Zonnepanelen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Koksijde
Eigenaars, wij zoeken offertes voor zonnepanelen, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, 1 dakvenster, verbruik van 2000€/maand.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Westerlo
Eigenaars, wij zoeken een offerte voor aonnepanelen, wij hebben een plat dak met roofing, max. 100m² dakoppervlak, geen dakkoepels (enkel 2 schoorstenen), verbruik van 1 personen.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Averbode
Eigenaars, wij zoeken offertes voor zonnepanelen, hellend pannendak, meer dan 100m² dakoppervlak, enkele dakvensters, verbruik van 11000kW/jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Attenhoven
Eigenaars, wij zoeken offertes voor zonnepanelen, hellend dak met golfplaten, +/- 50m² dakoppervlak, verbruik van 4 personen (195€/maand).
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag zonnepanelen te Merchtem
Eigenaars, wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak waarin zich 1 dakvenster bevindt, wij verbruiken elektriciteit met 4 personen, wij kennen de grootte van het dak niet precies.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag zonnepanelen te Hoegaarden
Eigenaars, wij zoeken offerets voor het plaatsen van zonnepanelen, het betreft een nieuwbouw maar wij hebben de plannen reeds, hellend pannenedak, geen dakvensters/dakkapellen, verbruik kennen wij nog niet precies, meer dan 100m² te isoleren.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag zonnepanelen te Moen
Eigenaars, wij zoeken offerets voor zonnepanelen, hellend pannendak, meer dan 100m² dakoppervlak, verbruik van 2 personen,
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag zonnepanelen te Alken
Eigenaars, wij zoeken offertes voor zonnepanelen, plat dak met roofing, max. 100m² dakoppervlak, geen koepels in het dak, verbruik van 2 personen (4850kW/jaar).
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Eksaarde
Eigenaars, graag ontvangen wij offertes voor zonnepanelen, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, geen dakvensters/Dakkapellen, verbruik van 2 personen (wij verwarmen elektrisch), 13000kW/jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te MERKSPLAS
Eigenaars, graag offertes voor zonnepanelen, 1 pannendak en 1 leien dak, 2 velux ramen, verbruik van 4 personen (betreft een bakkerij-hebben een hoog verbruik), wij kennen de grootte van de daken niet precies.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Kampenhout
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend ^pannendak en zuidgericht achteraan, 12000 kwh, bouwjaar 1995. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Beervelde
We willen zonnepanelen voor op ons huis of bijbouw. Hellend dak met soort van platen en deels zuidgericht, 3000-4000 kwh ergens, wanneer is maakt niet uit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op leiendak laten plaatsen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak en ik denk zuidgericht, 6 personen, verbouwing in 2011. Tijdstip is te zien.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Hammont
We hebben een woning van 30-31 jaar oud. We zouden graag de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een dak van dakpannen. Onderdak en isolatie zijn nog niet voorzien.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in sint pieters kapelle
We zijn van plan om zonnepanelen te plaatsen op een weide vlak achter onze woning. Dit is een vrijstaand gebouw van de jaren 70. Graag een prijsofferte
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Neerijse
ik zoek een offerte voor zonnepanelen en een zonneboiler. Plaatsing op een hellend dak met dakpannen. Hellend deak zonder onderdak. De zonneboiler zou eventueel dienen voor enkel sanitair. Momenteel gebruiken we stookolie. Voor zonnepanelen is het gericht naar een verbruik van 4 personen.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Hamme
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak(er komt een nieuw dak) en zuidgericht, 4300 kwh, opp. +30m², huis van +10 jaar oud. Termijn misschien in voorjaar 2018.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Menen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak maar orientatie onbekend, 3 personen, opp. +30m², bouwjaar 1974. Op korte termijn.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Kortrijk
We gaan binnenkort zonnepanelen plaatsen op een woning met pannendak van 2007. Graag had ik onmiddellijk ook de opties bekeken voor een zonneboiler.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Vilvoorde
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en zuidgericht, 5 personen, opp. +30m², huis van +10 jaar oud. Termijn is aan de prijs.
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Piringen
Ik wil zonnepanelen offertes voor op ons huis. Plat roofingdak, opp. +140m², 5 personen, nieuwbouw(klaar eind oktober). Voor dit jaar nog te doen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Koksijde
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. 90-95m², 2 personen, wanneer is nog te zien.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Boom
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak (met deels isolatie) en vooraan zuidgericht, 6 personen, opp. +40m² , wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Jabbeke
Ik zoek zonnepanelen offertes voor men huis. Hellend pannendak(met isolatie) en zuidoost gericht, 3300 kwh, huis van 2001. Opp. +40m², ik denk voor in 2018.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Wuustwezel
Graag wil ik zonnepanelen voor op mijn huis-chalet. Plat dak van carport, opp. 15m² of een bijbouw. Rond de 9000 kwh, kan dit jaar nog.

Zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.