Waarom uw dak, en schouw laten schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Blankenberge
Dit is voor een oude golfplaat dak aan achterhuisje die voor mij moeilijk bereikbaar op 2 de verdieping . Lengte van 5 meter en een helling van 45 graden . De boven tegels zijn reeds losgekomen : dus het isnogal dringend .
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
dak ontmossen voor een woning in Blankenberge
We hebben momenteel een dak met aan de noordkant wat mos. De oppervlakte van de grond is 15 op 20 en er zijn drie hellende daken.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Brugge
Dit is voor een appartement op een bovenverdieping. Hier is een epdm rubberen dak van 50m². Omdat de rubber gescheurd is zoek ik nu een offerte voor de dakdekking te vervangen.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van een dak voor een woning in Oudenaarde
We hebben een dakpannen dak. Ik denk dat dit dak zo'n 135m² met enkel aan de voorkant een dakkapel . Woning van ongveer 30 jaar dat nog maar eenmaal ontmost geweseest.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Sint-Genesius-Rode
Betreft plat dak dat momenteel lekt. Herstelling is dus dringend. Graag ook offerte voor vernieuwing dakgoot (roofing) en regenpijpen. Roofing is zo'n 14 jaar oud. alvast bedankt
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Tervuren
Beste, we hebben een huis met een mansard dak. Het heeft nood aan onderhoud/herstelling. Graag een snelle afspraak om te kijken hoe we best oplossen. De huidige dakbekleding zijn leien maar ik weet niet of het kunst of natuur leien zijn. Gebouw van de jaren 70.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Mechelen
Waterlek treedt op in de keuken, hadden graag iemand ter plaatse voor het bekomen van een offerte tot herstelling/opnieuw aanleggen van het plat dak. Dit is een dak in roofing. Oppervlakte van +- 18m².
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Kortrijk
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn woning. Nu hellend pannendak, graag nieuwe pannen op, opp. +30m², huis van 1950. Termijn is nog open.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenvegen in de regio Hamont-Achel
Voor mijn huurhuis wil ik de schouw laten vegen. Van de openhaard, huis van begin jaren 60, kan rond september.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Oostvleteren
Ontmossen van een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. Het dak heeft een oppervlakte van 200 m². De woning is ongeveer 60-70 jaar oud.
Dakreiniging
West-Vlaanderen
Dakreiniging voor een woning in Desselgem
Ik zocht het reinigen en eventueel beschermen van het dak. Betontegels . Tussen de 100m² en 200m² .We zien nu verkleuring en mos. Woning geïsoleerd volgens de huidige normen.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Winksele
Dit is voor een dak dat bestaat uit leien van mijn privéwoning. Aan de zuidkant zijn zonnepanelen maar vooral de noordkant van +- 80m² is flink bemost. Woning van 1972 en 8 jaar geleden laatst ontmost geweest.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Balen
Dit is voor een dak met dakpannen, stormpannen. Ik schat zo'n 100m² ontmost moet worden. Woning van 1982.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Lembeke
Ik wil mijn dak laten ontmossen. Hellend dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1988.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging voor een woning in Deinze
Dit huis was enorm verwaarloost en we willen het heel proper hebben De oppervlakte tussen de 50m² en 100m². Het dak bestaat uit dakpannen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken te Brugge
Er ligt nu roofing op het dak en we willen het nu vernieuwen. Het liefst met EPDM. De woning is gebouwd in de jaren 30, maar het dak is recenter.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Loenhout
Dakontmossing van een hellend dak. Woning gebouwd in 1972. Het dak bestaat uit schaliën en het dak is reeds ontmost en geschilderd maar weet niet wanneer. De grondoppervlakte is 18x8m.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Temse
Vernieuwen van een dak. Het gaat in totaal om 150 m². Er moeten nieuwe dakpannen geplaatst geworden en 2 nieuwe dakkapellen.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van een dak voor een woning in Brakel
Dit is een dak een woning met een dakpannen dak dat gebouwd is in 2001. Ik wens de beide zijde te ontmossen.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Wemmel
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak dat bestaat leien . Ik weet wel niet welk type leien. Dak al 17 zeker niet ontmost geweest.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Deinze
Ik zoek een offerte voor het schoonmaken van een schoorsteen van een gasketel die courant wordt gebruikt. Deze zou normaal om de twee jaar moeten worden schoongemaakt maar het kan zijn dat dit al eist langer is geleden.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Neerpelt
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +100m², vrijstaand huis van 1986, wanneer is aan de prijs.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Destelbergen
Ik zoek een offerte voor het schoonmaken en eventueel verwijderen van een vogelnest van een schoorsteen vane en houtkachel.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Ninove
Ik zoek een offerte voor het vervangen van de dakbedekking, onderdak en eventueel isoleren. Huidige bekleding zijn dakpannen maar dit mag vervangen worden door een ander martiaal. Plaatse van twee ramen in het dak of een daknok. Daarnaast is er ook een licht hellend dak van de veranda dat vervangen zal moeten worden. Dit is een roofing dak.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
We hebben een vrijstaande woning aangekocht met 236m² oppervlakte. In het kader van de verbouwingen zoeken we nu iemand om het dak te vervangen en te isoleren. Huidige bekleding zijn Asbestleieen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint Gilles waas
Ik heb een vrijstaande woning met een piramidedak. Ik zoek nu een offerte voor het herstellen of vervangen van pvc regenbuis. Reeds drie maanden problemen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Wambeek
Heb een daklekkage ter hoogte van de keuken. Ik zoek nu iemand om deze daklekkage opsporen en repareren! Het gaat over een dak een dakpannen. Gebouw van de jaren 70.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Niel
Ik wil dakwerken voor mijn huis laten doen. Plaatsen van epdm en het dak terug laten afwateren, opp. 25m², bouwjaar voor 1970.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen voor een woning in Hasselt
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak van 11 jaar oud. 252m² met wel zonnepanelen en twee kleine dakvensters.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Ontmossen van een dak voor een woning in Kortrijk
Ik zoek een ontmossen voor het leien dak Deze zijn geplaatst 1979. We hebben wel geen idee van een type leien. Dit is voor een woning dat we gaan aankopen.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Diksmuide
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp. +150m², vrijstaand huis van 1994, kan in de grote vakantie al.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Démoussage de toiture pour propriété privé à Zaventem 1930
- Propriété privé à Zaventem 1930. - Devis pour le démoussage de toiture. - Toiture incliné en ardoises qui doit faire un peu plus de 100m². - Possibilité de fixer rdv sur place pour venir voir. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Essen
Graag zou ik het dak van de zaak laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +100m², vrijstaand huis van 2005, wanneer is nog open.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Dilbeek
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en 5 collectoren, opp.+100m² , vrijstaand huis van 1991, wanneer is nog open.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Melsele
Punt dak met 4 even grote vlakken.( Piramide dak) 7meter breed 2,5meter a 3meter hoog. Met zwarte dakpannen. Welke werken moeten worden uitgevoerd? : Dak ontmossen, Dak coaten en beschermen. Opp; +80m², bouwjaar 2005.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Knesselare
Ik zou het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend kunstleieindak, opp. +100m², vrijstaand huis van 1977, wanneer is nog open.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Kuringen
Graag zou ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen achteraan, opp. +60m², halfopen huis van 2010, kan nog dit jaar indien goede prijs.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Eppegem
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak van het jaar 2000. Het dak is in 17 jaar nooit ontmost. +-120m².
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenvegen in de regio Kwaadmechelen
Ik wil de schouw van mijn huurhuis laten vegen. Van de houtkachel, bouwjaar onbekend, wanneer is nog open.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Michiels
Ik wil graag dakwerken voor mijn huis. Graag nieuwe dakgoten, 24 lopende meter, huis van jaren 50. Wanneer is aan de prijs.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Scherpenheuvel-Zichem
Ik zoek een offerte voor het ontmossen en coating van het dak. Het dak bestaat uit kunstleien geplaatst in 1969. Dak is nog nooit ontmost geweest.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Molenstede
Ik heb een dak met kunstoffen platen. woning van de jaren 1930 maar dak vervangen in 2002 en sindsdien nooit ontmost geweest.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Asper
Graag wil ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1982, termijn is aan de prijs.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Sinaai-Waas
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak van een bedrijfsgebouw waarvan ik eigenaar ben. Dak in dakpannen en zijn og nooit ontmost geweest. Dak van 25 jaar oud maar geen idee van de oppervlakte.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in Hasselt
Dit is voor het ontmossen van een leien dak. Voor zover ik weet zijn deze leien nog nooit ontmost. Woning van de jaren 70 maar ik heb geen idee welk type leien er op liggen.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Brakel
Ik zou de schouw van mijn woning laten vegen. Van de houtstoof, bouwjaar onbekend, kan in de grote vakantie.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor een woning in Bierbeek
Ik zoek een offerte voor het schoonmaken van een schouw van een houtkachel. Ik heb momenteel geen idee wanneer deze voor het laatst is schoongemaakt. De kachel is nieuw gezet door ons sinds een jaar.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Oostakker
Ik wil mijn dak laten ontmossen. Dit is een dak van ongeveer 140 m². De woning is gebouwd in 1990. Het dak is bekleed met dakpannen.
Dakreiniging
West-Vlaanderen
Ontmossen van een dak te De Haan
Als eigenaar van een vrijstaande woning met zwarte eterniet betonpannen, zoek ik een dakontmosser. Er is nog nooit iets aan gedaan. We spreken van 7m op 11m voor de woning en een garage van 7m op 3m. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Denderleeuw
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend pannendak en één kapel opp. +150m², vrijstaand huis van 1995, termijn maakt niet uit.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging te Sint-Niklaas
Dakpannen liggen ongeveer 30 jaar op het dak. We willen deze reinigen. Het is een hellend dak.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Puurs
Ik wens een nieuwe dakgoot te plaatsen en een regenpijp. De woning is recent aangekocht en ik vermoed jaren 50. Dak bestaat uit dakpannen.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Knokke-Heist
Ik wens het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak , opp. +150m², vrijstaand huis van 2004, termijn is nog open.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Ninove
Ik zou dakwerken willen laten doen voor mijn huis. Bijbouw, plat dak 60m², moet nieuwe iso op en herstellen. Kan snel beginnen.
Dakreiniging
Limburg
Dakreiniging in de regio Dilsen
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend dak met kunstleien en zonnepanelen, opp. +100-200m², vrijstaand huis met dak van rond 2000.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Weerde
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak met platte dakpannen. Deze zijn geplaatst in 2000 en sindsdien nooit ontmost. Vooral de noordkant, voorkant , moet behandeld zijn. Geen idee oppervlakte ik schat 70-80m².
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging voor een woning in Laarne
De woning heeft 1 verdieping. Hier is een hellend dak dat bestaat uit natuurleien. De woning zelf is zo'n 15 jaar. Woning is nog niet schoongemaakt of bewerkt. +- 300m².
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Dak ontmossen voor een woning in Jabbeke
We hebben een vrijstaande woning met een dakpannen dak van de jaren 90. Voor zover we weten is dit dak nog nooit behandeld tegen het mos.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van een dak voor een woning in Hofstade
Ik zoek een offerte dakontmossing van een hellend dak. Dit zijn mogelijk wel asbesleien. Woning voor zover we weten nog nooit ontmost.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een woning in Hove
twee schoorstenen een van een gasketel en een open haard . De gaskachel word vaak gebruikt en de open haard sporadisch. Deze open haard is 10 jaar niet schoongemaakt. Gebouw zelf is van de jaren 80. Aan de buitenkant van de schouw is er wel mos dat verwijderd zal moeten worden.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging in de regio Diest
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend sneldakpannen, opp. +100m², vrijstaand huis van 1980, wanneer is aan de offerte.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Sint-Niklaas
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en vooraan zonnepanelen(45°), rijhuis van 1936, opp. +80m², wanneer is te bespreken. Mag ook duivenpinnen op.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van dak te Schelle
Ik wil mijn dak laten ontmossen. Dit dak is bekleed met leien en zonnepanelen. De woning is gebouwd in 1993.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Brasschaat
We zouden het dak van ons huis laten ontmossen. Hellend dak met natuurleien(geen asbest), opp. +100m², vrijstaand huis van 1980.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenvegen in de regio Sint-Kwintens-Lennik
We willen de schouw van ons huis laten vegen. Van openhaard, ook probleem met vogelnesten, huis van rond 1970.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Ontmossen van een dak voor een woning in Harelbeke
Dakontmossing van een hellend dak met dakpannen. Dit dak is voor zover ik weet nog nooit ontmost geweest. Gebouw van de jaren 50. Ook is er een klein bijgebouw.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Zemst
Ik zoek een offerte voor het herstellen van een dakgoot in koper. Dit is omdat twee koppelstuk dat leken. De woning zelf van 2004.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Belsele
Wij hebben last van groen aanslag. Het dak is 5 jaar geleden vernieuwd geweest. Het is een hellend dak bekleed met leien.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een woning in Brasschaat
Dit is voor een schoorsteen van een open vuur die weinig wordt gebruikt en jaren geleden voor het laatst is schoongemaakt, ik weet dus niet in welke staat deze is.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Rotselaar
Graag zou ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend dak met platte pannen en zonnepanelen, opp. +100m², vrijstaand huis van 2010. Wanneer is nog te bespreken.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenveger voor een woning in Dilsen-Stokkem
Ik zoek een offerte voor de schoorsteen van een houtkachel. Deze wordt courant gebruikt maar is al jaren niet schoongemaakt. Woning van de jaren 50 maar de schoorsteen is vernieuwd.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van dak te Merksplas
Ik ben opzoek naar een offerte voor het ontmossen van een dak. Het dak is bekleed met leien. De woning is gebouwd in 1974, maar het dak is pas geplaatst in 1980.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van dak te Kapellen
Ik wil mijn dak laten ontmossen. Het gaat om een dak bekleed met dakpannen. Het gaat om een oppervlakte van 100 m². De woning is gebouwd in 1973.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen in de regio Muizen
Ik zoek een offerte voor schoorsteen van een rijwoning. Dit is voor de schoorsteen van een kolenkachel, hier wordt ook hout in gestookt. Schoortseen 10 jaar gelden , schoongemaakt. Deze schoorsteen is om in de winter courant te gebruiken.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Hasselt
We hebben een hellen dak met dakpannen. Dit is voor zover we weten nog nooit ontmost geweest. Woning van 1983.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Sint-NIklaas
Ik ben opzoek naar offerte voor het ontmossen van een dak. Het is een dak bekleed met dakpannen. Het bouwjaar van de woning is 1979.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Lokeren
Dakontmossing van een dan van 7,5 op 30 meter. Het dak is bekleed met leien. De woning is gebouwd in 1980.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Ontmossen van een dak voor een woning in Knokke-Heist
Dak ontmossen van een hellend dak met dakpannen. Dit is een gebouw van 60 jaar oud dat nog nooit ontmost is geweest. +- 100m² grondoppervlakte.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in S'gravenwezel
Vervangen bestaand rieten dak. Met voorbereiding installatie zonnepanelen. Voorkeur voor vervangen van rest eventueel door dakpannen of leien. Momenteel geen isolatie of onderdak is niet voorzien. Dit woning van jaren 60 dat ik recent heb aangekocht. Afspraken mogelijk vanaf volgende week, dan heb ik de sleutels.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Laarne
Graag wil ik dak van mijn huis/zaak laten reinigen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp.+100m², vrijstaand huis van 1992, wanneer is aan de offerte/firma.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Ronse
Ik zou graag de schouw van mijn huis laten vegen. één van openhaard, huis van 1965, woning staat te koop dus redelijk spoedig te doen.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Boekhoute
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen vooraan, opp. +80m², halfopen huis van 2008. Ook nog voor 3-4 andere huizen in de wijk mogelijk.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Halle
Ik zoek een offerte voor het vervangen van dak van een schuur van +- 200m². Ik wens hier pannenlatten te vervangen, gebinte te bekijken, onderdak te plaatsen en pannen te vervangen. Momenteel dakpannen van 1910.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Dilbeek
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het dak vanaf de buitenkant. Aanvullen van de isolatie vanaf de zijkanten aan de buitenkant na wegnemen van de pannen. Onder het dak zitten de kamers. Onderdak en isolatie is reeds voorzien. De woning is van 2000 gebouwd en geïsoleerd. Oppervlakte is nog niet opgemeten. Ook zijn er gaten in het onderdak die moeten bekeken worden.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Scherpenheuvel
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een pannendak. Dit dak is geplaatst in 2007 en sindsdien nog nooit onmtost. oppervlakte 204m².
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Kortenberg
Graag wil ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Vrijstaand huis van 1992 , hellend pannendak, opp. +150m², kan snel doorgaan.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in Hasselt
Ik wens een aluminium dak van een staalbouw te ontmossen. Dak zelf zijn aluminium golfplaten die moeten worden afgespoten. Op het dak liggen ook zonnepanelen. Oppervlakte is nog niet nagemeten. Woning van 2002.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Deinze
Ik wil het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +110m², vrijstaand huis van 2003, wanneer is aan de prijs.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen in de regio Antwerpen
Ik zou de schouw van ons huis laten vegen. Houtkachel(essenhout enkel), huis van voor 1900, wanneer is nog open.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Temse
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend leiendak, opp. +100m², vrijstaand huis van 1980, zeker nog voor dit jaar
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen te Knesselare
Ik wil een offerte voor schoorsteenvegen. Het gaat om 1 schouw waarin gas wordt verbrand. De woning is gebouwd in 1998.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in As
Ik wens een dak met dakpannen te isoleren. Dit is een gebouw van 1985. Dak nog niet ontmost. Ik schat zo'n 190-200m². In het dak zitten twee dakkapellen en een dakvenster.
Ontmossen daken
Antwerpen
dak ontmossen voor een woning in Ranst
Het dak dat ik wens te ontmossen bestaat uit dakpannen. Deze zijn 6 jaar gelden geplaatst en sindsdien nog nooit ontmost geweest. Eventueel wens ik ook zonnepanelen te reinigen.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van dak te Londerzeel
Ik ben opzoek naar een offerte voor het ontmossen van een dak. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 2002.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Helchteren
Ik zou het dak van mijn dochter haar huis te laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1985 ergens, wanneer is nog open.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenvegen in de regio Genk
Ik zou de schouw van ons huis laten vegen. Huis van 1961, gas, wanneer is nog open.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen van villa uit de jaren 80 met dakbalkon
Voor onze villa in Wondelgem willen we ons dak laten ontmossen. We hebben een huis van 13m breed x 10m diep met gewone dakpannen. In het dak zijn er 3 velux-ramen en een klein dakbalkon.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Hoboken
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het dak en plaatsen van nieuwe pannen. Het huidige dak is van 1966. Geen onderdak voorzien.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
dak ontmossen voor een woning in Beveren
Ik wens het dak van een moderne woning te ontmossen. Ik vermoed schaliën vermoed ik. Woning van 19-20 jaar oud.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Heist-op-den-Berg
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend leiendak en zonnepanelen+ collectoren, opp. +80m², vrijstaand huis van 1970, wanneer is aan de offerte.
Daken & schoorstenen (recente leads) 1 | Daken & schoorstenen (recente leads) 2 | Daken & schoorstenen (recente leads) 3 | Daken & schoorstenen (recente leads) 4 | Daken & schoorstenen (recente leads) 5 | Daken & schoorstenen (recente leads) 6 | Daken & schoorstenen (recente leads) 7 | Daken & schoorstenen (recente leads) 8 | Daken & schoorstenen (recente leads) 9 | Daken & schoorstenen (recente leads) 10 |