Voordelen van interieurrenovatie

  • Meerwaarde voor uw woning
  • Aangenaam wonen
  • Rustgevend

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Schilderwerken in Varsenare (West-Vlaanderen)
Graag wens ik een offerte voor het uitvoeren van schilderwerken in mijn woning.
Ik zou alles willen vliezen en schilderen in standaard kleur (wit ral 9003 of iets dergelijks).

Het betreft een verbouwing waarvan al de muren nieuw zijn uitgeplakt in 2012.
De muren zijn in relatief goede staat (niet veel putjes). Als u echter eerst eens langs te komen voor een specifiekere offerte kunnen we gerust een afspraak maken.

Muren: 450m²
plafond: 220m²
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Schilderwerken voor een woning in Ieper
Graag offerte voor het schilderen van drie voordeuren en vijf ramen. Inclusief reinigen van de vensterbanken, herstellen van de voegen en gevel in het algemeen op punt stellen.
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Living herschilderen in Oostende | Schilderwerken
Na de plaatsing van nieuwe ramen moet de living opnieuw geschilderd worden. Eerst moet een deel met glasvezel behangen worden (er hangt momenteel glasvezel op maar slecht afgewerkt). Vervolgens zou het plafond in het wit geverfd moeten worden en de muren in 2 verschillende kleuren. De oppervlakte die geschilderd moet worden is ongeveer 4,30m breed op 8,50m diep.
Schilderwerken
Antwerpen
Offerte voor schilderwerken te 2100 Antwerpen
Ik zoek een offerte voor de volgende schilderwerken:

* 6 binnen deuren +omlijsting gelakt in een krasbestendige verf. Voordeur enkel aan de binnenkant.

* Aparte prijzen aub voor plafond (die wil ik volledig laten schilderen) en voor muren opsplitsing tussen enkel schuren/primen + inclusief eindafwerking (en voorgeprimede plintjes). Ik overweeg voor de muren enkel t.e.m. primer te laten schilderen.

* 2 bergingen: enkel plafond

* graag opsplitsing per kamer

* kleur in een RAL wit (bv 9016), plafond en muren hetzelfde
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Schilderwerken te Ninove: muren, plafonds en vensters schilderen
Opdracht: schilderen van muren, plafond en 4 vensters in de living. De schilder moet ook de houten profielen afschuren en de afrolderkap mee schilderen. Het huis is van 1974.
Schilderwerken
Limburg
Schilder gezocht voor buitenschrijnwerk (regio Achel)
Wij willen graag 2 offertes voor ons buitenschilderwerk.
1) offerte voor het schilderen van het buitenschrijnwerk alleen (deuren, kozijnen, rolluikkasten)
2) offerte met schilderen van de buitenmuren erbij
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Loft schilderen (Gent): primer aanbrengen
De muren van een casco loft dienen geschilderd te worden met een primer. De loft heeft een oppervlakte van ongeveer 100m². Het betreft een ruimte met een schuin dak waarvan de hoogte in de nok ongeveer 8m is. Er zal dus een stelling nodig zijn voor het uitvoeren van de werken.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Binnenmuur schilderen van een appartement in Sint-Amandsberg
Wat zou de kostprijs zijn om een kleine binnenmuur van ± 15m2 te schilderen? We verhuizen op 5 oktober naar Sint-Amandsberg, maar de accentmuur die momenteel fel oranje is zouden we graag in het bruingeel / burnt yellow wensen Graag hadden we de schilderwerken binnen een maand laten uitvoeren.
Schilderwerken
Antwerpen
Ramen appartement laten schilderen in Borgerhout
Graag een afspraak bij ons om de opdracht te bespreken om een offerte te kunnen opstellen. Het gaat dus om houten ramen die vernist zouden moeten worden + een achtergevel deels in hout die in het geel zou moeten geverfd worden. zo'n 30m².
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Ramen schilderen voor een woning in Gent
Wij willen prijs aanvragen voor 3grote ramen van +-140x120 1klein raam en 1voordeur. Opschuren van houten ramen en deur + vernieuwen van vernislaag.
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Muren en plafond laten schilderen in Ingelmunster
Schilderen van een kamer, muren en plafond. Betreft een kamer van 2,85 x 3,60. Huis van bijna 10 jaar oud, er is 1 raam en 1 deur in de kamer . Deze moeten niet geschilderd worden.
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Schilderwerken voor een pand in Oostende
In een nieuwbouw appartement willen we alles in licht gebroken wit laten schilderen. Muren: ongeveer 160 vierkante meter. Plafonds: ongeveer 80 vierkante meter. Oplevering binnen 2 maanden
Schilderwerken
Antwerpen
Appartementen laten schilderen in Antwerpen
Wij hebben een schilderopdracht om een gang (muren + plafdonds) wit te schilderen in een appartementsgebouw (huuropbrengst) van 4 verdiepingen in Antwerpen. Het huis is oud (+/-1920) maar alle 4 appartementen zijn recent gerenoveerd, alsook elektriciteit en het dak. Het enige dat nog rest is de gang die een frisse laag witte verf kan gebruiken. De muren zijn vrij hoog, zo'n 3,5m per verdieping en het gebouw is 4 verdiepingen hoog. De diepte van het gebouw is 15m en de breedte 6m. Aan de achterkant van de gang hebben de 1e, 2e en 3e verdieping hoge ramen. Gelijkvloers heeft achteraan geen ramen, enkel de trap naar boven en een deur. Er is geen behangpapier op de muur. De muren en plafonds zijn op dit moment wat ooit wit geweest is. Een deel is al opnieuw geplamuurd om wat kleine kantjes en kraakjes op te vullen in de muur. Er zijn nog steeds kleine kraakjes, maar geen grote gaten of gapen. De muur en plafond zouden in het wit geschilderd moeten worden, iets neutraal. Als u mij een emailadres stuurt, kan ik ook foto's doorsturen. De werken mogen/kunnen zo snel mogelijk beginnen. Ziet u dit mogelijk? Heeft u een offerte? Hoe lang denkt u dat dit zou duren voor deze werken?
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Muren schilderen van een pand in Lede
Schilderen van de muren in: De keuken: te schilderen oppervlakte = ± 15 m². De living: te schilderen oppervlakte van de muren =± 38 m². De muren zijn reeds geschilderd met witte verf Huis van 1963.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Slaapkamer en badkamer schilderen in Balegem
Enkel te behangen met overschilderbaar behangpapier en en eventueel ook schilderen . Slaapkamer en badkamer boven.
Schilderwerken
Antwerpen
Gang en slaapkamer schilderen van woning in Boom
Muren van 1 slaapkamer + aanpalende overloop. Ook vloerbekleding wordt vervangen. augustus 2019 indien mogelijk
Schilderwerken
Limburg
Schilderwerken voor een pand in Peer
Voor een appartementsgebouw in Peer zijn we opzoek naar een schilder die traphallen en de buitenpilaren zou kunnen schilderen. Het zou gaan om Residentie Bollestraete. Indien u interesse heeft om een offerte op te maken horen wij het graag van u. Gebouw van jaren 70.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Schilderwerken voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een offerte voor het schilderen van een plafond van de living, plafond van de keuken en een drietal binnendeuren. Ook de vensters vanaf de binnenkant.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel schilderen in Geraardsbergen
Graag had ik een offerte laten maken voor het schilderen van mijn gevel. Het gaat om een rijwoning waarvan de gevel reeds geschilderd is geweest. De woning dateert van de jaren 50.
Schilderwerken
Antwerpen
Binnenschilderwerk in Bonheiden
Graag een offerte voor volgend binnenschilderwerk: 1. muren (op pleisterwerk) + plafond (op verflaag) van badkamer 2. muren + plafond van inkomhal + nachthal, verbonden met trap (nu behangen) - stelling nodig. Uiteraard kan u de plaatsen komen bekijken om een beter idee te krijgen van de omvang van de werken.
Schilderwerken
Limburg
Garage en keuken schilderen met witte glansverf | Heusden-Zolder
Graag had ik een bestek ontvangen voor het schilderen van het plafond en de binnenmuren (50 m²) van de garage. De nieuwe pleisterkalk moet met witte hoogwaardige glansverf (waterproof) geverfd worden. Daarnaast willen we ook een offerte voor het afschuren en herschilderen in witte hoogwaardige glansverf (waterproof) van de keuken (20 m²).
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Buitenschrijnwerk afschuren en vernissen + binnen schilderen | Geraardsbergen
We willen ons buitenschrijnwerk (zowel de buitendeuren als de ramen) laten afschuren en hervernissen. Het gaat om Afzelia hout met kleurvernis. Binnen moet het huis ook geverfd worden.
Schilderwerken
Vlaams Brabant
Schilderwerken na daklek in Leuven
Omwille van een recent lek in ons dak dient ons plafond opnieuw geschilderd te worden. Het lek werd ondertussen gedicht en de plafond is reeds droog. Het gaat hier over de vals plafond van een leefruimte te Leuven. De ruimte is +-16m2 groot en de plafond is redelijk ruw. Door het lek zijn er ook wat oneffenheden in het plafond aanwezig, schuren is dus misschien wel aangewezen. Bij deze zou ik graag hiervoor een vrijblijvende offerte opvragen.
Schilderwerken
Antwerpen
Schilderwerken te Lier
Graag hadden wij onze benedenverdieping (keuken, leefruimte en toilet) laten schilderen. Alsook de hal beneden en de hal op de eerste verdieping. Alle muren zijn min of meer schilderklaar.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Schilderwerken binnenshuis in Buggenhout
Ik wens verschillende ruimtes te laten beschilderen nl. dressing, badkamer, slaapkamer, de gang en een kleine WC. Ik zou graag de werken laten uitvoeren in februari 2019.
Schilderwerken
Limburg
schilderwerken binneshuis voor een woning in Leopolsburg
Verwijderen behangpapier + schilderen traphal, hal boven en beneden, living, woonkamer, keuken.
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Schilderwerken voor een pand in De Panne
Voor mijn woning wil ik deze werken: Ramen van de bovenverdieping verven. 4 stuks, bouwjaar 1934.
Schilderwerken
West-Vlaanderen
Schilderwerken te Kortrijk
Eigenaars, graag wensen wij ramen, deuren of luiken te laten schilderen (binnenshuis) - op verschillende locaties.
Schilderwerken
Limburg
Schilderwerken voor een pand in Hees
Voor mijn huis wil ik schilderwerken laten doen. De plafonds en de muren van zogoed als volledig het huis, bouwjaar 1959. Termijn is nog te bespreken.
Schilderwerken
Antwerpen
Schilderwerken voor een pand in Berchem
Ramen & deuren of luiken van voor en achteraan het huis. Woning van 1935.
Schilderwerken
Limburg
Schilderwerken te neeroeteren
Eigenaars, wij wensen de binnenmuren (in verschillende ruimten) te laten schilderen alsook de ondergrondse parking, de bouw is reeds begonnen (wij zitten momenteel aan het pleisterwerk).
Schilderwerken
Limburg
schilderwerken in Halen
Wij zoeken een schilder om een 2ruimtes of te schilderen. Ook moet er 1plaats behangen worden.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
Schilderwerken binnenshuis, Gent
Ik zoek een firma om binnenshuis schilderwerken uit te voeren. Er moet eerst wel muurinjectie en bepleistering gebeuren vooraleer deze werken kunnen beginnen.
Schilderwerken
Antwerpen
Schilderwerken voor beschadigde binnenmuur (Borgerhout)
Door een lek aan ons dak heeft onze binnenmuur schade opgelopen. Een klein stuk van de muur (minder dan 1m²) moet misschien opnieuw bezet worden en de muur moet ook herschilderd worden.
Schilderwerken
Antwerpen
gevel schilderen voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor het schilden van de gevel. Gevels in vrije gevelsteen. Voor en zijkant .
Schilderwerken
Antwerpen
schilderwerken voor een woning in Brasschaat
Ik heb een halfopen woning van de jaren 60. We zoeken nu een offete voor het verwijderen van verf van de gevel en die later dan eventueel te schilderen. Gevel in gewone baksteen.
Schilderwerken
Oost-Vlaanderen
schilderwerken voor een woning in Gent
Datum kan besproken worden en ook de prijs. Dit is voor een woning aan de binnenkant te schilderen. Behalve de muren en plafond te schilderen.