Schoonmaak & milieu

  • Beste kwaliteit
  • Goede indruk bij uw klanten
  • Betere hygiëne

Ik zoek deze schoonmaakdienst...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Schoonmaakdiensten
Antwerpen
Schoonmaakfirma voor op werven (Dessel)
We zoeken een schoonmaakfirma voor op onze werven. Op verschillende locaties zou er ongeveer 2x per maand een grote opkuis op de werf gehouden moeten worden.
Schoonmaakdiensten
West-Vlaanderen
Schoonmaakfirma voor een apotheek | Kortrijk
We zoeken een schoonmaakbedrijf om onze ramen te wassen. Dit is voor een apotheek met meerdere verdiepingen, minstens 10 ramen.
Schoonmaakdiensten
West-Vlaanderen
Schoonmaakdiensten voor kunstgalerij | Knokke
Ik wil offertes ontvangen voor het schoonmaken van een kunstgalerij. Graag 1 keer per week, op vrijdagvoormiddag. Het gaat in totaal om ongeveer 300 m². Het belangrijkste is dat de vloeren grondig gepoetst worden.
Schoonmaakdiensten
Limburg
Schoonmaakbedrijf om wekelijks kantoorruimtes in Bree te poetsen
Wij zijn op zoek naar offertes van schoonmaakbedrijven. Onze kantoorruimtes (vloer, ramen, sanitair) zouden wekelijks schoongemaakt moeten worden.
Schoonmaakdiensten
Oost-Vlaanderen
Schoonmaak van een appartementsgebouw, Sint-Niklaas
Voor de gemeenschappelijk delen op drie verdiepingen in een appartementsgebouw zijn we op zoek naar een schoonmaakdienst. We voorzien zelf geen schoonmaakmateriaal. Ikzelf ben één van de bewoners en ben toegeschreven als contactpersoon als u een afspraak ter plaatsen wenst te maken.
Schoonmaakdiensten
West-Vlaanderen
Aanvraag Schoonmaakdiensten te Ieper
Wij wensen offertes te ontvangen voor schoonmaakdiensten, wij wensen 2 loodsen te laten schoonmaken, het betreft de muren, het plafond en de ramen, deze 2 loodsen zijn zeer oud en er zijn veel spinnenwebben en stof, wij wensen deze éénmalig te laten schoonmaken, het betreft een oppervlakte van 18mx70m (x2 voor de 2 loodsen).
Schoonmaakdiensten
Vlaams Brabant
Schoonmaakbedrijf voor in de regio Tienen
Ik wil een schoonmaakfirma voor ons fitnesscentrum. Nu geen firma,, opp. +700m², ook sanitaire ruimtes, bureau, trainingsruimte.