Ik wil offertes voor zonnepanelen vergelijken

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

Ik zoek zonnepanelen voor op ons huis of bijbouw. Hellend alu-dak of plat dak en zuidgericht, 5 personen, bouwjaar 2006. Tijdstip is te zien.

Oost-Vlaanderen

Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak en zuidgericht, 1 persoon, hoeve die 30 jaar is verbouwd. Termijn is open.

Oost-Vlaanderen

We hebben een dak van 9m x 6m ofte 50m2 beschikbaar, 1 dakvenster (Velux), goede zon op het dak (85%). Graag offerte voor zonnepanelen en zonneboiler (thermisch). We verbruiken veel elektriciteit (we verwarmen op elektriciteit) en willen de rekening ...

Oost-Vlaanderen

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een woning van zo'n 80-90 jaar. Volgend jaar wordt het dak vervangen en voorzien van onderdak en isolatie voorzien. Oppervlakte rond de 35m².