Ik wil offertes voor zonnepanelen vergelijken

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Vlaams Brabant

Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak en zuidgericht, 2 personen, opp. +35m², bouwjaar +100 jaar wel later renovatie. Wanneer is nog open.

Vlaams Brabant

Eigenaars, wij zoeken offertes voor zonnepanelen, zonnepanelen op een hellend dak (dakpannen)van 45graden,zuid-oost. Wij hebben er reeds , maar ik zoek er toch nog voor 2000 kilowatt voor erbij. Kan u mij bellen voor een afspraak.

Vlaams Brabant

Eigenaars, wij zoeken offertes voor zonnepanelen, hellend dak met golfplaten, +/- 50m² dakoppervlak, verbruik van 4 personen (195€/maand).

Vlaams Brabant

Zonnepanelen Op een hellend dak. Hiervoor zijn de mogelijkheden op een dak van de woning zelf of van een aangebouwde garage. Leien dak van 1957 maar wel vernieuwd in 2014.