Ik wil offertes voor zonnepanelen vergelijken

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Antwerpen

zonnepanelen te plaatsen op hellend dak van de woning zelf. Dit is een pannendak maar oppervlakte is nog niet nagemeten. woning van de jaren 60 maar vijf jaar gelden hebben een nieuw dak geplaatst.

Antwerpen

Ik zou de opties voor het plaatsen van zonnepanelen op ofwel een plat dak van ofwel de woning zelf of van een losstaand bijgebouw. Gebouw van 15 jaar oud. Woning van 4 mensen . Daken in roofing in kiezel.

Antwerpen

zonnepanelen te plaatsen op een halfopen woning van de jaren 70. We hebben zowel de opties voor het plaatsen op een hellend dak met dakpannen, hier is isolatie, of een plat dak met roofing.

Antwerpen

Dit is voor een nieuwe woning waar we zullen gaan inwonen. Gebouw van de jaren 80. Pannendak dat reeds voorzien is van een onderdak en isolatie.