Warme dranken automaat

Warm u elke dag op aan uw warme dranken automaat

Een ochtendkoffie, een soepje bij de lunch of een afternoon tea? Een warme dranken automaat komt altijd van pas. Uw personeel en cliënteel genieten van de heerlijke dranken, u geniet van de topkwaliteit en -service van onze leverancier. Vraag snel uw gratis offertes aan!

Offertes aanvragen

Ik wil een warme dranken automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de warmedrank automaat?
 
 
* 2. Welk type drank wenst u in uw drankautomaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Een goede verdeelautomaat kies je niet zomaar

Geef uw personeel en bezoekers de keuze

Al uw werknemers zijn verschillend! En ze hebben allemaal af en toe nood aan een pauze. Maar niet alle werknemers drinken koffie. De ene drinkt liever thee, en de andere wil warme chocomelk misschien drinkt er een zelfs liever soep. Het is mogelijk om ze allemaal tevreden te stellen.

Door te investeren in een warme dranken automaat stelt u uw personeel en bezoekers een uitgebreid assortiment ter beschikking. Vul onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende offertes. Zo kan u rustig verschillende leveranciers vergelijken.

Een warme sfeer in uw bedrijf?

Een vending machine met een ruime keuze aan warme dranken zorgt voor een warme sfeer in uw bedrijf. Wachtende klanten kunnen er iets aankopen om de tijd wat te doden. Terwijl uw personeel dan weer de nodige energy-break kan nemen. De beste oplossing vindt u door onderstaande vragenlijst in te vullen.

Tot drie verschillende leveranciers vergelijken, slechts enkele minuten werk

Op zoek naar de beste installatie voor soep, koffie, thee en chocomelk? Profiteer dan van ons aanbod. Vul in slechts enkele minuten tijd onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Het invullen van de vragenlijst en ontvangen van prijsoffertes is volledig gratis en vrijgblijvend.

Vergelijk rustig de verschillende installateurs, hun prijzen en hun service. Zo neemt u achteraf een goede beslissing. Op die manier helpt Bobex u bij het kiezen voor de beste automaat en voor de beste installateurs.

 

 

Offerteaanvraag voor verdeelautomaten

Bent u op zoek naar een passende verdeelautomaat in uw cafetarie, kantoren, toonzaal of winkel? U wenst immers heerlijke koffie, fris water of een snack of sandwich aan te bieden aan uw medewerkers of bezoekers? Wij helpen u om snel offertes te ontvangen van verschillende leveranciers in verdeelautomaten.

Zeg ons wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders van verdeelautomaten u een voorstel op maat doen. U vergelijkt rustig de voorstellen, en neemt uw beslissing met wie u eventueel in zee wilt gaan. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis voor de aanvrager. De leverancier betaalt ons een vergoeding voor de 'lead'.

Een werkdag kan lang en vermoeiend zijn. Daarom is het altijd aangenaam voor uw medewerkers om zich in een kalm en aangenaam lokaal (ontspanningslokaal, bedrijfsrestaurant, cafetaria, inkomhal, receptie, refter, vergaderzaal, ...) te verzamelen tijdens de pauze om een kopje koffie te drinken of om een warme wafel te eten. Uw klanten zullen eveneens aangenaam verrast zijn indien u hen een warm ontvangst en gezellig kan aanbieden, dankzij de passende verdeelautomaat.

U zal opmerken dat met een goed uitgeruste rustkamer voor uw bedienden, de werksfeer er alleen maar beter van kan worden. Bobex brengt u in kontakt met leveranciers van drink- of snoepautomaten evenals elk apparaat die uw professionele aktiviteit aangenamer kan maken. Daarbij komt dat deze machines 24 u op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar zijn.

Welke vending machine zoekt u?

Het aantal bedienden die de automaten zullen gebruiken zullen de grootte en het consumptievolume ervan bepalen.
Om te beginnen is het nodig om goed uw behoeften te bepalen afhangende van uw eisen.

 • In welk type vendingdiensten bent u geïnteresseerd? Koffiemachine, automatische verdeelautomaat van warme of koude dranken, waterfontein, snoepgoedmachine, soepautomaat, snack of sandwichautomaat, ...? Of een combinatie van verschillende automaten?
 • Wenst u een verdeeltoestel te kopen, te huren of wenst u een gratis ter beschikking stelling van een toestel?
 • Hoeveel personen zullen de vendingmachine gebruiken, voor hoeveel kopjes of porties per dag? Indien u in een klein bedrijf werkt, is het plaatsen van een grote automaat wellicht niet noodzakelijk, behalve indien u veel bezoekers over een vloer krijgt (bv. een fitness zaak). Indien er dagelijks minder dan 40 kopjes of porties zijn, zal een zgn. 'table-top' (machine die men op een tafel plaatst) reeds voldoende zijn.
 • Welke drank- of voedingsmerken wenst  u in de vending machines?
 • Beschikt u over voldoende ruimte om de verdeelautomaten te plaatsen in uw cafetaria of kantoor?

Hoe kiest u een leverancier van verdeelautomaten?

 • Er bestaan verschillende soorten diensten en contracten. Sommige leveranciers zullen u een maandelijks verhuurtarief voorstellen met gratis onderhoud en verbruik. Anderen zullen de vending machine gratis ter uwer beschikking stellen vanaf een bepaald aantal te betalen consumpties. Inderdaad, opdat het plaatsen van een automaat voor de leverancier interessant zou zijn, zal u een minimum aantal maandelijkse consumpties moeten verzekeren. Andere leveranciers zullen u een aanbod per verbruikte eenheid voorstellen. En nog andere leveranciers zullen u voorstellen om de machine te kopen mits een regelmatige onderhoudsbeurt op aanvraag.
 • U hebt de keuze, ofwel deelt u gratis de consumpties uit (bijvoorbeeld de koffiemachine), ofwel laat u de verbruikers in uw firma betalen voor hun consumptie (bijvoorbeeld voor de snacks). Sommige leveranciers van automaten bieden aan hun klanten de mogelijkheid aan om te genieten van een zeker percentage op de ontvangsten die komen van de verkopen van producten uit hun automaten.
 • De nabijheid of proximiteit van de leverancier is een belangrijk punt in het geval de bevoorrading van koffie kritiek zou worden. Indien er een defect zou voorkomen of als de goederen op zijn, moet de leverancier snel kunnen handelen teneinde een eventuele opstand van de koffieverslaafden te voorkomen...
 • Naargelang de grootte van uw bedrijf of organisatie, zal u misschien beroep doen op een ander type leverancier. Deze zal dan misschien beter in staat zijn om u een dienst na het verkoop en service te bieden dat overeenkomt met uw behoefte en budget.
 • U kunt nagaan als uw leverancier deel uitmaakt van een vereniging die de kwaliteit en de hygiëne van het voedsel controleert. (bv.: IBWA, International Bottled Water Association voor de leveranciers van waterflessen).

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

 • Bij de keuze van uw automaat is het belangrijk dat u rekening houdt met de bevoorrading van bekers, dranken et voedsel. Vraag naar de kosten van deze bevoorrading aan al de leveranciers die u zal ontmoeten. U bent in sommige gevallen niet gebonden aan één en dezelfde firma.
 • De capaciteit van de machine die u zal aankopen of huren zal een invloed hebben op de prijs ervan. Vermijdt dus een apparaat te nemen dat te goed is voor uw eisen en maak een korrekte schatting van de frequentie van gebruik naar gelang het aantal medewerkers of bezoekers. In het algemeen schat men in dat de modale gebruiker gemiddeld 3 drankjes per dag drinkt.
 • De beslissing om de automaat te kopen of te huren is het belangrijkste element in de schatting van uw kosten. Meestal worden in de huurprijs de onderhoudskosten inbegrepen, terwijl de aankoop van de automaat verdere kosten kan veroorzaken.
 • De beslissing om al de automaten bij dezelfde leverancier te kopen of te verhuren heeft natuurlijk ook een invloed op de voorwaarden van het kontrakt

Tips

 • Proef eerst de verschillende producten die de verschillende leveranciers voorstellen om u te verzekeren van de kwaliteit van hun producten.
 • Meerdere leveranciers staan een gratis proefperiode toe. Zo kunt u hun kwaliteiten beter inschatten. Maak hier echter geen misbruik van.
 • Voorzie een clausule over de hygiene in uw contract. Eis van uw leverancier een regelmatige reiniging en onderhoud van uw automaat.
 • De meeste leveranciers die automaten verhuren, plaatsen en onderhouden deze aan een behoorlijk lage prijs. Vermijd firma's die u verplaatsingen en bijkomstige onderhoudingsdiensten aanrekenen.
 • Indien u kiest voor de formule 'gratis ter beschikking stellen' zal u met de leverancier moeten onderhandelen over het minimum aantal consumpties die u per maand zal moeten afnemen. Let dus op en vermijd dat de leverancier u een minimum aantal consumpties oplegt die uw behoeften overtreft. Anders betaalt u voor iets dat u nooit zal kunnen verbruiken...

Soortgelijke aanvragen: Warme dranken automaat

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

We zoeken een koffiemachine met betaalfunctie voor ons bedrijf, vooral voor de klanten maar ook voor het personeel. Er is een waterleiding voorzien.

Henegouwen

Nous occupons, depuis peu, de nouveaux locaux. Nous sommes actuellement une bonne dizaine de collaborateurs à y travailler . Il y aura, toutefois 50 à 60 employés dans les mois à venir. Nous recherchons des devis pour l'installation d'un distributeur...

Henegouwen

Beste We zijn geïnteresseerd om 2 warme dranken automaten te plaatsen op het werk. Is het mogelijk een afspraak te maken ? Dit is voor enkel intern gebruik. Graag zouden we de twee opties zien voor bvb de koffie en thee gratis en bvb soep betalend ...

Antwerpen

Graag offerte's voor warme drank automaten met alle opties alsook voor de machines met enkel koffie/thee. Met muntinworp. Graag zowel huur, aankoop als leasing offeret.

Geniet elke dag van verse koffie, thee, ...