Ik wil offertes voor een veranda, pergola of orangerie vergelijken

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
3. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

Ik zoek een veranda voor aan de woning. Reeds bestaande overkapping met extra uitbouw. In welk materiaal moet de constructie gemaakt worden? : Nog geen idee, graag advies. Wat zijn de gewenste afmetingen van de veranda? : 280 cm op 340 cm || Welk...

Oost-Vlaanderen

Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Ludwig Engels, internaatsbeheerder van het internaat VISO te Mariakerke. Graag had ik een offerte gehad voor ons internaat. We zouden een veranda willen plaatsen aan ons internaat om de ontspanningsruimte te vergrot...

Oost-Vlaanderen

Ik zoek een offerte voor zowel een veranda als terrasoverkapping. Dit is voor een terras achteraan?. Ik schat zo'n 25m². Liefst in pvc werken.

Oost-Vlaanderen

Dit is voor een appartement eerste verdieping met achteraan een terras waarop ik een leefveranda wens te plaatsen op de keuken uit te breiden. Gebouw zelf is 20 jaar geleden verbouwd maar gebouw zelf is 70 jaar oud. +- 20m².