Welkom bij Bouwtoppers

Over ons


Na 25 jaar ervaring in de bouwsector, was het duidelijk voor onze zaakvoerder dat de traditionele bouwsector te traag voortuitgang boekt. Daarom is De Bouwtoppers opgericht, dat zich volledig toelegt op de perfecte combinatie van duurzaamheid en kwaliteit aan een voordelige prijs.

 • Onze filosofie? Wij namen bij de opstart de hele productielijn onder de loep waardoor we commissies van bedrijven konden verlagen en de prijs voordeliger maken. Bovendien konden we ons zo bij elke stap in het bouwproces de vraag stellen of er een duurzamere manier van werken bestaat. Ons doel is om bij te dragen aan een groenere samenleving waar de komende generaties mee van kunnen genieten.
 • Onze aanpak? We gebruiken betrouwbare technieken die we uitvoerig getest hebben en hun efficiëntie hebben wezen. Zo leveren we onder andere kant-en-klare buitenmuren waarin isolatie reeds is verwerkt. U kan kiezen tussen voor verschillende afwerkingen zoals steenstrips en crepi. De technieken die we gebruiken verhoogt de isolatiewaarde van uw woning. Dankzij onze 3D-opmetingen verlenen we het best mogelijke advies voor particulieren en bedrijven.
 • Onze focus? Die ligt op de buitenmuren en dak van uw woning, aangezien die veruit het belangrijkste zijn voor een energiezuinige woning. U kan bij ons terecht voor houtskeletbouw, isolatie, sierpleister, dakwerken, ramen en deuren. Wij stellen alles in het werk om uw woning op een duurzame manier beter te isoleren op een betaalbare manier.

Wilt u uw steentje bijdragen aan het milieu én uw energiefactuur aanzienlijk doen dalen? Twijfel dan niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij staan ter uw beschikking in heel Limburg.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wij bieden u de ideale isolatieoplossing voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Zo verhoogt u uw comfort op een ecologische manier én verlaagt u uw energiefactuur.

Gevelbekleding

Naast het isoleren van uw gevel, kunnen wij uw gevel ook van de juiste bekleding voorzien. Zo kan u kiezen voor sierpleister, ook wel crepi genoemd.

Crepi geeft uw woning een moderne, frisse look en kan zowel op buiten- als binnenmuren worden geplaatst. Een alternatief voor crepi zijn steenstrips.

Steenstrips geven uw woning een klassieke look en zijn zeer makkelijk te plaatsten. Een ideale combinatie met isolatie en een duurzame keuze: steenstrips zijn één van de beste manier om uw woning een hogere energiewaarde te bezorgen.

Dakisolatiewerken

Uw dak laten isoleren? U kiest zelf de uitvoering en afwerking van uw nieuw of gerenoveerd dak. Wij zorgen er alvast voor dat uw dak zeer goede isolatie biedt en de warmte of koelte binnenhoudt. Dat is een pak duurzamer en energiezuiniger!

Wil u graag een groendak? Wij zijn gespecialiseerd in Scandinavische daken. Die bieden heel wat voordelen zoals langere levensduur van uw daken, betere isolatie en betere brandveiligheid.

Ramen en deuren

Bij De Bouwtoppers kan u rekenen op een totaalservice. U kan dus ook op ons rekenen voor de ramen en deuren van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wij garanderen de kwaliteit en hoge isolatiewaarde en zoeken samen met u naar de beste oplossing op maat van uw smaak, wensen en budget!

Vochtproblemen

Last van vochtplekken of andere vochtproblemen? Dan heeft u eerst en vooral de juiste diagnose voor. Wij helpen hier graag bij en stellen vervolgens de meest optimale en duurzame vochtbestrijding voor.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Bouwtoppers
Sint-Gertrudisstraat 34a 
B-3400 Landen, Belgium
BTW: BE0827946369
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.