Ik wil offertes voor zonnepanelen vergelijken

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

zonnepanelen te plaatsen op ofwel een hellend dak of een plat dak. De woning is gebouwd van de jaren 30. Maar bij verbouwingen zijn de beide daken vervangen geweest. Het hellend dak zijn dakpannen en platte dak is roofing. Beide dak zijn reeds geïsol...

West-Vlaanderen

zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Dit is reeds voorzien van onderdak en geïsoleerd. Het gebouw is gebouwd van 1969 oud. Het dak zelf is van 2011 vervangen.

West-Vlaanderen

Dit is een woning dat ik verhuur. Rijwoning van de jaren 40. Zonnepanelen te plaatsen op een geïsoleerd dak met dakpannen.

West-Vlaanderen

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak van een woning. Gebouw van de jaren 60. Dak in roofing Bosrijk gebeid