Welkom bij Bulex Services

Over ons


Sinds 1970 heeft Bulex tal van huizen van verwarmingsketels en condensatieketels voorzien. Onze jarenlange ervaring heeft ons een expertise gegeven die ervoor zorgt dat wij elke klant kunnen helpen. Tegenwoordig voorzien wij u ook van hernieuwbare energieën zoals warmtepompen, zonneboilers en airco. Bij ons kan u rekenen op duurzame, eenvoudige producten en een vriendelijke, deskundige klantendienst!

Bulex is actief in heel België dankzij onze 250 werknemers die dagelijks voor u klaarstaan. Wij bieden een excellente service gedurende het hele levensproces van onze toestellen, zodat u zich over niets zorgen hoeft te maken. Ons doel is daarom ook om uw dagelijkse, professionele leven makkelijker te maken.

Waarom kiezen voor onze producten? Wij werken met de nieuwste technologische en eenvoudige topproducten. Onze trouwe Bulex-installateurs zijn bovendien voorzien van degelijke opleidingen, dus ze weten waar ze over praten! Onze slagzin is daarom ook “Relax, it’s a Bulex”: met minimale moeite zorgen wij voor een maximale efficiëntie!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


In welke diensten is Bulex Services gespecialiseerd?

 • Onderhoud. Bulex Services vindt het van essentieel belang dat u het allerbeste uit uw verwarmingsketel haalt en raadt dan ook aan om te kiezen voor een onderhoudscontract. Op deze manier kan u zo lang mogelijk genieten van uw verwarmingsketel en zorgt het ook al meteen voor een hoger rendement, een lager verbruik en dus ook een langere levensduur. Daarnaast is een regelmatige onderhoud ook beter voor het milieu, want de ketel zal op deze manier minder schadelijke stoffen uitstoten.
 • Herstelling. Werkt uw Bulex toestel niet meer optimaal? Geen zorgen, want dagelijks staan er 150 techniekers voor u klaar om een herstelling uit te voeren, verspreid over heel België.
 • Garantie. Vanaf de installatie zijn al uw producten gewaarborgd tegen fabricatie- of materiaalfouten, dus daar hoeft u zich ook al geen zorgen meer om te maken. Bij Bulex Services geniet u van 3 jaar garantie op alle condensatieketels. Hiervoor is het wel belangrijk dat u uw Bulex toestel eerst registreert, maar dit kan ook online! Bent u benieuwd naar de garantievoorwaarden? Deze heeft Bulex Services mooi opgelijst op hun website, dus u hoeft niet ver te zoeken.
 • Verwarmingsaudit. A.d.h.v. een verwarmingsaudit wordt een analyse gemaakt van uw verwarmingsinstallatie. Hierbij worden de energieprestaties en de werking ervan geanalyseerd. Wenst u een maximaal rendement en een maximale besparing? Een lager energieverbruik en lagere maandelijkse kosten? Dan is de verwarmingsaudit de ideale oplossing. Op basis van de uitkomst van de analyse wordt dan besloten welke aanpassingen of wijzigingen aan uw verwarmingsinstallatie een besparing kunnen bezorgen. Bovendien is het ook vaak verplicht!

Als u kiest voor Bulex Services, kan u rekenen op een toekomstgericht bedrijf, kwaliteitsvolle producten en een uitstekende service. Zij nemen een grote verantwoordelijkheid voor hun klanten, voor het milieu, hun medewerkers en de maatschappij. Twijfel niet langer en vraag een gratis offerte aan!

 

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Bulex Services
Golden Hopestraat 15 
B-1620 Drogenbos, Belgium
BTW: BE 0407.174.623
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.