Welkom bij Chassis Protech

Over ons


Chassis Protech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren, gevelwerk, isolatie, dakisolatie en buitengevelisolatie. Dankzij de in de loop der tijd verworven vaardigheden en ervaring biedt deze onderneming op al deze werkterreinen een kwalitatief hoogstaand resultaat. Deze onderneming is actief in de regio Waals-Brabant in België.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Activiteit 1: Kozijnen, deuren en ramen

Als u ramen met enkel glas hebt, kan het voordelig zijn te investeren in nieuwe deuren, ramen en kozijnen om een betere warmte- en geluidsisolatie te krijgen, en zo uw energierekeningen te verlagen.

Activiteit 2: Gevelwerk

Is uw gevel oud, dof of zelfs beschadigd? Het is dan hoog tijd voor een gevelrenovatie om een gloednieuwe gevel te krijgen die uw huis waarde zal geven en de gelegenheid zal bieden om de staat van de isolatie van uw muren te controleren. De gevel draagt immers ook bij tot de isolatie van uw huis.

Activiteit 3: Isolatie

Isolatie is een zeer belangrijke installatie omdat het u in staat stelt warm te blijven in de wintermaanden en koel te blijven in de gure wintermaanden. Om een goede isolatie te hebben, is het belangrijk de muren, het dak... maar ook de zolder te isoleren, want warmte stijgt op en als we geen isolatie op onze zolder hebben, kan deze warmte passeren en dus niet in de kamers van ons huis blijven.

Activiteit 4: Dakisolatie

De isolatie van het dak is zeer belangrijk omdat ze de warmte van de zon tegenhoudt, maar ook de koude van de winter. Als u zolderruimte heeft, is het nog belangrijker om het dak goed te isoleren om de temperatuur op uw zolder te houden.

Activiteit 5: Buitenmuurisolatie

Dit is een van de belangrijkste isolatietaken. De muren zijn een van de grootste delen van uw huis en zonder isolatie kan er snel warmte of kou uw huis binnensijpelen. Een goede isolatie van de buitenmuren maakt het dus mogelijk om een goede temperatuur in uw woning te behouden en verlaagt het bedrag van uw energiefacturen.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Dit bedrijf beschikt over de nodige kwaliteiten om deze verschillende werken uit te voeren en is zeer bekend in de regio waar het actief is. Als ook u een project hebt voor een van deze activiteiten, kunt u van hen een gratis prijsopgave krijgen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Chassis Protech
16 Avenue Reine Astrid 
B-1440 Wauthier-Braine, Belgium
BTW: 0757.880.202
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.