Waarom uw dak, en schouw laten schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van dak te Beringen
Ik wil mijn dak ontmossen. Dit is een hellend dak van +/-100 m². Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 2001.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger pelletkachel te Antwerpen
Wij stoken op pellets en moeten de schoorsteen laten vegen. Ons dak is wel puntdak. Wat zou de prijs zijn. Met of zonder hoogtewerker ?
Dakwerken
Antwerpen
Dak van garage herstellen na stormschade te Arendonk
Ik wil mijn golfplaten vervangen. Drie platen zijn kapot gewaaid. Het gaat om een dak van een garage. Die is gebouwd in de jaren 80.
Ontmossen daken
Antwerpen
Kunstleien dak laten reinigen te Schilde
Eigenaars, hellend dak met kunstleien, meer dan 100m² dakoppervlak, 10jaar geleden reeds gereinigd geweest, woning van de jaren'80.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger gezocht te Knesselare
1 schoorsteen, wij verbanden hout in onze kachel die hierop is aangesloten.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een huis in Terhagen
Dakpannen vervangen, nieuwe isolatie en onderdak plaatsen. Dakgoten zijn in orde, opp. +60m².
Aan achterzijde liggen zonnepanelen, deze dienen terug geplaatst te worden.
Bouwjaar 1965, kan deze zomer al.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken | Plat dak herstellen | Bitumen of roofing
Ik zoek een offerte om ons plat dak te herstellen. Er zit een lek in de bestaande laag EPDM. Een oplossing met bitumen of roofing is voor ons allebei goed. Het dak heeft een oppervlakte van 11 m².
Dakwerken
West-Vlaanderen
Nieuwe roofing op plat dak | EPDM
Wij zouden graag ons bestaand plat dak, waar op dit moment roofing ligt, laten herdoen met EPDM. Dit is een plat dak met zwevende betontegels dat ook als zonneterras gebruikt wordt.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schouw vegen van open haard en mazoutketel | Landen
In de schouw van de open haard werd een aantal jaren hout gestookt en hier ga ik een inbouw gashaard laten plaatsen. De tweede schouw wordt gebruikt voor de verwarmingsketel met mazout. Beide schouwen zijn voorzien van schouwpotten. Ze moeten alle twee geveegd worden.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakpannen en onderdak vervangen | Evergem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van dakpannen en onderdak. De woning is van de jaren 60. Dit is wel de woning van mijn dochter maar ikzelf regel de afspraken en offertes. Door haar werk is ze zeer moeilijk bereikbaar.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Lekkende dakgoot Zemst | Waterinsijpeling in huis
Het huis heeft 2 daken die verbonden zijn met een goot. Deze goot lekt vooral bij het smelten van sneeuw en hierdoor is er waterinsijpeling in het huis. De goot en het dak moeten nagekeken en hersteld worden.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak met dakkapellen ontmossen in Sint-Genesius-Rode
Ik wens mijn dak te laten ontmossen.
Hellend pannendak en 3 kapellen vooraan , opp. +100m², een vrijstaand huis van 1972.
Ontmossen daken
Antwerpen
Mos verwijderen op dak in Stabroek
Er ligt mos op het dak van mijn huis en ik zoek iemand om dit te laten verwijderen. Het is een hellend dak van 130 m², bedekt met dakpannen.
Dakwerken
Limburg
Dak vervangen voor een woning in Bilzen
Tijdens de kantooruren ben ik telefonisch niet bereikbaar vanaf 17u ben ik telefonisch bereikbaar. Tijdens de kantooruren kan ik enkel per mail reageren. Renovatie van een bestaand dak dat vernieuwd moet worden. Woning nu keramiek dakpannen. Woning van de jaren 30.
Dakwerken
Antwerpen
Roofingdak hangar vervangen in Puurs
Ik heb een hangar van 20 meter lang en 10 meter breed. Momenteel ligt daar roofing op, maar deze is verouderd. Ik wil de roofing laten vervangen, ofwel sandwichpanelen laten plaatsen. De woning is 20 à 25 jaar oud.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken Oudenaarde - Inox buis in schouw plaatsen
Geachte,

Ik had graag prijs en uitvoeringstermijn ontvangen voor het plaatsen van een inox buis in een bestaande schouw. En dit wegens condensatie vochtprobleem rondom het dak. Graag uw assistentie. Er liggen dakpannen op het dak.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Velux ramen vervangen te Vichte-Anzegem
Graag zou ik 3 bestaande Velux ramen willen laten vervangen door nieuwe van het type GGU UK 04 00 60 R. De nieuwe Velux ramen hebben dezelfde grootte als de huidige. De woning is gebouwd in 1992.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Hellend dak en gevel reinigen | Gooik
Dit is voor een hellend dak in dakpannen. We hebben het huis 12 jaar geleden gekocht en waarschijnlijk is het dak nog nooit gereinigd. Ze mogen ter plaatse ook de gevel eens bekijken.
Dakwerken
Antwerpen
Lekkage aan schoorsteen | Dakwerker Merksplas
Er is een lek aan de schoorsteen. De waarschijnlijke oorzaak is een slechte loden of zinken verbinding tussen het metselwerk van de schoorsteen en de dakpannen. Ik zoek een dakwerker in de buurt van Merksplas om dit op te lossen.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen | Prijs pelletkachel vegen
Ik wil een prijs laten opmaken voor het vegen van de schouw van een pelletkachel. Graag had ik dus enkele offertes vergelijken.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenvegen | Waterschade + kraaiennest verwijderen
Onze buren hebben waterschade, afkomstig van onze schouw. Wij vermoeden dat er een kraaiennest zit, op zeker 2 m diep. Wij kunnen daar niet aan en stellen voor langs de binnenkant van het huis alles open te breken om te kijken. Dat zien wij uiteraard niet zitten. Alvast bedankt voor het antwoord. Mvg, Liesbet Van Edom
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak renoveren: nieuwe pannen, onderdak en boorden
Mijn dak is aan renovatie toe. Dat betekent nieuwe pannen, nieuw onderdak en ook nieuwe boorden. Het dak is 60-70 m² groot.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakgoot in zink vervangen te Zaventem
Er zit een lek in onze dakgoot. Ook moeten er 8 à 9 hechtingen van de regenpijpen vervangen worden, want deze lijden onder de roest. De woning werd gebouwd in 1983 en dakgoten zijn origineel in zink.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Jaarlijks vegen van houtcassette | Schoorsteenvegen Ledegem
Ik zoek een schoorsteenveger voor het jaarlijks onderhoud van mijn schouw. Het gaat om één schouw waar een houtcassette is op aangesloten. Binnenin de schoorsteen is een inox buis aangebracht. De schoorsteen is jaarlijks gekuist.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dak isolatie voor een woning in Assenbroek
Betreft woning gebouwd 1961, laatste bitumenlaag ongeveer 20 jaar geleden, her isolatie nodig wegens schimmelvorming op het plafond eronder. Uitvoering wordt verwacht na de vorstperiode.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor garage in Kapellen
De roofing van onze vrijstaande garage (~ 5mx10m) en mogelijk ook hout eronder op sommige plaatsen is aan vervanging toe.
Het dak bevat 2 koepels waarvan we kunnen bekijken wat er mee moet of kan gebeuren.
Bouwjaar 1980.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen voor een gaskachel in Turnhout
Voor het huis van mijn schoonmoeder wil ik de schouw laten kuisen. Het gaat om 1 schouw van een allesbrander die nu vervangen is door een gaskachel. De woning is meer dan 15 jaar oud.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Plat dak renoveren in Kessel-Lo
Graag wil ik dakwerken voor mijn huis. Plat roofingdak van 2000 vernieuwen, opp. +80m². Termijn is te bespreken.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Stabroek
Dit is een een dak met betonpannen. Woning van 1997. Dakpannen sindsdien nog nooit gereinigd. Achteraan enkel een dakraam. Achteraan loopt dak onmiddellijk door tot het gelijkvloers. Graag zo snel mogelijk contact.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Oostkamp
Een houtkachel van binnen via de kachel of via schoorsteen dak. Voor zover ik weet nog nooit schoongemaakt. Woning van 20 jaar oud. Kachel brand af en toe. Kachel wordt nu verwijderd en er wordt een nieuwe buis gestoken maar de pijp zelf dient eerst te worden gereinigd.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor een woning in Glabeek
Graag een onderhoud van onze schoorsteen. Tot op heden is dit nog nooit gedaan. Graag een vrijblijvende offerte.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor herstellingen aan dak in Sint-Niklaas
Ik heb schade aan mijn hellend pannendak door een storm in januari. Daarnaast heb ik ook een lek in het plat roofingdak van de garage. Ook eigenlijk algemene controle van de daken graag. Een hoekhuis, bouwjaar +20 jaar.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een woning in Herenthout
Reinigen van een schoorsteen van een open haard. Schoorsteen een 5-tal jaar geleden laatst schoongemaakt. Woning van begin jaren 70.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Duivenpinnen op dak laten plaatsen in Brugge
Beste, we hebben last van een duivenplaag op ons dak (nok van ongeveer 15m) in het centrum van Brugge en willen graag duivenpinnen laten plaatsen op het dak en de twee schoorstenen. Huis met renovatie in 2009, graag ontving ik uw offerte!
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker voor herstel lichtkoepel plat dak in Drongen
Waterinsijpeling op 3 plaatsen in de keuken met koepel. Graag ook offerte voor dakisolatie. Woning van de jaren 50.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Kalmthout
Ik wil graag de opties van ons dak bespreken. Dit is een woning gebouwd in 1975. Dit is een hellend dak bekleed met leien.
Dakwerken
Antwerpen
Dakraam vervangen voor een woning in Turnhout
Beste, Ik zou dit voorjaar graag een oud dakvenster (ca. 92x122 cm velux kantelraam in zadeldak) vervangen en meteen een ook dakinspectie laten doen. Woning van 1958.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak vernieuwen in Grimbergen
Ik wil mijn dak en onderdak laten vernieuwen. Dit is een dak van 40 jaar oud. Er liggen leien op en 2 dakkapellen. In het onderdak zit asbest. Wij vroegen ons af of we dit konden aanpassen.
Dakwerken
Antwerpen
Stormschade herstellen aan een dak (Antwerpen)
Ik zou graag dakwerken willen laten uitvoeren aan mijn gebouw. Enkele natuurleien zijn beschadigd geraakt tijdens een storm en de schouw dient voor een gedeelte heropgemetst te worden. Het bouwjaar is 1850, het dak is 7 jaar geleden vernieuwd.
Dakwerken
Antwerpen
dakwerken voor een woning in Beerse
Vernieuwen van een leien dak van de jaren 60. Mogelijk eternietleien. Leien vervangen, plaatsen isolatie een onderdak en nieuwe leien. Bellen na 17u.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Oostakker
Plaatsen van enkele (2-3) dakvlakramen in ons zolderdak. - Zowel wentelfunctie als uitzetfunctie - Afmetingen dakvlakramen: 114/118 - Beglazing: 3-voudig glas (Ug max. 1,0 W/m²K) - Extra: plaatsen isolerende en winddichte kraag (bfx/bdx), ventilatievoorziengen 72m³/h + insecten/zonwering Het dak (gordingen/kepers - zadeldak HOB) is momenteel nog niet geïsoleerd (maar zal na plaatsing dakvlakramen met cellulose of glaswol ingeblazen worden) en heeft een onderdak van Biplex+. Is het mogelijk hier een offerte/prijsraming van te ontvangen?
Dakwerken
Antwerpen
Plat dak isoleren langs buitenkant + nieuwe dakgoot plaatsen
Eigenaars, plat dak met roofing, +/- 15m² dakoppervlak, graag isoleren langs buitenkant. en plaatsen nieuwe dakgoot.
Dakwerken
Antwerpen
Daklek laten herstellen door dakwerker
Ik heb een lek dak. Meerdere. Graag een offerte voor de reparaties
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een bungalow te Melle
Bestaande dak van een bungalow (15x9) dient vernieuwd te worden. Houten structuur is nog in goede staat en kan blijven. Dus afnemen bestaande leien. Nieuwe vlakke dakpannen plaatsen. Zeer goed bereikbaar volledig rondom de woning. Slechts 1 verdiep hoog. Bouwjaar 1971.
Dakwerken
Limburg
Vervangen of herstellen van zink in dakgoot
Dit is voor het ofwel herstellen of vervangen van een zinken en houten dakgoot voor een halfopen woning. De eerste problemen zijn reeds enkele maanden aanwezig.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor aluminium schoorsteenbuis
We hebben een houtkachel aangesloten op een alubuis als schouw. Die loopt buiten tegen de gevel. Wat kost het om deze te laten reinigen.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakpannen van hellend dak ontmossen
Ik wil mijn dak laten ontmossen dit is een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. Het gaat om 50 m². De woning is gebouwd in de jaren 60.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak met zonnepanelen laten ontmossen
Voor mijn woning wil ik het dak laten ontmossen.
Hellend leiendak en 22 zonnepanelen, dak is 9 jaar oud.
Een vrijstaand huis van 2009, opp. +100m².
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor schouw op stookoliebrander gezocht te Bonheiden
Ik wens graag een offerte voor schoorsteenvegen van 1 schouw waarin stookolie wordt verbrand.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Boechout
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak van 1999. 168m² in gegolfde dakpannen. Sinds 99 nog nooit ontmost.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Kapellen
Dit is voor een woning waar we in april gaan gaan inwonen. Ik zoek nu een offerte voor het te laten ontmossen. Woning is in een bosrijke omgeving. Vrijstaande woning met een leien dak. Gebouw van begin jaren 90. Sleuetel vanaf april
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Hellend dak laten ontmossen en reinigen
Eigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, nog nooit gereinigd geweest, woning van 2000.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Baarle Hertog
misschien dat het nummer beter werkt indien u er oo31 voor zet omdat het een Nederlands nummer betreft .Het vervangen van dakgoot. Zinken dankgoot. jaren 1800.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Oude schoorsteen vegen | Wuustwezel
De schouw komt uit in de woonkamer, maar is een aantal jaren niet gebruikt. Als nieuwe eigenaars willen we de schouw opnieuw in gebruik nemen, we willen graag met hout gaan stoken. Het huis dateert van 1980. We weten niet hoe lang de schouw niet gebruikt is.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Vosselaar
Pannendak isoleren en nieuwe pannen plaatsen, waar we zelf voor zorgen. De aanbouw zou ik graag in een plat zinken dak uitgevoerd zien, wel geïsoleerd .
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in deurne
Ik doe deze aanvraag in samenspraak Dit is voor een dak in roofing. Deze woning is 22 jaar oud.
Dakwerken
Antwerpen
Lekkend dak | Gratis offertes regio Mechelen
Er zit een lek in ons dak. Het lekt nog niet zo hard, maar het moet wel snel gerepareerd worden om erger te voorkomen. Daarom hadden we graag enkele offertes van dakwerkers ontvangen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Zadeldak vervangen | Dakwerkers regio Halle
Ons dak is aan vervanging toe. Graag hadden we enkele afspraken vastgelegd om een kijkje te komen nemen en een offerte uit te schrijven. Dit is een zadeldak met dakpannen van de jaren 1950.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger gezocht voor appartementsgebouw | Deurne
We willen de schouwen van ons appartementsgebouw laten kuisen. In totaal zijn het 8 schouwen en het gaat om gasverwarming. Het pand is van 1998. en 3 verdiepingen hoog.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Verstopte schoorsteen door nest | Zoutleeuw
We wilden de kachel aansteken en de rook kwam naar binnen. We zien ook redelijk wat kauwen rond de schouw vliegen, dus ik denk dat schouw verstopt is door een nest. De schoorsteen heeft een inspectieluik beneden. Graag had ik een offerte ontvangen om de schoorsteen te vegen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Kapotte dakgoot in Oostende
De dakgoot lekt voorlopig op één plaats. De dakgoot is wel al 30 jaar oud dus ik denk dat een vernieuwing beter is dan een herstelling. De lengte van de gevel is ongeveer 8,75 m. Ik denk dat de dakgoot in zink is (grijs van kleur). Moest het nodig zijn zou ik zowel de kapotte goot aan de voorgevel als de dakgoot aan de achtergevel willen laten vernieuwen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Borsbeek
Ik heb twee platte daken die vernieuwd moeten worden. Huidige daken zijn in roofing. Woning van de jaren 60. Daken van dezefde periode maar zijn wel reeds een geïsoleerd. Beste bereikbaar na 17u .
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een houtkachel, Harelbeke
Ik zoek een schoorsteenveger om de schoorsteen van een houtkachel te reinigen. De woning is recent aangekocht.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Veluxen plaatsen | regio Oostkamp
Er moeten 3 Velux ramen geplaatst worden en liefst zo snel mogelijk. Dit is in het hellend dak van een vrijstaande woning. We zoeken dus dakwerkers in de regio van Oostkamp.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker gezocht: Zadeldak van buitenaf isoleren en onderdak vernieuwen
Ik wil dakwerken voor ons huis laten uitvoeren. Zadeldak nu, isoleren via buitenaf+onderdak, opp. +100m², bouwjaar 1960.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Beschadigde damwandplaten vervangen of herstellen | De Panne
Ons restaurant heeft een hellend dak met damwandplaten die beschadigd zijn door de plaatsing van publiciteitspanelen. Een dakwerker moet de platen vervangen of herstellen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 120 m².
Dakreiniging
Limburg
Dak reinigen en coaten te Maasmechelen
We willen ons dak laten reinigen en coaten. Nu ligt er vrij veel mos op. Het gaat om een hellend dak van iets meer dan 100 m².
Dakreiniging
Antwerpen
Dakreiniging voor een woning in Brecht
Graag offerte ontmossen en desnoods coating uitvoeren 50-100m². Dit is een dak met dakpannen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakgoten vervangen | regio Oostende
We willen de dakgoten vervangen van ons plat dak. Het is een oud huis dat we recent gekocht hebben en nu aan het renoveren zijn.
Ontmossen daken
Antwerpen
Mos en onkruid tussen voegen verwijderen op dakappartement (Antwerpen)
Ik heb reeds een kameraad die deze week langskomt, maar ik ben door Bobex overtuigd om nog 2 specialisten te laten langskomen om een offerte te maken. Ik heb een dakterras met grote tegels. Het mos en onkruid tussen de voegen moet verwijderd worden.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker zinkwerken aan schouw
Zinkbedekking tussen dak en schouw is losgeraakt, huis van begin 1960. Liefst snel aanpakken.
Ontmossen daken
Limburg
Hellend pannendak ontmossen te Tongeren
We zouden het hellend pannendak van onze woning willen laten ontmossen. Er is geen onderdak aanwezig en het is nog nooit gereinigd geweest. De woning is van 1980. Het gaat om max. 100 m² dakoppervlak.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteen huurwoning laten kuisen
Ik zou de schouw van een huis dat ik verhuur laten kuisen. één in gebruik, op gas, bouwjaar onbekend.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteeveger gezocht: Schoorsteen houtkachel laten vegen
Ik wil de schouw van ons huis laten vegen.
De schouw is aangesloten aan een houtkachel.
Dakwerken
Antwerpen
Onderdak + nieuwe dakbekleding in plaats van eterniet leien
Het gaat om een hellend dak met eterniet leien. Hier zou een onderdak en nieuwe dakbekleding geplaatst moeten worden. Ook de dakgoten moeten vervangen worden.
Dakwerken
Antwerpen
Pannendak laten isoleren en dakbedekking vernieuwen
Ik zoek een dakwerker.
Er is nu een pannendak, ik wil dit laten isoleren en nieuwe bedekking, best ook algemene controle.
Het huidig dak is 30 jaar oud.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger gezocht in Deerlijk
Ik zoek een schoorsteenveger om de schoorsteen van een gas- en houtkachel te vegen. Geen idee wanneer deze voor het laatst is schoongemaakt.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak vervangen voor een woning in Aardenburg
volledig nieuw dak, van houtwerk tot pannen. Isolatie doen we zelf. Ik vermoed een dakpannen dak. Ik woon net over de Grens in Nederland.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Klimop tussen dakpannen verwijderen (Ronse)
Er zijn takken van klimop tussen de dakpannen gegroeid via de zijgevel aan de open kant en zoek een dakwerker om het dak te herstellen. Dit probleem is reeds drie jaar aanwezig. De woning van meer dan 100 jaar oud.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker lek in plat dak herstellen
We hebben een plat dak van ongeveer 100 m² en daar zitten een aantal lekken in. We zoeken een dakwerker om dit te herstellen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Plat dak vervangen van achterbouw
Aan onze woning is een achterbouw aangebouwd, waarvan wij het plat dak wensen te laten vervangen en isoleren.
Ik schat dat dit tussen de 10 en 15 vierkante meter betreft.
Dakwerken
Antwerpen
Dak van rijhuis volledig vernieuwen
Grote rijwoning in verbouwing. Graag uw prijs voor nieuw onderdak, dakisolatie, dakpannen , stoflatten en panlatten. Originele woning van de jaren 70. Graag snel contact want er zijn lekken.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Vegen van een speksteenkachel | Oudenaarde
Ik zoek een goede schoorsteenveger voor het vegen van de schoorsteen van een speksteenkachel. Deze is twee jaar geleden laatst schoongemaakt.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegers | West-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een schoorsteenveger om 2 schouwen te vegen. Er wordt hout en kool in verbrand.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen voor appartementsblok te Willebroek
Ik zoek een firma om de schoorstenen van onze blok te laten vegen (ik ben syndicus). Het gaan om 6 schouwen, allemaal voor aardgas. Het gebouw is van 1996.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van leien dak uit 1977
Ontmossen van een dak bekleed met met leien. De woning is gebouwd in 1977.
Dakwerken
Antwerpen
Dak volledig vernieuwen in Schoten
Ik wil mijn dak laten vernieuwen. Het gaat om nieuwe dakpannen, onderdak en isolatie. Het is kleiner dan 100 m². Dit is voor een woning in Schoten.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Zadeldak en plat dak volledig laten renoveren
Dit is voor ons huis, volledige renovatie van het dak, meetstaat is ter beschikking.
Zadel en plat dak is dit, bouwjaar rond 1930.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Lek in EPDM plat dak laten herstellen
Ik ben eigenaar van een woning die dateert uit 2008. Wij hebben een plat dak in EPDM met geschatte oppervlakte van 105 m2.
het betreft een moderne woning waar een regenpijp van in het midden van ons dak rechtstreeks door onze woning is aangesloten op de riolering en een regenwaterput.
Aan het plafond op ons eerste verdiep hebben wij een duidelijk lek dat zich echt wel in het midden van ons dak ergens moet bevinden.
Het gaat duidelijk over een herstelling door een DAKWERKER die ook in het bezit is van lekdetectiemateriaal.
Ik had graag asap een specialist ter plaatse want is dringend!
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken na stormschade in Kessel
Door de storm is mijn dakgoot er aan de ene kant afgekomen en aan de andere kant is ze losgekomen. Achteraan heb ik ook nog een plat dak waar dat ik een lek heb. Graag offertes om deze herstellingen uit te voeren.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakgoot herstellen en dakpannen vervangen | Gooik
Bij hevige regenval loopt de dakgoot over, waardoor het water langs de gevel loopt. De dakgoot moet dus zeker bekeken en gekuist worden (ongeveer 25 lopende meter). Daarnaast zouden er ook een aantal dakpannen herlegd moeten worden.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Nazicht gasboiler, gaskachel + reinigen schoorsteen
Ik ben huurder en zoek een expert voor het nazicht van een gasboiler en gaskachel + het reinigen van 2 shouwen.
Dakwerken
Antwerpen
Veluxramen plaatsen en afwerken van hellend dak
Dit is voor een hellend dak. De woning is reeds geïsoleerd maar we zoeken nu iemand om reeds gekochte veluxramen te plaatsen. Ook plaatsen van gyproc als onderdak en afwerken van de chape van het dak. 63m². Bedoeling is dat dit woonruimtes worden.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Deurne
Dit is voor het vervangen van de bekleding van een plat dak. Er is ook reeds een lek. Roofing dak, Gebouw van de jaren 20. Roofing is reeds 10 jaar geleden vervangen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Eterniet golfplaten verwijderen + zonnepanelen plaatsen | Regio Herdersem
We hebben een grote stal in de tuin met eterniet golfplaten (asbest!) die weg moeten. Er moet daarna een nieuw dak op komen. Tegelijkertijd willen we een offerte om op dat nieuwe dak zonnepanelen te leggen. De zonne-inval is goed, maar de elektriciteitsaanvoer kan een probleem vormen.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schouwvegen te Meetkerke
Mijn schouw dient gekuist te worden. De laatste keer was 3 jaar geleden. Op mijn schouw is een houtkachel aangesloten. Mijn woning dateert van 1960.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging voor een woning in Tesselt
Tussen de 30m² en 50m².Voorkant van het dak ontmossen. Dakpannen dak . Woning van de jaren 90.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Plaatsen dakraam in Sint-Kareins
Graag hadden wij een prijs ontvangen voor het plaatsen van een velux van 114 op 118 op de zolderverdieping. Wij krijgen de sleutel van de nieuwe woning op 8 maart. Graag hadden wij deze werken laten uitvoeren voor 16 maart, eventueel nog de week erna. Afwerking binnen is niet nodig, dit zal ik zelf doen. Het betreft een dak met dakpannen.
Dakwerken
Antwerpen
Lek in metalen dak van tuinhuis | Reet
Lek in het tuinhuis. Het gaat om een houten tuinhuis met balken en isolatie ertussen. Daarboven ligt er een metalen gecoate plaat, maar daar zit een lek ergens. Het gaat om 20 à 30 m². Daarnaast zouden de lekkende dakgoten (gecoate zink) nagekeken moeten worden.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak voor het eerst ontmossen | Aartselaar
We hebben een pannendak en zouden het graag ontmossen. Dit is voor een gebouw van begin jaren 1980. Het dak werd nog nooit ontmost.
Daken & schoorstenen (recente leads) 1 | Daken & schoorstenen (recente leads) 2 | Daken & schoorstenen (recente leads) 3 | Daken & schoorstenen (recente leads) 4 | Daken & schoorstenen (recente leads) 5 | Daken & schoorstenen (recente leads) 6 | Daken & schoorstenen (recente leads) 7 |