Welkom bij Cleanwash Jack

Over ons


Is het moment aangebroken om je dak eens goed onder handen te laten nemen in de vorm van een reiniging of ontmossing? Dan hoef je alvast niet langer op zoek naar het ideale bedrijf om die klus aan uit te besteden, want met Cleanwash Jack heb je de specialist in dakreiniging en                              -ontmossing gevonden! Onze firma is gelegen in Antwerpen en we zijn uitsluitend actief in de regio Antwerpen. We zijn pas vorig jaar uit de startblokken geschoten, maar dat weerhoudt ons er niet van om de droom te koesteren dat we op een dag onze voet zullen plaatsen naast die van de andere toonaangevende spelers in de sector.

Hetgeen waar we bij Cleanwash Jack misschien wel het meest in proberen te investeren is de tevredenheid van onze klanten. Zo doen we er alles aan om de best mogelijke relatie met onze klanten te onderhouden en willen we ervoor zorgen dat ze na die ene klus ook in de toekomst gebruik blijven maken van onze diensten. Daarom hebben we enkel personeel in dienst dat de juiste opleiding gevolgd heeft en de nodige ervaring aan de man kan brengen. Verder scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij, zodat we volledig up to date zijn en blijven van het reilen en zeilen in de branche en eventuele onaangename verrassingen vroegtijdig de kiem in kunnen smoren.

Klinkt ons aanbod aanlokkelijk, maar mis je nog net dat laatste duwtje in de rug dat je over de streep trekt? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze gekwalificeerde werknemers staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan en een oplossing op maat uit te werken die helemaal beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Voor alles wat betrekking heeft op dakreiniging en -ontmossing ben je bij Cleanwash Jack aan het juiste adres. Je kan bovendien op je beide oren slapen, want voor elk van onze klussen maken we gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Daarnaast werken we steeds aan een strak tempo en hanteren we eerlijke tarieven voor het geleverde werk.

We kunnen niet voldoende benadrukken hoe belangrijk het wel niet is dat je je dak goed moet onderhouden. Door het op tijd en stond te laten reinigen, ziet het er enerzijds weer als nieuw uit en vermijd je anderzijds eventuele schade en vochtproblemen.

Je hebt er eveneens alle baat bij dat je dak te gepasten tijde onderworpen wordt aan een ontmossing. Aan deze ingreep zijn tal van voordelen verbonden zoals een waardestijging van je woning en een verlengde levensduur van je dak.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Guido  D .

17/02/2021    Heist-Op-Den-Berg


Project : Ontmossen van een dak voor een woning in Heist-op-den-berg
Beoordeling : vluchtig......
Jozef  V .

23/01/2021    Antwerpen


Project : Dakreiniging voor een huis in Zandvliet
Beoordeling : kostprijs is vrij hoog....
Adres
Cleanwash Jack
Geelseweg 79 
B-2200 Herentals, Belgium
BTW: BE0736688175
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.