Welkom bij Brandworks

Over ons


Ben je een groot merk? Dan moet je bij Brandworks zijn. Wij zijn hét marketingagentschap voor webdesign, sociale media, marketingcampagnes, videomateriaal, cloud-software, applicaties, 3D-spelletjes, en nog veel meer.

In zowat alles wat digitaal is, zijn wij gespecialiseerd. Met ons samenwerken zal daarom ongetwijfeld de meest verstandige keuze ooit zijn! Onze creativiteit en innovatieve geest zal een inspiratie zijn voor jouw bedrijf.

Wil je meteen jouw merk vooruit helpen? Wacht dan niet met ons te contacteren en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Dit is hoe Brandworks uw merk kan optimaliseren:

 • Online: Wilt u pionier worden in de digitale revolutie? Als u samenwerkt met Brandworks wordt dit mogelijk. Zij ontwerpen zowel bedrijfswebsites als campagnewebsites en webwinkels. Daarnaast voorzien zij ook nog geavanceerde gegevensverzameling, zodat alles veel efficiënter verloopt.
 • Cloud software: Wenst u webtoepassingen op maat, afgestemd op uw specifieke bedrijfsprocessen, i.p.v. vaste templates? Zij zorgen ervoor! Zij bekommeren zich onder anderen om operationele systemen, marketingapps, planningsoftware en financiële rapportage. Allemaal taken waar u zich al geen druk om hoeft te maken.
 • Mobile & Smartwatch apps: U kan de belangrijkste en grootste boodschappen versturen naar uw potentiële klanten via iOS-apps, android-apps en hybride apps.
 • High-end development: D.m.v. high-end development, zorgen zij ervoor dat alles verbonden en geïntegreerd kan worden met elke vorm van service of API. Brandworks is gespecialiseerd in high-end ontwikkeling & ivd, Big Data & Analyse, kunstmatige intelligentie en machine learning.
 • Games & Event technology: Wenst u een evenement met veel interactie d.m.v. technologie? Dan bent u bij Brandworks aan het juiste adres! Denk maar aan branded games, event booths, event technology.

Waarom is het slim om met een extern marketingagentschap te werken? Als u als bedrijf aan het groeien bent, kan u best onmiddellijk inzetten op middelen die de naamsbekendheid van uw merk vergroten of die ervoor zorgen dat u een grotere omzet behaalt.

Vaak hebt u er echter zelf geen tijd meer voor en beschikt u ook niet over voldoende werkkrachten die zich hiermee kunnen bezighouden. In dit geval is een extern marketingagentschap ontzettend interessant!

 • De expertise van een volledig team zorgt voor de beste kwaliteit.
 • In tijden van drukte kan u zich bezighouden met uw taken en op deze manier de focus bewaren.
 • Een externe partij helpt u met het opstellen van een logische, correcte en haalbare strategie.
 • Het bureau zal afgestemd zijn op uw noden, dus i.p.v. te spreken over een verlies van controle, is het best om te spreken over een verrijking van uw huidige medewerkers. Zeker op momenten waarop er kennis of tijd ontbreekt in het bedrijf.

Uiteraard zijn er nog tal van voordelen verbonden aan de samenwerking met een extern marketingbureau en al zeker met Brandworks!

Het bedrijf heeft ondertussen al voor talrijke gerenommeerde bedrijven gewerkt, waaronder ING, KBC, VRT, Brussels Airport, Nespresso, Volkswagen, etc. Kies dus voor kwaliteit en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Brandworks
Steenweg Op Zemstbos 66 
B-1980 Zemst, Belgium
BTW: BE0837.535.909
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.