Zonnepanelen op dakpannen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Ik wil zonnepanelen plaatsen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen op dakpannen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op boomse dakpannen plaatsen
Ik zoek naar zonnepanelen offertes voor mijn huis.
Nu hellend Boomse pannendak en zuidgericht, 6000 kwh, bouwjaar 1900 ergens.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op een oude boerderij in Maldegem
We zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op ofwel een oude boerderij of een nieuwe loods. De loods heeft daken in golfplaten en de woning heeft een dak in dakpannen. Het gebouw is meer dan 100 jaar oud. De loods is geplaatst in 2008.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op vernieuwd dak (Gentbrugge)
Ik zou offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een recent vernieuwd dak in dakpannen. Het gebouw is oorspronkelijk van de jaren 30. We hebben een verbruik van ongeveer 4000kW en het dak is zuidoostelijk en zuidwestelijk gericht.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op pannendak in Aalter
Wij wensen offertes te vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op dak van Boomse dakpannen De woning werd gebouwd in 1990.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor pannendak in Kapellen
Graag zou ik offertes willen ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen op een geïsoleerd pannendak. De woning is gebouwd in de jaren 90.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op geïsoleerd pannendak in Duffel
Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend dak Dit is een pannendak. Woning is gebouwd in 1998. Isolatie en onderdak zijn reeds voorzien.
Installatie zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op pannendak plaatsen Hooglede
Ik wens de opties te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Volgens de zonnekaart is de achterkant het meest geschikt. De woning is ongeveer 25 jaar oud met originele dakpannen. Dak is reeds geïsoleerd. Ik heb facturen voor de eindafrekeningen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op garage - Offertes
Ik heb zowel de opties voor de zonnepanelen te plaatsen op een garage waar de elektriciteitsmeter binnen komt. Deze staat op 10 m van de woning. De garage is aanbouw met de buurman, een hellend vlak. Dit zijn dakpannen. Er is een onderdak voorzien. Woning 7 jaar geleden gekocht.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Geraardsbergen
2500 kw-3000kw. Plaatsing is mogelijk op een zuidoostelijk dak met dakpannen. Dak is recent vernieuwd.

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Zo betalen zonnepanelen zichzelf terug in ongeveer 8 jaar tijd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 5 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.

Haal de zon in huis met zonnepanelen