Op zoek naar de juiste Coca-Cola automaat voor uw zaak?

Vind hier de ideale Coca-Cola automaat die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van frisdranken, vruchtensappen, water, sportdranken enz.
Kies de juiste formule
U kunt kiezen tussen verschillende formules, naargelang uw bedrijfsbehoeften. Zo is er de Full Service formule waarbij u zelf naar niets hoeft te kijken.
Onderhoud service
Het onderhoud en herstellingen worden voor u gedaan.

Vergeet zeker deze tips niet bij het kiezen van een Coca-Cola automaat

Denk na over de prijs van een blikje cola. Een blikje kost in de supermarkt gemiddeld 0,46 euro. In automaten gaat de prijs vaak omhoog naar 0,80 euro, 1 euro of zelfs 1,50 euro. Alles hangt natuurlijk af van hoeveel mensen er gebruik gaan maken van de automaat en wie die mensen juist zijn. Als je een automaat nodig hebt voor op de werkvloer, zodat de werknemers een rustige pauze kunnen nemen kan je de prijs van zo’n blikje uiteraard wel zo laag mogelijk houden. Dan is het niet de bedoeling winst te maken. Je wilt namelijk gewoon een blikje cola aanbieden aan een redelijke prijs.

Wilt u ook een Coca-Cola automaat voor op het werk of in de kantine van uw onderneming of organisatie? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang snel offertes voor een frisdrankautomaat met Coca-Cola blikjes.

Deze termen zijn nuttig bij het zoeken van een Coca-Cola Automaat:

  • Soda: het Engelse woord voor frisdrank. Het betekent eigenlijk water met koolzuurgas. Soms wordt er ook wel gesproken over sodawater.
  • Suikergehalte van Cola: een glas of blikje cola bevat 27g suiker. De suiker bij een glas cola is afkomstig van suikerbieten.
  • Betalingswijze automaat: Aan een automaat van coca cola kan je op verschillende manieren betalen. Elke automaat is uitgerust met een plaats om euromuntstukken in te voegen. Sommige automaten zijn ook uitgerust met een biljettenlezer. Zo kan je de automaat ook gebruiken met een briefje van 5 of 10 euro. Sommige automaten hebben een proton-lezer. Handig maar de proton-functie is de laatste tijd niet meer zo populair.

Wilt u ook een Coca-Cola automaat voor op het werk of in de kantine van uw onderneming of organisatie? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang snel offertes voor een frisdrankautomaat met Coca-Cola blikjes.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
2*. Heeft u reeds een drankleverancier?
3*. Indien ja, wie is uw huidige leverancier? Indien neen, waar haalt u uw drank?
4*. In welke sector bent u werkzaam?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Bedrijven voor Coca-Cola automaat