Zonneboiler voor plat dak: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonneboiler

 
 

Zonneboiler voor plat dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Rotselaar
Ik heb al 12 stuks Zonnepanelen liggen. Nu wens ik zonnecollectoren voor het warm water verbruik te plaatsen. Graag vrijblijvende offertes van zonneboilers. Hellend dak is 30 garden. Gezin met 2 personen.
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Peer
Ik heb al 37 zonnepanelen liggen en wens zonneboilers erbij te plaatsen. Er is denk ik genoeg plaats voor 3 collectoren erbij. We zijn een gezin van 4 personen. Graag vrijblijvende offertes.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Kortrijk
Ik had graag offertes ontvangen van zonneboilers. Dit voor ons warm water verbruik. We zijn een gezin van 2 personen. Deze zal voor het hellend dak zijn. Ik neem aan dat niet het volledig dak voor nodig is. Afspraak mogelijk in te plannen.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Demande de devis pour l'installation de chauffe-eau solaire
Je voudrais avoir plusieurs devis à titre comparatif pour l'installation d'un chauffe-eau solaires dans la but de réduire nos coûit en terme d'énergie. J'ai un toit incliné à 45° d'une surface approximative de 30 m2 côté sud. Merci de prendre contact avec moi et de me soumettre votre offre.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Linden
Ik heb een woning met beton sneldekpannen. Verder heb ik ook nog een deels plat dak en ook een serre los van de woning. Al deze daken hebben een zuidelijke tot zuidoostelijke oriëntatie en een oppervlakte van minimum 5 tot 10m². Ik wens hier dan ook een afspraak teer plaatsen om na te kijken waar ik beste een zonneboiler plaats die voldoende rendement levert voor vloerverwarming. Uiteraard wens ik voor dit systeem dan een uitgebreide offerte en verdere informatie.
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in As
Ik heb een woning met plat epdm rubberen dak waar ik reeds zonnepanelen geplaatst heb. Op ditzelfde dak heb ik wel nog zeker 10m² vrije ruimte. Ik heb momenteel al een prijsofferte verkregen voor een zonneboiler voor sanitair maar wens uiteraard met nog andere leveranciers te vergelijken. Gelieve mij voor een afspraak ter plaatsen op te bellen in ofwel de voormiddag ofwel de avond.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Duffel
Wij hebben hoogrendementsketel op gas. Zou geplaatst kunnen worden in de tuin achteraan waar heel de dag zon is. Op tuinhuis ? (strooien dak) of op de grond. Nu verspillen we liters water vooraleer we warm water hebben aan afwas of douche. Graag offertes zonneboilers.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Nijlen
Dit is een taverne met privéwoning. Ik wens deze boiler te plaatsen op een plat dak van de keuken, aangebouwd aan de noordkant van de woning. Dit is roofing met een oppervlakte van 20m². Indien dit niet mogelijk is kan het zuidelijke deel van het zadeldak bekeken worden.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Tienen
Dit is voor mij privé woning. Dit is een woning met Spaans dak. Op het hoofddak zelf liggen er reeds zonnepanelen. Ik wens echter op een gedeelte van rond de 10m² nog een zonneboiler voor het sanitair te plaatsen. De bekleding zijn dakpannen en de ligging is zo dat vanaf 12 u dit dak altijd zon heeft, zuidwesten. u
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Bornem
Ik wens deze zonneboiler met voorkeur te plaatsen bovenop de aangebouwde garage van de woning. Deze is ongeveer 19 jaar oude. Deze woning en garage zijn aan de voorkant naar het zuiden gericht. De bekleding is gewone roofing en de oppervlakte zo'n 20-25m².
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Zotttegem
Ik wens graag een prijsofferte voor de instalatie van een zonneboiler voor het sanitair. Ik heb een dak met twee mogelijkheden. Een schuin hellen dak in leisteen naar het zuiden en met 3 dakvensters; of daarboven een plat dak. Ook bij de buren is hier reeds op het platte dak een zonnepanelen instalatie geplaatst, het is een halfopen bebouwing. Beide dakhelften hebben minimum 20 vierkante meter aan beschikbare oppervlakte. Graag wensen we een uitgebreide prijs en kwaliteitsvergelijking te doen om dan vermoedelijk eind dit jaar , begin volgend jaar , 6-9 maanden, met de instalatie van start te gaan.

Zonneboiler voor plat dak

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.