Ik wil offertes voor vochtbestrijding vergelijken

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
3. Hoe dringend is uw vochtprobleem?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Vlaams Brabant

Beste,we hebben last van grondwater in ons convector put. De convectorput is bxdxh=250x43x60 cm. We zouden dat graag laten dichtmaken. Deze problemen is er in de living. Problemen waren al enkele maanden aanwezig vooral via geurhinder.

Vlaams Brabant

Ik heb last van water in de kelder. We moeten om de zoveel tijd de kelder leeg pompen. Als het regent komt er een tiental centimeter water te staan.

Vlaams Brabant

- Propriété privé à Overijse 3090. Il s'agit d'une maison que nous achetons et nous aurons les clefs dans max. deux semaines. - Devis pour le traitement d'humidité. - Tout un mur est touché par de l'humidité au rez de chaussée. - Pas de cave. - L...

Vlaams Brabant

Wij hebben last van opstijgend vocht in de kelder. Dit vooral als het slecht weer is. De grootte van de kelder is ongeveer 3 op 3m. Hij is in totaal ongeveer 1.70m hoog. Bouwjaar van het huis is in de jaren 30.