Offerteaanvraag: zonneboiler voor een woning in zwalm - Oost-Vlaanderen

Dit is voor een eigen privéwoning. Er is de mogelijkheid deze panelen te plaatsen op een hellend dak, dakpannen, alsook een plat dak ,epdm, van een aangebouwd bijgebouw. Beide daken zijn geïsoleerd en hebben een oppervlakte van minstens 10m² beschikbaar dat zuidelijk kan worden gericht. Voor het nieuwe gedeelte maken we gebruik van een condensatieketel, deze is nog niet operationeel. Het oude gedeelte heeft een elektrische boiler. Eventueel wensen we deze offerte te vergelijken met een offerte voor fotovoltaïsche panelen.

9630
Zoektermen:: offerte , zonneboiler

* 1. Waarom wilt u een zonneboiler installeren?
 Zonneboiler voor sanitair (warm water)
* 2. Waar wenst u de panelen (collectoren) te plaatsen?
Collectoren op plat dak
3. Wanneer wenst u de installatie van de zonneboiler?
Binnen de 6 maanden

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

Ik zoek een offerte voor een zonneboiler voor sanitair van 4 personen. Momenteel werken we met een elektrische boiler. Aansluiting op de badkamer op eerste verdieping. Aansluiting op een plat dak boven de badkamer. Dit is een epdm rubber dak .

Lees meer

West-Vlaanderen

Graag een zonneboiler voor op ons huis. Hellend pannendak, nog geen zonnepanelen, bouwjaar 1992, wanneer is aan de offerte.

Lees meer

West-Vlaanderen

graag had ik een zonneboiler geplaatst in combinatie met de bestaande mazoutketel zodat er in de zomermaanden geen mazout moet verbruikt worden. het betreft hier een bestaande woning met 4à5 inwoners. het dak waarop de panelen moet komen is zuidwest ...

Lees meer

Populaire categorieën voor bedrijven

Vind de beste leveranciers voor...