Ik wil offertes voor een ventilatiesysteem vergelijken

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Eigenaars, wi jzoeken offertes voor een ventilatiesysteem, Totaalrenovatie, twijfelen tussen C+ en D. Ook invloed op onze raamkeuze || Wat is de functie van het gebouw? : Woning || Gaat het ...

Oost-Vlaanderen

Dit is voor een woning dat ik verhuur. Dit is een halfopen woning waar recent een douche is geplaatst in de bijkeuken . We wensen hier geen problemen te verkrijgenen zoeken daarom een ventilatiesysteem.

Oost-Vlaanderen

We zoeken een offerte voor een ventilatiesysteem. Momenteel is er voor zover ik weet niets voorzien voor ventilatie behalve een rooster in een toilet. De woning is gebouwd in 1994. Deze woning is onlangs gekocht en wordt binnenkort bij geïsoleerd en ...

Oost-Vlaanderen

Eigenaars, wij zoeken offertes voor een een ventilatiesysteem, wij hebben een vochtprobleem in de kelder, vermoedelijk geen verluchtingsmogelijkheden.