Waarom uw dak, en schouw laten schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Mechelen
Afbraak ongebruikte schouw >1m vervangen oude velux door 2 grotere nieuwe 134*140 Afwerking dakgoten met Rockpanel of soortgelijk Afwerking rond dakkapel met Rockpanel of soortgelijk Voorzien isolatie 57m², voorzien dampscherm 67m²
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen voor een schuin dak | Brecht
Ik ontvang graag offertes voor het reinigen van onze schoorsteen. De schouw bevindt zich op een schuin pannendak van een eengezinswoning met zolderverdieping.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Lek in dakgoot herstellen | Dendermonde
ik heb een serieuze lek in mijn dakgoot, deze is naar schatting 7 meter lang. Kan ik een prijsofferte krijgen, om deze te laten herstellen? Het gaat om een puntdak van een rijhuis, aan de voorgevel .
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Temse
Ik heb een halfopen woning met een pannendak. Dit is een woning van de jaren 80. Ik ontvang graag offertes voor het plaatsen isolatie en het vervangen van de dakpannen.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen te Baardegem
Graag zou ik eens deskundig advies en daarbij een vrijblijvende offerte willen vragen.

We hebben een huis gekocht in Moorsel te Aalst, maar we merken dat bij het branden van de houtkachel en het openen van de deur telkens ontzettend veel rook uit de deuropening komt, ook al doen we de deur heel langzaam open. De schouw was in oktober nog gekuist door vorige eigenaars en hebben daarvan ook een certificaat.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een huis te Kapellen
Bestaand lessenaarsdak in roofing te vernieuwen, inclusief dakgoten.
Graag ook isolatie plaatsen. De oppervlakte van ons dak bedraagt +/- 180 m². Het huis is van 1969.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen voor een huis in Aartselaar
Woning is vrij toegankelijk, alsook de schouw. Het moment waarop de werken worden uitgevoerd is flexibel. Het gaat om de schouw van een open haard binnen en een buiten.
Dakwerken
Antwerpen
Dak herstelling voor een huis te Poppel
Een deel van mijn nokpannen zijn los gekomen en gevallen, Twee à drie nokpannen moeten vervangen worden.
Daarnaast is het smeerwerk aan de zijkant losgelaten en dient er wat reparatie gedaan te worden aan het metselwerk in de punt.
Ik zou graag alles gelijk vernieuwen met flexibele mortel, in totaal 23 meter.

Eventueel mogelijkheid tot uitbreiding met isolatie van het dak.

Er zijn foto's beschikbaar.
Dakwerken
Antwerpen
Asbestdak met leien omzetten naar pannendak te Kontich
Asbestdak met leien, +- 75 m². Graag omzetten naar een pannendak, hergebruik van 3 bestaande veluxen, afbraak van 2 schoorstenen inclusief verlenging van 1 dwarsbalk (zit in de schouw gemetst). Voor de dakbedekking hadden we graag leien.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging + constructie rond zonnepanelen | Asse
Onder onze zonnepanelen komen steeds duiven. Er staan vogelpinnen, maar die komen regelmatig los zodat de duiven er weer onder komen. Het dak ligt steeds vol duivenmest en in de dakgoten groeit er regelmatig gras. Graag dakreiniging + constructie rond zonnepanelen zodat duiven er niet meer onder kunnen. Ons dak bestaat uit dakpannen en is tussen 50 en 100 m² groot.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Oud dak vervangen in Langdorp
Reparatie/vervanging van een bestaand oud dak en de dakgoten. Het gaat voor een deel over een hellend dak, alsook een klein plat dak met een koepel. Er is ook een onderdak nodig en isolatie.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Het betreft een vrijstaande woning van 1966 waarvan het dak ooit bewerkt werd in 1990. Het huis is langs elke zijde bereikbaar. Het gebouw is 12,5 m breed en 8 meter diep. Het dak zal dan ongeveer 156 m² zijn. We wilden eventueel graag zelf de verwijderde elementen zoals oude isolatie of asbestleien, afvoeren om de kosten te drukken.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Asbest verwijderen en nieuw dak plaatsen
Afbraak oude leien met asbest en afbreken dakgoten Vernieuwen dakbedekking + dakgoten Plaatsen isolatie met geïntegreerd onderdak plaatsen velux raam
Dakwerken
Antwerpen
Huidige dak vervangen door leien of dakpannen dak
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft rijwoning van ongeveer 5m breedte. Huidig leien dak te vervangen door leien- of pannendak. Isoleren dak + vernieuwen 2 dakgoten vooraan en afvoerpijpen. || Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen || Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen en dakgoot reinigen | Scherpenheuvel-Zichem
Dak ontmossen en dakgoot reinigen er moet maar een kant van het dak gedaan worden. Dit is een leien dak.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Onderdak plaatsen, panlatten vernieuwen en nieuwe pannen te Pellenberg
Draagbalken en kepers nog in goede staat maar is zonder onderdak en isolatie. We willen een onderdak installeren en hierbij panlatten vernieuwen en de pannen.
Dakwerken
Antwerpen
Asbestleien vervangen in Mechelen
Huis van 1958: asbest leien vervangen en nieuwe opleggen. De huidige leien liggen vol mos en liggen al 26 jaar op het dak. Dit is voor de maand mei, juni, ergens in de zomer.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schouw vegen na recent beginnende schouwbrand | Overpelt
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De schouw is aangesloten op een haard van M design met een omhoogschuivend glas als toegangsdeur/vulopening. Boven de haard loopt een metalen schouwpijp ongeveer een meter omhoog waarna ze schuin een bestaande gemetselde schouw met schouwpotten ingaat. De gemetselde schouw loopt naar onder door tot op welfsels rechter zonder inspectie opening. Bovenop het dak is de schouw vrij gemakkelijk te bereiken. Door een recente beginnende schouwbrand zijn we genoodzaakt ze te laten vegen || Om hoeveel schouwen gaat het? 1 || Welke brandstoffen gebruik je? Hout / kolen
Dakwerken
Vlaams Brabant
Doorvoer ventilatie en dak herstellen in Ternat
Doorvoer van ventilatie en herstellingswerken van slecht uitgevoerde dakwerken. Vervolgens ook plaatsen van kiezel.
Dakwerken
Antwerpen
Dak met asbest renoveren Bornem
Graag een bezoek om de offerte op te maken...dan wordt de nodige info gegeven en kan samen bekeken worden wat al dan niet nodig is. Bv asbest zelf verwijderen of via jullie? ... Geen idee van bouwjaar.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakherstelling Woning Koksijde
Beste Door de storm van 23/2/2020 is er schade aan onze dakgoot gekomen. De dakgoot is zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het huis aan vernieuwing toe. Ik gok dat ons huis zo’n 5m breedte heeft. Kan ik mij hiervan een offerte bezorgen? Alvast bedankt. Mvg Jana
Dakwerken
Antwerpen
Dak renoveren voor een woning in Balen
Breedte van de woning is ongeveer 14 meter- hellend dak 6 meter... de totale oppervlakte zal ongeveer 150 m² bedragen plus afvoeren en dakgoten. Momenteel een dak met zwarte golfplaten. Graag een offerte voor zowel zink en leien dak plaatsen als zink platen dak.
Dakwerken
Antwerpen
Onderdak vervangen + nieuwe pannen | Baarle-Hertog
Bestaand dak met beton pannen, onderdak van asbest.aanvraag nieuw isolatie onderdak plus pannen, huis van 1985.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Haaltert
Halfopen woning met een asbestleien dak. Graag een offerte voor het bestaande dak te vernieuwen en de asbestleien verwijderen.
Dakwerken
Antwerpen
Overzetdak over asbesthoudende leien | Schoten
Wij hebben stormschade gehad die voorlopig hersteld is maar overwegen om heel snel ons dak te laten renoveren. Het gaat om een hellend dak in 4 delen van ongeveer 120 m². Het huidige materiaal zijn asbesthoudende leien, vandaar dat we zouden opteren om een overzetdak te laten plaatsen.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken in Kinrooi
Het is een dak bekleed met asbest leien en die willen we nu vervangen door nieuwe dakbedekking. De woning is gebouwd in 1953. Het is een hellend dak.
Dakwerken
Antwerpen
Asbest verwijderen en nieuwe dakpannen plaatsen | Herselt
Het gaat over een hellend dak met nog asbest schellen. Een dakwerker moet de asbest verwijderen samen met mijn cornischen. Ik zou graag gewoon dakpannen willen met een zinken goot. Het dak is plus minus 100 m² groot.
Dakwerken
Antwerpen
Dakpannen vervangen en dakgoten vernieuwen
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het vervangen van de dakpannen en de afvoergoten || Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen || Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken Herselt: nieuwe pannen + onderdak plaatsen
Graag een offerte voor een nieuw dak.
Er moeten nieuwe pannen komen, een onderdak, ...
Oppervlakte bedraagt iets mee rdan 80m² en het huis is van 1978.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenvegen voor een pand te Bree
Ik zoek een schoorsteenveger uit Limburg om onze open haard te vegen. Ons huis is gebouwd in 2010.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Nieuwe dakgoot voor een woning in Blanden
In mijn betonnen dakgoot zit een lek. Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een nieuwe zinken en roofing dakgoot. Zowel voor als achter vernieuwen. Het gaat om ongeveer 10 à 11 m voor- en achterkant samengeteld.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Vervangen asbestleien | Izegem
Ik wil offertes vergelijken voor het vervangen van asbestleien en plaatsen dakpannen. Het gaat om ongeveer 176 m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Zwarte dakpannen voor een woning in Lochristi
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande dakbedekking naar zwarte gelakte pannen, plus het plaatsen van een onderdak. De woning is van de jaren 50 en heeft een dak van ongeveer 70 m².
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Zemst
Ons dak is 40 jaar oud en we zouden het willen laten renoveren en isoleren. We willen eventueel ook zonnepanelen laten plaatsen afhankelijk van de prijs. Momenteel liggen er leien op het dak, dit zijn mogelijk nog asbestleien.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken (schuin dak) in Duffel
Ons huidig dak is een schuin dak dat over gaat in een plat dak, we wensen dit te vervangen door een geheel schuin dak om zo een zolderruimte te kunnen creëren.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken en Velux in Oostende
We wensen offertes vergelijken en informatie voor het plaatsen van een dakramen (Velux). Er is nu geen isolatie en geen onderdak. De woning is ouder dan 20 jaar oud.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Mortsel
Het gaat om een hellend dak met leien waar de Velux moet vervangen worden en om een plat dak met roofing waar lichtkoepel vervangen moet worden. Ik zoek een offerte om deze beide daken te vervangen, eventueel met een overzetdak.
Dakwerken
Limburg
Dakwerker gezocht te Dilsen-stokkem voor schouw
De schouw is aan het afbrokkelen en we willen deze zo snel mogelijk herstellen. Dit is een woning van de jaren 60. Het dak is wel zo'n 10 jaar geleden gerenoveerd.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Goede schoorsteenveger te Hove
Kennen jullie iemand die mijn schoorsteen kan reinigen? Vorig jaar is hier iemand geweest die enkel de schoorsteen heeft gereinigd beneden. Ik wil dat de schoorsteen van boven naar beneden en van beneden naar boven wordt gereinigd, wat de normale procedure is.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen voor een pand (in Haaltert)
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het reinigen van 1 schoorsteen van een houtkachel en het verwijderen van een vogelnest. Het bouwjaar van het huis is 1970.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken in Hoegaarden
Het gaat om de renovatie van 2 daken (gebouw in L-vorm) .
Het gebouw dateert van 1899 en mogelijks heeft 1 van de daken nog de originele steunbalken. De bedoeling is om de huidige structuur voor een maximum te behouden aangezien mijn vriendin en ik fan zijn van de uitstraling. Enkele van deze steunbalken hebben echter een houtwurmprobleem en moeten dus vervangen worden.
Verder moet het dak geïsoleerd worden en hadden we graag al het nodige geplaatst om later zonnepanelen te kunnen leggen.
Wat de bedekking betreft, gaat onze voorkeur uit naar dakpannen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Zulte
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak en verder uitvoeren van herstellingswerken. Het gaat om voegwerken op een pannendak en een lek herstellen op een roofing dak.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Asbest leien verwijderen + nieuwe dakbedekking | Stekene
Het bestaande dak is in slechte staat en bestaat waarschijnlijk uit asbestleien. Deze gaan door onszelf verwijderd worden. Het dak dient afgebroken te worden en verhoogt te worden. zodat er een volledige extra verdieping bij komt. Het dak betreft een zadeldak. Het huidige dak gaat zijn originele breedte en diepte behouden en zo zou het 9,25 meter breed zijn en 11,52 meter diep gaan (middelpunt ligt dus op 5,76 meter). Voor het nieuwe dak zouden we een hoogte van 4,60 meter willen hebben. met een hellingshoek die dus op 38,6° ligt. De afwerking van pan of leisteen is ons nog niet gekend. We zouden met zonnepanelen willen werken op de zuidkant (achterzijde woning) en eventueel twee dakvenster langs de noordkant. Een goede isolatie is een must, woning van 1969.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen gaskachel in Antwerpen
Het is voor een eengezinswoning met een voortuin. Er is de mogelijkheid om via de hal in de bovenverdieping met een trap tot op het dak te geraken. Mijn gaskachel valt telkens uit en volgens de vakman die ik heb laten komen ligt het probleem in de terugklep omdat de schoorsteen vuil is.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken in Borgloon
Wij hebben meerdere daken en willen ze samenvoegen in de mate van het mogelijke.
Nu liggen er golfplaten op met asbest. De balken en het houtwerk zijn nog in orde.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakkapel plaatsen op bestaand dak in Wetteren
We wensen een dakkapel te plaatsen op een bestaand schuin dak. Het betreft de plaatsing van een dakkapel met een breedte van 4,50m. De dakkapel heeft een hoogte van 1,40m en 6,20m boven het vloerpeil. Afwerking met een hellend dak in dezelfde dakpannen als bestaand dak. Afwerking in cederhout en PVC. De vergunning is al in orde.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een huis in Bree
Ons huis is van 1994 en heeft een hellend pannendak. We willen de helling laten rechtzetten zodat we 2 extra kamers kunnen creëren.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenvegen voor een woning te Alken
De schoorsteen die verbonden is aan de pelletkachel dient gereinigd te worden. Er komt erg veel rook vrij bij het gebruik van de kachel. Er kan momenteel niet verwarmd worden.
Dakreiniging
Limburg
Dak reinigen en coating aanbrengen (Ham)
Wij willen het dak van ons laten reinigen en een coating aanbrengen. Er liggen dakpannen en het dak is maximaal 100 vierkante meter groot. Het is in het verleden al eens gereinigd geweest.
Dakwerken
Antwerpen
Isolatie dak voor een woning in Balen
Goeiedag, graag zou ik een offerte ontvangen voor het isoleren van een bestaand dak. Ook zal er vooraf een onderdak geplaatst moeten worden, want deze is nog niet aanwezig.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Wommelgem
Mijn dakbedekking is aan vervanging toe. Bij een grondige verbouwing, 17 jaar geleden, werd er een nieuw plat dak gelegd met nieuwe balken, isolatie, roofing en kiezel. Ondertussen werden de isolatienormen verstrengd en is de roofing ook versleten. Het gaat om een plat dak (om en bij de 100m²) op het eerste verdiep waar achteraf ook een installatie met drie reeksen zonnepanelen werd op geplaatst.Er zijn tevens 3 lichtkoepels in het plat dak. Er zou dus een dikkere isolatie en nieuwe roofing moeten worden gelegd en de zonnepanelen kunnen op het plat dak van de buren worden geplaatst tijdens de werken. We wensen ook de opties tebekijken om een groendak te plaatsen over een roofinglaag. Ook aan een vrijstaande muur zou een extra bescherming tegen slagregen moeten worden aangebracht (speciale verf, roofing, of een waterdichte synthetische tegel of wand,…). Kan ik er op rekenen dat U spoedig op locatie komt om een accurate prijsberekening te maken?
Schoorsteenvegen
Limburg
Kauwennest laten verwijderen | Velm
We hebben een kauwennest in onze schoorsteen en zouden dit graag laten verwijderen. We zouden daarna ook graag een net willen plaatsen om de vogels uit de schouw te houden.
Dakreiniging
Limburg
Dak met zonnepanelen reinigen | Maasmechelen
Ik zoek offertes voor een dakreiniging. Het gaat om industriële gebouwen met zonnepanelen erop. Het zijn drie verschillende daken op drie verschillende locaties.
Dakwerken
Antwerpen
Nieuwe dakbedekking voor garage in Malle
We willen het plat dak van de garage (los van het huis) graag bedekken met EPDM of roofing. (afhankelijk van het verschil in kostprijs) Het betreft een dak van 6m op 10m. Hierbij zal het dak nog door ons geïsoleerd worden en de plaatsing willen we ook zelf doen.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenvegen in Neerpelt
Onze schoorsteen moet geveegd worden. We hebben bovendien vochtdoorslag bij de schoorsteen. Graag zouden wij daar op korte termijn iemand naar laten kijken.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenveger | Regio Hasselt
Ik ben op zoek naar een schoorsteenveger uit Limburg, rond Hasselt eigenlijk. Onze CV-ketel op gas en onze openhaard moeten geveegd worden.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Lokeren: dak vervangen + isoleren
Is voor het vervangen van een bestaand dak met dakpannen en tegelijkertijd isoleren volgens de normen. Het betreft 2 aaneensluitende rijwoningen met een gezamelijke lengte van 8 meter, geen idee van de hoogte en de hellingsgraad. Het dak is enkel toegankelijk langs de straatkant.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
schoorsteenvegen te Antwerpen
Sinds kort vallen mijn gaskachels telkens na 5 minuten uit wanneer ik het probeer aan te steken. Ik zou graag beide schoorstenen laten vegen. Het zou handig zijn als de schoorsteenveger die langskomt ook kennis heeft van gaskachels en mee zou kunnen kijken naar een oplossing (indien de oorzaak van het probleem niet afkomsting is van de schoorsteen).
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken plat dak in Geel
Betreft een bestaand plat dak van ongeveer 20 m².Momenteel voorzien van roofing afwerking. Het dak is gelegen boven op de eerste verdieping. Graag wensen we 10 cm PIR-isolatie te plaatsen. De dakrandprofielen dienen ook verhoogd te worden.Er komt ook een schouw uit het plat dak, dus deze dient ook aangewerkt of desnoods verwijderd te worden.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Kessel-Lo
Ik ben pas verhuisd en merk een lek op in de zolder. Vannacht is het tijdens de regenvallen namelijk beginnen druppelen. Dit is een dak met dakpannen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Zinken dakgoot vernieuwen | Berlare
Graag gratis vrijblijvende prijsofferte voor het vernieuwen van een bestaande zinken dakgoot. Huis dateert van jaren 30 en gaat nog om de originele dakgoten.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteen houtkachel vegen | Overijse
Wij zouden graag onze schoorsteen laten reinigen. Wij hebben ook een houtkachel die waarschijnlijk ook eens onder handen genomen moet worden. In de schouw bevindt zich ook de buis van de centrale verwarming. Is het mogelijk om een afspraak te maken?
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken in Kortenberg: dakpannen vervangen + nieuw onderdak plaatsen
De volgende zaken moeten gebeuren:
- vervanging dakpannen,
- afgesloten oude schoorsteen controleren en vullen met PU indien nodig
- nieuw onderdak.
De woning is reeds gerenoveerd in de jaren 90.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker te Rotselaar gezocht
Ik zoek een offerte voor het vervangen van de dakpannen, verwijderen en plaatsen van nieuwe dakgoten, dakisolatie, bekleden van een deel van de gevel en afbreken van de schouw. Eventueel ook plaatsen van twee veluxramen.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een houtkachel | Sint-Niklaas
Het gaat om één schoorsteen van een houtkachel. Geen idee wanneer die voor het laatst werd schoongemaakt. Er is ook een schoorsteen van een Bulex. Die ketel werd drie jaar geleden voor de laatste keer schoongemaakt en zou ook gecontroleerd moeten worden.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen voor een pand te Gent
Ik zoek een schoorsteenveger uit Gent om mijn schouw zo snel mogelijk te vegen. Dit is voor de houtcassette.
Schoorsteenvegen
Limburg
Afspraak voor schoorsteenveger
Dit is een aanvraag voor het kuisen van een schouw voor onze woning. Het huis is ouder dan 10 jaar. Graag mij contacteren om een datum af te spreken voor schoosteenvegen, met certificaat voor verzekering.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor dakherstelling
We hebben een lekkend dak en zoeken een dakwerker om de oorzaak vinden en te herstellen. We denken dat dakgoot lekt. Plaatselijke lekken. Oud huis. Dak eerste verdieping. Je kan bij ons komen kijken binnen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een huis in Lauwe
Omschrijving: Vervanging bestaande plastic dakgoten vooraan en achteraan huis. Breedte huis (dakgoot) 8M, vooraan openbare weg werk hoogte vooraan +/- 10m, achteraan ongeveer de helft van hoogte vanaf plat dak.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Ik zoek een dakdekker
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken we hebben een huis aangekocht in Merelbeke dat moet worden gerenoveerd. Een van de werken die moet worden uitgevoerd is het vervangen van het dak. De oppervlakte van het dak is ongeveer 55-60 m2. Verder zouden we ook de zolder willen inrichten dus eventueel 2 dakvensters willen voorzien en de nodige isolatie. Kan u mij de nodige info bezorgen
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak van schuur / bijbouw renoveren en isoleren
Wij hebben een woning aangekocht te Lokeren. Van deze woning is het “hoofddak” nog oké (Al zouden we dit wel op verloop van tijd isoleren, onderdak is ook aanwezig. Nu hebben de vorige eigenaars een schuurtje verbouwd tot een badkamer. Hiervan is het dak niet vernieuwd. Balken zijn nog goed. Hier zouden we dus een nieuw onderdak laten plaatsen (niet aanwezig) en nieuwe pannen. En misschien ook direct isoleren.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schouw open haard laten vegen Herzele
We willen onze schouw laten vegen, de open haard. Daarvoor graag snel een schoorsteenveger.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Jaarlijks vegen schoorsteen open haard Huldenberg
We hebben iemand nodig voor de jaarlijkse vegen van onze schoorsteen (openhaard) in Neerijse. Vrijstaand huis van voor 1900, schoorsteen ca. 8m hoog?
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenveger voor houtkachel in Oud Wellen
We hebben een houtkachel met 1 schouw, we zoeken iemand die deze kan reinigen.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger gezocht voor houtkachel
We zoeken een schoorsteenveger om onze houtkachel te laten reinigen.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenveger houtkachel en CV-ketel Genk
We zoeken een schoorsteenveger. Voor de gas CV en houtkachel is dit nodig.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
schoorsteenveger voor houtkachel Oud Turnhout
Schoorsteenveger gezocht voor het reinigen van 1 schoorsteen, wij verbranden hier hout in.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Vegen schoorsteen casette kachel Kluisbergen
We hebben een hout cassette, huis van 40 jaar oud. Schoorsteen moet gereinigd worden.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
schoorsteenvegen houtkachel te Kampenhout
We hebben 1 schoorsteen, wij verbranden hier hout in.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenvegen voor oude kachel Dilbeek
De woning is in de jaren 70. Er wordt hout in de schouw verbrand.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenvegen in Hofstade
In de schouw van een kachel waarin hout wordt verbrand.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor schouw ketel van woning in Puurs
schoorsteen van een aardgasketel. Deze is zeker 10 jaar niet schoongemaakt. Ook is er een kraaiennest in de schouw.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken Bocholt: dak vernieuwen
Ik ben op zoek naar een dakwerker uit Bocholt voor het vernieuwen van mijn dak. Dit is voor een woning van de jaren 50. Momenteel liggen de originele dakpannen er nog op. We wensen de dakpannen te vervangen en een onderdak te plaatsen.
Dakwerken
Antwerpen
Dak isoleren | Appartementsgebouw te Boechout
Het dak ( +- 80 m²) van ons appartementsgebouw ( 2 verdiepingen ) wensen we graag te isoleren. Een isolatielaag van ongeveer 14 cm minerale wol werd ons geadviseerd. Bovenop de bestaande dakconstructie kan een nieuwe laag met dampscherm, isolatie en dakbedekking aangebracht worden. Het gebouw is van 1969 en heeft nog de originele roofing.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken | Dak met asbest leien vervangen | Bekkevoort
Ik wil prijs opvragen voor dakwerken in Bekkevoort. Het gaat om het vernieuwen van een bestaand dak van een vrijstaande woning uit de jaren 1970. Vermoedelijk heeft het dak nog zijn originele asbest leien.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker te Beveren voor herbekleden dakgoot met zink
Ik zoek de prijs voor een dakwerker te Beveren voor het bekleden van de dakgoot met nieuw zink. Het gaat om een zinken dakgoot van 7 lopende meter.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerker te Merksem gezocht voor plat dak
Ik zoek een dakwerker regio Brecht-Merksem. We hebben een groot plat dak (ca. 400m2) in centrum Merksem. Bedoeling is om de dakrand en (indien nodig) de dakbedekking te vernieuwen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Asbestplaten verwijderen + dak vernieuwen | Dakwerken Wevelgem
Omschrijving: Verwijderen van asbestplaten (20m²) + voorzien van nieuw dak. De dakplaten moeten voldoende isolatie hebben, want we willen er een bewoonbaar deel van het huis van maken op termijn. Daarnaast willen we de dakgoten vervangen (21 lopende meter).
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken Zaventem: 5 glazen dakplaten monteren op terrasoverkapping
Ik ben op zoek naar een dakwerker in regio Zaventem. We hebben een terrasoverkapping en we zoeken iemand voor de montage van 5 glazen dakplaten (0,5m x 3,5m) op de bestaande terrasoverkapping. De dakplaten zijn reeds ter plaatse beschikbaar.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in St Andries
Schoorsteenvegen van 1 schouw waarin hout wordt verbrand.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Renovatie dak, velux, isolatie en dakkapel
Graag een offerte voor het plaatsen van een nieuw dak op een rijwoning: - breedte van het huis +/- 4m20 - diepte +/- 8 m - 2 dakkapellen - een kleine velux - isolatie - dakgoten - liefst zwarte pannen Origineel is de woning van 1953.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenvegen schouw houtpijp Vlaams Brabant
Wij hebben een schoorsteen / schouw met twee pijpen. Eén voor houtkachel (haard) en één voor gas, ttz. centrale verwarming. Deze laatste is pas net geïnstalleerd en hoeft dus geen schoorsteenvegen, maar de andere, op hout, dient wel geveegd te worden. Graag contactname op mijn gsm (liefst late namiddag).
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Ouwegem
Het gaat op een oppervlakte van ongeveer 60 m². Onder de oude dakbedekking zitten asbestplaten. Kepers zijn in goede staat (geen tekenen van houtworm, ook bevestigd door architect).
Het dak dient geïsoleerd te worden voor de winter aangezien mijn verwarmingsinstallatie samenhangt met het dak (zonnecollectoren). Later zullen ook de muren aan de buitenzijde worden geïsoleerd, hier dient al rekening mee gehouden te worden.
Graag ook de plaatsing van een sarkingdak.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen te Lier
We hebben een hoge schouw. Reiniging best van onder naar boven. Er wordt hout in de schouw verbrand. Het werd gebouwd in 1955.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken in Meerbeke
De daknok en zijkant van mijn hellend dak zijn niet netjes afgewerkt door de vorige eigenaar, de pannen zijn gemetst. Ik wou deze pannen opnieuw laten leggen. Het is geen groot werk en het is ook niet dringend.
Dakreiniging
Antwerpen
Dakreiniging betonnen dakpannen (Ravels)
Het gaat om een vrijstaande woning van 12 meter breed en deels 10 meter lang, deels 9 meter lang. De woning is gebouwd in 1994. Het dak is uitgerust met donkerkleurige sneldekpannen van beton. De dakpannen zijn aan het vervuilen en ze zien er niet meer mooi uit. Er zit mos op en ook korstmos en andere vlekken. De kleur is minder mooi geworden.

De dakpannen zouden goed moeten worden gereinigd en voorzien worden van een beschermlaag en zo mogelijk ook bijgekleurd worden, zodat ze weer mooi donker zijn.

Belangrijk is dat dit gebeurt zonder verontreiniging van de gemetselde muren.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteen vegen van kachel in Beernem
Dit is voor een schoorsteen van een speksteenkachel. Zowel de schouw als de kachel zelf. Deze is 3 jaar geleden voor het laatst gereinigd.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de renovatie van een huis in Putte
Wij zijn momenteel met de muren bezig: isoleren en een nieuwe gevelsteen plaatsen. We willen ook het dak renoveren. We willen van leien naar dakpannen gaan en het dak isoleren. Er moet ook een nieuwe dakgoot komen, nieuwe ramen in onze dakkapellen en ook daar goed isoleren. We weten niet of het gebinte overal nog in goede staat is. Het huis is meer dan 30 jaar oud.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning
Ik moe mijn dakgoten laten vervangen en zoek hiervoor een ervaren dakwerker. Het gaat om gewone goten van een hellend dak.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een appartementsgebouw in Antwerpen
Dit is voor een gebouw waarvan we syndicus zijn. Geen idee wanneer deze laatst in schoongemaakt.
Daken & schoorstenen (recente leads) 1 | Daken & schoorstenen (recente leads) 2 | Daken & schoorstenen (recente leads) 3 | Daken & schoorstenen (recente leads) 4 | Daken & schoorstenen (recente leads) 5 | Daken & schoorstenen (recente leads) 6 |