Je désire comparer des devis en cartes carburant

 
* 1. Combien de véhicules avez-vous dans votre entreprise (au total)?
 
 
* 2. Quelle est votre consommation mensuelle globale (tous véhicules)?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

2840 Anvers

Voor één dieselwagen offerte, nu bij Total.

2800 Anvers

We zoeken een offerte voor tankkaarten. We hebben 8 voertuigen en willen in heel Europa kunnen tanken. Momenteel hebben we nog geen kaart.

2800 Anvers

+- 250 wagens in het wagenpark. we werken met enkel diesel. Verplaatsing over heel België. Momenteel hebben we een tankkaart via de leasemaatschappij maar we wensen andere prijzen te vergelijken.

2860 Anvers

Dit is een tankkaart voor twee personwagens . Beide benzine. Voor deze vennootschap heb ik nog nooit gebruik gemaakt van een tankkaart. Vooral lokaal actief

2880 Anvers

Nu heb ik een tankkaart voor dats en daarom zoek ik nu ofwel een multi merken tankkaart of een merk dat meer beschikbaar. Twee dieselvoertuigen en een benzinewagen. Twee personenwagen en bestelwagen.

2890 Anvers

1 voertuig , een diesel persoenenwagen. Ik ben voornamelijk actief in België, Duitsland en Nederland.

2800 Anvers

Ik ben zelfstandige in hoofdberoep. Dit is een personenwagen op diesel. Nu ben ik bij fleetpass maar zou graag een prijsvergelijking maken met anderen leveranciers. . Ik doe nu een 85.000-95.000

2800 Anvers

We starten vanaf een januari met een vof. Momenteel een later twee personenwagens. Deze zullen op diesel rijden. Verplaatsingen over heel belgië met de nadruk op provincie Antwerpen.