Offerteaanvraag: zonneboiler voor een woning in sint lievens Houtem - Oost-Vlaanderen

Dit is eigen privewoning. Het dak van de woning zelf wordt moeilijk omdat hier door een overvloed aan dakvensters er weinig beschikbare oppervlakte is. Het is een rijwoning waar wel nog een achterbouw beschikbaar is. Huige boiler staat op de benedenverdieping in een berging. Het gaat om een elektrische boiler van zo'n 10 jaar oud die dringend aan vervanging toe is. Het beste kan ter plaatsen bekeken worden voor de meer praktische kant van de zaak. Momenteel heb ik ook alles op elektriciteit, geen gas of mazout voor bij verwarming. Momenteel maak ik gebruik van 3 tarieven dag, nacht en huurtarief. Ik wens dit te behouden.

9520
Zoektermen:: offerte , woning , zonneboiler

* 1. Waarom wilt u een zonneboiler installeren?
 Zonneboiler voor sanitair (warm water)
* 2. Waar wenst u de panelen (collectoren) te plaatsen?
Op een andere plaats
3. Wanneer wenst u de installatie van de zonneboiler?
Binnen de 6 maanden

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

Graag een zonneboiler voor op ons huis. Hellend pannendak, nog geen zonnepanelen, bouwjaar 1992, wanneer is aan de offerte.

Lees meer

West-Vlaanderen

graag had ik een zonneboiler geplaatst in combinatie met de bestaande mazoutketel zodat er in de zomermaanden geen mazout moet verbruikt worden. het betreft hier een bestaande woning met 4à5 inwoners. het dak waarop de panelen moet komen is zuidwest ...

Lees meer

Populaire categorieën voor bedrijven

Vind de beste leveranciers voor...