Offerteaanvraag: zonneboiler voor een woning in Brecht - Antwerpen

10 jaar oud woning met houtskelet. Momenteel hebben we reeds zonnepanelen van het merk twinenergy. We zijn hiervoor zeer tevreden over het rendement. Daarom hadden we nu graag gekeken wat de mogelijkheid was om hier thermische panelen voor een zonneboiler te plaatsen. We hebben twee roofing platte daken met zeker voldoende oppervlakte. Momenteel staat er een gasketel op de zolder die ondertussen ook bijna 10 jaar is.

B-2960
Zoektermen:: offerte , zonneboiler , zonnepanelen

* 1. Waarom wilt u een zonneboiler installeren?
 Zonneboiler voor sanitair (warm water)
* 2. Waar wenst u de panelen (collectoren) te plaatsen?
Collectoren op plat dak
3. Wanneer wenst u de installatie van de zonneboiler?
Binnen de 6 maanden

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

Wij zoeken offertes voor een zonneboiler, wij hebben een hellend pannendak, ons dak is naar het zuiden gericht, wij hebben 2 dakvensters in ons dak, wij zijn eigenaars van de woning.

Lees meer

West-Vlaanderen

We gaan binnenkort zonnepanelen plaatsen op een woning met pannendak van 2007. Graag had ik onmiddellijk ook de opties bekeken voor een zonneboiler.

Lees meer

Limburg

Momenteel gebruiken we voor ons warm water zowel stookolie en deels ook met een elektrische boiler en een doorstromer van 5-10l. Woning van 87 maar volledige geïsoleerd door mezelf. Plaatsing is op het dak van dakpannen . De achterkant is het meest ...

Lees meer

Populaire categorieën voor bedrijven

Vind de beste leveranciers voor...