Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Telecom & terminals

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in TorhoutMomenteel hebben we een aangekocht toestel van zo'n 6 jaar. De huidige toestellen worden niet upgedated en zoeken daarom nu een nieuw toestel. Momenteel bij athos maar we zoeken nu een ander toestel. Enkel bankcontact.
BetaalterminalToonbankterminal voor tandarts | MechelenIk wil een betaalterminal voor mijn tandartspraktijk. Wij hebben wifi in de zaak.
BetaalterminalDraagbare betaalterminal voor bankkaartenGraag huur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, nu bij Keyware, enkel bankkaarten.
BetaalterminalToonbankterminal offertes | Café te HeuleWe willen de prijs weten van een toonbankterminal voor in het café. Of we een toestel kopen of huren, weten we nog niet. Het moet gewoon Bancontact aanvaarden.
BetaalterminalWifi betaalterminal voor horecazaak te ZwalmBetaalterminal voor in de horeca. Het bedrijf gaat van start in mei. Er is dan wifi aanwezig.
BetaalterminalMobiele betaalterminal voor horecazaakIk wil graag een terminal voor in de horeca. Het liefst een mobiele betaalterminal of wifi betaalterminal.
BetaalterminalBetaalterminal | Leasen en verkoop elektrische fietsenWe leasen en verkopen elektrische fietsen. We zoeken een mobiele betaalterminal die gebruikt kan worden op locatie. De klanten moeten met bankkaarten, ecocheques en eventueel ook kredietkaarten kunnen betalen.
BetaalterminalBetaalterminal voor bloemenwinkelIk zoek een betaalterminal voor mijn bloemenzaak. Aansluiting op ofwel telefoonlijn of wifi.
BetaalterminalBetaalterminal voor vereniging in RummenIk zoek een terminal voor een vereniging. Wij hebben internet. Op dit moment hebben wij geen terminal.
BetaalterminalToonbankterminal voor een winkel te VlijtingenGraag een toonbankterminal voor in de winkel. Huur/kopen kan beide in de offerte, bancontact enkel, kan misschien via kabel.
BetaalterminalToonbankterminal voor restaurant te AalstToonbankterminal voor in een restaurant. Wij hebben op dit moment geen terminal.
BetaalterminalBetaalterminal voor horeca te LokerenGraag huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, geen terminal momenteel, enkel bankkaarten, is voor een klein restaurant.
BetaalterminalToonbankterminal voor een praktijk van chirurgWe zoeken een toonbankterminal voor in de praktijk. Huur/kopen kan beide in de offerte, enkel bancontact, kabel is daar.
BetaalterminalBetaalterminal voor een museum | OffertesGraag offertes voor het huren of aankopen van een mobiele terminal. Dit is voor een museum, shop en cafetaria (net overgenomen) te Erembodegem. Voor Bancontact en Visa, wifi komt er.
BetaalterminalBetaalterminal babywinkel (Wevelgem)Graag huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal. We zijn nu bij CCV en wensen te vergelijken. Enkel bankkaarten, vaste -en draadloze lijn zijn voorzien. Dit is voor een babyspeciaalzaak.
BetaalterminalMobiele terminal voor evenement van een VZW in BuggenhoutGraag een terminal voor de VZW, zou rond het WK zijn, dit zenden we uit.
Voor iets langer dan een maand te gebruiken, enkel bancontact.
Er is geen wifi aanwezig, dus graag een oplossing op 4G.
BetaalterminalPaardenhandel te Lotenhulle: betaalterminal hurenGraag huuroffertes (korte termijn) voor een betaalterminal, enkel voor bankkaarten. Wij hebben een paardenhandel en geven ook lessen in paardrijden.
BetaalterminalToonbankterminal gezocht voor nagelstudio (Geel)Ik wil een toonbankterminal voor in de nagelstudio. Graag offertes voor huren en kopen, enkel voor Bancontact. Wifi zou er zijn. Liefst offertes via e-mail.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in WinkelseIk ben kunstfotograaf. Ik zoek nu een mobiele terminal waarmee ik op de baan kan gaan. Graag ook de opties voor zowel huur als aankoop.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in Sint NiklaasIk heb een horecazaak waar ook een lottopunt. Toonbankterminal. Aansluiting op wifi.

Meer voorbeelden