Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

 
* 1. Welk type dienst wenst u?
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Vlaams Brabant

Graag een offerte voor een waterverzachter (incl volledige instalaltie) ter vervanging van mijn 13 jaar oude waterverzachter . Gezin met 4 personen. Verbruik van ongeveer 117m³ per jaar.

Vlaams Brabant

We zoeken een offerte voor een waterverzachter tegen kalk in het water voor een appartement op de eerste verdieping. Ik heb een meter die beneden staat op het gelijkvloers. Dit is een aparte meter per appartement . We zijn met drie personen in het a...

Vlaams Brabant

We hebben reeds een waterverzachter die niet meer naar behoren werkt. We zoeken nu iemand om dit na te kijken en eventueel vervangen. Deze waterverzachter van makkelijk 20 jaar oud. De waterverzachter staat in de garage. Enkele leidingswater in de wo...

Vlaams Brabant

Ik zoek een offerte voor een waterverzachter tegen de kalk in het water. Dit in functie van een nieuwe verwarmingsketel dat we gaan plaatsen. In de woning zelf is er enkel leidingswater. Deze komt toe in de kelder. 4 mensen in de woning.