Track & Trace

Waarom Track & Trace gebruiken?

Bij Track & Trace wordt er een tracker geplaatst in elk voertuig van uw bedrijf. Via deze tracker kunt u de locatie van uw voertuigen altijd in real-time opvolgen. Handig om uzelf te organiseren én een perfecte beveiliging in geval van diefstal. Vraag vrijblijvend offertes en vergelijk gratis Track & trace systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor Track & Trace vergelijken

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een Track en trace?
 
 
* 2. Wat voor voertuigen wilt u uitrusten met een Track en trace systeem?
 
 
* 3. Waarom wenst u een GPS tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Track en trace van auto's of andere voertuigen is een handige oplossing voor vele bedrijven en organisaties. Met de GPS-applicatie kan u alle voertuigen in real-time online volgen. U komt tot op de meter te weten waar uw medewerkers zich bevinden. Bovendien kan je snel en handig de historiek van een wagen opvragen. Zo kan u snel te weten komen waar er een pauze is genomen, hoeveel klanten uw werknemer op die dag bezocht heeft en het verbruik van elke wagen afzonderlijk berekenen zonder de auto zelf te moeten controleren.

Een van de meest gebruikte opties van track en trace systemen voor voertuigen is toch wel dat u te weten kan komen welke wagen zich het dichts bij een dringende oproep bevindt. Voertuiglokalisatie van bedrijfswagens komt dan ook steeds vaker voor.

Wilt u ook een track & trace systeem voor uw bedrijfswagens, bestelwagens, vrachtwagens,...? Vul dan onze vragenlijst in en wij zoeken voor u de beste leverancier met de beste track & trace oplossing voor uw vraag.

Een track en trace systeem is iets wat je niet van vandaag op morgen plaatst. Hou daarom rekening met volgende tips voor en tijdens de plaatsing van het systeem.

  • Maak goede afspraken met de werknemers. Vaak hebben zij het gevoel dat u hen gewoon meer wilt controleren. Zet dus duidelijke afspraken op papier en maak duidelijk dat er enkel naar de gegevens van tijdens de werkuren zal gekeken worden. Verduidelijk vooral dat het ook om een diefstalbeveiligingssysteem gaat. Wanneer de wagen gestolen zou worden, kan je hem zeer snel terugvinden. Een goed geïnformeerde werknemer zal ook de voordelen voor zichzelf inzien. Vaak is het voor vertegenwoordigers moeilijk om aan te tonen hoeveel uren ze per dag kloppen. Met een riteregistratiesysteem weet je snel en correct hoeveel uren hij of zij bij welke klant was.
  • Plaats de zender ook in grotere apparaten. Werftoestellen, kranen, graafmachines, betonmolens,... in de bouwsector kost zo'n toestel al gouw handen vol geld. Een bouwwerf staat dan ook vaak vol met dure technische snufjes. Steeds vaker worden dit dan ook gestolen. Je kan natuurlijk dure verzekeringen gaan afsluiten of een bewakingsfirma inhuren en camera's plaatsen. Maar de toestellen uitrusten met een kleine, onzichtbare zender zal veel meer effect hebben. Diefstal is dan nog altijd mogelijk. Maar wanneer u de diefstal opmerkt kan u onmiddellijk aan de politie doorgeven waar de machine zich bevindt.

 

Vergelijk daarom offertes voor track en trace en ontdek de vele voordelen van het systeem voor uw bedrijf.

Deze termen komen al eens voor bij het zoeken naar een track & trace oplossing voor uw bedrijf:

  • Riteregistratie: een duidelijke registratie van welke kilometers waarom gereden worden kan u een beter inzicht geven in uw mobiliteitsplan.
  • Ecologisch rijden: steeds meer bedrijven gebruiken track & trace systemen om ecologisch rijden te stimuleren bij hun werknemers. Met deze systemen kan u via een softwaretoepassing te weten komen hoeveel elke werknemer gemiddeld verbruikt en op welke stukken zijn of haar verbruik hoger ligt.
  • Tijdsregistratie van buitenpersoneel: de tijdsregistratie van het buitenpersoneel was vroeger onmogelijk. Met een track & trace systeem kan je exact te weten komen wanneer je vertegenwoordiger thuis vertrokken is, hoe lang hij bij die ene klant heeft gezeten en hoeveel middagpauze deze vertegenwoordiger juist neemt.

Lijkt één van deze functionaliteiten nuttig voor u? Vergelijk dan verschillende systemen, verschillende merken en verschillende track & trace oplossingen.

Soortgelijke aanvragen: Track & Trace

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Limburg

Het gaat om 8 voertuigen in eigen beheer. Af en toe in het buitenland, maar 90% in België.

Oost-Vlaanderen

Dit is voor een taxibedrijf. Momenteel gaat het om één wagen, later eventueel een tweede. Ik zoek een systeem voor zowel ritregistratie, het bijhouden van opdrachten als een anti-diefstalsysteem.

Vlaams Brabant

We zoeken een track-en-trace systeem voor drie voertuigen, bestelwagens in eigen beheer. Dit is vooral voor de opvolging van de wagens en controle op de medewerkers.

Limburg

Mijn bedrijf heeft 3 voertuigen in eigen beheer en ik zou graag een GPS-tracking systeem installeren. De verplaatsingen gebeuren hoofdzakelijk binnen België.

Stop diefstal en volg uw voertuigen met Track & Trace