Zonnepanelen offerte: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Zonnepanelen offerte: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Ravels
Zonnepanelen Op een hellend dak. Dit is voor de restauratie van een boerderij . Dit is een gebouw van 100 jaar oud maar 15 jaar gelden nieuw dak geplaatst. Dit zijn dakpannen 20m lengte . Isolatie en onderdak zal worden voorzien.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Assebroek
Ik wil een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het is een huishouden van 3 personen.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Kuurne
Het dak dat we zouden wensen te gebruiken om zonnepanelen te plaatsen is een schaliën dak. Deze zijn geplaatst in 1978. Onderdak en isolatie is reeds voorzien. Mogelijk asbest.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Ninove
zonnepanelen te plaatsen op een plat dak van 5 jaar oud. Dit is een betonnen dak met daarop een epdm laag. Oppervlakte schat ik zo'n 150m². Ook is er een bijgebouw los van de woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Sint Andries
zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Dit is een woning dat gebouwd in eind jaren 90. Zonnepanelen voor
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Beernem
Ik ben opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het is een huishouden van 3 personen. De woning is gebouwd in 2017.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Herent
Dit is een vrijstaande woning gebouwd in 1965. Woning is wel verbouwd in 2000 en toen is er een nieuw dak gelegd. leien dak. Onderdak en isolatie zijn voorzien.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Lennik
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. Het is een gezin van 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Zwijndrecht
zonnepanelen te plaatsen op een belle etage woning. Dit is een gebouw van 40 jaar oud. panelen te plaatsen op een plat dak van 10 jaar oud. Dak in roofing. Dak van 70m².
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Aartselaar
Ik wil zonnepanelen plaatsen op een hellend dak. Het is een dak gericht naar het zuiden. Dit is voor een huishouden van 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Hemiksem
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuidwesten. Het is een huishouden van 5 personen. De woning is gebouwd in 1961.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Kalmthout
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak. Dakpannen dak dat in de jaren 90. is vervangen voorzien van onderdak en geïsoleerd. Gebouw origineel van de jaren 60.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Diepenbeek
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuidwesten. Het is een gezin van 2 personen. Dit is een woning gebouwd in 1973.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Bornem
Ik zou de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend pannendak van zo'n 10 jaar oud. Ik schat zo'n 100m² zonder dakvensters. woning van 1968.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Tongeren
Dit is een appartement waarop ik de panelen kan plaatsen. Dit dak bestaat uit dakpannen. De woning is origineel van 2007. Onderdak en isolatie is reeds voorzien. Ikzelf heb een verbruik van 2700kw maar er komt ook een zwembad bij.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Brasschaat
zonnepanelen te plaatsen op een dakpannen dak van de jaren 60. Onderdak en isolatie zijn reeds voorzien. Na 18u contacteren.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Dilbeek
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op dakpannen dak van 23 jaar oud. Onderdak en isolatie is reeds voorzien.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Retie
Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen. Bijgebouw met roofing dak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Evergem
Dit is een woning van de jaren 90. De plaatsing zou mogelijk zijn op een hellend dak van een laagwoning. Dit is een dak met kleien dakpannen. Geïsoleerd en voorzien van de onderdak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Sint Niklaas
Dit is voor een appartementsgebouw. Ikzelf ben voorzitter van de raad van mede eigenaars. Dit is voor het gezamenlijk verbruik. Plaatsing op een plat dak. Tegen 2019 meten we volgende de nieuwe normen nieuwe dakisolatie te plaatsen, we zouden dan daarvoor ook zonnepanelen. Ik wens een offerte voor 20 november.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Mortsel
Dit is voor een appartementsgebouw van de 4 appartementen. We hebben 4 eigenaars. We zoeken een offerte voor het verbruik per appartement. Dit is een plat roofing dak dat vorig jaar vernieuwd.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Putte
Zonnepanelen worden op een hellend dak. Het dak is gericht naar het oost/zuid. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Hove
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak en zuidwest gericht, 3500 kwh, opp. +35m², termijn is bespreekbaar.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Beernem
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Licht hellend roofingdak en zuidgericht, +3300 kwh, huis van +10 jaar oud, kan ergens in 2018.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Turnhout
Zonnepanelen offerte voor een rijwoning. Plaatsing op een plat dak van de woning zelf. 200-250m² . het dak zelft is recent vernieuwd in roofing. Plaatsing voor tegen de zomer .

Zonnepanelen offerte

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.