefruimte in Kasterlee
We hebben een veranda die volledig op de zuidkant staat met een luifel erboven, maar nu willen we er graag een moderne leefruimte van maken al dan niet met verruiming van de keuken. Het gaat om 9 op 3 meter.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Pergola boven jacuzzi plaatsen Overijse
Pergola die moet afsluitbaar zijn. Dit om over de jaccuzi te plaatsen. +- 10,5 m².
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Erker ombouwen tot veranda met plat dak
Bestaande houten erker driehoekig ombouwen tot driehoekige glaspartij met plat dak. Benen van 2,5 m en 4m
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Leefveranda in aluminium plaatsen in regio Tienen
Ik zoek naar offertes voor een veranda van ongeveer 20 m² aan mijn huis. Qua materiaal had ik aan aluminium gedacht. De woning zelf dateert van 1929, maar is later gerenoveerd.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Terras vervangen door veranda/orangerie in Lochristi
We zoeken een veranda of orangerie voor aan ons huis in aluminium of metaal. Het gaat om een oppervlakte van bijna 40 m². Nu ligt er een terras.
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Carport voor een woning in Dikmsuide
6 x2.5m carport. Ik zou deze wensen te plaatsen in aluminium en plexglas.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Offerte-aanvraag voor Pvc veranda in Maldgem
We willen een PVC veranda aan ons huis zetten van 5mx 6m. Bedoeling is dat dit een leefruimte wordt, dus graag met hoogrendementsglas.
Veranda
Vlaams Brabant
Bijbouw of leefveranda? | Buizingen
Wij willen onze woning uitbreiden, maar twijfelen tussen een veranda of een gemetste bijbouw. Ik weet niet precies hoe oud het huis is, maar we hebben wel de plannen.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Bestaande terrasoverkapping vervangen, woning te Zichem
Ik zoek een offerte voor een overkapping van een bestaand terras. Bestaande overkapping zal weg moeten en we wensen een iets bredere overkapping van 11.5x3m ongeveer. Polycarbonaat met aluminium. Woning van de jaren 60.
Veranda
Limburg
Woonveranda voor woning in Peer
Aan een bestaand huis vast maken. Deze veranda wordt een aparte leefruimte. We hebben nog niet beslist welk materiaal we willen.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag aluminium veranda 18m²
Voor aan mijn woning wil ik een veranda.
Opp. 18m², in aluminium, huis van 2005.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Aluminium veranda bouwen met dak in glas
Ik zou graag een klassieke veranda in aluminium bouwen. De veranda moet zo'n 10 m² groot zijn en het dak moet uit glas of polycarbonaat bestaan. De veranda zou tussen 2 muren komen te staan.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Bestaande houten veranda vervangen
We hebben een veranda van ongeveer 40m² uit hout. Aan de onderkant is deze veranda rot. We willen deze dus graag vervangen met een nieuwe veranda.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Leefveranda bouwen | regio Zonhoven
Ik zoek offertes voor een leefveranda van ongeveer 15 m². Ons huis kan wat extra leeftruimte gebruiken, vandaag. Het liefst zou ik een veranda in aluminium of PVC hebben. De woning zelf is van 1995.
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Woonveranda als aanbouw aan bestaande keuken
We willen een aanbouw aan de bestaande keuken plaatsen.
Wij dachten aan een klassieke woonveranda met een oppervlakte van 12 m2.
De dakbedekking hadden we graag, ofwel in glas, ofwel in polycarbonaat uitgevoerd zien.
Graag ze snel mogelijk een specialist ter plaatse want willen de veranda voor de zomer geplaatst zien.
Veranda
Antwerpen
Woonveranda in pvc - Turnhout
Aan onze woning (bouwjaar 1990) staat een houten woonveranda met een oppervlakte van 24 m². Door veel grondwater is er houtrot ontstaan onderaan de bestaande veranda. We zouden daarom een nieuwe veranda willen in pvc.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Aluminium terrasoverkapping | Gratis offertes vergelijken
Ik zoek een terrasoverkapping voor aan de woning. Het gaat om ongeveer 6 à 10 m². Ik had het liefst in aluminium gezien.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Offerte Veranda met metswerk en plat dak
Ik wil een veranda voor aan de woning die ik verhuur. Met metswerk rondom van 50 cm hoog en plat dak. Opp. +24m², in PVC, tijdstip is nog open.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Nieuwe veranda in Aartselaar
Ik wil een nieuwe veranda voor aan de woning. Nu staat er één die meer dan 20 jaar oud is. Graag offertes voor een oppervlakte van 15-20 m², in aluminium.
Veranda & bijbouw (recente leads) 1 | Veranda & bijbouw (recente leads) 2 | Veranda & bijbouw (recente leads) 3 | Veranda & bijbouw (recente leads) 4 | Veranda & bijbouw (recente leads) 5 | Veranda & bijbouw (recente leads) 6 | Veranda & bijbouw (recente leads) 7 | Veranda & bijbouw (recente leads) 8 |