Welkom bij Capriole Coffee Service

Over ons


Wilt u heerlijke koffie serveren in uw bedrijf of instelling? Bij Capriole Coffee Service adviseren we u bij het vinden van het ideale koffieautomaat, leveren we de verkozen apparatuur en ingrediënten en verzorgen we de technische service van uw installatie.

We werken samen met verschillende gekende merken zoals Nescafé, Redbeans en Douwe Egberts om de kwaliteit van uw koffie en automaten te garanderen. Bij Capriole Coffee Service krijgt u de beste zakelijke koffievoorziening.

 • Wie zijn we? Een hecht familiebedrijf dat van vader op kinderen is overgegaan. Met zaakvoerders die zich volledig geven voor hun merk en klanten, kunnen wij op tevreden klanten rekenen in heel de BeNeLux.

  In ons 40 jarig bestaan hebben we meer dan 1 miljard overheerlijke koffies geschonken en 30.000 koffieautomaten verkocht. Met trots bedienen we nog steeds onze meest trouwe klanten vanaf de meet.
 • Waarop kan u rekenen bij Capriole Coffee Service? Heerlijke koffie, geschonken door betrouwbare machines waarop u steeds kan rekenen dankzij een topservice van A tot Z. Dat wil zeggen dat u wordt bijgestaan in uw keuze, wij de gehele installatie verzorgen alsook onderhoud en reparaties regelen.

  Bovendien zijn wij een multimerk verdeler: met onze eigen premium merk én verschillende A-merken heeft u heel wat keuze in kwaliteitskoffie. Niet alleen koffie behoort tot de mogelijkheden, ook chocomelk met lekkere cacao, melk, water thee en andere drankjes worden door onze automaten geserveerd.

  Hebben u of uw medewerkers af en toe nood aan een koekje, snack of soep? Geen probleem! U kan bij ons rekenen op B2B oplossingen op maat, van gerichte diensten tot full service, steeds met onze gekende persoonlijke aanpak.
 • Waarom voor ons kiezen? Wij zijn een team van rasechte koffieliefhebbers die het belang begrijpen van een persoonlijke aanpak. Zo krijgt u één aanspreekpunt waaraan u al uw wensen en behoeften kunt doorgeven en die in samenspraak met ons volledig team naar de optimale oplossing zoekt voor u situatie. Dankzij onze koffie begint ieders werkdag op de juiste manier, voelen klanten en bezoekers zich meteen welkom en heeft elk wat wils.

Wij zijn actief in heel België en Nederland. Wilt u gratis en vrijblijvend meer weten over onze diensten? Vraag dan hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Capriole Coffee Service focust zich specifiek op het aanbieden van warme dranken, koffiemachines en espressomachines. Wij garanderen een kwaliteitsvolle service en ondersteuning vanaf de keuze voor de machine tot de installatie, inclusief het onderhoud en eventuele reparaties. Ons gamma is bovendien heel uitgebreid in de vorm van:

 • Koffiemachines met opties voor cacao, melk en thee
 • Espressomachines
 • Automaten met koekjes, snacks, soepen en allerhande dranken

Ons team van koffie-experts adviseert je met alle plezier om op die manier de oplossing te vinden die het best bij je past. Onze aanbiedingen kunnen worden aangepast aan de behoeften van je bedrijf en je medewerkers.

Je hebt de keuze uit verschillende merken zoals Nespresso, Douwe Egberts of zelfs Redbeans. Een ding is zeker: Welk merk er ook je voorkeur geniet, je zal in geen geval teleurgesteld achterblijven!

Capriole Coffee Service is zich ten volle bewust van z’n omgeving en het belang om die zo goed mogelijk te bewaren.

Daarom hebben we een breed assortiment aan milieuvriendelijke en fair trade producten en aluminiumvrije verpakkingen ontwikkeld en staan we bovendien in voor de recyclage van onze versleten koffiemachines. Zo trachten we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk te verkleinen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Capriole Coffee Service
Vekestraat 48 
B-1910 Kampenhout, Belgium
BTW: 0898959871
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.