Waarom uw gevel laten renoveren of schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Gevelwerken
Antwerpen
Nieuwe gevelbekleding in Kontich
Het betreft de achtergevel van de woning. Die is 6 meter breed (met een uitbouw op de gelijkvloerse verdieping). We zouden graag de gevelsteen laten verwijderen en nieuwe gevelbekleding laten plaatsen. Nu zijn de gevels uit bakstenen opgebouwd.
Gevelreiniging
Oost-Vlaanderen
Gevelreiniging voor een pand in Ninove
Ik had graag een offerte ontvangen voor het reinigen en impregneren van de linkergevel en voorgevel van mijn woning, alsook van de twee schoorstenen.
De voorkant is ongeveer 12 m breed en de linkerkant ongeveer 7 m.
Het huis is van 1985.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken in Tienen
Mijn gevel bedraagt 81.51 m² volgens een opmeting uit een reeds ontvangen offerte, maar er zijn ook ramen en een garagepoort bij wat maakt dat volgens deze offerte het wapeningsnet en de crepi of cementbepleistering 73,71m² omvat. Kan u mij aub uw prijs bezorgen om deze oppervlakte met crepi of cement te bepleisteren? Ik ben op zoek naar iemand die de werken zo snel mogelijk kan uitvoeren, dit mag op korte termijn worden ingepland.
Gevelreiniging
Vlaams Brabant
Gevel reinigen en spuitkurk plaatsen | Scherpenheuvel
In het kader van kleinere renovatiewerken en spouwmuurisolatie onderzoek ik de mogelijkheid om van mijn beschilderde gevels de verf te verwijderen en daarna te behandelen met spuitkurk. Het gaat om een vrijstaand huis van 1970.
Gevelreiniging
Oost-Vlaanderen
Gevel renoveren oude boerderij | Zwalm
Wij wonen in een oude boerderij en willen graag de gevel renoveren. Momenteel is de baksteen 2 keer beschilderd (dus 4 lagen verf). Hier en daar laat de verf los door zout uit voegen of bakstenen. De voegen zijn broos, gevoegd met zavel. Van de 165 m² gevel moet er ook 54 m² geïsoleerd worden. Ons huis is in een L-vorm en is op de hoogste plaatsen ongeveer 9 m hoog. We zoeken naar een oplossing die voordelig is en duurzaam.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevel renoveren van een woning in Westkerke
Bekleden van de gevel. Dit is van een halfopen woning. Werken op de voorgevel en de zijgevel. Gevels zijn geschilderd.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Merelbeke
Kaleien van de woning of bekleden van de crepi. Gebouw van de jaren 90. Vrije gevelsteen maar er is wel reeds spouwmuur isolatie gedaan. Bellen vanaf 17u.
Gevelreiniging
Antwerpen
Gevelreiniging voor een pand in Minderhout
Omschrijving opdracht:
De gevel op de westkant heeft geleden (33 jaar) en dient gereinigd te worden en behandeld tegen het vocht. Hier en daar dienen de voegen ook terug opgevuld te worden. Graag dus offerte voor gevelreiniging en opvoegen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie met crepi en isolatie te Haacht
Offertevergelijk voor crepi met isolatie rondom het huis om vocht buiten te houden en te isoleren. Huis is van 1967, dus geen buitenmuur isolatie aanwezig.
Gevelwerken
Limburg
Gevel renoveren voor een woning in Leopoldsburg
Ik zoek iemand om de buitengevel te isoleren en te bekleden van mijn woning. Dit is een halfopen bebouwing. Momenteel is de gevel bedekt met een plaaster of crepi maar ik heb geen idee wat precies.
Gevelreiniging
Vlaams Brabant
Gevelreiniging voor een huis in Leuven
Graag hadden we een offerte ontvangen voor het reinigen van onze voorgevel. De hoogte is 6 meter en de breedte is 5 meter. Graag zo snel mogelijk want de ramen zijn besteld.
Gevelwerken
Brussel
Gevel bekleden met crepi (Schaarbeek)
We willen de achtergevel en een deel van de zijgevel van onze woning graag isoleren en afwerken met crepi.
Gevelreiniging
Limburg
Dak en 4 gevels reinigen | Lanaken
Betreft een huis met 4 gevels. Er zullen stellingen of hoogtewerker nodig zijn.
Na het stoomreinigen graag beschermlaag aanbrengen.
Ook dak ontmossen en aanbrengen beschermlaag. De oppervlakte van het dak bedraagt 110 m².
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een scoutslokaal in Sint-Katelijne-Waver
We zouden herstellingswerken willen laten uitvoeren aan de crepilaag van onze scoutslokalen. Vooral tegen de slagregen kant.
Gevelwerken
Antwerpen
Spuitkurk voor een rijwoning in Wilrijk
Ik wil spuitkurk laten aanbrengen op 2 gevels. Dit is voor een rijwoning, gebouwd in 1972. De gevels zijn in vrije gevelsteen.
Gevelreiniging
Antwerpen
Gevel opknappen voor een woning in Kalmthout
Onze gevel beslaat 2 verdiepingen en is gesitueerd in een rustige straat, goed bereikbaar.
Hierbij had ik graag volgende werken: zandstralen, uitslijpen voegen, opvoegen, behandelen en afval terug meenemen. Wanneer de werken plaatsvinden maakt niet veel uit.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
Ik heb vorig jaar een huis gekocht. Ik zoek nu een offerte voor het isoleren en plaatsen crepi van een woning. Het gaat om een bungalowwoning (vrijstaand gebouw).
Gevelreiniging
Vlaams Brabant
Gevelreiniging voor een woning in Zichem
Door water insijpeling is onze achtergevel volledig uitgeslagen en moet deze gereinigd worden. Omdat het hier gaat om een heel bleke gevelsteen van Vandersanden is chemisch reinigen niet mogelijk. Er wordt ons gezegd dat de gevel gegomd moet worden. Behoudens de achtergevel willen wij de volledige woning laten reinigen en tevens laten nabehandelen om deze ook meteen waterafstotend te maken De woning is van 2009 met originele gevelsteen.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken te Schelle: crepi aanbrengen op voorgevel
Wij willen onze voorgevel renoveren. We zouden ze graag laten bekleden met crepi. Kan ik via deze weg enkele offertes ontvangen? Alvast bedankt!
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel herstellen of crepi herdoen te Oud-Turnhout
Ik zoek een aannemer om de gevel teherstellen of de crepi opnieuw te laten doen.
De achterbouw was vroeger een schuur en is omgebouwd naar een woonunit. De achterbouw heeft nog steeds zijn oude gevelsteen die hier en daar scheurtjes begint te vertonen. Het zal ongeveer om 50 tot 100 m² gaan.
Gevelwerken
Antwerpen
Bekleding voorgevel in Kontich
Ik wil mijn gevel laten isoleren en bekleden. Het gaat om de voorgevel van de woning (vrije gevelsteen) die ik graag zou willen laten bekleden met steenstrips.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken - Machelen
Onze woning bestaat uit bakstenen gevels. We zouden graag 3 gevels laten isoleren en met crepi bekleden.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel renoveren regio Mechelen
Wij willen de gevels van onze woning herstellen en renoveren. Het gaat om een huis met 3 gevels. Graag enkele offertes voor het bepleisteren van de gevels.
Gevelreiniging
Antwerpen
Gevelreiniging voor een appartementsgebouw in Ekeren
Ik ben syndicus van een appartementsgebouw van 6 appartementen breed en 6 hoog en zou de gevel willen laten reinigen. Er zou iemand ter plaatse moeten komen om de werken in te schatten.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevel bekleden met hout in Wingene
We zouden graag de top van onze gevel laten bekleden in hout, liefst hardhout. Het is een landelijke woning, dus graag rustiek en horizontaal. Het gaat om een oppervlakte tussen 50 en 100 m².
Gevelreiniging
Vlaams Brabant
Gevelreiniging voor huurwoning | Diest
Breedte van de gevel is 6m, hoogte ook 6m. Er is een stelling nodig. Het lijken bakstenen, maar ik vermoed dat het cement is. Rijwoning van begin 1800 die we gaan renoveren met oog op verhuur. Woning is al volledig gestript.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Crepi plaatsen voor een woning in Temse
We zouden graag onze achtergevel laten bepleisteren met crepi. De gevelsteen laat water door en we zouden daar graag iets aan laten doen. Gebouw van begin jaren '60.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
gevelwerken te Gent | Gevelisolatie & gevelbekleding
Goeiemiddag,bij deze zou ik mijn voorgevel willen laten isoleren en bekleden (crepi of spuitkurk). Bijkomstig dient ook mijn dakgoot hersteld te worden. De woning werd gebouwd in 1950. Dit gaat om een kleine woning in Gent. Bedankt voor de interesse!
Gevelreiniging
Oost-Vlaanderen
Gevelreiniging voor een pand in Gent
Het betreft de zij- en achtergevel van een rijwoning in Gent die boven een bestaande koppelwoning uitsteken, dus er zijn stellingen nodig over de woning. De ondergrond is een steense baksteenmuur die water doorlaat. Ik verhuur dit pand.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Vrijstaande woning bekleden met crepi of spuitkurk (Merelbeke)
Onze gevels moeten bekleed worden. Het gaat om 4 bakstenen gevels (van elk ongeveer 30 m²). We denken aan spuitkurk of crepi, afhankelijk van de offertes die we ontvangen.
Gevelrenovatie
Antwerpen
Afwerking gevel - werfaanvraag
Betreft niet afgewerkte buitenmuur die wel reeds geïsoleerd is (Gelijmd). Breedte van 5m, hoogte 3m (geschat). Deze zou verder moeten afgewerkt worden zodat isolatie niet langer blootgesteld wordt. Daarna moet er een afwerking op komen, ik dacht aan crépi, spuitkurk, pleister, schelpjes, ... Graag advies voor een budgetvriendlijke oplossing. U kan met het best berieken in de week na 17u daar ik niet steeds mijn gsm bij me heb op het werk, of in het weekend.
Gevelreiniging
Vlaams Brabant
Gevel reinigen van een woning in Beiegem
Graag een prijsofferte voor het gedeeltelijk reinigen (mosvorming) en waterdicht maken van een bakstenen gevel tegen inslagregen. Het betreft de zijgevel. De woning is van 2009. De gevel is in vrije gevelsteen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Achtergevel isoleren + bekleden van een rijwoning
Ik wens de achtergevel te isoleren en bekleden. Liefst willen we de gevel zo natuurlijk mogelijk houden. Momenteel zit er ook wat slijtage op de gevel.
Gevelreiniging
Limburg
Graffiti op de gevel van een school verwijderen (Heusden-Zolder)
Er is graffiti aangebracht op verschillende plaatsen rond de school (oude deur, betonnen muur, gemetste muur). Het zijn allemaal kleine oppervlakten die bewerkt zijn met de graffiti. We zoeken dus iemand om de graffiti te verwijderen. Alle gevels zijn goed bereikbaar en er zijn foto's beschikbaar.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerker te Essen gezocht: gevel van een chalet bekleden
De voorkant van onze houten chalet willen we deels opnieuw bekleden. Qua materiaal laten we ons graag adviseren. Graag dus enkele offertes van gevelwerkers uit de regio.
Gevelwerken
Antwerpen
Steense zijgevel bekleden en isoleren (60 m²)
Ik zoek een offerte om een steense zijgevel van 60 vierkante meter zonder ramen of deuren te bekleden en isoleren. Er is nog niets beslist wat het materiaal betreft, ik laat me graag adviseren.
Gevelwerken
Antwerpen
Zijgevels bekleden + gevelisolatie te Sint Amands
Bekleden van zijgevels inclusief isolatie voor een oppervlakte van 300 m² voor een appartement tussen twee huizen. Dus graag offertes vergelijken voor buitenmuurisolatie en zijgevels bekleden.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel kaleien (oude rode gevelstenen) in Balen
Gisteren kochten wij een huis met een totale gevel oppervlakte van 170 m². Omdat het huis nog een oude rode steen heeft, willen we deze graag laten kaleien. Per 1 oktober zouden we in het huis mogen en rond deze periode zouden we liefst van al de werken laten uitvoeren.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Oude gevel reinigen, kaleien en cementeren
Vroeger was de gevel bekleed met gekleurde crepi met daarop stenen getekend. Die moet nu gereinigd worden, zowel de voorgevel als de achtergevel. Daarnaast willen we de stenen laten kaleien en de onderkant van de gevel cementeren.
Gevelwerken
Limburg
Gevel renoveren en egaliseren in Houthalenn
Gevelwerker gezocht voor het renoveren van de achtergevel en cementeren in kleur naar wens. De gevelhoogte is ca. 4,25m (nok van dak) met enkel een zolderdeurtje. De cementering van de gevel is voor een oppervlakte van 17 m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie met spuitkurk + isolatie | Chalet in Tielt-winge
Wij hebben reeds de helft van onze woning in sidings laten zetten en zouden graag de andere zijgevel en achtergevel in spuitkurk laten afwerken. Hier dient ook nog isolatie onder geplaatst te worden. Is het ook mogelijk om verschillende kleuren te vergelijken met de huidige sidings bij op een foto? Zo krijgen we een goed zicht met welke kleur we onze gevel wensen te bekleden. De woning is van 1969 en was vroeger een houten chalet.
Alvast vriendelijk bedankt voor uw informatie.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
We hebben ons huis verbouwd en nu willen we de achtergevel afwerken. Op de benedenverdieping zal het grootste deel van de achtergevel uit glas bestaan. De betonnen kolomstructuur en een klein wc-muurtje bestaan voorlopig enkel uit een 'binnenmuur'. Er moet dus een buitenmuur / afwerking voorzien worden (ter versteviging van de ramen). Die delen willen we dus isoleren en laten afwerken. Ik denk dat dit ongeveer 8 m² is. De rest van de achtergevel (1ste + 2dee verdieping) zouden we waarschijnlijk niet isoleren (want is al gebeurd langs binnen) en zou dus enkel afgewerkt moeten worden met crepi. Een werfbezoek zal het allemaal duidelijk kunnen maken. De ramen worden deze week geplaatst. Dus hoe sneller de werken zouden kunnen plaatsvinden, hoe beter (volgende week).
Gevelwerken
Namen
Gevelreiniging voor een historisch gebouw in Dinant
Het gaat over gevelreiniging van een historisch gebouw: de vroegere rijkswachtkazerne te Dinant (+/- 1500 m2). De gevels bevinden zich in goede staat maar zouden moeten worden gereinigd. In eerste instantie (daar deze optie goedkoper is dan zandstralen) zou ik willen laten bekijken of stoomreinigen een optie is en of dit het gewenste resultaat zal geven.
Gevelwerken
Antwerpen
Thermowood gevelbekleding voor een pand in Ekeren
We willen onze achtergevel opnieuw laten bekleden met hout (dus ook de huidige bekleding laten verwijderen). Thermowood lijkt me een goede optie. Het gaat over een pand van 1930 (rijwoning). De te bekleden oppervlakte is redelijk klein: de gelijkvloers bestaat voornamelijk uit een glazen schuifdeur. Op de eerste verdieping moet wel het gehele oppervlakte (met uitzondering van 2 ramen) bekleed worden.
Gevelwerken
Antwerpen
Buitenmuurisolatie met steenstrips te Zoersel
Onze woning is 20 jaar oud en in principe redelijk goed geïsoleerd. We hebben echter waterinfiltratie omdat er geen DIBA-doek is geplaatst. Ik heb ook het gevoel dat onze gevelsteen heel poreus is met koudebruggen en dus schimmel in onze dressing (kasten die aan de gevelkant staan). Misschien is buitenisolatie met steenstrips nog de beste oplossing om onze huidige problemen te verhelpen
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel- en verbouwingswerken in Antwerpen
We plannen deze zomer verbouwingswerken aan de achtergevel en willen dit combineren met het isoleren van de gevel. Bij een plaatsbezoek kan ik technische plannen laten zien. Het dak is reeds geïsoleerd. We werken graag met een ecologisch verantwoorde oplossing. De oppervlakte die bekleed moet worden ligt tussen de 50m² en 100m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken voor een pand in Bekkevoort
Momenteel wordt een oude schuur afgebroken dat tegen mijn huis staat. Deze gevel, die geen ramen of deuren bevat, wens ik te isoleren en af te werken. Ruw geschat kom ik op een kleine 50 vierkante meter. De woning werd gebouw rond 1950.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Thermowood (verticale latten) op PUR isolatie
Ik wens een offerte te vragen voor 29m² gevelbekleding in thermowood. Het idee is om verticale latten van een 5-tal cm breed met voeg ertussen van 1cm te plaatsen. De houten latten zijn bevestigd op een houten regelwerk met daarachter zwarte onderdakfolie en PUR isolatie (dikte 14cm - naden en zijkanten getaped, λ = min. 0,022 W/mK). Onderaan wordt het hout afgewerkt met een aluminium plooiwerk, zodat het hout niet tot beneden komt.
Gevelrenovatie
Limburg
Spuitkurk op de gevel van een bungalow in Zolder
We hebben een soort bungalow, waarvan we de gevel willen opknappen. De buitengevel is ongeveer 60 m² en werd ooit geschilderd. Nu dachten we eraan om de gevel met spuitkurk te bekleden, maar we houden alle opties open. De spouwmuren werden reeds geïsoleerd.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie voor een woning in Asse
Wij wensen een klein stukje gevel, waar vroeger een raam en een deur was en nu dichtgemetseld is, te laten afwerken met cementbezetting. de werken dienen snel uitgevoerd te worden daar onze woning te koop staat. voorkeur voor cementbepleistering.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken te Edegem
Ik wil mijn gevels bekleden met crepi. Het gaat om 32 m².
Gevelrenovatie
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie met spuitkurk te Opwijk
Ik heb een woning uit de jaren 70 en wil de gevel renoveren met spuitkurk. Wat zijn de mogelijkheden en hoeveel kost dit?
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelreiniging voor een woning in Turnhout
Oude rijwoning waarvan de voorgevel zou moeten aangepakt worden. De steen opkuisen en opnieuw voegen. Opbellen vanaf 17/10 .
Gevelwerken
Andere regio's
gevelwerken te Mechelen
Eigenaars, gevels bestaan uit bakstene, graag bezetten (crepi/pleister/spuitkutk).
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel goedkoop laten bezetten
Tegen ons rijhuis stond een brandweerkazerne die nu is afgebroken. Wij willen die muur nu laten bezetten en eventueel isoleren. We zoeken wel de goedkoopste oplossing aangezien de kans bestaat dat er ooit terug tegen gebouwd wordt.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelisolatie + gevelstrips plaatsen
Woning uit 1963, waarbij de gevelsteen moet worden weggehaald om isolatieplaten (12 à 14 cm) te laten plaatsen. Daarna afwerken met gevelstrips. Het gaat om ongeveer 95 m² gaan. Het is een halfopen woning.
Gevelwerken
Antwerpen
Crepi op gevels plaatsen, bel-etage woning te Edegem
We wonen in een rijhuis, een bel-etage woning. We zoeken een offerte voor het bepleisteren van vrije gevelsteen. Onze spouwmuren zijn reeds geïsoleerd.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken: crepi of kurk | Zwijndrecht
We willen het plaatsen van crepi, kurk of andere mogelijkheden vergelijken. Dit is voor een halfopen bebouwing, uitgevoerd in normale gevelsteen met enkele stukken natuursteen. Hier is een spouwmuur die, voor zover ik weet, niet geïsoleerd is. Liefst afspraak in het weekend of na de kantooruren.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden in Kaprijke
Voor ons huis (in 1980 gebouwd) zouden wij eens opties willen om de gevel te bekleden. Het is een halfopen huis, opp. 80 m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel isoleren en afwerken met spuitkurk of crepi
Wij wonen in Zelzate en zoeken een vakman om onze achterbouw met isolatieplaten (6 cm dik) te voorzien en af te werken met spuitkurk of crepi. Het is een soort tuinhuis/garage zonder isolatie. Ik schat de totale oppervlakte tussen de 50 à 100m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Bakstenen gevel isoleren en bezetten
We zouden de zijgevel van onze woning willen laten isoleren/bezetten. Het betreft de noordkant van onze hoekwoning (straatkant). Nu hebben we een rode baksteen met grijze voegen. De rest van de woning zal in deze steen blijven dus graag iets wat hierbij past, duurzaam is en vooral niet te duur. De woning is origineel van 1954. We hebben de woning gekocht in augustus. Het dak hangt wel 10 cm over. Door slijtage is de betonboord beneden afgevallen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelbekleding te Boutersem
Ik zou aan de achtergevel op het gelijkvloers (bijgebouw) houten gevelbekleding willen laten plaatsen en op de eerste verdieping (en misschien zijgevel ook) crepi.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met crepi in Herzele
Ik wil crepi laten zetten voor een gevel uit de jaren 50. Het gaat in totaal om 100 m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken voor een woning in Aarschot
1 muur van een alleenstaande woning (de inkom kant, tevens de slagkant bij regen), geen spouw aanwezig dus buitenmuurisolatie aangewezen. De muur is 16m lang en tussen 3 en 4 meter hoog, met slechts 1 deur en 2 hele kleine venstertjes. Dakgoot van schuin dak ligt op muur, dus dak zal moeten verlengd worden, liefst tot een overhangend dak met hangende dakgoot. Graag aannemer voor totaal project muurisolatie + aanpassingen dak. Huis is momenteel crepi, maar twijfel nog om voor nieuwe crepi muur te gaan of strakke moderne industriële look met sidings. Woning van meer dan 100 jaar oud. Wel reeds verschillende werken in gebeurd.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel isoleren en vochtvrij maken van een rijhuis in Antwerpen
Uit te voeren werken: De voorgevel van een rijhuis isoleren en 2 verdiepingen afwerken met crepi. Dakverdieping en dakgoot in trespa. Gevel werd tientallen jaren geleden door een vorige eigenaar bezet met steenstrips. Bouwlijn=rooilijn. Er is ook een zichtbaar vochtprobleem aan de linkerhoek van de woning.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Schilde
Laagbouwvilla, plannen in bezit. We hebben reeds de ramen besteld en hebben dak reeds voorzien. We zouden nu 12 cm isolatie wensen te plaatsen en dan zwarte eterneitplaten. Originele bouw van de jaren 70.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Puurs
2 gevels, om en bij de 110m². eind mei komen ze eerst de spouwmuur isoleren. We zouden onze gevel willen moderniseren door deze te voorzien van crepi of een alternatief dat de gevel een vlak uitzicht zou geven. De geven heeft geen uitstekende vlakken of hoeken. veel ramen aanwezig.. hoogstwaarschijnlijk alles in één kleur. Gevels in vrije gevelsteen. Gebouw van 1932 maar reeds nieuwe geevslteen voorgezet.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
Gebouw van 10 appartementen. Ik zoek nu iemand om dit gebouw te isoleren. Eventueel na weghalen van de voorgevel. Gebouw van begin jaren 70. De huidige gevel is een soort leisteen en neemt heel veel vocht op waardoor de appartementen veel last hebben van vocht. Ikzelf ben mede eigenaar en doe deze aanvraag samen met de syndicus.
Gevelwerken
Antwerpen
Buitenmuur isoleren + dakrand waterdicht maken
De buitenmuur van de garage bestaat enkel uit snelbouwstenen van 14 cm, waardoor we een vochtige garage hebben. Er moet maximaal 8 cm isolatie tegen komen. Daarnaast moet ook de dakrand met aluminium profiel waterdicht gemaakt worden.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Bepleisteren van binnenkoer van rijhuis te Aalst
Ik wil de muren van de binnenkoer van ons huis laten bepleisteren. Nu zie je de oude verflagen afschilferen en droge voegen. De oude afbladerende verflagen werden wel al grotendeels verwijderd.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met metaal en hout | Belsele
Gevelbekleding vooraan (zichtzijde 120m²) met eerste kwaliteit metaal in combinatie met hout of groenbeplanting (ecologisch uitzicht) en isolatie. Zij- en achterzijde bekleden met tweede keus panelen metaal en isolatie.
Gevelwerken
Antwerpen
Achterzijde van woning isoleren - Herenthout
Ik heb een halfopen huis van de jaren 1930. Enkel de achterzijde van de woning zouden we laten isoleren. Er zitten wel 4 ramen en 1 deur in. Is dat een probleem?
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel behandelen tegen vocht + isoleren + afwerken met Thermowood en spuitkurk
Graag detail offerte voor volgende werken;
A) Achtergevel circa 18 m² exclusief ramen. - Plaatsen isolatie met RECTICEL EUROWALL 7CM/RD3. - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
B) Zijgevel en balkons circa 50 m² exclusief ramen en deuren. - Plaatsen isolatie met RECTICEL EUROWALL 7CM/RD3. - afwerken met spuitkurk
C) Uitstekende delen balkons circa 8 m² - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
D) Vervangen dakrand - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
E) Behandelen vocht door kelderdichting MB2K - Vloer circa 16 m² - Muur circa 18,5 m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Crepi plaatsen op buitengevels (Moerbeke)
Ik ben op zoek naar een vakman om crepi te plaatsen op onze buitengevels. Ik heb een vrijstaand huis van 1980 en de werken kunnen binnen enkele maanden gebeuren.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bezetten met crepi of pleisterwerk
Ons huis is in de jaren 1930 gebouwd en is een beetje verouderd. Daarom willen we de voorgevel graag bezetten met crepi of pleisterwerk. Kunnen jullie ons hierbij helpen?
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel met tegels bepleisteren in Halle
Onze 3-gevelwoning is op de voor- en zijgevel (op 3 m hoogte) betegeld met glazuurstenen. We willen de gevels graag laten bepleisteren.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met cement (Gent)
Cementbepleistering van achtergevel en zijgevels woonhuis. Een stelling wordt voorzien door onze dakwerker die ook de isolatie van de gevel zal voor zijn rekening genomen worden. Dit is een woning in tweede bouwfase. Het gaat om een renovatieproject.
Gevelrenovatie
Oost-Vlaanderen
Crepi op gevel laten plaatsen te Aalst
Ik wil crepi laten plaatsen op 2 gevels. Dit is een voor- en zijgevel. De woning is gebouwd in 1960-70.
Gevelwerken
Brussel
Gevel herstellen en beschermen tegen vochtinsijpeling
We zijn op zoek naar offertes voor een gevelrenovatie. Een deel van de gevel willen we herstellen en beschermen tegen insijpelend vocht op de derde verdieping van een flatgebouw te Etterbeek.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Oude gecementeerde gevel isoleren | Gent
Ik zoek een mooie offerte van een gevelwerker voor het isoleren van een gevel van zo'n 120 jaar. De gevel is wel al bekleed met een soort cement.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken Stabroek | Buitenmuur isoleren
Ik heb één buitenmuur die geïsoleerd dient te worden. Ik wil de lost zo laag mogelijk houden, daarom wil ik enkele offertes vergelijken. Het materiaal maakt me eigenlijk niet uit, als het maar geïsoleerd wordt. Het gaat over de garage en 1 slaapkamer.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel garage bepleisteren | Ronse
Offertes gezocht voor gevelbepleistering in cement voor mijn garage. Totale oppervlakte gevels 70 m². Bouwjaar van de woning is 1996.
Gevelreiniging
Limburg
Genkse gevelreiniger gezocht om buitenmuur reinigen
Ik zoek een gevelreiniger die onze buitenmuur wil schoonmaken. De precieze oppervlakte kan ik niet.
Gevelwerken
Antwerpen
Buitenmuur isoleren en steenstrips plaatsen in Antwerpen
Gezien de bestaande spouw te smal is om na te isoleren, blijft enkel het isoleren langs de buitenzijde nog over. Naar binnen toe isoleren is geen optie wegens ruimteverlies. Graag had ik prijzen vergelijken voor het isoleren van de buitenmuur en het plaatsen van steenstrips op de voorgevel (32 m²).
Gevelwerken
Antwerpen
Achterbouw isoleren voor een woning in Antwerpen
achterbouw isoleren en afwerken met houtbekleding (thermowood, oregon, lorken...). reeds nieuwe ramen. dakafwerking en raamdorpels voorzien op isolatie. Woning van meer dan 100 jaar oud maar achterbouw is van de jaren 70. Gevels ooit bekleed. Graag contact opnemen met mij in de voormiddag.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel met zwarte zink bekleden | Retie
Graag enkele offertes voor het bekleden van mijn huis met een soort van zwarte zink. Het is de voor- en zijgevel, 88 m² in totaal. Een ander materiaal mag ook voorgesteld worden.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken | 2 buitenmuren met PUR isoleren
Ik heb 2 gevels waar buitenmuurisolatie op moet komen. Qua materiaal had ik aan PUR gedacht. Het gaat om ongeveer 105 m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel bekleden met hard hout | Gevelwerken te Keerbergen
We willen onze zijgevel laten afwerken planken uit hard hout (ceder, padouk, eik, iroko,...). Het is voor een kleine 50 m² en we willen de look van het hus behouden.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel met hout bekleden (Kortenberg)
We wensen onze voorgevel te bekleden met hout. Het gaat om een gevel met een breedte van 4 meter en een hoogte van 8 meter.
Gevelwerken
Antwerpen
Halfopen woning isoleren en bekleden met crepi
Wij hebben een huis aangekocht en zouden de buitenmuur (77,2 m²) isoleren en behandelen met crepi. Nu is de gevel nog vrij, maar aan de voorkant hangt een siersteen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken voor een woning in Beersel
Cementring boord van 0,40 cm hoog en 50 lopende meters op de gevel. Bestaande woning geen vocht,baksteen in goede staat . Openstaande woning gebouwd van de jaren 80.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Zijgevel vernieuwen te Gent
Wij hebben onlangs een woning, (halfopen bebouwing) gekocht en willen op termijn de zijgevel renoveren. Zijgevel van 40 a 50 m2. 1raam op gelijkvloers. Momenteel bekleed met leien. Jaren 30 woning, gerenoveerd vermoedelijk in jaren 70-80.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevels in vrije gevelsteen reinigen in Sint-Niklaas
Het gaat om een halfopen woning van de jaren 80. Gevels in vrije gevelsteen, maar werden enkel behandeld tegen vocht. We zoeken nu iemand om de gevel uit te slijpen, op te voegen en te reinigen.
Gevelwerken
Antwerpen
Oude scheepswerf kaleien in Boom
We willen gevelwerken laten uitvoeren aan ons gebouw, het gaat om een oude scheepswerf.We willen de gevel laten kaleien. De gevel bestaat uit gewone baksteen. Opp. 11 m x 15 m, het gebouw is meer dan 80 jaar oud.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Crepi op bakstenen muur plaatsen te Kapelle-op-den-Bos
Ik wil isolatie-crepi plaatsen op gewone bakstenen buitengevel van mijn huis. voor mijn woning. Het is een 3-gevel woning uit 1900, ongeveer 80 m² muuroppervlak te isoleren / bedekken met crepi
Gevelwerken
Antwerpen
Lelijke gevel bekleden in Herselt
De gevel achteraan ons huis is lelijk geworden. Een deel willen wij laten bewerken met PVC materiaal. Andere materialen zijn ook bespreekbaar. Het betreft voornamelijk de achtergevel, maar misschien ook vooraan. Het bouwjaar is 1998.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel isoleren en bekleden | Overijse
Wij wensen het oudste gedeelte van ons huis te laten isoleren aan de buitenkant (wegens vochtproblemen) en daarop een gevelbekleding te plaatsen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Creatieve gevelbekleding voor aanpalende woning (Roosendaal)
We hebben de woning naast de onze gekocht. Nu zoeken we snel een ideale oplossing voor een creatieve gevel. We kunnen zeker de gevelplannen opsturen per mail. Liefst dak en gevel in hetzelfde materiaal. De woning is volledig gerenoveerd maar dateert van 1934. Onze woning heeft een gevelsteen met crepi, maar de pas aangekochte woning is een vrije gevelsteen.
Gevelwerken
Antwerpen
Voorgevel uit bakstenen isoleren
We willen ons rijhuis (de voorgevel) laten bekleden en/of isoleren. Tussen 50 en 100 m² Bakstenen voorgevel huis met 1 verdieping dient geisoleerd en een nieuwe laag. Bouwjaar rond 1920, termijn is te bespreken.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Offerte-aanvraag: Gevel laten renoveren
Ik wil een offerte voor het bekleden van de gevels. Wij weten nog niet precies wat wij willen laten doen.
Gevelwerken (recente leads) 1 | Gevelwerken (recente leads) 2 |