Cadeaucheques

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Bedank uw werknemers met cadeaucheques

Bent u op zoek naar een geschenk om uw team te feliciteren met hun uitstekende resultaten? Viert een van uw werknemers 25 jaar dienst? Dan bent u hier aan het juiste adres. Geef u werknemers extra koopkracht door ze voor een speciale gelegenheid cadeaucheques van Edenred te schenken.

Gunstig wettelijk kader
Onder bepaalde voorwaarden geniet u van fiscale aftrekbaarheid.

Groot netwerk aan verkooppunten
De cadeaucheques van Edenred worden in 11.000 verkooppunten in België aanvaard.

Incentives
Een uitstekende manier om incentives te geven aan uw personeel .

Offerteaanvraag voor cadeaucheques van Edenred

Er bestaan bestaan verschillende manieren om uw werknemers te bedanken. Bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor een medewerkster met 25 jaar dienst? En wat schenkt u uw werknemers met de eindejaarsfeesten? Wij helpen u om snel een offerte te ontvangen.

Geef bij uw aanvraag mee wat u precies zoekt en wij zorgen ervoor dat u een voorstel op maat ontvangt. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis voor de aanvrager. 

Wat zijn de mogelijkheden in cadeaucheques van Edenred?

  • Ticket Compliments Sport & Culture: Deze cadeaucheques kunnen gebruikt worden voor het betalen van lidgelden, aankopen van abonnementen, het huren van sportterreinen, het aankopen van toegangskaarten voor het zwembad, het museum, het theater en andere sportieve en culturele activiteiten in meer dan 3.000 clubs, concertzalen,...
  • Ticket Compliments Gift Card: Dit is een elektronische prepaid cadeaukaart die gebruikt kan worden in verschillende winkelketens.
  • Ticket Compliments Cinema: Deze cadeaucheques kunnen gebruikt worden voor filmvoorstellingen of filmfestivals bij bioscopen en organisaties die aangesloten zijn bij Edenred.
  • Ticket Compliments Supreme Award: Deze cadeaucheques worden aanvaard in meer dan 10.000 handelzaken in België.