Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Telecom & terminals

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BetaalterminalMobiele betaalterminal congres in juniWe zoeken een mobiele betaalterminal voor een congres dat 3 dagen duurt (3-5 juni). Het toestel moet Bancontact Visa en alle andere betaalkaarten aanvaarden. Er is wifi aanwezig.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in bissegemDit is voor een horecazaak. Ik zoek een betaalsysteem voor een mobiele terminal voor zowel mastercarden en bankkaarten. Kassasysteem is reeds voorzien.
TelefooncentraleBedrijf uit Beervelde wil I12 telefooncentrale vervangenOns bedrijf heeft op dit moment een I12 telefooncentrale van Proximus voor 4 toestellen. Dit is een analoge centrale, maar we zouden ook graag de andere opties bekijken.
BetaalterminalBetaalterminal voor een klinisch labo in AnderlechtVoor twee locaties van een klinisch labo zoeken we een vaste terminal en ook een 5-tal mobiele terminals voor op de baan. We willen ook een applicatie voor online betalen. Het gaat om kleinere transacties van 5 tot € 20, dus enkel voor gebruik van bankkaarten.
GSM tarieven en abonnementenProximus gsm-tarief voor zelfstandige vergelijkenIk ben zelfstandige en zou graag offertes krijgen om mijn gsm-tarief te herzien. Momenteel zit ik bij Proximus en betaal ik 40-50 euro/maand voor één toestel.
GSM tarieven en abonnementenBeste gsm-tarief voor ongelimiteerd bellen?Het is voor 5 sim-kaarten voor een zelfstandige activiteit. Ik zoek het beste gsm-tarief om ongelimiteerd te bellen. Momenteel ben ik voor alles bij Telenet (dus ook TV, vaste telefonie en internet) en betalen we € 120.
BetaalterminalToonbankterminal voor een garage te MerelbekeWe zoeken een andere toonbankterminal voor in ons nieuw gebouw. Nu bij Atos, bancontact en visa, kan via kabel.
BetaalterminalToonbankterminal voor kledingwinkel | GentVoor in onze kledingwinkel zoeken we een toonbankterminal. Graag offertes voor zowel kopen als huren en voor bancontact en visa. Er is wifi aanwezig.
BetaalterminalMobiele terminal voor een eethuis in OostkampIk ben op zoek naar een mobiele terminal voor ons eethuis. Graag offertes voor zowel huren als kopen, maar enkel voor bancontact. Er is wifi aanwezig.
BetaalterminalBetaalterminal voor kinderdagverblijf | AvelgemWij zijn een kinderdagverblijf en hadden graag huur-en aankoopoffertes ontvangen, enkel voor bankkaarten. Momenteel hebben wij geen betaalterminal.
BetaalterminalBetaalterminal voor dokterspraktijk (huisarts)Ik zoek een mobiele / draagbare betaalterminal om te gebruiken in een dokterspraktijk. Zo kunnen de patiënten met bancontact betalen.
BetaalterminalBetaalterminal voor een massagesalon in HasseltIk zoek een mobiele betaalterminal op wifi voor een massagesalon. Ik zou graag prijsoffertes ontvangen voor zowel het huren als het aankopen van een terminal, maar ook voor het gebruik van visa, kredietkaarten en bankkaarten als gewone bankkaarten alleen.
GSM tarieven en abonnementenGsm tarieven voor zelfstandige vergelijken (Temse)Ik ben zelfstandige en zou voor 1 sim-kaart gsm-tarieven willen vergelijken. Mijn huidige provider is Proximus. Momenteel heb ik een abonnement van € 15. Dit abonnement is soms niet voldoende, vooral niet wanneer ik in het buitenland ben.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bakkerij - AnzegemWe zoeken een offerte voor een betaalterminal voor onze bakkerij. Liefst een vaste terminal die je kan aansluiten op de telefoonlijn of op het internet. We hebben al een betaalterminal, maar willen graag met de prijzen van andere leveranciers vergelijken.
BetaalterminalToonbankterminal voor een kinépraktijk in ZwevezeleIk zoek een toonbankterminal voor in mijn kinépraktijk. Zowel offertes voor huren als kopen, maar enkel voor bancontact. Er is al wifi aanwezig.
BetaalterminalToonbankterminal voor pittazaak - ZwijnaardeIk zou graag een toonbankterminal hebben voor in de pittazaak te Gent. De betaalterminal moet Bancontact en maaltijdcheques aanvaarden.
BetaalterminalBetaalterminal bancontact voor evenementIk wil een offerte voor een betaalterminal. Dit is voor verschillende evenementen die plaats vinden in februari, maart, april en augustus. Het is voor korte periodes.
BetaalterminalBetaalterminal voor winkel (chocolaterie)Ik wens graag een betaalterminal. Dit is voor in een chocolaterie.
BetaalterminalMobiele bancontact terminal voor marktkramer gezochtMarktkramer. Mobiel toestel gezocht. Enkel bankcontact is voldoende.
BetaalterminalOfferte gezocht voor nieuwe betaalterminalOns bedrijf zit momenteel bij Keyware, maar ik ben het niet eens met de prijs en zoek een offerte voor een nieuwe betaalterminal. Momenteel hebben we een vaste terminal, aangesloten op de internetlijn. Het is voor zowel bank- als kredietkaarten.

Meer voorbeelden