Offerteaanvraag: zonneboiler voor een woning in Lier - Antwerpen

Dit is voor een rijwoning. Ik heb hier een zadeldak met dakpannen waarvan een kant zuidoostelijk gericht is. De precieze beschikbare oppervlakte ken ik niet maar hier is als zeker meer dan 5m² zonder dakvensters of schaduwplekken. Momenteel heb ik een elektrische boiler die op de zolder net onder deze dakpannen staat. Deze wordt gebruikt door 3 mensen. Gelieve telefonisch contact op te nemen op dit nummer zodat we ter plaatsen het precieze verbruik en rendement kunenn opmeten.

2500
Zoektermen:: offerte , woning , zonneboiler

* 1. Waarom wilt u een zonneboiler installeren?
 Zonneboiler voor sanitair (warm water)
* 2. Waar wenst u de panelen (collectoren) te plaatsen?
Collectoren op hellend dak
3. Wanneer wenst u de installatie van de zonneboiler?
Binnen de 6 maanden

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

Wij zoeken offertes voor een zonneboiler, wij hebben een hellend pannendak, ons dak is naar het zuiden gericht, wij hebben 2 dakvensters in ons dak, wij zijn eigenaars van de woning.

Lees meer

West-Vlaanderen

We gaan binnenkort zonnepanelen plaatsen op een woning met pannendak van 2007. Graag had ik onmiddellijk ook de opties bekeken voor een zonneboiler.

Lees meer

Limburg

Momenteel gebruiken we voor ons warm water zowel stookolie en deels ook met een elektrische boiler en een doorstromer van 5-10l. Woning van 87 maar volledige geïsoleerd door mezelf. Plaatsing is op het dak van dakpannen . De achterkant is het meest ...

Lees meer

Populaire categorieën voor bedrijven

Vind de beste leveranciers voor...