Welkom bij Clearwater

Over ons


Last van kalkaanslag? Nood aan lekker en gezond water? Bij ClearWater zijn we gespecialiseerd in waterbehandeling. We begeleiden u graag bij het kiezen van een geschikte waterverzachter of waterfilter. Gedaan met kalkaanslag en verstopte leidingen!

We zijn een gedreven team onder leiding van vader en zoon en staan altijd voor u klaar. Al onze enthousiaste techniekers zijn geschoold en gekwalificeerd. Wij staan u bij met een oplossing op maat en stellen klanttevredenheid centraal waardoor u van een zeer persoonlijke aanpak geniet bij de verkoop en installatie. Gelukkige klanten, daar worden we zelf gelukkig van.

ClearWater is gelegen in Menen maar actief in heel België. Twijfel dus niet en vraag op deze pagina een gratis offerte aan!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Onze waterverzachters zijn elektronisch gestuurde toestellen uw schadelijk kalkrijk water omzet in onschadelijk, zacht water. Dat is beter voor uw gezondheid, huid, huishoudtoestellen, leidingen en kranen, kledij én het milieu!

Bovendien is het een zeer slimme investering. De Belgische Federatie voor Waterbehandeling Aqua Belgica rekent namelijk namelijk een besparing tot €650 op jaarbasis bij het gebruik van een waterverzachter.

Waterverzachters

We staan jou bij in het kiezen van de ideale waterverzachter voor jouw situatie. Al onze toestellen hebben een zeer goede onthardingscapaciteit, een zeer laag zout- en waterverbruik en anti-bacteriologische werking. U vindt bij ons een waterverzachter op uw maat, of deze nu bedoelt is voor 2, 5 of 10 personen!

Onderhoud waterverzachter

Een waterverzachter die goed onderhouden wordt, zal een hele tijd langer meegaan. Tijdens het nazicht meten wij de huidige waterhardheid door middel van wateranalyse en doen we aanpassingen waar nodig. We nemen ook alle technische elementen goed onder de loep en zorgen voor een grondige reiniging van de harsen. Bij een onderhoud voorzien we u ook van een nieuwe zoutvoorraad voor uw waterverzachter, super praktisch!

Heeft u enkel nood aan een zout voor uw waterverzachter zonder onderhoud? Wij leveren ook naast het gebruikelijke onderhoudsmoment zuivere zoutkristallen voor uw waterverzachter zodat u ten allen tijde van uw gezuiverd water kan genieten.

Filtersystemen

Onze filtersystemen halen alle vuildeeltjes uit uw water. Bovendien zijn ze eenvoudig zelf te spelen waardoor u geen onderhoudskosten heeft. Een kleine investering voor uw gezondheid!

Aarzel dus niet en vraag op deze pagina uw gratis en vrijblijvende offerte aan voor een waterverzachter, filtersysteem en/of onderhoud bij ClearWater!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Arjet  S .

15/01/2020    Kuurne


Project : waterverzachter te Kuurne
Beoordeling : duidelijke info
Adres
Clearwater
Lauwbergstraat 213 
B-8930 Menen, Belgium
BTW: BE0715755971
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.