Zonnepanelen hellend dak

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Ik wil zonnepanelen plaatsen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen hellend dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op gerestaureerd dak plaatsen
Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend dak . Dit is een dakpannen dak. Woning van de jaren 30 maar is gerestaureerd in de jaren 90.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op hellend dak - regio Wetteren
Ik zou graag zonnepanelen leggen en ben op zoek naar een goede prijs. Het is voor op ons hellend dak, dat in 2005 gerenoveerd is.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak (Herzele)
We zouden offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een woning van 1950. Het gaat om een hellend dak met dakpannen dat drie maanden geleden vernieuwd werd, ongeveer 36 m² per dakhelft. Het dak is bovendien geïsoleerd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een nieuwe woning in Zele
Ik zoek offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. Dit is voor een recent aangekochte woning. Ik heb momenteel nog geen sleutel maar ik kan wel reeds binnen.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak, Zoersel
We wensen zonnepanelen te plaatsen op een woning van 25 jaar oud. Het dak is nooit vernieuwd. Momenteel hebben we een verbruik van rond de 10.000 kW, maar ik ben van plan elektrische verwarming bij te plaatsen, waardoor verbruik naar boven zal gaan.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op een huis in Stekene
We zouden offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op het hellend dak van onze woning. Het dak bestaat uit dakpannen. De woning dateert van de jaren 30. Maar de dakpannen werden wel volledig vernieuwd zo'n 13-14 jaar geleden.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Humbeek
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak, bestaande uit dakpannen. Het gaat om een zeer oude woning die volledige gerenoveerd is in de jaren 70. Het dak is reeds voorzien van isolatie en een onderdak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op praktijk / woning te Lennik
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning/praktijk.
Hellend pannendak en zuidwest gericht met 3 veluxen, +3500 kwh, huis van 2000.
Ik wil ze zeker dit jaar nog plaatsen.
Installatie zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een hellend dak - Humbeek
Wij zouden graag zonnepanelen plaatsen op ons dak. Dit is een hellend dak met dakpannen. Onze woning werd gebouwd in 1953 maar werd volledig gerenoveerd in 2016. Toen is ook dak vervangen en voorzien van een onderdak en dakisolatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor woning en bijgebouw | Lokeren
We zoeken zonnepanelen voor ons hellend dak en voor het platte dak van een bijgebouw. Het gaat om een heel oude woning die 10 jaar geleden werd gerenoveerd. Het platte dak is een houtskeletbouw met sandwichpanelen, het hellend dak bestaat uit stenen dakpannen en is geïsoleerd. De plaatsing zou voor het najaar zijn.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor hellend dak in Ronse
Voor een hellend dak met dakpannen zijn we op zoek naar zonnepanelen. Het gaat om een woning in aanbouw. We zijn momenteel bezig met de elektriciteits- en afwerkingswerken. We hebben een huishouden van 2 volwassenen en 2 kinderen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op hellend leiendak in Aartselaar
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Het gaat om een hellend leiendak, zuidgericht. Het huis werd gebouwd in 1999.
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op schuur met golfplaten van boerderij plaatsen
We willen zonnepanelen op de schuur plaatsen (hellend dak met golfplaten). Het is de schuur van onze boerderij, er zijn geen dakvensters of dakkapellen in het dak. Er is plaats voor 62 zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Installatie zonnepanelen op hellend dak in Sint-Kruis-Winkel
Voor mijn woning wens ik nieuwe fotovoltaïsche zonnenpanelen te installeren. Op het dak is één dakvenster aanwezig. Graag ontvangen we offertes van specialisten in de regio van Sint-Kruis-Winkel.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen plaatsen op zadeldak
We willen dit dit jaar zonnepanelen plaatsen op een vrijstaande woning. Ongeveer 60 tot 80 m² ter beschikking. Het huis heeft een zadeldak waarvan de achterkant zuidoost gericht is en de voorkant noordwest. De buren hebben ook zonnepanelen op de achterkant van hun dak laten plaatsen. We betalen nu ongeveer €150 per maand aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op hellend dak in Sint Pieters Leeuw
zonnepanelen te plaatsen op een woning van de jaren 80. Hellend dak waarvan 15 jaar gelden geplaatst. Dakpannen dak met onderdak en isolatie is voorzien. 4000kw. Oost en west gericht dak. Ook zou ik eventuele opties wensen te bekijken voor de dakbekleding volledig te vervangen door zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op leien dak in Denderleeuw
Zonnepanelen Op een hellend dak. Dit is een dak in leien dak. Dit is een gebouw van 1980. Leien zijn wel vervangen twee jaar geleden vernieuwd. Onderdak en isolatie is reeds voorzien. Achterkant is zuid gericht.
Zonnepanelen
Limburg
Installatie zonnepanelen hellend dak in Lommel
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. De precieze oppervlakte kennen we echter niet. De achterkant van het dak is gericht naar het zuidwesten. De woning werd in de jaren '70 gebouwd maar werd 20 jaar geleden volledig gerenoveerd.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op hellend dak met schouw en kruis
We hebben een dak met dakpannen van 45°. Kruisdak met zuidelijk oriëntatie. Centraal staat er een schouw. Isolatie en onderdak is reeds voorzien. Na 17u contacteren .
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op garage - Offertes
Ik heb zowel de opties voor de zonnepanelen te plaatsen op een garage waar de elektriciteitsmeter binnen komt. Deze staat op 10 m van de woning. De garage is aanbouw met de buurman, een hellend vlak. Dit zijn dakpannen. Er is een onderdak voorzien. Woning 7 jaar geleden gekocht.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Dakpannen op geïsoleerd hellend dak met dakpannen
We willen zonnepanelen plaatsen op een hellend dak met dakpannen. We zijn hier komen woning in 1987. Dak is reeds geïsoleerd. Graag een goede offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Dak vervangen en zonnepanelen plaatsen op dakpannen
Zonnepanelen Op een hellend dak. momenteel leien dak dat vervangen wordt door dakpannen. Woning van 1977.
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op garage of huis
Ik wil zonnepanelen plaatsen. Liefst op mijn garage (heeft een plat dak) of op mijn huis (hellend dak). Het bouwjaar van de woning is 1986 en we hebben ongveer 9000 kwh nodig.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op hellend dak met onderdak
Zonnepanelen Op een hellend dak te plaatsen. Dakpannen dak gebouwd in de jaren 60. Orginele dak met onderdak zonder isolatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Gent
Zonnepanelen Op een hellend dak met dakpannen. Dit is voor een woning van 1953 maar het dak is wel geïsoleerd en vervangen twee jaar geleden. Oppervlakte van 6x8m per dakhelft, wel 2 veluxen per dakhelft.

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Zo betalen zonnepanelen zichzelf terug in ongeveer 8 jaar tijd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 5 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.

Haal de zon in huis met zonnepanelen