Veiligheid & alarmsystemen

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Veiligheid & alarm

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BeveiligingssysteemDraadloze camera's en beveiliging in rijwoningIk heb een rijwoning. Ik zoek nu een offerte voor het plaatsen van camera's en beveiliging binnenshuis. Liefst alles draadloos. De woning is drie jaar oud.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor de regio LommelVoor mijn huis wens ik een alarmsysteem. Welk type is nog open, bewoonbare opp. 165m², vrijstaand huis van 1979, liefst draadloos te werken.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in KruishoutemVrijstaande woning. Ik zoek een systeem voor zowel binnenbewaking als buitenbewaking. Graag zowel de opties open voor zowel camera als sensoren. Liefst draadloos.
BeveiligingssysteemAanvraag beveikigingssysteem te SteenokkerzeelEigenaars, wij zoeken offertes voor een beveiligingssysteem, wij wensen een systeem met detectoren, wij gebruiken nog geen beveiligingssysteem, wij hebben geen lopslopende huisdieren, +/- 150m² te beveiligen.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor de regio WilrijkVoor mijn woning wil ik een alarmsysteem. Rijhuis van 1962, welk systeem weet ik nog niet, binnen zijn er kabels. Grondopp. +80m², bezoek op afspraak.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in DeurneWe willen graag 1 magazijn ruimte van 300m2 beveiligen. Deze bevat. Bij detectie moet er meteen een melding naar mijn gsmnr, alsook een meldkamer. Een rook generator is een must. Daarbij willen we ook videobewaking die melding en stream kan versturen naar een smarthpone. Geen voorkeur voor een draadloos systeem of met bedrading.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor een woning in AarschotIk zoek een offerte voor een alarmsysteem met camerabewaking. Geen wifi maar wel draadloos. Momenteel is er nog niets voorzien. Geen huisdieren. ik wens ook geen meldkamer.
CamerabewakingCamerabewaking voor een bedrijf in TurnhoutWe hebben een camera nodig aan een centrum aan een deur om enkel inbraken tegen te gaan. Deze wordt buiten geplaatst. Momenteel nog geen bedrading of domotica. Geen meldkamer. Graag een offerte voor zowel een klasieke camera als een draadloos systeem.
CamerabewakingCamerabewaking voor in de regio ErtveldeIk wens een camerasysteem voor onze prive. Er is een installatie binnen die niet meer werkt, dit is voor buiten, een 3 tal camera's, domein van +1000m².
CamerabewakingAlarmsysteem voor in de regio HoevenenIk zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Liefst een draadloos met detectoren, woning van eind jaren 80. Opp. binnen 150m², 2 katten aanwezig.
CamerabewakingCamerabewaking voor in de regio BeverenIk zoek een camerasysteem voor aan mijn prive, niet met een centrale. 2 tal camera's, voor buiten, geen bekabeling, 80m² opp.
Camerabewakingcamerabewaking voor een appartement in een Oostende.Dit is voor twee appartementen. Ik wil een systeem met opnamen en eventueel detectoren. Controle via iphone. Meldkamer is niet noodzakelijk.Momenteel is er niets voorzien. Liefst heb ik een systeem met bedrading.
Camerabewakingcamerabewaking voor een woning in LennikDit is voor een camerasysteem voor een vrijstaande woning. We wensen vooral via minstens twee camera's deze woning vanaf de buitenkant te beveiligen. Momenteel is er een draadloos alarmsysteem.
CamerabewakingCamerabeveiliging voor een woning in GentIk heb een L-vormig domein dat ik zowel binnen en buiten wens te beveiligen. Met bedrading of draadloosn beide opties staan nog open Momenteel niets voorzien. Wel huisdieren. Wel momenteel enkel stand alone systemen maar deze gaan waarschijnlijk weg na plaatsing van een degelijk alarmsysteem.
CamerabewakingAlarmsysteem voor in de regio GeraardsbergenIk zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Camerabewaking te volgen via internet, een 4 tal camera's (binnen en buiten) opp. ongeveer 50m². Bekabeling is nog niet voorzien.
CamerabewakingCamerabeveiliging voor een woning in HeldergemVrijstaande woning. Ik ben momenteel volop bezig in een verbouwing en daarom zou ik graag de prijzen weten en vergelijken voor een alarmsysteem met camera's. Deze zou moeten openstaan voor zowel binnen als buitenbewaking. Momenteel nog niets voorzien voor aansluiting en ik wens eigenlijk de opties voor zowel draadloze systemen als systeemmlet getrokken bedrading bekijken.
CamerabewakingAlarmsysteem voor in de regio LierIk zoek een alarmsysteem voor de prive zowel binnen als buiten. Buitencamera's en detectoren binnen, liefst met meldkamer erin. Nu heb ik een alarm met sensors (oud systeem). Bekabeling ligt er, huisdieren zijn er (kippen, honden). Erg grote tuin meer dan 1500m².
CamerabewakingCamerabeveiliging voor een woning in TieltDit is voor zowel een privéwoning als een bedrijfsgebouw. We hebben nogal veel huisdieren waardoor ik verkies zonder bewegingsmelders te werken en in plaats daarvan met bewakingscamera's. Momenteel geen bedrading of domotica voorzien. Ik wens vooral draadloos te werken en vooral voor buitenbewaking.
ToegangscontroleAanvraag Toegangscontrole te NieuwerkerkenWij zijn op zoek naar een prijsofferte voor Toegangscontrole voor een woning dat wij huren (maar toestemming om dit te plaatsen is niet nodig). Wij verkiezen een biometrisch systeem daar dit een heel veilig systeem is (een code kan men achterhalen maar een vingerafdruk is minder makkelijk te imiteren).
CamerabewakingAlarmsysteem voor een woning in AfsneeBeste, Graag offerte te plaatse opmaken voor camerabeveiliging, alarmbeveiliging met meldkamer en videophony. Systeem zal dienen voor binnen en bewaking.Momenteel is er niets voorzien. Dank u vriendelijk. Mvg,

Meer voorbeelden