Welkom bij Charge 'm Up

Over ons


Charge'm Up is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en het onderhoud van oplaadstations voor elektrische voertuigen. Ons bedrijf is gevestigd in Assebroek en wij zijn actief in West-Vlaanderen. Tijdens de volledige duur van uw project is Charge'm Up het bedrijf dat u helpt bij de keuze, de installatie en het onderhoud van uw oplaadstation. Wij werken met particulieren, bedrijven en ondernemingen.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten


Wij zijn een bedrijf op mensenmaat en zeer gespecialiseerd, wat een ongeëvenaarde deskundigheid garandeert. Bij Charge'm Up, is onze prioriteit om u te begeleiden en naar u te luisteren. Wij zijn aanwezig vanaf het begin van uw project en tijdens de volledige levensduur van uw oplaadstation.

Het juiste oplaadstation kiezenWij weten dat het belangrijkste van een oplaadstation de snelheid ervan is. Een krachtig laadstation laadt uw voertuig op in 8 keer minder tijd dan een conventioneel stopcontact. Daarom kiezen wij vóór de installatie zorgvuldig het meest geschikte laadstation voor uw gebruik: vermogen, kabelgrootte, stekker... De keuze van het model is zorgvuldig doordacht om u steeds een verantwoorde en energiebesparende oplossing te kunnen bieden.

Installatie van het oplaadstationWij installeren de oplaadstations rechtstreeks bij de klant, of het nu gaat om professionals of particulieren. Onze technici zijn ervaren en kunnen rekening houden met al uw beperkingen. Omdat veiligheid een van onze prioriteiten is, worden al onze interventies van begin tot eind beschermd.

Opleiding en praktisch advies


Als u uw uitrusting goed kent, kunt u er het beste uit halen. Daarom trainen wij u na de installatie in het gebruik van uw oplaadstation. Dit omvat een presentatie van de specifieke kenmerken van elk model en praktisch advies over hoe u het meeste uit uw laadstation kunt halen en tijd en energie kunt besparen. Onze experts onthullen elk detail van uw toestel.

Jaarlijks onderhoudAfhankelijk van het gebruik en de aard van de locatie kan een bolder defect raken. Daarom voeren wij op verzoek het jaarlijks onderhoud van uw laadstation uit. Reiniging, controle van onderdelen, vervanging van defecte onderdelen, thermische analyse... Wij sturen een technicus naar uw site om uw apparatuur te controleren en de levensduur ervan te verlengen.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoordBij Charge'm Up is reactievermogen essentieel. Wij staan bekend om onze grondigheid en professionaliteit. Aarzel geen seconde om een beroep te doen op onze diensten! Onze schattingen zijn gratis en wij garanderen een antwoord binnen 48 uur.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Charge 'm Up
Weidestraat 168 
B-8310 Assebroek, Belgium
BTW: BE0720754936
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.