Zonnepanelen op hellend dak

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Ik wil zonnepanelen plaatsen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen op hellend dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op boomse dakpannen plaatsen
Ik zoek naar zonnepanelen offertes voor mijn huis.
Nu hellend Boomse pannendak en zuidgericht, 6000 kwh, bouwjaar 1900 ergens.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op pannendak laten plaatsen
zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Dit is een woning die zeer oud is. Dak is een tiental jaar geleden.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bungalow in Hamme
Wij zouden graag zonnepanelen plaatsen op het dak van onze bungalow (1977). Dit is een hellend dak van ongeveer 100 m², bestaande uit leien, zuid/west georiënteerd. Ons gezin bestaat uit 2 personen met een geschat jaarlijks elektricteitsverbruik van 4.000 kWh. Wij willen de werken in september 2018 laten uitvoeren.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor mijn huis in Vlamertinge
Ik zoek zonnepanelen offertes.
Ik wil de zonnepanelen op een hellend pannendak plaatsen maar orientatie niet gekend, 3000 kwh ongeveer.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op hellend dak plaatsen, Lendele
We zouden wensen te bekijken of we zonnepanelen kunnen plaatsen op een hellend dak met dakpannen. We hebben geen zicht op ons verbruik. Het gebouw is van 1923, maar het dak is vervangen in 2005.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op dak van krantenwinkel
Voor op mijn woning/zaak wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak maar orientatie niet gekend, bouwjaar +10 jaar maar dak is net nieuw. Termijn is te zien.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor op hellend dak plaatsen in Mechelen
Ik wil zonnepanelen op mijn hellend leiendak. Het dak zelf is oost/west gericht, ik verbruik 3800 kwh. Het is een rijhuis van 1955. Ik zou de zonnepanelen graag in de komende 3 maanden plaatsen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op geïsoleerd pannendak in Duffel
Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend dak Dit is een pannendak. Woning is gebouwd in 1998. Isolatie en onderdak zijn reeds voorzien.
Installatie zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op pannendak plaatsen Hooglede
Ik wens de opties te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Volgens de zonnekaart is de achterkant het meest geschikt. De woning is ongeveer 25 jaar oud met originele dakpannen. Dak is reeds geïsoleerd. Ik heb facturen voor de eindafrekeningen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen plaatsen op zadeldak
We willen dit dit jaar zonnepanelen plaatsen op een vrijstaande woning. Ongeveer 60 tot 80 m² ter beschikking. Het huis heeft een zadeldak waarvan de achterkant zuidoost gericht is en de voorkant noordwest. De buren hebben ook zonnepanelen op de achterkant van hun dak laten plaatsen. We betalen nu ongeveer €150 per maand aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op vrijstaande woning
We verbruiken ongeveer 17000 kwh per jaar (9000 in nachttarief, de rest in dagtarief) en willen besparen met zonnepanelen. We hebben een dak met 4 kanten op een vrijstaande woning. Het dak is 250m2 groot.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op schuin dak met dakpannen plaatsen
We zouden de panelen wensen te plaatsen op een hellende dak met dakpannen; Geen idee van oppervlakte of oriëntatie. Woning van 1950 maar dakbekleding is 12 jaar oud. Graag contact na 17u .
Zonnepanelen
Limburg
Installatie zonnepanelen hellend dak in Lommel
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. De precieze oppervlakte kennen we echter niet. De achterkant van het dak is gericht naar het zuidwesten. De woning werd in de jaren '70 gebouwd maar werd 20 jaar geleden volledig gerenoveerd.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op hellend dak met schouw en kruis
We hebben een dak met dakpannen van 45°. Kruisdak met zuidelijk oriëntatie. Centraal staat er een schouw. Isolatie en onderdak is reeds voorzien. Na 17u contacteren .
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op zadeldak - Offerteaanvraag
Dit is voor een zadeldak waarvan de achterkant zuidelijk gericht is. dakpannen dak. Woning zelf is van 2001. Dak reeds voorzien van isolatie en onderdak in unidekplaten.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen toevoegen aan bestaande installatie zonnepanelen
We hebben momenteel al zonnepanelen op ons dak maar zouden er graag 2000kw bij plaatsen. Wij zoeken dus offertes voor het toevoegen van zonnepanelen aan een bestaande installatie. Ons dak bestaat uit dakpannen, is hellend (hoek van 45°) en zuid-oost gericht.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Diepenbeek
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor het verbruik van een gezin van twee kinderen en twee volwassennen. Ik heb zowel de mogelijkheid te bekijken voor een hellend dak en een plat dak. Deze zijn in roofing en dakpannen. De tuinkant is zuidwestelijk gericht. Geen idee van de oppervlakte.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Retie
Zonnepanelen Op een hellend dak voor 3500kw. Dit is leien dak. De oppervlakte is nooit opgemeten maar ik schat 8m breed op 4-5m hoog. Geen idee van de oriëntatie. Plaatsing gericht op dit jaar.

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Zo betalen zonnepanelen zichzelf terug in ongeveer 8 jaar tijd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 5 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.

Haal de zon in huis met zonnepanelen