Zoek: Ontvang nu meerdere offertes voor Ruiten wassen

 
 

Zoek: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouw isoleren van halfopen huis te Oudenaarde
Ik zou de spouw van ons huis laten isoleren. Het huis is halfopen huis en werd gebouwd in 1970. Ik weet niet hoe breed de spouw is, maar er moet meer dan 90m² geïsoleerd worden.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Aaigem
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van na 1950 denk ik, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Oud-Turnhout
Ik zou het dak van mijn huis laten isoleren. Volwaardige zolder met pannendak en onderdak, opp. +60m². Bouwjaar 1947.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Kortenberg
Ik wil dakwerken voor mijn woning/bijbouw. Opp. +27m², herstellen en/of vernieuwen van het dak, bouwjaar 1921, best eens komen zien voor details. Contact vanaf 14u aub.
Schoonmaakdiensten
Vlaams Brabant
Schoonmaakbedrijf voor in de regio Tienen
Ik wil een schoonmaakfirma voor ons fitnesscentrum. Nu geen firma,, opp. +700m², ook sanitaire ruimtes, bureau, trainingsruimte.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Brasschaat
Ik zou het dak van mijn huis laten isoleren. Plat roofingdak, opp. 40m², huis van 1958, wel later renovatie.
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie voor in de regio Zemst
Graag wil ik buitenmuuriso voor mijn huis laten doen. Geen steenstips, crepie of soortgelijk, 2 gevels (opp. +40m²). Bouwjaar 1960, dit is renovatie nu.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Ruddervoorde
Ik wil het dak van mijn huis(via binnenkant) laten isoleren. Hellend golfplaten dak zonder onderdak, opp. 90m², vrijstaand huis van voor 1940. Tijdstip is nog open.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio De Panne
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1950-60, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Limburg
Zoldervloerisolatie voor in de regio Halen
Ik zou de zoldervloer van mijn huis laten isoleren. Volwaardige zodler, opp. +100m², huis van 1988, zeker voor volgende winter.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Lier
Ik zou het dak van mijn prive(bijbouw) te laten isoleren. Plat dak met roofing op, opp. +30m², bouwjaar 1962. Wanneer is aan de kost.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Erembodegem
Beste, Wij overwegen ons plat dak te vernieuwen. De roofing die er nu opligt is nog waterdicht maar is afgeleefd. Ook zou ik van de gelegenheid willen gebruik maken om dit deel plat dak te isoleren. +-50m² Er zitten 2 koepels in dit dak (koepel afmetingen: 2mx1m). Om een prijs te kunnen opmaken denk ik dat het best is om eens een afspraak te maken. Mvg, Bart
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker gezocht in Deinze
Wij hadden graag een offerte gekregen wat de kostprijs zou zijn om onze dakgoot te vernieuwen , het is een alleenstaande woning en ruw geschat zou het 50 lopende meter , met 4 afvoerbuizen , en alles ,wat erbij komt , zoals bochten ,uitzettingsvoegen enz... Wij hadden graag een prijs gekregen , wat deze ons zou kosten indien jullie deze zouden vernieuwen. Kan u mij bereiken voor een afspraak ? Mvg,
Isolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Kuringen
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien zonder onderdak, opp. +150m², vrijstaand huis van eind 1960.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in sint-Nikaals
We zoeken iemand om van een vrijstaande woning de dakpannen te vervangen alsook dakbedekking aan de buitenkant te plaatsen. Dit is een dak met 4 hellende vlakken en zeker 40m².
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen vervangen voor een woning in Neerwinden
Graag afspraak voor ramen de vervangen voor onze woning. Achteraan hebben we een grote raam van 13m. Dan hebben we boven 4 ramen. Garagepoort wensen we ook te vervangen en eventueel de dakramen.
Ruiten wassen
Antwerpen
Logopediste uit Geel is op zoek naar een ruiten wasser
Ik zoek iemand om maandelijks de ruiten van mijn praktijk te wassen.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Particulier uit Kapelle op den bos is op zoek naar een condensatieketel
Ik ben op zoek naar een nieuwe condesatieketel voor mijn woning. De volgende gegevens kan ik jullie al meegeven; -vanaf gasteller tot kelder is 5,50 meter,in een gebogen wachtbuis van 0,08 doormeter -van de kelder,tot de brander 29 kw met aparte boiler,lengte 26 meter met één bocht van 90 graden,en dit is een kruipruimte van 0,80m hoogte
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Particulier uit Boom is op zoek naar nieuwe ramen en deuren
Wij hebben een nieuwe woning aangekocht waar de ramen en deuren aan vervanging toe zijn. Het gaat over 7 ramen en één schuifraam alsook de deuren. We zien dit graag in het PVC. Graag zouden wij een prijsofferte krijgen voor dubbel glas en of driedubbel glas.
Isolatie
Antwerpen
Woning in Edegem is op zoek naar dakisolatie.
We hebben een plat dak van 40 jaar oud waar er een de oude wijze van isolatie op ligt. Een tiental jaar geleden er bijkomende pluggen platen opgelegd geweest. Nu aangezien de premie op het einde van het jaar vervalt zou ik graag een offerte krijgen voor het vervangen van de roofing en isoleren van het dak.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Bedrijf uit Leuven is op zoek naar een sociaal secretariaat
Momenteel ben ik aangesloten bij Acerta waar alles wat kan mislopen dan ook misloopt. Geen duidelijk facturen en omslachtig wijze van communicatie en zeer onoverzichtelijk. Wij zijn op zoek naar een een sociaal secretariaat een goede loonadminstratie kan geven welk doorzichtelijk en eenvoudig is.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Particulier uit Tessenderlo is op zoek naar isolatie
We hebben een houten chalet waarvan de muren langs de buitenzijde geïsoleerd moeten worden.
GSM tarieven en abonnementen
West-Vlaanderen
Gsm tarieven vergelijken voor een particulier in Oostkamp
Deze gsm's zijn volledig voor privégebruik. Ik ben momenteel bij proximus voor theoretisch 15€ per maand per gsm. Ik zit echter vaak over mijn belminuten en ben dan nu op zoek naar een provider die me meer beltijd kan bieden voor dezelfde of een goedkoper tarief. Er is praktisch nooit gebruik van of naar het buitenland.
Ruiten wassen
Oost-Vlaanderen
Particulier uit Kastel is op zoek naar ruiten wasser.
Wij zijn op zoek naar een ruiten wasser voor drie ramen op de gelijkvloers en 5 ramen op de bovenverdieping. De ramen moeten alleen aan de buitenzijde gereinigd worden. We vertrekken op vakantie op 2 september graag hadden wij voordien informatie gekregen.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Particulier uit Bissegem is op zoek naar een warmtepomp
Wij denken eraan om een zonneboiler te plaatsen. Echter zouden de panelen op ons plat dak moeten komen maar we zijn er niet zeker van dat dit wel gaat lukken daarom willen wij ook informatie krijgen rond een warmtepomp als alternatief.

Zoek

Laat uw ruiten professioneel schoonmaken door een ruitenwasserij

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakteam dat uw ruiten wast? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende glazenwasserijen.

Ziet u er tegenop om uw ruiten te wassen? Zijn uw ruiten moeilijk bereikbaar? Dan doet u best beroep op een professionele ruitenwasserij. Of u nu op zoek bent naar glazenwassers voor de ramen van uw bedrijf, showroom, vitrine,... Zelfs wanener u over een koepel of veranda beschikt. Een professioneel team maakt dit in een oogwenk schoon. Er bestaan zelfs professionele schoonmaakdiensten gespecialiseerd in de schoonmaak van reclamepanelen.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,