Zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Ik wil zonnepanelen plaatsen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Houthalen-Helchteren
We hebben reeds zonnepanelen, maar omdat deze nooit voldoende rendement hebben gehaald zou ik deze eventueel te wensen vervangen of uitbreiden. De huidige instaltie dateert van 2007. Onze woning is van 1985.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor mijn huis in Schilde
Voor op mijn huis wil ik een 2de installatie zonnepanelen. Er komt namelijk een zwembad, dus ik wil zeker voor 1700 kWh aan panelen leggen. Het is een plat dak is dit. Het bouwjaar van de woning is 1959.
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor 3 woningen in Zottegem
Ik wens offertes te vergelijken voor zonnepanelen voor 3 woningen: een koppelwoning met een plat dak (de ruwbouw wordt momenteel afgewerkt) en een alleenstaande villa met een zadeldak (dat nog gelegd moet worden). Deze woningen zijn eigendom van mij en mijn zoon.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bungalow in Hamme
Wij zouden graag zonnepanelen plaatsen op het dak van onze bungalow (1977). Dit is een hellend dak van ongeveer 100 m², bestaande uit leien, zuid/west georiënteerd. Ons gezin bestaat uit 2 personen met een geschat jaarlijks elektricteitsverbruik van 4.000 kWh. Wij willen de werken in september 2018 laten uitvoeren.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een roofing dak
Ik zou offertes willen ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak bestaande uit roofing. Dit is voor een gebouw van 1974n maar het dak is 4 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op vernieuwd dak (Gentbrugge)
Ik zou offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een recent vernieuwd dak in dakpannen. Het gebouw is oorspronkelijk van de jaren 30. We hebben een verbruik van ongeveer 4000kW en het dak is zuidoostelijk en zuidwestelijk gericht.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak (Herzele)
We zouden offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een woning van 1950. Het gaat om een hellend dak met dakpannen dat drie maanden geleden vernieuwd werd, ongeveer 36 m² per dakhelft. Het dak is bovendien geïsoleerd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een nieuwe woning in Zele
Ik zoek offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. Dit is voor een recent aangekochte woning. Ik heb momenteel nog geen sleutel maar ik kan wel reeds binnen.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak, Zoersel
We wensen zonnepanelen te plaatsen op een woning van 25 jaar oud. Het dak is nooit vernieuwd. Momenteel hebben we een verbruik van rond de 10.000 kW, maar ik ben van plan elektrische verwarming bij te plaatsen, waardoor verbruik naar boven zal gaan.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op een schuin dak in Roosdaal
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op mijn schuin dak. De woning is van eind jaren 60. Dak zelf is 15 jaar geleden vernieuwd en toen is er een onderdak geplaatst.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Humbeek
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak, bestaande uit dakpannen. Het gaat om een zeer oude woning die volledige gerenoveerd is in de jaren 70. Het dak is reeds voorzien van isolatie en een onderdak.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op een garage | Hasselt
Ik zou zonnepanelen willen plaatsen op een plat dak van een losstaande garage. Deze wordt momenteel nog gebouwd maar zal binnen 3 à 4 weken klaar zijn. Het wordt waarschijnlijk een epdm rubber dak. Ik schat op zo'n 4 m afstand van de woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor woning en bijgebouw | Lokeren
We zoeken zonnepanelen voor ons hellend dak en voor het platte dak van een bijgebouw. Het gaat om een heel oude woning die 10 jaar geleden werd gerenoveerd. Het platte dak is een houtskeletbouw met sandwichpanelen, het hellend dak bestaat uit stenen dakpannen en is geïsoleerd. De plaatsing zou voor het najaar zijn.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen in De Klinge
Ik wil graag zonnepanelen laten plaatsen op het dak van mijn jaren 70 woning. Het dak is aan de achterkant naar het zuiden gericht en bestaat uit zwarte dakpannen die 12 jaar geleden geplaatst werden.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op plat dak van appartement | Deurne
Ik heb een appartement, waar ik graag een aantal zonnepanelen zou plaatsen. Het gaat om een plat dak met daar 2 schouwen op. De ene schouw zou eventueel wel voor wat schaduw kunnen zorgen. Deze week kan er elke dag iemand komen, behalve op woensdag en vrijdag. Er is voldoende budget.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te De Panne
Wij wensne offertes te ontvangen voor zonnepanelen, wij hebben een hellend dak met tegekpannen, het dak meet ruw geschat 110m² in oppervlak, wij hebben 4 dakvensters in het dak, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Veurne
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, het dak heeft een lengte van 20meter, wij verbruiken 7000-7500kW/jaar, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Merchtem
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij zijn eigenaars van een woning en gaan een hellend dak plaatsen, ons dak zou 300 tot 400m² in oppervlak meten, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op dak met asbestleien
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen op een hellend dak met asbestleien. Is dit mogelijk? De woning is gebouwd in 1963 en enkele leien zijn vernieuwd, maar voor de rest is het het oorspronkelijke dak. De achterkant van de woning is zuidelijk gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op dak met 3 dakvensters te Heverlee
Wij willen graag zonnepanelen leggen op een hellend pannendak. Hoe groot het dak precies is, weet ik niet. Er zitten wel 3 dakvensters in. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen zuidelijk gericht dak | Heverlee
Ik ben op zoek naar zonnepanelen. Ik woon alleen, maar heb toch een vrij hoog elektriciteitsverbruik. Mijn huis heeft een zuidelijk gericht hellend dak en heeft een oppervlakte van maximaal 100 m² in oppervlak.
Installatie zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Kessel-Lo
Wij wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen, wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een plat dak met EPDM (waarop ook keien liggen), op ons dak hebben wij 1 dakkoepel, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Dak van toonzaal gebruiken voor zonnepanelen | Nieuwpoort
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op de toonzaal van mijn bedrijf. Dit gaat over een platform van 700-1000 m². Ik zoek nu iemand om om het mogelijke rendement te bekijken. Momenteel halen we onze stroom uit een eigen cabine.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op oostgericht hellend dak
Voor op ons huis wil ik zonnepanelen. Ons dak is hellend, oostelijk gericht, met dakpannen bedekt en werd recent vernieuwd. Jaarlijks verbruiken we ongeveer 3500 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een zuidgericht, hellend dak
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Ik heb een hellend pannendak dat zuidgericht is. Ons gemiddeld jaarverbruik ligt rond de 10 000 kwh. Bouwjaar van het huis is 1996. Wanneer we de zonnepanelen leggen, hangt af van de prijs.

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Zo betalen zonnepanelen zichzelf terug in ongeveer 8 jaar tijd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 5 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.

Haal de zon in huis met zonnepanelen