Offerteaanvraag: zonneboiler voor een woning in sint lievens Houtem - Oost-Vlaanderen

Dit is eigen privewoning. Het dak van de woning zelf wordt moeilijk omdat hier door een overvloed aan dakvensters er weinig beschikbare oppervlakte is. Het is een rijwoning waar wel nog een achterbouw beschikbaar is. Huige boiler staat op de benedenverdieping in een berging. Het gaat om een elektrische boiler van zo'n 10 jaar oud die dringend aan vervanging toe is. Het beste kan ter plaatsen bekeken worden voor de meer praktische kant van de zaak. Momenteel heb ik ook alles op elektriciteit, geen gas of mazout voor bij verwarming. Momenteel maak ik gebruik van 3 tarieven dag, nacht en huurtarief. Ik wens dit te behouden.

9520
Zoektermen:: offerte , woning , zonneboiler

* 1. Waarom wilt u een zonneboiler installeren?
 Zonneboiler voor sanitair (warm water)
* 2. Waar wenst u de panelen (collectoren) te plaatsen?
Op een andere plaats
3. Wanneer wenst u de installatie van de zonneboiler?
Binnen de 6 maanden

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

Wij zoeken offertes voor een zonneboiler, wij hebben een hellend pannendak, ons dak is naar het zuiden gericht, wij hebben 2 dakvensters in ons dak, wij zijn eigenaars van de woning.

Lees meer

West-Vlaanderen

We gaan binnenkort zonnepanelen plaatsen op een woning met pannendak van 2007. Graag had ik onmiddellijk ook de opties bekeken voor een zonneboiler.

Lees meer

Limburg

Momenteel gebruiken we voor ons warm water zowel stookolie en deels ook met een elektrische boiler en een doorstromer van 5-10l. Woning van 87 maar volledige geïsoleerd door mezelf. Plaatsing is op het dak van dakpannen . De achterkant is het meest ...

Lees meer

Populaire categorieën

Vind de beste leveranciers voor...