Je désire comparer des devis en rénovation et travaux de façades

 
* 1. Quels types de travaux de façade désirez-vous?
 
 
* 2. Combien de façades devront être traitées?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

Anvers

Het gaat om de volledige achtergevel en een stuk van de zijgevel. De huidige gevelbescherming heeft zijn beste tijd gekend en moet eerst afgebroken worden. We zouden hier dan nieuwe isolatie tegen plaatsen. De woning is origineel van 1916.

Anvers

We zoeken een offerte voor het isoleren van onze gevel. Eventueel zouden we ook steenstrips plaatsen. Deze week wordt er nog een energiemeting gedaan.

Anvers

Ik wens offertes te vergelijken voor het reinigen van een gevel. Het gaat om een voorgevel die 35 jaar geleden afgekapt en opgespoten is geweest. Momenteel is de gevel bepleisterd. Het is een zeer oude woning, maar niet beschermd. In totaal gaat het ...

Anvers

De bedoeling is een dikke cementlaag aan te brengen op onze voorgevel. Die zou eventueel ook gekleurd mogen zijn. In de voorgevel zitten twee ramen en een voordeur. Misschien laat ik ook de zijkant van het huis cementeren.