Ik wil offertes voor zonnepanelen vergelijken

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Antwerpen

Dit is een gebouw van meer dan 100 jaar. Omdat we nu de daken gaan vervangen wensen we onmiddellijk na te kijken wat de opties zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit is mogelijk op het dak van de woning zelf of deels ook op een bijgebouw van ee...

Antwerpen

5500kw per jaar. Er is plaats voor 12 panelen. Dit is een dakpannen dak. Er is ook een tweede optie voor een plat dak in roofing. Dit is een gebouw van 1997.

Antwerpen

zonnepanelen te plaatsen op een licht hellend dak met sneldekpannen. Oppervlakte en oriëntatie is nog niet na gekeken. Woning van 2000.

Antwerpen

We hebben een woning van de jaren 70 met schaliën pannen. We zouden graag de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen. Dak niet geïsoleerd.