Waarom uw dak, en schouw laten schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

Stel uw vraag

Beschrijf uw project. Op basis van uw beschrijving gaan wij aan de slag.

Wij zoeken

Wij contacteren u, en zoeken de beste professionals voor uw aanvraag.

U vergelijkt

U krijgt de beste offertes en vergelijkt volledig gratis en vrijblijvend.

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
2 daken isoleren + 1 sarking dak | Evergem
We zoeken offertes voor 2 verschillende daken. Het dak van het ene huis is al vernieuwd met metaalpannen en folie op de kepers, maar is nog niet geïsoleerd. Het andere dak is nog niet vernieuwd en we zouden er een sarking dak van willen maken. Er moeten ook nieuwe zwarte stormpannen komen en dakisolatie. In beide daken zit er geen asbest.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerker gezocht om roofing en golfplaten te vervangen | Arendonk
Ik zoek een dakwerker voor 2 opdrachten. Enerzijds moet hij een plat roofing dak van 20m² vervangen en anderzijds moet het golfplatendak dak van een bijgebouw (80 m²) ook vervangen worden.
Dakwerken
Antwerpen
Plat dak met roofing isoleren | Rijwoning in Schoten
Ik zoek offertes voor dakisolatie. Ons dak is een plat dak met roofing (bitumen met keitjes erop) van 46 m². Het huis zelf is van rond 1940.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakramen plaatsen + dak renoveren voor slaapkamers op zolder | Oostkamp
Wij zoeken een dakwerker die ons dak wil renoveren. Er zouden ook 2 dakramen moeten geïnstalleerd worden. Momenteel functioneert de zolder als opslagruimte, maar we willen er in de nabije toekomst slaapkamers van maken.
Dakwerken
Limburg
Dak volledig vervangen | Meeuwen
Ik wil mijn dak volledig vervangen. Het is een schuin dak dat nu bedekt is met asbestleien. Die moeten dus eerst verwijderd worden.
Dakwerken
Antwerpen
Dakgoot vernieuwen + onderhoud dak in Mechelen
Bij de aankoop van ons nieuwe huis zagen we dat onze dakgoten (ik vermoed PVC) verouderd zijn. Achteraan het huis is ook een afvoer losgekomen waardoor er water lekt. De houten omkadering heeft zijn beste tijd gehad en zouden dit (eventueel) ook willen veranderen. Tot slot zou een algemeen nazicht van het dak en eventueel onderhoud gewenst zijn.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een huis in Hamont-Achel
Aan ons huis moeten dakwerken gebeuren. Gordingen aanpassen, onderdak en nieuwe pannen leggen. Opp. +300m², vrijstaand huis van 1964.
Dakwerken
Antwerpen
Vernieuwing en renovatie dakwerken in Antwerpen
Vernieuwing van een dak in een huis van 1958 want er zijn ook gebroken/gebarsten dakpannen waardoor een lek is ontstaan. Onze dak is momenteel in zink en is een bestaand dak zonder asbest. Mijn dak is 100m² en de oppervlakte van mijn huis is 1520m²
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Harelbeke
Het is een bestaande lichtstraat die volledig gerenoveerd moet worden. Het is volgens mij een lessenaarsdak, want de lichtstraat staat schuin tegen de gevel. Ik denk dat de lengte ongeveer 5 à 6 meter lang is en 1m50 breed. Zowel het kader als het glas moeten vernieuwd worden.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Nieuw dak plaatsen te Zele
Het dak van mijn huis is er één zonder onderdak. Het gebinte is (denk ik) ook aan vervanging toe. Ik ben dus op zoek naar iemand die een volledig nieuw dak zal leggen (gebinte, onderdak, dakpannen en eventueel al klaarmaken om later zonnepanelen te installeren). Ik had ook graag enkele Veluxramen geïntegreerd. In het dak is geen asbest aanwezig.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken en dakisolatie voor woning in Aalst
De oppervlakte van mijn zadeldak bedraagt ± 53 m². Ik zou de huidige kunstleien (30x60 cm) willen laten vervangen door nieuwe kunstleien. De leien zijn nog in relatief goede staat. Het lijkt erop dat verschillende types door elkaar gebruikt zijn. Het huis is al een aantal keren van eigenaar veranderd. Mogelijks zijn de slechtste leien in het verleden vervangen. Er zijn er nog een aantal bij met wafelstructuur (asbesthoudend?). In het verleden is er één lei losgekomen en meldde de dakwerker dat een aantal nagels gecorrodeerd zijn zodat ik me niet meer zo gerust voel (ik kom niet vaak op de zolder en als je een losgekomen lei merkt door insijpelend water, kun je al heel wat schade hebben). Het houten dakgebinte is nog in goede staat. Er zijn geen schoorstenen, enkel een buis van een verwarmingsketel. Er is één primitief dakvenster (40x60 cm) dat ik wil laten vervangen door een grotere Velux tuimelvenster (55x78 cm, binnenzijden vochtbestendig, wit afgelakt – buitenzijde aluminium, standaard energiebalans beglazing - HR++ type 50). Graag een offerte voor vervanging van de huidige leien, incl. het plaatsen van een onderdak (is er momenteel niet). De bedoeling is dat er ook nog isolatie wordt aangebracht. Momenteel is de zoldervloer al prima geïsoleerd, helaas met het gevolg dat het in de winter soms licht vriest op zolder met problemen voor de verwarmingsketel tot gevolg (waterleidingen, condensatievocht, ...). Er zou dus ook nog een basisisolatie moeten aangebracht worden die de vorsttemperaturen en de grote temperatuurschommelingen dag en nacht opvangen. In de winter kan ik bijvoorbeeld het luik naar de zolder open zetten, maar aangezien het dak totaal niet geïsoleerd is, gaat dan alle warmte direct verloren en is mijn vloerisolatie eerder een kwaal dan een baat. Voor deze basisisolatie graag een apart voorstel incl. prijsofferte. Graag minimum met 2 komen werken opdat de werken niet te lang zouden duren. Er is geen acuut probleem met het dak, dus niet hoogdringend. Foto's op aanvraag.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken na stormschade te Vosselaar
Wij hebben stormschade aan ons dak. Het betreft de nok (ongeveer 1 à 2m breed), waar het lood en een aantal leien zijn weggewaaid. Onze verzekering zou graag een voorlopige prijsindicatie hebben zodat ze aan de hand daarvan kunnen beslissen of ze zelf een schade-expert langs laten komen. We hebben ook foto’s van de schade, indien gewenst.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken na stormschade in Kruibeke
Door de storm gisteren is er een stuk van de dakrand van de achterbouw losgekomen. De woning is vorige maand gekocht geweest. Momenteel is dit een dak met golfplaten. Graag zo snel mogelijk contact .
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Brugge
Dit is voor de renovatie van een dak met een tuinhuis. We wensen een plat dak te plaatsen met groenbedekking. Momenteel een houten dak met asbest. Afspraken waarschijnlijk pas in april.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Ontmossen hellend dak te Damme
Graag een offerte voor het ontmossen van twee woningen. Dit zijn allebei hellende daken. De ene woning is 25 jaar oud en het ander 12 jaar. De daken zijn bekleed met dakpannen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Herstellen of vervangen roofing plat dak in Zingem
Ik zou mijn plat roofing dak willen laten herstellen of vernieuwen (opp.= +- 50m²).De roofing op ons plat dak is met de zomerse temperaturen losgekomen
Er is een tijdelijke herstelling aan gebeurd maar er zou een deel moeten vervangen worden en terug tegen de muur van het eerste verdiep moeten vastgezet worden.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Nieuwe dakbedekking + Eternit leien verwijderen
Momenteel liggen er Eternit leien (asbest) op ons dak. Het is een zadeldak met aan de voor -en achterkant in het totaal 4 kapellen, 2 aan de voorkant en 2 aan de achterkant De asbestleien willen we vervangen door leien, stalen dakplaten of dakpanplaten.
Ontmossen daken
Limburg
Dakpannen kuisen op een zadeldak
Ik zou mijn dak willen laten kuisen. Het is een zadeldak met dakpannen van ongeveer 150 m² groot. Ons huis staat er sinds 1996 en het dak werd nog nooit gekuist.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Nieuw onderdak + asbestleien verwijderen
We hebben een huis uit de jaren '60 met een dak in leien van eind 1970 (wellicht asbestleien). We zouden graag nu een onderdak laten plaatsen alsook de leien laten vervangen door dakpannen. Als dakpannen niet mogelijk zijn, dan kiezen we voor vezelcementleien of eventueel natuurlijke leien. Ik ben best na 17u bereikbaar.
Dakwerken
Limburg
Dak met dakkapellen volledig renoveren
wij zijn van plan om ons volledig dak te laten vernieuwen. Het is een dak met 4 dakkapellen erin. Alles moet vernieuwd worden (houtwerk, onderdak, dakpannen en isoleren)
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Brecht
Beste, Wij ondervinden een aantal lekken in het dak. Ons oude dakconstructie betreft een roofing dak als onderdak met daarbovenop betonnen sneldekpannen. Onze intentie is om de bestaande sneldekpannen te verwijderen, een dampscherm te plaatsen over de oude roofingdak om verrvolgens nieuwe dakpannen (type Pottelberg) te leggen. Ons huis meet 14 X 9m met een helling van 30°. Ook is er een schouw die we zouden wensen afbreken en dak overleggen.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen te Vorselaar
Is het mogelijk om door middel van een camerainspectie de schoorsteen te bekijken waar 5 schoorsteenmantels op uit komen. Ook graag kuis afspraak.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Oud-Turnhout
Oude dakgoot vervangen door een naadloze aluminum versie met bijhorende afvoer buizen. De lengte is ongeveer 6m60cm, van hoogte voor afvoer buizen heb ik geen afmeting ruuw geschat zal deze ongeveer 5m zijn.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Sint-Pieters-leeuw
Dak isoleren vanaf buitenkant want afgewerkte zolderkamer,met evaluatie van het dak voor eventueel de vervanging er van. Dakpannen van bij de bouw van de woning in 1967.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen daken te Kermt
Eigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlek, nog nooit gereinigd.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Lekkage in zadeldak met leien waardoor er plaaster los komt in kamers
Er komt plaaster los in de kamers onder het dak. Er is geen groot lek zichtbaar maar door de vochtinsijpeling weten we wel dat het om een lek gaat. Het dak zelf bestaat uit leien en is in de jaren 60 gezet.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor plat dak van een woning in Grimbergen
Vervangen van een plat dak. Dit is voor een renovatie van een bestaande woning. Voor de woning waar we nu wonen zal ofwel een nieuw dak geplaatst worden of zullen de dakpannen vervangen worden, de veluxen inclusief. Woning van de jaren 90. Liefst opbellen in de namiddag.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken (leiendak vervangen door pannendak) woning te Duffel
Ik wil dakwerken laten uitvoeren voor mijn woning. Een hellend leiendak vernieuwen naar een pannendak, opp. 64m². Het bouwjaar is 1954, de leien zijn van ergens rond 1980.
Contact na 14u tb.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een bedrijf in Antwerpen
Kan u mij uw e-mailadres bezorgen? Het betreft alle 32 gebouwen van de ZOO Antwerpen en ik wil graag een document doorsturen met de beschrijving van de werken. Groot project
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een bedrijf in Antwerpen
Kan u mij uw e-mailadres bezorgen? Het betreft alle 32 gebouwen van de ZOO Antwerpen en ik wil graag een document doorsturen met de beschrijving van de werken. Groot project
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor appartement in Blankenberge
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn appartement. Ik wil het plat dak laten isoleren en EPDM laten leggen. Het gaat om ongeveer 100 m². Bouwjaar voor 1960.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Roofingdak vervangen in Assebroek
Voor mijn huis wens een plat roofingdak op de garage van bijna 40 m² te vervangen. Het huis is van de jaren 30.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen voor een houtkachel (Knokke-Heist)
Het gaat om een inox schouw van een houtkachel in een veranda. Schouw te vegen, maar ook de aansluiting van de kachel met de schouw nakijken. Momenteel is er rookverlies en een hete muur rond de aansluiting. Het huis is van 2008, het is niet super dringend.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Vogelnest verwijderen uit de schouw | Kampenhout
Graag vogelnest ruimen en schouw reinigen. Onze schouw (houtkachel) zit verstopt door een vogelnest (zit +/- 1m diep). De schouw bevindt zich op het hoogste punt van een zadeldak (gebouw met 3 bouwlagen, 3e niveau = dak). Het huis is van jaren 50. Ik ontvang graag prijsoffertes.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor appartement in Knokke
We hebben een plat dak met roofing. De dakgoot moet bekleed worden op 2e verdieping in pvc of aluminium in licht grijs, over de volledige lengte van het appartement en over de lengte van straat 18 m dan schuine hoek 3 m en dan de andere straat 10 m.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteen vegen van houtkachel in Kortrijk
Onze houtkachel is 8 à 10 jaar geleden voor het laatst schoongemaakt. We zoeken nu een schoorsteenveger. De woning is van de jaren 90.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Geetbets
Ik wil mijn dak laten ontmossen. Dit is een hellend pannendak met een opp. van 100 m². Het is een vrijstaand huis van 1998.
Dakwerken
Antwerpen
Lek in een roofingdak | Willebroek
Mijn plat dak van 30 m², bedekt met roofing heeft een lek. Graag bedekken met een nieuwe laag roofing. Het huis is van 1974.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in Maasmechelen
Hellend dak met dakpannen . Woning van 1952 maar er is ook een bijbouw van 30 jaar oud, met potelbergpannen. Woning is nooit gereinigd. voorkant met zonnepanelen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakpannen vervangen in Wilrijk
Graag wil ik mijn dak vervangen en mijn zolder inrichten. Ik wens dakpannen te vervangen en onderdak te plaatsen. Momenteel liggen er dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen. dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Vogelnesten in de schoorsteen in Meulebeke
Ik denk dat er vogelnesten in de schoorsteen zitten. Ik hoor veel lawaai tot in mijn dampkap, dus ik zou die nesten willen laten verwijderen en meteen een algemene reiniging laten doen van de schoorsteen.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Hellend dak reinigen in Wetteren
We willen ons dak laten reinigen. Het gaat om een hellend leiendak, opp. +/- 100 m². Het is een vrijstaand huis van 1967 (dak is van 1998 dus geen asbest).
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken | Lek herstellen en dak isoleren | Aalst
Dit is voor een plat dak van een appartement. Dit is een gemeenschappelijk dak waarlangs er water binnen komt. Ikzelf ben mede-eigenaar. Dit is een gebouw van de jaren 70. Het dak is ooit wel vervangen maar geen idee wanneer dit gebeurd is. Ook moet er isolatie komen.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van hellend dak - Pellenberg
Ik wil mijn hellend dak laten ontmossen. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1990.
Ontmossen daken
Limburg
Mos verwijderen op roofing dak ontmossen | Lommel
Ik wil het mos op onze roofing laten verwijderen en ben op zoek naar de beste prijs. De roofing is 15 jaar oud, het huis zelf 30 jaar.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken: windschade herstellen
Wij willen os dak laten herstellen. Het dak is kapot gegaan door de wind. Kennen jullie een goede dakwerker in de regio Turnhout?
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Mos verwijderen op dak | Kieldrecht
Onze dakpannen zijn aan een grondige poetsbeurt toe. We wonen nu 9 jaar in ons huis en het dak is nog nooit gereinigd geweest. Er groeit vrij veel mos op. Het gaat om meer dan 100 m².
Dakwerken
Vlaams Brabant
Roofing branden op een terras in Liedekerke
Ik ben op zoek naar iemand die roofing kan branden op mijn betonnen terras van 4 op 8 meter. Onder het terras zit namelijk een kelder die waterdicht dient te worden. Deze werken kunnen direct uitgevoerd worden, liefst zo snel mogelijk dus. Dit is een nieuwbouw.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Tongeren
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dak kan ontmossen in de regio Tongeren. Het is een vrij groot dak (+100m²), maar op de achterkant liggen er wel zonnepanelen.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger te Lint voor gaskachel
Ik ben redelijk dringen op zoek naar een schoorsteenveger, want ik wil de schouw van onze gaskachel laten vegen. De schouw is iets meer dan 20 jaar oud, maar eigenlijk nog nooit echt geveegd.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken | Volledig nieuw plat dak plaatsen
Ik zoek een betrouwbare dakwerker om een volledig nieuw plat dak te plaatsen. Dat betekent nieuw houtwerk, isolatie, roofing en koepels. De afbraakwerken zullen we zelf doen. Dit is een woning die we gaan aankopen.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging | Dak met zonnepanelen | Tremelo
Ik had graag enkele offertes gekregen voor een dakreiniging. Het is een hellend dak met dakpannen. Die zijn ooit een keer gereinigd. Op een kant liggen er wel zonnepanelen.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van een dak met leien in Berlare
Hellend dak met leien ontmossen. Woning is gebouwd in 1930. Maar geen idee wanneer de leien zijn geplaatst. Ik vermoed de jaren 70, dus mogelijk eternitleien.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen van houtkachel | Schoten
Ik zou de schouw van mijn woning willen laten vegen. Het gaat om de schouw van een houtkachel (inox buis). Bouwjaar woning 1962.
Dakwerken
Limburg
Dak veranda vervangen in Diepenbeek
Het gaat om het dak van een veranda met houten balken en daarop een kunststof dak, licht hellend dak. Ik zoek offertes om zowel de balken als het kunststof dak te vervangen en ook om isolatieplaten of sandwichpanelen te plaatsen. Het gebouw dateert van de jaren 80.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Linden
vervangen van dakbekleding alsook onderdak. Momenteel een lek een in het dak en verpulvert het onderdak. Dakpannen dak van 1985 en voor zover we weten nog altijd het originele dak.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Zoersel
We zoeken een offerte voor het plaatsen van dakisolatie en vervangen van dakpannen. Woning van 1977 met orginele dakpannen. Er is een vezelplaat met pur voorzien als onderdak.
Dakwerken
Antwerpen
Dak vervangen voor een woning in Nijlen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaand asbestdak te vervangen door een dakpannen. best bellen na 18u.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Weggewaaide dakpannen appartement in Zaventem
We hebben plots een vochtplek in onze slaapkamer, deze bevindt zich in het dak. De verzekering is vandaag komen kijken en er blijken 2 dakpannen verdwenen te zijn. Ik vrees door de vliegtuigen, deze zijn een paar weken geleden zwaar over ons appartement gevlogen. Het is relatief dringend aangezien er zo steeds meer water kan inlopen. Het gebouw is van 1960.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Kumtich
Ik zoek offertes voor het verwijderen van twee schouwen, dakbekleding, onderdak en dakgebint. Het dak bestaat uit dakpannen (dit zin nog de originele dakpannen). Het gebouw van de jaren 30.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerekn voor een woning in Menen
Plaatsen van een dak op een veranda , polycarbonaat dak van 4.2x4.5m. Dit is voor een woning waarop een aanbouw staat van 16 jaar.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak reinigen voor een woning in Ronse
Reinigen van een pannendak. Ik wordt eigenaar van deze woning vanaf 9 april. Ik wens echter wel enkel offertes en een bezoek als dit ook in het Frans kan.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak herstellen in Overijse
Van ons hellend dak met leien is er een groot smal afdekstuk van de top losgewaaid. Dit afdekstuk moet teruggeplaatst worden, want we zitten nu ook met enkele lekkages. Graag zo spoedig mogelijk!
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken in Antwerpen
Ik wil mijn houten dakoversteek laten vervangen door een meer onderhoudsvriendelijke oplossing. Best bellen na de kantooruren.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Aarschot
Ontmossing van een hellend dak met dakpannen. Woning origineel van 2012. Dak sindsdien nog nooit bewerkt. Piramidedak
Dakwerken
Limburg
Dakwerekn voor een woning in Hechtel-Eksel
Ik zoek een offerte voor het verwijderen van een bestaand leien dak. Nieuw onderdak en isolatie plaatsen. Plaatsen van dakpannen van ander martiaal. Woning van 1975.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van golfplaten dak in Budingen
Wij hebben een dak met cemente golfplaten. Dit dak is geplaatst zo'n 19 jaar terug. We wensen dit dak te laten ontmossen en reinigen.
Ontmossen daken
Antwerpen
dak ontmossen voor een woning in Merksem
Hellend dak te ontmossen in drie kanten. Dit is een leien dak. Gebouw van de jaren 70. Mogelijk asbestleien maar ben hier niet zeker van.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Heverlee
Het gaat om een klein terras met plat dak op de eerste verdieping, waarvan de roofing 25 jaar geleden niet goed is gelegd. We hebben nu een lek op het gelijkvloers en zouden graag de roofing willen laten vervangen (dringend, dus graag in april 2018). Graag een offerte hiervoor.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in Neerpelt
Hellend dak met leien van 1934 maar de leien zijn ooit wel vervangen geweest , ik denk eind jaren 90. Vandoor liggen wel zonnepanelen. Sinds 2000 niet meer gereinigd.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Geraardsbergen
Dak en isolatie vervangen, plus kleine verandering in de dakstructuur. Momenteel bestaat het dak uit dakpannen van vlak na de tweede oorlog.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning te Deurne
Klein hellend dak met dakpannen en klein plat stuk (roofing- . Plat dak isoleren. Hellend dak isoleren, sommige dakpannen vervangen en middelbalk bekijken (zakt wat door) woning van begin van de jaren 70.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Oostkamp
schoorsteen van een houtkachel. Woning net gekocht en de vorige eigenaar deed het altijd zelf.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen, woning te Kluisberegn
Hellend dak met dakpannen. Woning van 1925. Dak nog nooit gereinigd geweest.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Otenbrug
Dak ontmossen. Hellend dak met leien. Tussen 100 en 500 m². Woning van 68 maar dak is zo'n 12 jaar gelden verneiuwd. Op de achterkant , de noordkant , is er wel wat mos.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Mechelen
Beste, Bij de sneeuwval enkele weken geleden kregen we plots een lek in ons plat dak, dit zorgt tevens voor vochtproblemen op het plafond in de living. Oorzaak is deels vanwege slechte afvoer. Gaat om oude woning die we recent kochten en waar nog wel meer renovatiewerken aan zijn. In eerste instantie zouden we dus het bestaande plat roofing dak willen vernieuwen + isoleren. Indien dit goed verloopt is er ook de opportuniteit om binnen enkele jaren het schuin dak volledig te vernieuwen. (+ plaatsen Velux)
Dakwerken
West-Vlaanderen
Zinkwerken voor een woning te De Panne
Goeiendag! Ik zou graag mijn zinkwerk in mijn dakgoot aan de voorgevel laten vernieuwen. Er is rot vastgesteld bij het plaatsen van de zonnepanelen en men heeft mij aangeraden - omdat de dakgoot zelf nog goed is - om het zinkwerk te laten vervangen. Vriendelijke groeten. W. VD.P.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Oude Pottelbergse pannen plaatsen (Torhout)
We willen 200 m² dakpannen en ons onderdak laten verwijderen en nieuwe Oude Pottelbergse Pan 451 vieille rood laten plaatsen. Ook verwijderen van 26 m dakgoten en plaatsen van halfronde hanggoten bevestigd aan staande band. In variante GUTEX onderdak.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker voor herstelling bungalow in Diest
Er zijn diverse beschadigen in dakbedekking in de zinken dakgoot, ook afwatering niet overal in orde. Betreft huis uit 1972 ( type bungalow, geen plat dak). Afhankelijk van de beschadigingen wens ik het dak volledige te vervangen alsook de pvc bekleding van de dakgoot. dakbekleding in oude leien , mogelijk asbestleien.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Stormschade herstellen + nieuwe afvoerpijp plaatsen Koekelare
Ik zoek een offerte voor het herstellen van de stormschade en het plaatsen van een nieuwe rookafvoerpijp op de bestaande schouw. Het dak is bedekt met dakpannen en is vernieuwd geweest in 2003. De schouw is wel bezet met leien.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak van garage waterdicht maken in Gijzegem
Waterdicht maken van een plat dak: afvoer nakijken, verwijderen bestaande toplaag (kiezels) en plaatsen van nieuw plat dak op dak van garage.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Velux in dak herstellen in Brugge
Wij zitten met kleine lekkage in het dak bij de velux. We hebben zelf geen zicht op waar het lek vandaan komt. Net in de woning getrokken, hellend pannendak is dit. Bouwjaar 1950-60 ergens, keuken is achteraf gezet.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerker dakgoten vernieuwen te Oostende
Nieuwe dakgoot straatzijde en nieuwe dakgoten achteraan (in 2 delen) Waterafleiders: totaal 3. Dak is gedekt met leien.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een huis te Blankenberge
Voor mijn recent gekocht huis wens ik dakwerken te laten doen. Graag de vervanging van dakpannen + zinkwerk, opp. 166m². Bouwjaar 1983, werken kunnen snel starten.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Plat dak met roofing renoveren te Aalst
Graag willen we ons plat dat vernieuwen . Momenteel roofing op het dak. Er dient nieuwe roofing geplaatst te worden. Het gaat over ongeveer 24 m2.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger Sint-Lievens-Houtem | Mazout en open haard
Ik ben op zoek naar een schoorsteenveger in Sint-Lievens-Houtem. Het is voor 2 schouwen van meer dan 20 jaar oud: één op mazout en één open haard.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Inbouwcassette reinigen + camera-inspectie van schouw
Graag had ik een offerte gekregen van een schoorsteenveger voor een camera-inspectie van mijn schouw en het reinigen van de inbouwcassette.
Dakreiniging
Limburg
Dakpannen reinigen provincie Antwerpen
Onze dakpannen moeten gereinigd worden. Het dak is 10 jaar geleden gerenoveerd, maar nu groeit er mos op. Ik ben het best bereikbaar na de kantooruren of dinsdagvoormiddag.
Dakwerken
Antwerpen
Nieuw onderdak plaatsen + dak isoleren van buitenaf
Ik zoek een degelijke dakwerker in de buurt. Ik wil een nieuw onderdak en het dak van buitenaf isoleren. Dit is voor een halfopen huis van 1992. Misschien doet mijn buur ook deze werken, dus 2 vliegen in één klap ;-)
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Hellend dak met leien ontmossen te Vilvoorde
Ik zoek de beste prijs voor het reinigen van mijn dak. Het is een hellend dak bekleed met leien. De woning is gebouwd in 1968. Het gaat om ongeveer 140 m².
Dakwerken
Antwerpen
Roofing dak vervangen door rubber dak in Bornem
Graag hadden we eens en offerte gehad voor het vernieuwen van ons plat dak. Nu zit er roofing op maar zouden voor rubber kiezen het dak is ongeveer 5,5 m².
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dringend dakwerker herstelling dakkapel in Strombeek
Er is een lek aan de dakkapel van ons dak, op de tweede verdieping van een appartementsgebouw. We zoeken dringend een dakwerker die dit kan herstellen.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Vogelnest uit schoorsteen halen in Desselgem
Graag willen we de schouw laten vegen + ook vogelnest in schouw verwijderen. Op mazou, bouwjaar 1998.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakgoot herstellen in Nieuwrode
Er is een lek in de dakgoot. Het gaat om een halfopen woning. De kapotte dakgoot bevindt zich tussen twee daken. De woning is van de jaren 30. De dakpannen en de dakgoot zijn in kunststof.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Hellend dak ontmossen te Brielen
Zonnepanelen op een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. Het bouwjaar is 2003.
Dakwerken
Limburg
Oude asbestleien en onderdak vervangen | Dakwerker Hechtel-Eksel
Ik wil dakwerken laten doen. De oude asbestleien op ons dak en het onderdak moeten vervangen worden. Ik wil gewone leien op laten leggen. In totaal gaat het om meer dan 130m².
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor een woning in Boortmeerbeek
Schoorsteenveger gezocht voor onderhoud van een schouw van een houtkachel.
Ontmossen daken
Limburg
dak ontmossen voor een woning in Lummen
Dak Ontmossen. Dakpannen dak van 2006.
Dakwerken
Antwerpen
Rotte dakgoten vervangen (Beerse)
Kunnen jullie mij in contact brengen met een goede dakwerker? Onze dakgoten zijn helemaal rot en we willen de PVC bekleding vervangen. De woning is meer dan 30 jaar oud.
Dakwerken
Limburg
Overzetdak plaatsen met nieuwe afvoeren te Tongeren
Ik heb interesse in een overzetdak met nieuwe afvoeren. Het zou om een dak van +/- 4 meter op 7 meter zijn. Graag enkele vrijblijvende offertes!
Daken & schoorstenen (recente leads) 1 | Daken & schoorstenen (recente leads) 2 | Daken & schoorstenen (recente leads) 3 | Daken & schoorstenen (recente leads) 4 | Daken & schoorstenen (recente leads) 5 | Daken & schoorstenen (recente leads) 6 | Daken & schoorstenen (recente leads) 7 | Daken & schoorstenen (recente leads) 8 | Daken & schoorstenen (recente leads) 9 | Daken & schoorstenen (recente leads) 10 |