Zonnepanelen plat dak

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Ik wil zonnepanelen plaatsen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen plat dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor 3 woningen in Zottegem
Ik wens offertes te vergelijken voor zonnepanelen voor 3 woningen: een koppelwoning met een plat dak (de ruwbouw wordt momenteel afgewerkt) en een alleenstaande villa met een zadeldak (dat nog gelegd moet worden). Deze woningen zijn eigendom van mij en mijn zoon.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een roofing dak
Ik zou offertes willen ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak bestaande uit roofing. Dit is voor een gebouw van 1974n maar het dak is 4 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op roofing | Nijlen
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een roofing dak. De woning dateert uit de jaren 50, maar de roofing zelf is van de jaren 90.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op twee platte daken | Riemst
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een zuidelijk gericht dak (hellingsgraad 34°). Ons verbruik is 7500kw. We zouden de panelen op de platte daken van 2 bijgebouwen plaatsen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een carport in Wuustwezel
Graag offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. We hebben een vrijstaande woning, maar de zonnepanelen komen op een aangebouwde carport. Deze carport zal in maart of april geplaatst worden. Het dak zal bestaan uit staalplaten.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op een garage | Hasselt
Ik zou zonnepanelen willen plaatsen op een plat dak van een losstaande garage. Deze wordt momenteel nog gebouwd maar zal binnen 3 à 4 weken klaar zijn. Het wordt waarschijnlijk een epdm rubber dak. Ik schat op zo'n 4 m afstand van de woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op plat dak van appartement | Deurne
Ik heb een appartement, waar ik graag een aantal zonnepanelen zou plaatsen. Het gaat om een plat dak met daar 2 schouwen op. De ene schouw zou eventueel wel voor wat schaduw kunnen zorgen. Deze week kan er elke dag iemand komen, behalve op woensdag en vrijdag. Er is voldoende budget.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op plat dak te Laakdal
Zonnepanelen worden op een plat dak geplaatst. Het huishouden bestaat uit 3 personen. De woning is gebouwd in 2013.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op plat dak 40m² met roofing
Eigenaars, plat dak met roofing, +/- 40m² dakoppervlak, wij wensen zoveel mogelijk energie uit de panelen te halen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op plat dak van 100m² (met roofing)
We willen zonnepanelen plaatsen op een plat dak met roofing, max. 100m² dakoppervlak. Genoeg zonnepanelen plaatsen voor het verbruik van 2 personen.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op EPDM plat dak (nieubouw) 70m² offerte
We zoeken zonnepanelen voor op onze nieuwbouw.
Ruwbouw is al af, plat EPDM dak, opp. +70m², 2 personen.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op plat dak met roofing
Ik wil zonnepanelen voor op de woning. Plat roofingdak, opp. 100m², 6000 kwh, bouwjaar 2010. Wanneer is nog open.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op roofingdak (plat dak) prijsopgave
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen offertes.
De woning heeft een plat roofingdak en dat is zuidgericht. De oppervlakte is 55m² en het huis is gebouwd in 1960. We wonen hier met 3 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op plat dak met kiezelstenen - Offerteaanvraag
We hebben een plat dak van ongeveer 100m² en willen hier zonnepanelen op plaatsen. Wat kost dit? We willen de elektriciteitsfactuur van ons gezin (4 personen) ermee naar beneden halen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op plat dak 100m² laten plaatsen (met roofing)
We willen zonnepanelen op ons dak. Het is een plat dak met roofing van ongeveer 100m². Graag genoeg zonnepanelen om een verbruik van 4 personen te dekken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen nieuwbouwwoning plat dak
Dit is voor een nieuwbouwwoning. De werekn zijn in de afwerkingsfase en we verhuizen binnen enkele weken. Plaatsing op een plat dak. 4 personen.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Opglabbeek
Zonnepanelen Op een plat dak te plaatsen. Dit is het dak van de woning zelf. Het dak is zo'n 15 jaar oud. Dak van zo'n 150m². Wel een dakkoepel.
Installatie zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Harelbeke
Ik heb een rijwoning van 70 jaar oud dat nu 10 jaar geleden is geronoveerd. Voor de plaatsing heb ik de keuze voor te plaatsen op een geïsoleerd hellend dakpannen dak. Een tweede optie is op een plat dak van de garage en het tuinhuis.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Maasmechelen
Ze wouden wensen eventueel de panelen te plaatsen op ofwel een hellend dak van de woning of een plat dak van da garage. Woning van de jaren 60. Het hellend dak zijn mogelijk asbestleien. De garage staat los van de woning en heeft een roofing dak. Dit is platte dak is 10 jaar oud.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Kluisbergen
Ik wens een prijsofferte te verkrijgen voor zonnepanelen. Momenteel heb ik nog geen verbruik. Dit is een gebouw dat deel uitmaakt met een oud fabriek. We hebben zowel de mogelijkheid voor te plaatsen op hellende daken en platen daken. Gebouwen van de jaren 30 maar daken zijn vernieuwd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Brugge
Geen idee van het verbruik. Plaatsing op een parlon dak op de keuken en garage 40m²;

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Zo betalen zonnepanelen zichzelf terug in ongeveer 8 jaar tijd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 5 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.

Haal de zon in huis met zonnepanelen