Chaudfontaine automaat

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Op zoek naar een gepaste waterautomaat voor uw kantoor, toonzaal of winkel?

Voldoende water drinken is goed voor de gezondheid. Wist u trouwens dat wie voldoende water drinkt zich beter kan concentreren? Misschien is het dan wel een goed idee om een waterautomaat te laten plaatsen in uw bedrijf, onderneming, school, vereniging, ziekenhuis of sportzaal... Wij helpen u om snel offertes te ontvangen en prijzen te vergelijken. Probeer rekening te houden met volgende tips voor, tijdens en na de aankoop van een waterautomaat:

Verhuur waterautomaat
Bij verhuur   zorgt het bedrijf zelf voor de toelevering van dranken. U bent dan verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen, het toezicht en het verzamelen van de munten.

Full Service oplossing
Dit is de beste oplossing indien u geen tijd wilt verliezen met de aankoop van een waterautomaat. In dat geval doet het bedrijf waarmee u een contract aangaat alles. U hoeft niets te investeren en geen huurgeld te betalen.

Vergelijk verschillende aanbiedingen
Voor een automaat bestaan er verschillende mogelijkheden. De contracten verschillen in de mate waarin u zelf verantwoordelijk bent voor het bijvullen en het onderhoud van de machine.