Welkom bij Brussels Coating bvba

Over ons


Brussels Coating Projects of kortweg BC-PROJECTS is expert in EPDM rubber dakbedekking en dakisolatie voor platte en hellende daken. EPDM is een waterdicht, ijzersterk rubber dat geschikt is voor dakbedekking. Verder kan u bij BC-PROJECTS terecht voor het ontmossen van uw dak en het reinigen van uw gevel en klinkers. Dit gebeurt steeds op een milieuvriendelijke manier, aan de hand van ecologische reinigingsproducten.

Onze firma draagt ecologie dan ook hoog in het vaandel. Ons bedrijf is hét adres voor de bescherming van uw dak. Wij garanderen u absolute topkwaliteit en een vlekkeloze service. Bij interesse kan u steeds voor alle diensten een gratis offerte aanvragen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


BC-PROJECTS is gespecialiseerd in EPDM rubber dakbedekking en dakisolatie, maar waarom zou u kiezen voor dit specifiek product? EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en brengt tal wat voordelen met zich mee! Eerst en vooral heeft het een hoge elasticiteit, waardoor de hoeken goed kunnen worden opgevuld en randen mooi kunnen worden afgewerkt. Bij het leggen van de dakbedekking komt dit uiteraard goed uit!

Ook is het materiaal goed bestand tegen ozon- en Uv-straling, waardoor het al meteen lang meegaat en gezien wordt als een duurzaam materiaal. Daarnaast heeft het ook een zeer hoog rek- en breukweerstand. Het materiaal kan daarom ook tot 50 jaar meegaan! Net omdat het zo duurzaam is, is het op termijn goedkoper dan ander materiaal.

Tenslotte is het 100% vrij van materialen die schadelijk kunnen zijn voor zowel de natuur als voor uw gezondheid. Als u kiest voor EPDM, kiest u voor een milieubewust, licht materiaal met een hoog rendement!

Ook dakontmossing behoort tot onze specialiteit. Naast de ecologische dakontmossing zelf, bieden zij ook een onderhoudsgarantie met anti-mos-behandelingen. Waarom is het nu zo belangrijk om uw dak te ontmossen? Mos kan heel vaak leiden tot lekkende daken, barsten en scheuren. Dit heeft uiteraard negatieve gevolgen voor uw woning, want zowel de levensduur als de waarde van de totale woning kan afnemen.

U bent bovendien ook verzekerd van een excellente kwaliteit, want alvorens wij beginnen aan een dakontmossing, zal er eerst een gratis en grondige diagnose plaatsvinden. Dit verzekert een eerlijke en vooral duurzame behandeling!

Gevelreiniging gebeurt op een milieuvriendelijke manier en aan een correcte prijs. Wat wordt er allemaal gereinigd? Dat kan gaan van roetaanslag, zoutplekken en graffiti tot algen en mos. Alles gebeurt op een veilige en efficiënte manier dankzij de gevelreiniging experten.

Het bedrijf werkt met reinigingsproducten en waterdichtingsproducten, waaronder Rewahnet Mega, Faconet20, Redinet, Stonegel en Indusil-MS 3000. Wenst u misschien een anti-graffiti coating? Ook dit kan!

Wat maakt Brussels Coating Bvba écht milieubewust en milieuvriendelijk? Het bedrijf kiest bij het reinigen namelijk voor heet water i.p.v. koud water, wat ervoor zorgt dat zij veel minder druk of toxische stoffen moeten gebruiken. Hierdoor zal u minder snel schade ondervinden aan uw daktegels, dakbedekking, gevels, klinkers of eender wat.

Brussels Coating Bvba garandeert een kwaliteitsvol, milieubewust product en een professionele service en ondersteuning. Vraag hier een gratis offerte aan!

 

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Jean-Marie  D .

30/05/2018    Steenokkerzeel


Project : Ontmossen van dak
Beoordeling :
Adres
Brussels Coating bvba
Hameau de Inzemont 16 c 
5540 Hastiere, Belgium
BTW: BE0438.494.636
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.