Voordelen van interieurrenovatie

  • Meerwaarde voor uw woning
  • Aangenaam wonen
  • Rustgevend

Offertes vergelijken, zo eenvoudig... !

Beschrijf
je project

Plaats in een paar eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig !

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Schilderwerken
Antwerpen
Ramen appartement laten schilderen in Borgerhout
Graag een afspraak bij ons om de opdracht te bespreken om een offerte te kunnen opstellen. Het gaat dus om houten ramen die vernist zouden moeten worden + een achtergevel deels in hout die in het geel zou moeten geverfd worden. zo'n 30m².
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Ramen schilderen voor een woning in Gent
Wij willen prijs aanvragen voor 3grote ramen van +-140x120 1klein raam en 1voordeur. Opschuren van houten ramen en deur + vernieuwen van vernislaag.
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Muren en plafond laten schilderen in Ingelmunster
Schilderen van een kamer, muren en plafond. Betreft een kamer van 2,85 x 3,60. Huis van bijna 10 jaar oud, er is 1 raam en 1 deur in de kamer . Deze moeten niet geschilderd worden.
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Schilderwerken voor een pand in Oostende
In een nieuwbouw appartement willen we alles in licht gebroken wit laten schilderen. Muren: ongeveer 160 vierkante meter. Plafonds: ongeveer 80 vierkante meter. Oplevering binnen 2 maanden
Schilderwerken
Antwerpen
Appartementen laten schilderen in Antwerpen
Wij hebben een schilderopdracht om een gang (muren + plafdonds) wit te schilderen in een appartementsgebouw (huuropbrengst) van 4 verdiepingen in Antwerpen. Het huis is oud (+/-1920) maar alle 4 appartementen zijn recent gerenoveerd, alsook elektriciteit en het dak. Het enige dat nog rest is de gang die een frisse laag witte verf kan gebruiken. De muren zijn vrij hoog, zo'n 3,5m per verdieping en het gebouw is 4 verdiepingen hoog. De diepte van het gebouw is 15m en de breedte 6m. Aan de achterkant van de gang hebben de 1e, 2e en 3e verdieping hoge ramen. Gelijkvloers heeft achteraan geen ramen, enkel de trap naar boven en een deur. Er is geen behangpapier op de muur. De muren en plafonds zijn op dit moment wat ooit wit geweest is. Een deel is al opnieuw geplamuurd om wat kleine kantjes en kraakjes op te vullen in de muur. Er zijn nog steeds kleine kraakjes, maar geen grote gaten of gapen. De muur en plafond zouden in het wit geschilderd moeten worden, iets neutraal. Als u mij een emailadres stuurt, kan ik ook foto's doorsturen. De werken mogen/kunnen zo snel mogelijk beginnen. Ziet u dit mogelijk? Heeft u een offerte? Hoe lang denkt u dat dit zou duren voor deze werken?
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Muren schilderen van een pand in Lede
Schilderen van de muren in: De keuken: te schilderen oppervlakte = ± 15 m². De living: te schilderen oppervlakte van de muren =± 38 m². De muren zijn reeds geschilderd met witte verf Huis van 1963.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Slaapkamer en badkamer schilderen in Balegem
Enkel te behangen met overschilderbaar behangpapier en en eventueel ook schilderen . Slaapkamer en badkamer boven.
Schilderwerken
Antwerpen
Gang en slaapkamer schilderen van woning in Boom
Muren van 1 slaapkamer + aanpalende overloop. Ook vloerbekleding wordt vervangen. augustus 2019 indien mogelijk
Schilderwerken
Limburg
Schilderwerken voor een pand in Peer
Voor een appartementsgebouw in Peer zijn we opzoek naar een schilder die traphallen en de buitenpilaren zou kunnen schilderen. Het zou gaan om Residentie Bollestraete. Indien u interesse heeft om een offerte op te maken horen wij het graag van u. Gebouw van jaren 70.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Schilderwerken voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een offerte voor het schilderen van een plafond van de living, plafond van de keuken en een drietal binnendeuren. Ook de vensters vanaf de binnenkant.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel schilderen in Geraardsbergen
Graag had ik een offerte laten maken voor het schilderen van mijn gevel. Het gaat om een rijwoning waarvan de gevel reeds geschilderd is geweest. De woning dateert van de jaren 50.
Schilderwerken
Antwerpen
Binnenschilderwerk in Bonheiden
Graag een offerte voor volgend binnenschilderwerk: 1. muren (op pleisterwerk) + plafond (op verflaag) van badkamer 2. muren + plafond van inkomhal + nachthal, verbonden met trap (nu behangen) - stelling nodig. Uiteraard kan u de plaatsen komen bekijken om een beter idee te krijgen van de omvang van de werken.
Schilderwerken
Limburg
Garage en keuken schilderen met witte glansverf | Heusden-Zolder
Graag had ik een bestek ontvangen voor het schilderen van het plafond en de binnenmuren (50 m²) van de garage. De nieuwe pleisterkalk moet met witte hoogwaardige glansverf (waterproof) geverfd worden. Daarnaast willen we ook een offerte voor het afschuren en herschilderen in witte hoogwaardige glansverf (waterproof) van de keuken (20 m²).
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Buitenschrijnwerk afschuren en vernissen + binnen schilderen | Geraardsbergen
We willen ons buitenschrijnwerk (zowel de buitendeuren als de ramen) laten afschuren en hervernissen. Het gaat om Afzelia hout met kleurvernis. Binnen moet het huis ook geverfd worden.
Schilderwerken
Vlaams Brabant
Schilderwerken na daklek in Leuven
Omwille van een recent lek in ons dak dient ons plafond opnieuw geschilderd te worden. Het lek werd ondertussen gedicht en de plafond is reeds droog. Het gaat hier over de vals plafond van een leefruimte te Leuven. De ruimte is +-16m2 groot en de plafond is redelijk ruw. Door het lek zijn er ook wat oneffenheden in het plafond aanwezig, schuren is dus misschien wel aangewezen. Bij deze zou ik graag hiervoor een vrijblijvende offerte opvragen.
Schilderwerken
Antwerpen
Schilderwerken te Lier
Graag hadden wij onze benedenverdieping (keuken, leefruimte en toilet) laten schilderen. Alsook de hal beneden en de hal op de eerste verdieping. Alle muren zijn min of meer schilderklaar.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Schilderwerken binnenshuis in Buggenhout
Ik wens verschillende ruimtes te laten beschilderen nl. dressing, badkamer, slaapkamer, de gang en een kleine WC. Ik zou graag de werken laten uitvoeren in februari 2019.
Schilderwerken
Limburg
schilderwerken binneshuis voor een woning in Leopolsburg
Verwijderen behangpapier + schilderen traphal, hal boven en beneden, living, woonkamer, keuken.
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Schilderwerken voor een pand in De Panne
Voor mijn woning wil ik deze werken: Ramen van de bovenverdieping verven. 4 stuks, bouwjaar 1934.
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Schilderwerken te Kortrijk
Eigenaars, graag wensen wij ramen, deuren of luiken te laten schilderen (binnenshuis) - op verschillende locaties.
Schilderwerken
Limburg
Schilderwerken voor een pand in Hees
Voor mijn huis wil ik schilderwerken laten doen. De plafonds en de muren van zogoed als volledig het huis, bouwjaar 1959. Termijn is nog te bespreken.
Schilderwerken
Antwerpen
Schilderwerken voor een pand in Berchem
Ramen & deuren of luiken van voor en achteraan het huis. Woning van 1935.
Schilderwerken
Limburg
Schilderwerken te neeroeteren
Eigenaars, wij wensen de binnenmuren (in verschillende ruimten) te laten schilderen alsook de ondergrondse parking, de bouw is reeds begonnen (wij zitten momenteel aan het pleisterwerk).
Schilderwerken
Limburg
schilderwerken in Halen
Wij zoeken een schilder om een 2ruimtes of te schilderen. Ook moet er 1plaats behangen worden.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Schilderwerken binnenshuis, Gent
Ik zoek een firma om binnenshuis schilderwerken uit te voeren. Er moet eerst wel muurinjectie en bepleistering gebeuren vooraleer deze werken kunnen beginnen.
Schilderwerken
Antwerpen
Schilderwerken voor beschadigde binnenmuur (Borgerhout)
Door een lek aan ons dak heeft onze binnenmuur schade opgelopen. Een klein stuk van de muur (minder dan 1m²) moet misschien opnieuw bezet worden en de muur moet ook herschilderd worden.
Schilderwerken
Antwerpen
gevel schilderen voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor het schilden van de gevel. Gevels in vrije gevelsteen. Voor en zijkant .
Schilderwerken
Antwerpen
schilderwerken voor een woning in Brasschaat
Ik heb een halfopen woning van de jaren 60. We zoeken nu een offete voor het verwijderen van verf van de gevel en die later dan eventueel te schilderen. Gevel in gewone baksteen.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
schilderwerken voor een woning in Gent
Datum kan besproken worden en ook de prijs. Dit is voor een woning aan de binnenkant te schilderen. Behalve de muren en plafond te schilderen.