Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Telecom & terminals

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BetaalterminalAanvraag Betaalterminal te MortselGraag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal, wij gebruiken nog geen betaalterminal, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
TelefooncentraleVOIP Telefooncentrale met faxlijn voor 5 toestellenIk zoek een offerte voor een telefooncentrale voor 5 tal toestellen. Dit is voor een nieuwbouw. Een telefoonlijn en een faxlijn. Graag een vergelijk tussen voip en ananloog. Plaatsing in mei .
BetaalterminalBetaalterminal voor Hotel, nu bij AtosIk wil een andere toonbankterminal voor in de zaak(hotel) Nu bij Atos(Xenta), bancontact, visa en mastercard, kan via kabel.
BetaalterminalBetaalterminal voor fietswinkel / fietsherstelzaakWe zijn actief als fietsherstellingszaak en fietsenwinkel. We zoeken nu een mobiele terminal. Gebruik van enkel bankkaarten. Er is in de zaak wifi voorzien.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in EkerenMomenteel hebben we een betaalterminal van worldline maar omdat eind dit jaar de support hiervan stopt zoeken we nu een offerte voor een nieuwe terminal. Dit is voor een frituur waar zowel aansluiting op wifi als een vaste lijn mogelijk is.
BetaalterminalToonbankterminal voor een bedrijf te HerentalsIk zoek een toonbankterminal voor in de dagbladhandel. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, kan via wifi.
BetaalterminalAanvraag Betaalterminal te KasterleeWij zoeken offertes voor een betaalterminal, graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes, wij gebruiken nog geen betaalterminal, wij wensen enkel met bankkaarten te werken, dit mag een toonbankterminal zijn, vaste -en draadloze worden nog voorzien, opstart in januari 2018.
BetaalterminalAanvraag Betaalterminal te AsseWij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij gebruiken nog geen betaalterminal, wij hebben een voorkeur voor een mobiele betaalterminal, wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in SchotenBetaalterminal voor op de baan te gebruiken. Dit is voor ontstoppingsfirma. gebruik van enkel bankkaarten.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in BrechtDit is voor een massagesalon. We zoeken een betaalterminal voor bankkaarten, visa en kredietkaarten opties nog te bekijken. Aansluiting op een internetlijn.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in NieuwekerkenWe zoeken een mobiele terminal voor de mensen thuis te gebruiken. Omdat de kosten soms hoog zijn eventueel ook gebruikt maken van krediet en visakaarten. We zijn opgestarte ik oktober. Graag zowel een huur als aankoopofferte
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in WetterenDit is voor een draagbare betaalterminal voor een horecazaak. Die kan wel op de baan worden gebruikt. Nog geen kassa systeem voorzien.
BetaalterminalToonbankterminal voor een bedrijf te RiemstIk wil een toonbankterminal voor in de zaak(B&B). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, andere, aansluiting is voorzien.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in MaasmechelenWe zoeken een betaalterminal voor op de zaak zelf te gebruiken . Vooral voor de herstelling van wagens. Graag een offerte voor zowel een klassieke toonbankterminal als een mobiel model. Op de zaak is er internet en wifi voorzien voor de aansluiten.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in RoeselareDit is voor een een kleinhandelszaak. Consulente voor tupperware dus vooral mobiele terminal te gebruiken bij mensen zelf.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in KalmthoutDit is een bedrijf dat we zullen opstarten half december . Dit wordt een handelszaak. In de winkel zal er mogelijkheid zijn deze aan te sluiten op internetlijn of wifi. Ook visa en kredietkaarten.
BetaalterminalToonbankterminal voor een bedrijf te IngelmunsterIk wil een toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is daar.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in GentMomenteel heb ik een toestel van worldine. Contract loopt nu af en omdat ik niet tevreden ben over dit toestel wens ik een andere zoeken. Mobiel terminal aan te sluiten op wifi en met enkel bankkaart.
BetaalterminalToonbankterminal voor een bedrijf te MerelbekeGraag een toonbankterminal voor in de winkel. Huur/kopen mag beide in de offerter, start eind november. Bancontact, visa en mastercard, kabel zou er zijn.
GSM abonnementen voor bedrijvenGsm tarieven vergelijken voor een bedrijf in MenenMomenteel +- 13 simkaarten op proximus . Dit zijn 6 abonnementen die geprogrammeerd zijn voor naar bepaalde nummers te bellen, dit zijn de kleinste abonnementen. Dan een 3-tal 20€ abonnementen. en nog eens drie tussenin.

Meer voorbeelden