Waarom uw gevel laten renoveren of schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Gevelrenovatie
Antwerpen
Afwerking gevel - werfaanvraag
Betreft niet afgewerkte buitenmuur die wel reeds geïsoleerd is (Gelijmd). Breedte van 5m, hoogte 3m (geschat). Deze zou verder moeten afgewerkt worden zodat isolatie niet langer blootgesteld wordt. Daarna moet er een afwerking op komen, ik dacht aan crépi, spuitkurk, pleister, schelpjes, ... Graag advies voor een budgetvriendlijke oplossing. U kan met het best berieken in de week na 17u daar ik niet steeds mijn gsm bij me heb op het werk, of in het weekend.
Gevelreiniging
Vlaams Brabant
Gevel reinigen van een woning in Beiegem
Graag een prijsofferte voor het gedeeltelijk reinigen (mosvorming) en waterdicht maken van een bakstenen gevel tegen inslagregen. Het betreft de zijgevel. De woning is van 2009. De gevel is in vrije gevelsteen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Achtergevel isoleren + bekleden van een rijwoning
Ik wens de achtergevel te isoleren en bekleden. Liefst willen we de gevel zo natuurlijk mogelijk houden. Momenteel zit er ook wat slijtage op de gevel.
Gevelreiniging
Limburg
Graffiti op de gevel van een school verwijderen (Heusden-Zolder)
Er is graffiti aangebracht op verschillende plaatsen rond de school (oude deur, betonnen muur, gemetste muur). Het zijn allemaal kleine oppervlakten die bewerkt zijn met de graffiti. We zoeken dus iemand om de graffiti te verwijderen. Alle gevels zijn goed bereikbaar en er zijn foto's beschikbaar.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerker te Essen gezocht: gevel van een chalet bekleden
De voorkant van onze houten chalet willen we deels opnieuw bekleden. Qua materiaal laten we ons graag adviseren. Graag dus enkele offertes van gevelwerkers uit de regio.
Gevelwerken
Antwerpen
Steense zijgevel bekleden en isoleren (60 m²)
Ik zoek een offerte om een steense zijgevel van 60 vierkante meter zonder ramen of deuren te bekleden en isoleren. Er is nog niets beslist wat het materiaal betreft, ik laat me graag adviseren.
Gevelwerken
Antwerpen
Zijgevels bekleden + gevelisolatie te Sint Amands
Bekleden van zijgevels inclusief isolatie voor een oppervlakte van 300 m² voor een appartement tussen twee huizen. Dus graag offertes vergelijken voor buitenmuurisolatie en zijgevels bekleden.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel kaleien (oude rode gevelstenen) in Balen
Gisteren kochten wij een huis met een totale gevel oppervlakte van 170 m². Omdat het huis nog een oude rode steen heeft, willen we deze graag laten kaleien. Per 1 oktober zouden we in het huis mogen en rond deze periode zouden we liefst van al de werken laten uitvoeren.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Oude gevel reinigen, kaleien en cementeren
Vroeger was de gevel bekleed met gekleurde crepi met daarop stenen getekend. Die moet nu gereinigd worden, zowel de voorgevel als de achtergevel. Daarnaast willen we de stenen laten kaleien en de onderkant van de gevel cementeren.
Gevelwerken
Limburg
Gevel renoveren en egaliseren in Houthalenn
Gevelwerker gezocht voor het renoveren van de achtergevel en cementeren in kleur naar wens. De gevelhoogte is ca. 4,25m (nok van dak) met enkel een zolderdeurtje. De cementering van de gevel is voor een oppervlakte van 17 m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie met spuitkurk + isolatie | Chalet in Tielt-winge
Wij hebben reeds de helft van onze woning in sidings laten zetten en zouden graag de andere zijgevel en achtergevel in spuitkurk laten afwerken. Hier dient ook nog isolatie onder geplaatst te worden. Is het ook mogelijk om verschillende kleuren te vergelijken met de huidige sidings bij op een foto? Zo krijgen we een goed zicht met welke kleur we onze gevel wensen te bekleden. De woning is van 1969 en was vroeger een houten chalet.
Alvast vriendelijk bedankt voor uw informatie.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
We hebben ons huis verbouwd en nu willen we de achtergevel afwerken. Op de benedenverdieping zal het grootste deel van de achtergevel uit glas bestaan. De betonnen kolomstructuur en een klein wc-muurtje bestaan voorlopig enkel uit een 'binnenmuur'. Er moet dus een buitenmuur / afwerking voorzien worden (ter versteviging van de ramen). Die delen willen we dus isoleren en laten afwerken. Ik denk dat dit ongeveer 8 m² is. De rest van de achtergevel (1ste + 2dee verdieping) zouden we waarschijnlijk niet isoleren (want is al gebeurd langs binnen) en zou dus enkel afgewerkt moeten worden met crepi. Een werfbezoek zal het allemaal duidelijk kunnen maken. De ramen worden deze week geplaatst. Dus hoe sneller de werken zouden kunnen plaatsvinden, hoe beter (volgende week).
Gevelwerken
Namen
Gevelreiniging voor een historisch gebouw in Dinant
Het gaat over gevelreiniging van een historisch gebouw: de vroegere rijkswachtkazerne te Dinant (+/- 1500 m2). De gevels bevinden zich in goede staat maar zouden moeten worden gereinigd. In eerste instantie (daar deze optie goedkoper is dan zandstralen) zou ik willen laten bekijken of stoomreinigen een optie is en of dit het gewenste resultaat zal geven.
Gevelwerken
Antwerpen
Thermowood gevelbekleding voor een pand in Ekeren
We willen onze achtergevel opnieuw laten bekleden met hout (dus ook de huidige bekleding laten verwijderen). Thermowood lijkt me een goede optie. Het gaat over een pand van 1930 (rijwoning). De te bekleden oppervlakte is redelijk klein: de gelijkvloers bestaat voornamelijk uit een glazen schuifdeur. Op de eerste verdieping moet wel het gehele oppervlakte (met uitzondering van 2 ramen) bekleed worden.
Gevelwerken
Antwerpen
Buitenmuurisolatie met steenstrips te Zoersel
Onze woning is 20 jaar oud en in principe redelijk goed geïsoleerd. We hebben echter waterinfiltratie omdat er geen DIBA-doek is geplaatst. Ik heb ook het gevoel dat onze gevelsteen heel poreus is met koudebruggen en dus schimmel in onze dressing (kasten die aan de gevelkant staan). Misschien is buitenisolatie met steenstrips nog de beste oplossing om onze huidige problemen te verhelpen
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel- en verbouwingswerken in Antwerpen
We plannen deze zomer verbouwingswerken aan de achtergevel en willen dit combineren met het isoleren van de gevel. Bij een plaatsbezoek kan ik technische plannen laten zien. Het dak is reeds geïsoleerd. We werken graag met een ecologisch verantwoorde oplossing. De oppervlakte die bekleed moet worden ligt tussen de 50m² en 100m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken voor een pand in Bekkevoort
Momenteel wordt een oude schuur afgebroken dat tegen mijn huis staat. Deze gevel, die geen ramen of deuren bevat, wens ik te isoleren en af te werken. Ruw geschat kom ik op een kleine 50 vierkante meter. De woning werd gebouw rond 1950.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Thermowood (verticale latten) op PUR isolatie
Ik wens een offerte te vragen voor 29m² gevelbekleding in thermowood. Het idee is om verticale latten van een 5-tal cm breed met voeg ertussen van 1cm te plaatsen. De houten latten zijn bevestigd op een houten regelwerk met daarachter zwarte onderdakfolie en PUR isolatie (dikte 14cm - naden en zijkanten getaped, λ = min. 0,022 W/mK). Onderaan wordt het hout afgewerkt met een aluminium plooiwerk, zodat het hout niet tot beneden komt.
Gevelrenovatie
Limburg
Spuitkurk op de gevel van een bungalow in Zolder
We hebben een soort bungalow, waarvan we de gevel willen opknappen. De buitengevel is ongeveer 60 m² en werd ooit geschilderd. Nu dachten we eraan om de gevel met spuitkurk te bekleden, maar we houden alle opties open. De spouwmuren werden reeds geïsoleerd.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie voor een woning in Asse
Wij wensen een klein stukje gevel, waar vroeger een raam en een deur was en nu dichtgemetseld is, te laten afwerken met cementbezetting. de werken dienen snel uitgevoerd te worden daar onze woning te koop staat. voorkeur voor cementbepleistering.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken te Edegem
Ik wil mijn gevels bekleden met crepi. Het gaat om 32 m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken te Oud-Heverlee
De woning bestaat uit 4 enkelvoudige muren, er zouden geen spouwmuren aanwezig zijn. Bedoeling is om isolatie te plaatsen langs te buitenkant van het huis. Verschillende mogelijkheden zijn te overwegen. Als afwerking zouden we graag sidings laten plaatsen of een nieuwe bakstenen muur laten metsen.
Gevelrenovatie
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie met spuitkurk te Opwijk
Ik heb een woning uit de jaren 70 en wil de gevel renoveren met spuitkurk. Wat zijn de mogelijkheden en hoeveel kost dit?
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelreiniging voor een woning in Turnhout
Oude rijwoning waarvan de voorgevel zou moeten aangepakt worden. De steen opkuisen en opnieuw voegen. Opbellen vanaf 17/10 .
Gevelwerken
Andere regio's
gevelwerken te Mechelen
Eigenaars, gevels bestaan uit bakstene, graag bezetten (crepi/pleister/spuitkutk).
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelwerken voor een woning in Damme
Ik heb een hoeve gekocht en ben aan het renoveren... er staat nu eens spouwmuur maar de stenen zijn afgrijselijk... zou deze willen verwijderen en crepi met isolatie aan hangen... indien mogelijk de onderste 50 cm met blauwsteen om spatten tegen te gaan.... Gebouw van meer dan 100 jaar oud. Spouwmuur is wel later bijgezet mer daarachter gewone wit geschilderde gevel.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Zijgevel isoleren | Zemst
De zijgevel van onze driegevelwoning dient geïsoleerd te worden, opp. 40 m². Ons huis is van 1936.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel goedkoop laten bezetten
Tegen ons rijhuis stond een brandweerkazerne die nu is afgebroken. Wij willen die muur nu laten bezetten en eventueel isoleren. We zoeken wel de goedkoopste oplossing aangezien de kans bestaat dat er ooit terug tegen gebouwd wordt.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelisolatie + gevelstrips plaatsen
Woning uit 1963, waarbij de gevelsteen moet worden weggehaald om isolatieplaten (12 à 14 cm) te laten plaatsen. Daarna afwerken met gevelstrips. Het gaat om ongeveer 95 m² gaan. Het is een halfopen woning.
Gevelwerken
Antwerpen
Crepi op gevels plaatsen, bel-etage woning te Edegem
We wonen in een rijhuis, een bel-etage woning. We zoeken een offerte voor het bepleisteren van vrije gevelsteen. Onze spouwmuren zijn reeds geïsoleerd.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken: crepi of kurk | Zwijndrecht
We willen het plaatsen van crepi, kurk of andere mogelijkheden vergelijken. Dit is voor een halfopen bebouwing, uitgevoerd in normale gevelsteen met enkele stukken natuursteen. Hier is een spouwmuur die, voor zover ik weet, niet geïsoleerd is. Liefst afspraak in het weekend of na de kantooruren.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden in Kaprijke
Voor ons huis (in 1980 gebouwd) zouden wij eens opties willen om de gevel te bekleden. Het is een halfopen huis, opp. 80 m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Twee gevels isoleren | Gentbrugge
Achtergevel hoofdgebouw & zijgevel aanbouw isoleren. De gevels zijn wel geschilderd. De woning werd gebouwd in 1945. Liefst bellen na 18u.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel isoleren en afwerken met spuitkurk of crepi
Wij wonen in Zelzate en zoeken een vakman om onze achterbouw met isolatieplaten (6 cm dik) te voorzien en af te werken met spuitkurk of crepi. Het is een soort tuinhuis/garage zonder isolatie. Ik schat de totale oppervlakte tussen de 50 à 100m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Bakstenen gevel isoleren en bezetten
We zouden de zijgevel van onze woning willen laten isoleren/bezetten. Het betreft de noordkant van onze hoekwoning (straatkant). Nu hebben we een rode baksteen met grijze voegen. De rest van de woning zal in deze steen blijven dus graag iets wat hierbij past, duurzaam is en vooral niet te duur. De woning is origineel van 1954. We hebben de woning gekocht in augustus. Het dak hangt wel 10 cm over. Door slijtage is de betonboord beneden afgevallen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelbekleding te Boutersem
Ik zou aan de achtergevel op het gelijkvloers (bijgebouw) houten gevelbekleding willen laten plaatsen en op de eerste verdieping (en misschien zijgevel ook) crepi.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met crepi in Herzele
Ik wil crepi laten zetten voor een gevel uit de jaren 50. Het gaat in totaal om 100 m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken voor een woning in Aarschot
1 muur van een alleenstaande woning (de inkom kant, tevens de slagkant bij regen), geen spouw aanwezig dus buitenmuurisolatie aangewezen. De muur is 16m lang en tussen 3 en 4 meter hoog, met slechts 1 deur en 2 hele kleine venstertjes. Dakgoot van schuin dak ligt op muur, dus dak zal moeten verlengd worden, liefst tot een overhangend dak met hangende dakgoot. Graag aannemer voor totaal project muurisolatie + aanpassingen dak. Huis is momenteel crepi, maar twijfel nog om voor nieuwe crepi muur te gaan of strakke moderne industriële look met sidings. Woning van meer dan 100 jaar oud. Wel reeds verschillende werken in gebeurd.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel isoleren en vochtvrij maken van een rijhuis in Antwerpen
Uit te voeren werken: De voorgevel van een rijhuis isoleren en 2 verdiepingen afwerken met crepi. Dakverdieping en dakgoot in trespa. Gevel werd tientallen jaren geleden door een vorige eigenaar bezet met steenstrips. Bouwlijn=rooilijn. Er is ook een zichtbaar vochtprobleem aan de linkerhoek van de woning.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Schilde
Laagbouwvilla, plannen in bezit. We hebben reeds de ramen besteld en hebben dak reeds voorzien. We zouden nu 12 cm isolatie wensen te plaatsen en dan zwarte eterneitplaten. Originele bouw van de jaren 70.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Puurs
2 gevels, om en bij de 110m². eind mei komen ze eerst de spouwmuur isoleren. We zouden onze gevel willen moderniseren door deze te voorzien van crepi of een alternatief dat de gevel een vlak uitzicht zou geven. De geven heeft geen uitstekende vlakken of hoeken. veel ramen aanwezig.. hoogstwaarschijnlijk alles in één kleur. Gevels in vrije gevelsteen. Gebouw van 1932 maar reeds nieuwe geevslteen voorgezet.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
Gebouw van 10 appartementen. Ik zoek nu iemand om dit gebouw te isoleren. Eventueel na weghalen van de voorgevel. Gebouw van begin jaren 70. De huidige gevel is een soort leisteen en neemt heel veel vocht op waardoor de appartementen veel last hebben van vocht. Ikzelf ben mede eigenaar en doe deze aanvraag samen met de syndicus.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Scheur in de gevel herstellen | Appartement in Leuven
We willen de gevel herstellen van een blok van 4 appartementen (bouwjaar 1960) met 4 verschillende mede-eigenaars. We hebben een vochtprobleem door een scheur in de gevel en zijn op zoek naar een onderhoudsvriendelijke renovatie waarbij we ook isolatie willen toevoegen. We willen graag offertes vergelijken om de beste prijs/kwaliteit te vinden.
Gevelwerken
Antwerpen
Buitenmuur isoleren + dakrand waterdicht maken
De buitenmuur van de garage bestaat enkel uit snelbouwstenen van 14 cm, waardoor we een vochtige garage hebben. Er moet maximaal 8 cm isolatie tegen komen. Daarnaast moet ook de dakrand met aluminium profiel waterdicht gemaakt worden.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Bepleisteren van binnenkoer van rijhuis te Aalst
Ik wil de muren van de binnenkoer van ons huis laten bepleisteren. Nu zie je de oude verflagen afschilferen en droge voegen. De oude afbladerende verflagen werden wel al grotendeels verwijderd.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken | Zijmuur isoleren + afwerken | Denderleeuw
Het gaat om een bestaande woning uit 1920 waarvan een zijmuur moet geïsoleerd (6-8cm dikte) worden langs de buitenkant en van afwerking moet voorzien worden. Wat is de prijs hiervoor?
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met metaal en hout | Belsele
Gevelbekleding vooraan (zichtzijde 120m²) met eerste kwaliteit metaal in combinatie met hout of groenbeplanting (ecologisch uitzicht) en isolatie. Zij- en achterzijde bekleden met tweede keus panelen metaal en isolatie.
Gevelwerken
Antwerpen
Achterzijde van woning isoleren - Herenthout
Ik heb een halfopen huis van de jaren 1930. Enkel de achterzijde van de woning zouden we laten isoleren. Er zitten wel 4 ramen en 1 deur in. Is dat een probleem?
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel behandelen tegen vocht + isoleren + afwerken met Thermowood en spuitkurk
Graag detail offerte voor volgende werken;
A) Achtergevel circa 18 m² exclusief ramen. - Plaatsen isolatie met RECTICEL EUROWALL 7CM/RD3. - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
B) Zijgevel en balkons circa 50 m² exclusief ramen en deuren. - Plaatsen isolatie met RECTICEL EUROWALL 7CM/RD3. - afwerken met spuitkurk
C) Uitstekende delen balkons circa 8 m² - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
D) Vervangen dakrand - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
E) Behandelen vocht door kelderdichting MB2K - Vloer circa 16 m² - Muur circa 18,5 m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Crepi plaatsen op buitengevels (Moerbeke)
Ik ben op zoek naar een vakman om crepi te plaatsen op onze buitengevels. Ik heb een vrijstaand huis van 1980 en de werken kunnen binnen enkele maanden gebeuren.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bezetten met crepi of pleisterwerk
Ons huis is in de jaren 1930 gebouwd en is een beetje verouderd. Daarom willen we de voorgevel graag bezetten met crepi of pleisterwerk. Kunnen jullie ons hierbij helpen?
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel met tegels bepleisteren in Halle
Onze 3-gevelwoning is op de voor- en zijgevel (op 3 m hoogte) betegeld met glazuurstenen. We willen de gevels graag laten bepleisteren.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met cement (Gent)
Cementbepleistering van achtergevel en zijgevels woonhuis. Een stelling wordt voorzien door onze dakwerker die ook de isolatie van de gevel zal voor zijn rekening genomen worden. Dit is een woning in tweede bouwfase. Het gaat om een renovatieproject.
Gevelrenovatie
Oost-Vlaanderen
Crepi op gevel laten plaatsen te Aalst
Ik wil crepi laten plaatsen op 2 gevels. Dit is een voor- en zijgevel. De woning is gebouwd in 1960-70.
Gevelwerken
Brussel
Gevel herstellen en beschermen tegen vochtinsijpeling
We zijn op zoek naar offertes voor een gevelrenovatie. Een deel van de gevel willen we herstellen en beschermen tegen insijpelend vocht op de derde verdieping van een flatgebouw te Etterbeek.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Zijgevel renoveren en isoleren in Lokeren
Volledige zijgevel huis isoleren. Gebouw van de jaren 30. Gevel in vrije gevelsteen.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Oude gecementeerde gevel isoleren | Gent
Ik zoek een mooie offerte van een gevelwerker voor het isoleren van een gevel van zo'n 120 jaar. De gevel is wel al bekleed met een soort cement.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken Stabroek | Buitenmuur isoleren
Ik heb één buitenmuur die geïsoleerd dient te worden. Ik wil de lost zo laag mogelijk houden, daarom wil ik enkele offertes vergelijken. Het materiaal maakt me eigenlijk niet uit, als het maar geïsoleerd wordt. Het gaat over de garage en 1 slaapkamer.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel garage bepleisteren | Ronse
Offertes gezocht voor gevelbepleistering in cement voor mijn garage. Totale oppervlakte gevels 70 m². Bouwjaar van de woning is 1996.
Gevelreiniging
Limburg
Genkse gevelreiniger gezocht om buitenmuur reinigen
Ik zoek een gevelreiniger die onze buitenmuur wil schoonmaken. De precieze oppervlakte kan ik niet.
Gevelwerken
Antwerpen
Buitenmuur isoleren en steenstrips plaatsen in Antwerpen
Gezien de bestaande spouw te smal is om na te isoleren, blijft enkel het isoleren langs de buitenzijde nog over. Naar binnen toe isoleren is geen optie wegens ruimteverlies. Graag had ik prijzen vergelijken voor het isoleren van de buitenmuur en het plaatsen van steenstrips op de voorgevel (32 m²).
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel renoveren in combinatie met isolatie | Denderleeuw
Ik heb een huis uit 1903 en wil de gevel renoveren. Het mag er wat moderner uitzien, maar op een budgetvriendelijke manier en in combinatie met isolatie. Kortom, ik zoek offertes en uitleg om te zien wat het beste is op het vlak van uitzicht en budget. Verder zou ik graag weten of ik een bouwaanvraag moet hebben en hoe ik die aanvraag.
Gevelwerken
Antwerpen
Achterbouw isoleren voor een woning in Antwerpen
achterbouw isoleren en afwerken met houtbekleding (thermowood, oregon, lorken...). reeds nieuwe ramen. dakafwerking en raamdorpels voorzien op isolatie. Woning van meer dan 100 jaar oud maar achterbouw is van de jaren 70. Gevels ooit bekleed. Graag contact opnemen met mij in de voormiddag.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel met zwarte zink bekleden | Retie
Graag enkele offertes voor het bekleden van mijn huis met een soort van zwarte zink. Het is de voor- en zijgevel, 88 m² in totaal. Een ander materiaal mag ook voorgesteld worden.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken | 2 buitenmuren met PUR isoleren
Ik heb 2 gevels waar buitenmuurisolatie op moet komen. Qua materiaal had ik aan PUR gedacht. Het gaat om ongeveer 105 m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel bekleden met hard hout | Gevelwerken te Keerbergen
We willen onze zijgevel laten afwerken planken uit hard hout (ceder, padouk, eik, iroko,...). Het is voor een kleine 50 m² en we willen de look van het hus behouden.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel met hout bekleden (Kortenberg)
We wensen onze voorgevel te bekleden met hout. Het gaat om een gevel met een breedte van 4 meter en een hoogte van 8 meter.
Gevelwerken
Antwerpen
Halfopen woning isoleren en bekleden met crepi
Wij hebben een huis aangekocht en zouden de buitenmuur (77,2 m²) isoleren en behandelen met crepi. Nu is de gevel nog vrij, maar aan de voorkant hangt een siersteen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken voor een woning in Beersel
Cementring boord van 0,40 cm hoog en 50 lopende meters op de gevel. Bestaande woning geen vocht,baksteen in goede staat . Openstaande woning gebouwd van de jaren 80.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelisolatie voor een woning in Overijse
Ik wil mijn gevel laten isoleren en bekleden. Ik weet nog niet welk materiaal (crepi, spuitkurk,..) 4 gevel woning. woning van 1963.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Zijgevel vernieuwen te Gent
Wij hebben onlangs een woning, (halfopen bebouwing) gekocht en willen op termijn de zijgevel renoveren. Zijgevel van 40 a 50 m2. 1raam op gelijkvloers. Momenteel bekleed met leien. Jaren 30 woning, gerenoveerd vermoedelijk in jaren 70-80.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Buitengevelisolatie voor een woning in Lierde
buitengevelisolatie voor een woning van de jaren 50. Volledige woning te isoleren. Gevels niet bewerkt maar op de bovenste verdiepingen zijn er wel schaliën tegen de gevel. Martiaal en manier van isoleren staat open en zou ik met u ter plaatsen wensen te bespreken. Mogelijk een spouw maar niet zeker0.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Brugge
Ik zoek een offerte voor crepi en buitenmuurisolatie. Dit is een rijwoning van buiten centrum. Gebouw van de jaren 30. In achtergevel is er eventueel wel spouw.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevels in vrije gevelsteen reinigen in Sint-Niklaas
Het gaat om een halfopen woning van de jaren 80. Gevels in vrije gevelsteen, maar werden enkel behandeld tegen vocht. We zoeken nu iemand om de gevel uit te slijpen, op te voegen en te reinigen.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Alveriingem
Dit is een recent aangekochte woning. Ik wens tegen de zomer iemand te zoeken om de bekleding van de gevel te vervangen. Alsook de isolatie bekijken.
Gevelwerken
Antwerpen
Oude scheepswerf kaleien in Boom
We willen gevelwerken laten uitvoeren aan ons gebouw, het gaat om een oude scheepswerf.We willen de gevel laten kaleien. De gevel bestaat uit gewone baksteen. Opp. 11 m x 15 m, het gebouw is meer dan 80 jaar oud.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Crepi op bakstenen muur plaatsen te Kapelle-op-den-Bos
Ik wil isolatie-crepi plaatsen op gewone bakstenen buitengevel van mijn huis. voor mijn woning. Het is een 3-gevel woning uit 1900, ongeveer 80 m² muuroppervlak te isoleren / bedekken met crepi
Gevelwerken
Antwerpen
Lelijke gevel bekleden in Herselt
De gevel achteraan ons huis is lelijk geworden. Een deel willen wij laten bewerken met PVC materiaal. Andere materialen zijn ook bespreekbaar. Het betreft voornamelijk de achtergevel, maar misschien ook vooraan. Het bouwjaar is 1998.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Zijgevel bekleden en isoleren in Wenduine
We zoeken iemand om de zijgevel van een oude, te renoveren woning te isoleren en bekleden. Bij voorkeur met minerale crepi om opstijgend vocht tegen te gaan. We willen ook de prijs en opties bekijken om de gevel af te werken met sidings. Het gaat om een zijgevel met een oppervlakte van ongeveer 65 m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel isoleren en bekleden | Overijse
Wij wensen het oudste gedeelte van ons huis te laten isoleren aan de buitenkant (wegens vochtproblemen) en daarop een gevelbekleding te plaatsen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Creatieve gevelbekleding voor aanpalende woning (Roosendaal)
We hebben de woning naast de onze gekocht. Nu zoeken we snel een ideale oplossing voor een creatieve gevel. We kunnen zeker de gevelplannen opsturen per mail. Liefst dak en gevel in hetzelfde materiaal. De woning is volledig gerenoveerd maar dateert van 1934. Onze woning heeft een gevelsteen met crepi, maar de pas aangekochte woning is een vrije gevelsteen.
Gevelwerken
Antwerpen
Voorgevel uit bakstenen isoleren
We willen ons rijhuis (de voorgevel) laten bekleden en/of isoleren. Tussen 50 en 100 m² Bakstenen voorgevel huis met 1 verdieping dient geisoleerd en een nieuwe laag. Bouwjaar rond 1920, termijn is te bespreken.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Offerte-aanvraag: Gevel laten renoveren
Ik wil een offerte voor het bekleden van de gevels. Wij weten nog niet precies wat wij willen laten doen.
Gevelwerken
Antwerpen
Crepi plaatsen op gevel te turnhout
Ik wil een offerte voor het zetten van crepi. Dit gaat om 2 gevels in totaal.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Buitengevel isoleren en bepleisteren
Wij zouden de buitenmuur willen laten isoleren en bepleisteren. Dit zou zo'n 35 m2 zijn. wij vroegen ons af of het mogelijk is om hiervoor een afspraak te maken en een offerte te krijgen. Alvast bedankt
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel isoleren en bepleisteren voor een woning in Afsnee
Bestaand pleisterwerk vertoont barsten , dus best isoleren en nieuw pleisterwerk of alternatief . Vrijstaande gebouw van 2000.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel reinigen voor een halfapenwoning in Berlare
Na het verwijderen van klimop dient de gevel gereinigd te worden. Halfopen woning gebouwd in 1975.
Gevelwerken
Antwerpen
Achter- en zijgevel isoleren | Antwerpen
Het gaat om de volledige achtergevel en een stuk van de zijgevel. De huidige gevelbescherming heeft zijn beste tijd gekend en moet eerst afgebroken worden. We zouden hier dan nieuwe isolatie tegen plaatsen. De woning is origineel van 1916.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelbekleding en buitenmuurisolatie | Gratis offertes vergelijken
We willen de gevel van ons huis aanpakken. Er moet buitenmuurisolatie komen en daarboven een soort van gevelbekleding. Het is voor een vrijstaand huis van de jaren 1970.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelisolatie en steenstrips in Heist-op-den-Berg | Offertes
We zoeken een offerte voor het isoleren van onze gevel. Eventueel zouden we ook steenstrips plaatsen. Deze week wordt er nog een energiemeting gedaan.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelreiniging te Wetteren | Offertes vergelijken
Het is voor de reiniging van de voorgevel van onze woning uit 1969. De gevel bestaat uit silex en is zo'n 20 jaar geleden voor het laatst schoongemaakt.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Crepi plaatsen te Lebbeke
Had graag de garage en een deel van de gevel laten uitwerken in thermowood verticaal geplaatst en een deel in crepi. Het gaat om meer dan 50 m² en 14 cm isolatie.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Houten chalet isoleren en bekleden | Scherpenheuvel
We hebben een houten chalet die we willen isoleren en opnieuw bekleden. De oude planchetten moeten wel nog verwijderd worden. Het gaat om ongeveer 70 m².
Gevelwerken
Antwerpen
Oude gevel reinigen, Antwerpen
Ik wens offertes te vergelijken voor het reinigen van een gevel. Het gaat om een voorgevel die 35 jaar geleden afgekapt en opgespoten is geweest. Momenteel is de gevel bepleisterd. Het is een zeer oude woning, maar niet beschermd. In totaal gaat het om 3 verdiepingen met onderaan een winkel.
Gevelwerken
Antwerpen
Voorgevel cementeren | Gevelwerker regio Boom gezocht
De bedoeling is een dikke cementlaag aan te brengen op onze voorgevel. Die zou eventueel ook gekleurd mogen zijn. In de voorgevel zitten twee ramen en een voordeur. Misschien laat ik ook de zijkant van het huis cementeren.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Spuitkurk voor een woning in Grimbergen
Dit is voor de voor en zijgevel van een halfopen woning. Vrije gevelsteen. Martiaal liefst spuitkurk. Woning van 1906.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel bekleden met Thermowood
Wij willen graag een deel van de zijgevel laten bekleden met thermowood. Nu hangen er leistenen tegen. Wij hebben een halfopen woning en de te bekleden oppervlakte is ongeveer 30 à 40 m² groot.
Gevelwerken
Antwerpen
Muur laten bekleden
Het gaat om een buitenmuur van 40m² is een onregelmatige gemetste muur en nat. We willen deze muur aan de buitenkant laten bekleden
Gevelwerken
Antwerpen
Beschilderde gevel reinigen | Gratis offertes
Ik wil mijn beschilderde gevel laten reinigen. Alle verf zou er af moeten. De woning en de gevel zijn van de jaren 1940.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Zijgevel bekleden met thermowood en isoleren
Zijgevel van 100m² isoleren met 6cm dikte en bekleden met thermowood
Gevelwerken (recente leads) 1 | Gevelwerken (recente leads) 2 | Gevelwerken (recente leads) 3 | Gevelwerken (recente leads) 4 | Gevelwerken (recente leads) 5 |